Slavia – K. Vary 3:4 (po pr.) | Chomutov – HC Litvínov 2:0 (kon.) | Mountfield HK – Č. Budějovice 3:1 (kon.)
Zlín – Jihlava 4:5 (kon.) | Sparta – Kladno 5:1 (kon.) | Havířov – Vítkovice 5:4 (1:0 po s.n.)
Písek – Pardubice 4:15 (kon.) | Mladá Boleslav – Havlíčkův Brod 4:1 (kon.) | Letňany – HC Plzeň 4:7 (kon.)
Kometa Brno – Olomouc 6:1 (kon.) | Liberec – Kolín 5:3 (kon.)
konec
BK Mladá Boleslav
4:1 (1:0, 1:1, 2:0)
BK Havlíčkův Brod
Sobota 03.12.2016, 14:00 • ŠKOENERGO Aréna - malá hala • Extraliga staršího dorostu • 28. kolo
Partner:
     
    59:53
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    K odraženému kotouči se dostal MARTIN NEPOKOJ a navyšuje vedení domácích. Vstřelil druhý gól v zápase, celkově už čtvrtý za tento víkend! Na obránce slušný počin. Asistence: Lukáš Kučera.
     
    45:43
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Výborné střídání OSCARA FLYNNA a jeho spoluhráčů. Havlíčkobrodští obránci byli už příliš unavení, přičemž Flynn se dostal v mezikruží k volnému puku a zamířit do úplně prázdné brány pro něj nebyl vůbec žádný problém. Asistence: Andrej Moravčík.
     
    38:57
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Hosté se přeci jen prosadili. Domácí už byli moc dlouho na ledě a nestačili na brodské útočníky. U levé tyče dostal hodně prostoru TOMÁŠ KOHOUT, který se nemýlil. Asistence: Tomáš Lachman, Jakub Adam.
     
    27:00
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    MARTIN NEPOKOJ potvrzuje svou střeleckou formu a trestá faul na svého spoluhráče. Aktivní obránce se na modré čáře napřáhl, přičemž puk prošel podél levé tyče až za Tomáše Blažka. Asistence: Oscar Flynn, Lukáš Kučera.
     
    15:07
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Domácí Bruslařský klub využívá druhou přesilovku utkání. Boleslavští si vytvořili tlak, přičemž Dlabolovu střelu dorazil za Blažkova záda PETR FOERSTER. Asistence: Martin Dlabola, Lukáš Kučera.

    Vojtěch Drbohlav

    Branky a nahrávky: 16. Foerster (Dlabola, Kučera), 27. Nepokoj (Flynn, Kučera), 46. Flynn (Moravčík), 60. Nepokoj (Kučera) – 39. Kohout (Lachman, Adam)


    BK Mladá Boleslav: Marek (Haas) – Novák, Dlabola (C), Dobrkovský, Imlauf, Nepokoj, Červenka – Foerster, Čermák, Dvořák, Hrachovec, Šípek, Havelka, Flynn, Jindra, Moravčík, Kučera (A)
    BK Havlíčkův Brod: Blažek (Folvarský) – Polák, Adam, Rubner, Horák, Lachman (A) – Piskač, Pejchal, Donda, Kohout, Tecl, Přibyl (A), Veverka, Pokorný, Cachnín, Teplý (C)

    Rozhodčí: Smitka – Zeman, Řezníček

    Diváci: 41
    bahis siteleri