Los Angeles – Ottawa 4:1 (kon.) | Boston – Toronto 1:4 (kon.) | Montreal – Colorado 10:1 (kon.)
Florida – Vancouver 4:2 (kon.) | Columbus – NY Islanders 6:2 (kon.) | Tampa – Pittsburgh 3:4 (kon.)
Arizona – Nashville 4:1 (kon.) | Calgary – Winnipeg 6:2 (kon.) | San Jose – Carolina 4:3 (kon.)
Anaheim – Ottawa 5:1 (kon.) | Detroit – Philadelphia 0:1 (po pr.) | Washington – Vancouver 3:0 (kon.)
konec
Montreal Canadiens
10:1 (6:1, 3:0, 1:0)
Colorado Avalanche
Neděle 11.12.2016, 01:00 • Bell Centre, Montreal • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:00
    Poslední dvě minutky třetí třetiny.
     
    49:56
    Vyloučení v týmu Montreal Canadiens (Max Pacioretty – 2 min., držení protihráče).
     
    49:36
    Beaulieu mohl přidat jedenáctou branku, ale svou střelou z vrcholu levého kruhu trefil jen tyčku.
    47:28 Max PACIORETTY - 10:1
     
    47:28
    Montreal právě vstřelil branku!
    A je tu desátý gól v síti hostů! T. Mitchell se dostal ke kotouči těsně před Pickardem, kterého ale ani nadvakrát nedokázal překonat. Kotouč se však poté vynořil u levé tyče, kde si ho jako první všiml MAX PACIORETTY a svým čtvrtým gólem v dnešním utkání upravuje už na 10:1. Asistence: Torrey Mitchell a Zach Redmond.
    39:59 Jeff PETRY - 9:1
     
    39:59
    Montreal právě vstřelil branku!
    Domácí bleskově využívají přesilovku a vedou již 9:1! JEFF PETRY se dostal ihned po buly ke střele od modré čáry a tvrdou střelou k levé tyči prostřelil Varlamova. Asistence: Andrej Markov a Andrew Shaw.
     
    39:57
    Vyloučení v týmu Colorado Avalanche (Gabriel Landeskog – 2 min., hrubost).
    38:33 Max PACIORETTY - 8:1
     
    38:33
    Montreal právě vstřelil branku!
    Domácí vedou už 8:1! Plekanec našel zpoza branky Radulova. Ten však místo střely našel ještě lépe postaveného MAXE PACIORETTYHO, a ten se tak následnou střelou do poloodkryté klece nemýlil a v dnešním utkání tak kompletuje hattrick. Asistence: Alexandr Radulov a Tomáš Plekanec.
    31:35 Alexandr RADULOV - 7:1
     
    31:35
    Montreal právě vstřelil branku!
    Domácí opět zvyšují na rozdíl šesti branek! Plekanec vybojoval kotouč za brankou soupeře pro Paciorettyho. Ten následně našel přesnou přihrávkou před brankou úplně volného ALEXANDRA RADULOVA, který se střelou z první nemýlil. Varlamov proti jeho střele neměl žádnou šanci. Asistence: Max Pacioretty a Tomáš Plekanec.
     
    27:33
    Landeskog se dostal spolu s Grigorenkem do přečíslení dva na jednoho. Landeskog to však vzal vše na sebe, ale Price překonat nedokázal!
     
    22:36
    Vyloučení v týmu Colorado Avalanche (Joe Colborne – 2 min., zásah do hlavy nebo krku).
    19:47 Blake COMEAU - 6:1
     
    19:47
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Hosté v samotném závěru první třetiny snižují na rozdíl pěti branek. BLAKE COMEAU dokázal tečovat střelu jednoho ze svých spoluhráčů od modré čáry za záda bezmocného Price. Asistence: Nikita Zadorov a Nathan MacKinnon.
     
    18:34
    Gallagher skvěle vybojoval kotouč v útočném pásmu. Následně si pohrál se dvěma protihráči, ale střelou ke vzdálenější tyči nedokázal překonat Varlamova!
    13:47 Brian FLYNN - 6:0
     
    13:47
    Montreal právě vstřelil branku!
    A už je to 6:0! BRIAN FLYNN se dostal s kotoučem podél levého mantinelu do útočného pásma, kde následně hledal před brankou Carra. Toho ale nenašel, neboť si kotouč ještě před ním srazil do vlastní branky jeden z obránců. Asistence: Sven Andrighetto a Zach Redmond.
     
    11:11
    Vyloučení v týmu Montreal Canadiens (Andrej Markov – 2 min., podražení).
    08:41 Paul BYRON - 5:0
     
    08:41
    Montreal právě vstřelil branku!
    Domácí vedou už 5:0! PAUL BYRON se dostal do samostatného úniku a střelou pod horní tyčku nedal Varlamovovi sebemenší šanci! Tak to je parádní desetiminutovka v podání Montrealu! Asistence: Brendan Gallagher a Jeff Petry.
    08:13 Max PACIORETTY - 4:0
     
    08:13
    Montreal právě vstřelil branku!
    Krasojízda domácích pokračuje i nadále! Markov vyslal na branku střelu od modré čáry, kterou ještě tečoval před Varlamovem MAX PACIORETTY a kotouč tak po jeho teči rozvlnil síť za bezmocným brankářem. Asistence: Andrej Markov a Tomáš Plekanec.
     
    07:13
    Calvin Pickard po třech obdržených brankách opouští brankoviště a přepouští místo Semjonu Varlamovovi.
    07:12 Artturi LEHKONEN - 3:0
     
    07:12
    Montreal právě vstřelil branku!
    A další gól v síti hostů! Danault vybojoval kotouč za brankou soupeře. Následně ho poslal před branku k úplně volnému ARTTURIMU LEHKONENOVI, a ten se střelou z první nemýlil. Asistence: Phillip Danault a Andrew Shaw.
    05:13 Max PACIORETTY - 2:0
     
    05:13
    Montreal právě vstřelil branku!
    Domácí vedou už o dvě branky! MAX PACIORETTY převzal kotouč ve středním pásmu. Následně se s ním dostal ke střele z vrcholu levého kruhu, kterou poslal přímo do pravého horního růžku Pickardovy svatyně. Pickard se po kotouči natahoval marně. Asistence: Tomáš Plekanec.
    02:56 Brian FLYNN - 1:0
     
    02:56
    Montreal právě vstřelil branku!
    Domácí se dostávají do vedení! Carr se dostal ke kotouči za brankou soupeře. Ten se následně obtočil s kotoučem kolem pravé tyče a snažil se ho zasunout za brankovou čáru. To se mu však nepovedlo, ale Pickard vyrazil kotouč pouze na hokejku BRIANA FLYNNA, který už se nemýlil. Asistence: Daniel Carr a Sven Andrighetto.

    Martin Penker

    Branky a nahrávky: 3. Flynn (Carr, Andrighetto), 6. Pacioretty (Plekanec), 8. Lehkonen (Danault, A. Shaw), 9. Pacioretty (Markov, Plekanec), 9. Byron (Gallagher, Petry), 14. Flynn (Andrighetto, Redmond), 32. Radulov (Pacioretty, Plekanec), 39. Pacioretty (Radulov, Plekanec), 40. Petry (Markov, A. Shaw), 48. Pacioretty (T. Mitchell, Redmond) – 20. Comeau (Zadorov, MacKinnon)


    Montreal Canadiens: Price (Montoya) – S. Weber, Jemelin, Petry, Markov (A), Redmond, Beaulieu – Radulov, Plekanec (A), Pacioretty (C) – Gallagher, T. Mitchell, Byron – Danault, A. Shaw, Lehkonen – Carr, Flynn, Andrighetto.
    Colorado Avalanche: Pickard (Varlamov) – Barrie, Zadorov, Ťutin, Wiercioch, Goloubef, Beauchemin (A) – Iginla, MacKinnon (A), R. Bourque – Grigorenko, Söderberg, Landeskog – Rantanen, J. Mitchell, Duchene (C) – Comeau, Colborne, Martinsen.

    Rozhodčí: Mclsaac, McCauley – Alphonso, Barton
    bahis siteleri