Třinec – K. Vary 4:2 (kon.) | Mountfield HK – Pardubice 5:1 (kon.) | Chomutov – Liberec 0:3 (kon.)
Mladá Boleslav – Litvínov 3:6 (kon.) | Zlín – Plzeň 3:1 (kon.) | Olomouc – Sparta 1:5 (kon.)
Kometa Brno – Vítkovice 1:2 (0:1 po s.n.)
konec
Piráti Chomutov
0:3 (0:0, 0:2, 0:1)
Bílí Tygři Liberec
Čtvrtek 22.12.2016, 17:30 • SD ARÉNA • Tipsport extraliga • 31. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:00 Milan BARTOVIČ - 0:3
    Zdroj: Hokejka TV
     
    58:00
    Liberec právě vstřelil branku!
    Utkání je ukončeno! Libereckým se povedlo zachytit rozehrávku. Branko Radivojevič posunul kotouč ve středním pásmu na MILANA BARTOVIČE, jemuž nedělalo problém trefit prázdnou chomutovskou klec. Asistence: Branko Radivojevič a Jan Stránský.
    26:20 Radim ŠIMEK - 0:2
    Zdroj: Hokejka TV
     
    26:20
    Liberec právě vstřelil branku!
    Následovala akce Davida Kämpfa, který přihrával před branku, ale tam nikoho nenašel. Do útoku se tak dostali hosté. Lukáš Krenželok našel v úniku RADIMA ŠIMKA, jenž v tváří tvář překonal Tomáše Krále podruhé v krátkém časovém sledu! Asistence: Lukáš Krenželok a Martin Procházka.
    24:40 Radim ŠIMEK - 0:1
    Zdroj: Hokejka TV
     
    24:40
    Liberec právě vstřelil branku!
    Liberec pár chvilek kombinoval a následně se dostal ke střeleckému pokusu. RADIM ŠIMEK dostal nabito na modrou čáru, odkud propálil Tomáše Krále v brance. Liberec se tak prosazuje ve své druhé přesilové hře! Asistence: Branko Radivojevič a Petr Jelínek.
    Marken.cz

    David Panuška

    Branky a nahrávky: 25. R. Šimek (Radivojevič, P. Jelínek), 27. R. Šimek (L. Krenželok, Martin Procházka), 58. Bartovič (Radivojevič, J. Stránský)


    Piráti Chomutov: Král (Strmeň) – Flemming, Dlapa, Valach, Skinner, Rutta, Mrázek, L. Chalupa – Vondrka (C), Huml (A), Tomica (A) – Kämpf, V. Růžička, Sklenář – Koblasa, Raška, Poletín – Skokan, Šťovíček, Slavíček.
    Bílí Tygři Liberec: Will (Lašák) – Jánošík, R. Šimek, Derner, Pyrochta, Havlín, Mojžíš (A), Husa – L. Krenželok, P. Jelínek, Ordoš – Radivojevič (C), J. Mikyska, Svačina – Bartovič, Bližňák, J. Stránský – J. Vlach, Vantuch, A. Dlouhý – Martin Procházka.

    Rozhodčí: Pešina, Úlehla – Rozlílek, Špůr

    Diváci: 4 398
    bahis siteleri