Slavia – Třebíč 3:2 (po pr.) | Kladno – Most 6:2 (kon.) | Litoměřice – Jihlava 1:4 (kon.)
Havířov – Kadaň 2:5 (kon.) | Benátky n/J – Frýdek-M. 3:2 (po pr.) | Motor ČB – Ústí n/L 5:1 (kon.)
Prostějov – Přerov 3:5 (kon.)
konec
Banes Motor České Budějovice
5:1 (3:0, 0:0, 2:1)
HC Slovan Ústí nad Labem
Sobota 28.01.2017, 17:00 • Budvar aréna (kapacita: 6 421) • Chance liga • 46. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    45:38
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    První využitá přesilová hra v dnešním zápase a poněkud překvapivě se o to zasloužili hosté. Ti však hráli v početní výhodě velice dobře a několikrát nebezpečně ohrozili Kváču. Nakonec střelu Kasíka od modré čáry šikovně tečoval MAREK MACEK a puk skončil za zády mladého gólmana. Asistence: Jaroslav Kasík a Zdeněk Doležal.
     
    43:09
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Pátá právě teď odbila! TOMÁŠ VAK ukazuje hned v prvním zápase, proč jej vzali na jih Čech. Zkušený centr vyhrál buly na Pýchu, který předal na modré čáře puk Pavlinovi, jenž tvrdě vypálil. Volke puk neudržel ve výstroji, a tak si jej sebral Vak, který brankáře Slovanu vytáhl dlouhým blafákem z klece, a zakončil pohodlně do odkryté branky. Asistence: Žiga Pavlin a Pavel Pýcha.
     
    41:33
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Domácí ještě upevňují svůj už tak dostatečný náskok. Obránce Mucha těsně za modrou čarou předal puk na levý mantinel MICHALU CHOVANOVI, který si všiml, že gólman špatně stojí u tyče, a lišácky zamířil k bližší tyči. Tato branka jde na Volkeho vrub, navzdory jeho skvělému výkonu ve druhé třetině. Asistence: Jánko Mucha.
     
    17:53
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Třetí branka Motoru znamená už celkem pohodlné vedení pro domácí tým. U pravého mantinelu v útočném pásmu Motoru probíhal boj o puk, ten se podařilo vyšťouchnout Nouzovi, jenž ho poslal na bránu. Kotouč si sebral MICHAL CHOVAN a jel sám na Volkeho, jehož si krásně vychutnal, a nakonec zakončoval do odkryté klece. Asistence: Tomáš Nouza.
     
    14:32
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Jihočeši se po zásluze dostávají do dvoubrankového vedení. Pavlin založil akci a nahodil puk do pásma. Ten poté zpět na modrou čáru protečoval Vak a slovinský obránce se mohl opřít do puku. Jeho krásná střílená přihrávka šla přímo na hůl šikovného MILOSLAVA ČERMÁKA, který lehce líznul kotouč, a ten skončil za zády Volkeho. Vak si v prvním zápase za Motor připisuje první bod. Asistence: Žiga Pavlin a Tomáš Vak.
     
    02:54
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Výborná akce končí celkem po zásluze gólem Motoru. Domácí totiž měli velký tlak a branka už visela ve vzduchu. Fillman nahodil puk na zadní mantinel a jako první si pro něj dojel Vlček. Písecký odchovanec se rozhlédl a poslal geniální zadovku před branku přímo na hůl JIŘÍHO FRONKA, jenž se z bezprostřední blízkosti nemýlil. Asistence: Filip Vlček a Mitchell Fillman.
    Marken.cz

    Matěj Mayer

    Branky a nahrávky: 3. Fronk (Vlček, Fillman), 15. Čermák (Pavlin, Vak), 18. Chovan (Nouza), 42. Chovan (Mucha), 44. Vak (Pavlin, Pýcha) – 46. Macek (Kasík, Z. Doležal)


    Banes Motor České Budějovice: Kváča (Bláha) – Fillman, F. Novák (C), Pavlin, Pýcha, Mucha, Vráblík – Dostálek, Vak, Čermák (A) – Chovan, Nouza (A), Heřman – Fronk, Vlček, Žovinec – Hřebejk, Škoda, Babka.
    HC Slovan Ústí nad Labem: Volke (Soukup) – Husák, Vágner (C), Kasík (A), Macek, Zdvořáček, Málek – Dalecký, Roubík (A), Gengel – Doležal, Vrdlovec, Merta – Moučka, Kusý, Navarra – Markulinec, Komárek.

    Rozhodčí: Grech – Jindra, Kreuzer

    Diváci: 5 707
    bahis siteleri