Chanty-Mansijsk – Jekatěrinburg 0:1 (kon.) | Minsk – Záhřeb 6:2 (kon.)
konec
HC Dinamo Minsk
6:2 (1:1, 4:1, 1:0)
Medveščak Záhřeb
Neděle 11.12.2016, 15:00 • Minsk Arena • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    52:01 Alexandr MATĚRUCHIN - 6:2
     
    52:01
    Dinamo Minsk právě vstřelilo branku!
    Tohle bylo asi jen otázkou času a domácí dávají i šestou branku, přesilovka 5 na 3 tak je využita. Kovyršin čekal, kde se mu objeví volný spoluhráč a nakonec uviděl ALEXANDRA MATĚRUCHINA na zadní tyči, kam také poslal přesnou přihrávku a domácí útočník díky ní mohl puk uklidit o tyčku do poloprázdné brány. Asistence: Jevgenij Kovyršin a Marc-André Gragnani.
    38:05 Dmitrij AMBOŽEJČIK - 5:2
     
    38:05
    Dinamo Minsk právě vstřelilo branku!
    Tak toto už je demolice hostující ekipy, která vůbec neví, kam dříve skočit! Krásná akce, kterou Dinamo rozebralo obranu Medveščaku na jednotlivé součástky, skončila přihrávkou od Ellisona, jenž vyzval ke skórování do prázdné branky DMITRIJE AMBOŽEJČIKA – ten se pochopitelně nemýlil a dal domácím dvoubrankový náskok! Asistence: Matt Ellison a Rob Klinkhammer.
    30:36 Dmitrij AMBOŽEJČIK - 4:2
     
    30:36
    Dinamo Minsk právě vstřelilo branku!
    Domácí dost možná definitivně zlomili zápas, protože nad svým chorvatským soupeřem vedou už o dvě branky! Ellison táhl pohlednou akci po pravém křídle, na samém konci dal puk do středu na volného DMITRIJE AMBOŽEJČIKA, jenž trochu se štěstím svou střelu propasíroval mezi betony MacIntyreho až do brány! Hostující gólman asi nebude mít čisté svědomí. Asistence: Matt Ellison a Nick Bailen.
    23:45 Andrej STĚPANOV - 3:2
     
    23:45
    Dinamo Minsk právě vstřelilo branku!
    Ale ihned poté, co se vrátil Larkin, Medveščak inkasuje – šílený začátek druhé třetiny tak pokračuje! Několik střel, včetně té z výborné pozice od Lisovce, dokázal ještě MacIntyre vyrazit, ovšem puk se poté dostal pouze na hokejku zcela volného ANDREJE STĚPANOVA, jenž neměl problém ho doklepnout do poloprázdné klece! Asistence: Jevgenij Lisovec.
    21:09 T.J. GALIARDI - 2:2
     
    21:09
    Medveščak právě vstřelil branku!
    Tak to je bleskové srovnání! Po hodně zmatečné rozehrávce Laladneho za bránou vznikla před jeho klecí velká mela, ve které se nakonec nejlépe zorientoval TERRY GALIARDI, jenž nadvakrát dokázal doklepnout puk do poloprázdné branky! Bez asistence.
    20:36 Alexandr MATĚRUCHIN - 2:1
     
    20:36
    Dinamo Minsk právě vstřelilo branku!
    No a nakonec domácí využívají i této přesilovky – všechny tři dnešní branky tak padly z početních výhod! V levém kruhu se dostal k puku ALEXANDR MATĚRUCHIN, který se rozhodl zkusit střelu skrz skrumáž těl před MacIntyrem a puk nakonec končí v bráně! Asistence: Matt Ellison.
    14:42 Nikita KOMAROV - 1:1
     
    14:42
    Dinamo Minsk právě vstřelilo branku!
    A i domácí se prosazují v početní výhodě, je tedy srovnáno! Ke střele od modré čáry se dostal Stěpanov, do jeho rány vložil těsně před MacIntyrem chytře svou hůl NIKITA KOMAROV, jenž tak puk tečoval mezi betony bezmocného gólmana Záhřebu! Asistence: Andrej Stěpanov a Marc-André Gragnani.
    05:04 Jakub KREJČÍK - 0:1
     
    05:04
    Medveščak právě vstřelil branku!
    Tak ke konci přesilovky tu je ještě nakonec gól do sítě domácího celku a asi zasloužený! Po přiklepnutí od Galiardiho se dostal k puku na modré čáře český bek JAKUB KREJČÍK, který se s ničím nepáral a poslal projektil na Lalandeho bránu – tato střela byla tak prudká, že ani nemusela být nikým tečována a naprosto přesně zapadla k tyči! Asistence: Terry Galiardi.

    Ondřej Hradecký

    Branky a nahrávky: 15. N. Komarov (An. Stěpanov, Gragnani), 21. Matěruchin (Ellison), 24. An. Stěpanov (Lisovec), 31. Ambožejčik (Ellison, Bailen), 39. Ambožejčik (Ellison, Klinkhammer), 53. Matěruchin (Kovyršin, Gragnani) – 6. J. Krejčík (Galiardi), 22. Galiardi


    HC Dinamo Minsk: Lalande (Scrivens) – Graborenko, Gragnani, Lisovec, Gotovec, Šinkevič, Chenkel, Bailen – Ambožejčik, Ellison (A), Klinkhammer – Matěruchin, Kovyršin, N. Komarov (C) – Pavlovič (A), Kulakov, Drozd – An. Stěpanov, Kitarov, Karaban.
    Medveščak Záhřeb: MacIntyre (31. Garnett) – Morrisonn, Parlett, J. Krejčík, Bezina (A), D. Smith, T. Larkin – Galiardi, Paré, Butler – Co. Genoway, Mertl, Katic – A. Giroux, Bolduc (A), Lessio – Glumac (C), Perkovich, Zanoški.

    Rozhodčí: Gebej, Kuljov – Golovljov, Sysujev
    bahis siteleri