Třinec – K. Vary 4:2 (kon.) | Mountfield HK – Pardubice 5:1 (kon.) | Chomutov – Liberec 0:3 (kon.)
Mladá Boleslav – Litvínov 3:6 (kon.) | Zlín – Plzeň 3:1 (kon.) | Olomouc – Sparta 1:5 (kon.)
Kometa Brno – Vítkovice 1:2 (0:1 po s.n.)
konec
Piráti Chomutov
0:3 (0:0, 0:2, 0:1)
Bílí Tygři Liberec
Čtvrtek 22.12.2016, 17:30 • SD ARÉNA • Tipsport extraliga • 31. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:00 Milan BARTOVIČ - 0:3
    Zdroj: Hokejka TV
     
    58:00
    Liberec právě vstřelil branku!
    Utkání je ukončeno! Libereckým se povedlo zachytit rozehrávku. Branko Radivojevič posunul kotouč ve středním pásmu na MILANA BARTOVIČE, jemuž nedělalo problém trefit prázdnou chomutovskou klec. Asistence: Branko Radivojevič a Jan Stránský.
     
    57:09
    Ivan Huml našel parádní přihrávkou volného Jana Ruttu, kterému se v naprosto výborné pozici nepovedlo překonat vyjetého Romana Willa!
     
    50:13
    Vladimír Růžička našel přihrávkou před branku hokejku Petra Koblasy, jenž tečoval jeho nabídku. Puk ale nakonec skončil jen vedle branky!
     
    48:54
    Jan Ordoš se proháčkoval až před branku, kde pokoušel štěstí. Tomáš Král se ale nyní zaskvěl dobrým zákrokem a kotouč dokázal vyrazit!
     
    39:09
    Snížení měl na hokejce David Kämpf. Ten projel do zakončení mezi kruhy, ale technickou střelou trefil jen připravené betony Romana Willa!
     
    36:02
    Piráti si zahrají přesilovou hru. Pronikajícího Ivana Humla fauloval Jaroslav Vlach, který putuje na trestnou lavici. Potrestán je za nedovolené bránění.
     
    33:13
    Do luxusní šance se dostal Dávid Skokan. Ten po levé straně najel až před branku, kde nechal svou střelou vyniknout brankáře Willa – ten jej vychytal pohledným semaforem!
     
    31:01
    Lukáš Krenželok dostal zpoza branky ideální přihrávku a zakončoval. Jeho střela se otřela o tyčku branky a skončila mimo, to byla velká šance!
     
    30:16
    Jan Rutta nezvládl přihrávku a následně zahákoval Jana Stránského. Chomutovský obránce tak inkasuje dvouminutový trest.
     
    26:32
    Po přerušení následuje první komerční přestávka. Marek Tomica vyhodil kotouč mimo ledovou plochu a Liberec tak bude moci pokračovat ve svém tlaku.
    26:20 Radim ŠIMEK - 0:2
    Zdroj: Hokejka TV
     
    26:20
    Liberec právě vstřelil branku!
    Následovala akce Davida Kämpfa, který přihrával před branku, ale tam nikoho nenašel. Do útoku se tak dostali hosté. Lukáš Krenželok našel v úniku RADIMA ŠIMKA, jenž v tváří tvář překonal Tomáše Krále podruhé v krátkém časovém sledu! Asistence: Lukáš Krenželok a Martin Procházka.
     
    25:09
    Hosté mohli přidat druhý zásah. Lukáš Vantuch našel před branou volného Jana Stránského, který ale promáchl. To mohla být velká šance!
    24:40 Radim ŠIMEK - 0:1
    Zdroj: Hokejka TV
     
    24:40
    Liberec právě vstřelil branku!
    Liberec pár chvilek kombinoval a následně se dostal ke střeleckému pokusu. RADIM ŠIMEK dostal nabito na modrou čáru, odkud propálil Tomáše Krále v brance. Liberec se tak prosazuje ve své druhé přesilové hře! Asistence: Branko Radivojevič a Petr Jelínek.
     
    24:21
    Šanci budou mít hosté. Liberec aktivně kombinoval a Brett Flemming se dopustil faulu, když podrazil jednoho z hostujících hráčů.
     
    16:38
    Následně to zkoušel žabičkou od mantinelu Svačina. Branko Radivojevič před brankou zakončoval mezi betony Krále, kde ale místečko nenašel!
     
    16:12
    Až nyní se domácí dostali do vyložené šance! Vladimír Růžička se dostal k odraženému puku a byl sám před Willem. Toho ale nedokázal obstřelit.
     
    14:27
    Josef Mikyska bude prvním vyloučeným hráčem hostů. U mantinelu podrazil pronikajícího chomutovského hráče.
     
    10:10
    Jakub Sklenář si sjel ze středního pásma až před branku, kde se skvěle natlačil před Willa. Toho ovšem pokusem k levé tyčce ve velké šanci nepřekonal!
     
    06:23
    Následně zastavoval pronikání hostů pádem pod nohy Juraj Valach. Chomutovský obránce bude tak prvním vyloučeným hráčem utkání.
     
    05:57
    Následně se hosté dostali do přečíslení. Jan Stránský hledal před brankou najíždějícího Milana Bartoviče, který ale trefil jen beton připraveného Krále!
     
    04:16
    Michal Vondrka si najel do pásma a přihrávkou před branku našel najíždějícího Bretta Skinnera. Kanadský obránce mířil do pravé šibenice, ale nakonec branku minul!
     
    00:42
    Filip Pyrochta nezachytil kotouč, jenž se objevil pod ním. Vladimír Růžička zakončoval jen nad branku, David Kämpf následně od levého mantinelu trefil beton Willa, od nějž se kotouč dostal nad branku!
    Marken.cz

    David Panuška

    Branky a nahrávky: 25. R. Šimek (Radivojevič, P. Jelínek), 27. R. Šimek (L. Krenželok, Martin Procházka), 58. Bartovič (Radivojevič, J. Stránský)


    Piráti Chomutov: Král (Strmeň) – Flemming, Dlapa, Valach, Skinner, Rutta, Mrázek, L. Chalupa – Vondrka (C), Huml (A), Tomica (A) – Kämpf, V. Růžička, Sklenář – Koblasa, Raška, Poletín – Skokan, Šťovíček, Slavíček.
    Bílí Tygři Liberec: Will (Lašák) – Jánošík, R. Šimek, Derner, Pyrochta, Havlín, Mojžíš (A), Husa – L. Krenželok, P. Jelínek, Ordoš – Radivojevič (C), J. Mikyska, Svačina – Bartovič, Bližňák, J. Stránský – J. Vlach, Vantuch, A. Dlouhý – Martin Procházka.

    Rozhodčí: Pešina, Úlehla – Rozlílek, Špůr

    Diváci: 4 398
    bahis siteleri