Barys – Jokerit 0:2 (kon.) | Jekatěrinburg – Minsk 2:3 (kon.) | Chanty-Mansijsk – Riga 2:1 (kon.)
Magnitogorsk – Čerepovec 6:4 (kon.) | Čeljabinsk – CSKA Moskva 4:3 (kon.) | Ufa – Petrohrad 1:3 (kon.)
N.Novgorod – Soči 1:2 (0:1 po s.n.)
po s.n. (0:1)
Torpedo Nižnij Novgorod
1:2 (1:0, 0:1, 0:0 - 0:0)
HK Soči
Středa 01.02.2017, 17:30 • Nagorny Arena • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:30.
    Dvojice Krikunov - Maxwell nastřílela v letošní sezoně dohromady sedmnáct branek!

    Dresy HC Soči ???????? (Repost @hcsochi)

    Fotka zveřejněná uživatelem CCM Hockey Czech Republic (@ccmhockeyczechrepublic),


     
    Nižnij Novgorod má účast v play-off jistou, Soči naopak stále balancuje na hranici postupu a nepostupu. Tři body tak zajisté více potřebují hostující Leopardi. Každopádně i domácí Torpedo by určitě rádo zabodovalo, vždyť stále může usilovat o lepší třetí příčku v Západní konferenci.
     
    Nižnij Novgorod neprožívá úplně nejšťastnější období, v posledních šesti zápasech hned čtyřikrát prohrál, nicméně naposledy dokázal skolit silný Petrohrad a pak také moskevský Spartak, a zdá se, že jeho ztracená forma by měla být brzy zpátky.
     
    Soči s pravidelností získává důležité body, rve se v každém utkání, protože samozřejmě chce za každou cenu postoupit do play-off, každopádně nějaká delší šňůra vítězství je pro něj stále tabul. Naposledy doma padl se silným CSKA Moskva o dvě branky.
     
    V tomto velmi zajímavém utkání se nakonec nedočkáme žádné české či slovenské účasti. Ani jeden z celků hokejisty ze západnějších krajů v tuhle chvíli nezaměstnávají.
     
    Úvodní sestavy:

    Torpedo Nižnij Novgorod: Proskurjakov (M. Birjukov) – Jegoršev, Želdakov, M. Osipov, Barancev, Aljajev, Šulenin, Radionyčev – Daugavinš, D. Sjomin, Frolov – Ashton, Gračjov, Žerděv – V. Kuľomin, Galuzin, A. Potapov – Rasskazov, Mozer, Norman – Verjajev.

    HK Soči: Barulin (Šikin) – Alexandrov, Pepeljajev, I. Vorobjov, Fantenberg, S. Kuzněcov, Mamkin, Glazkov – A. Kosticyn, O'Dell, Krikunov – Petersson, Maxwell, Padakin – Morozov, Točickij, Levickij – I. Zacharčuk, Mereskin, Ščegolkov.

    Rozhodčí: Gofman, Rogačjov – Misjur, Něstěrov.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v první třetině?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:44
    Do jakéhosi prvního zakončení se dostal Frolov. Ten si vyměnil puk se svými spoluhráči, objel branku a pak střílel bekhendem, z blízkosti však na Barulina nepřekonal.
     
    01:23
    Teď to byl snad Gračjov, kdo vypálil od modré čáry. Před sebou měl poměrně hodně prostoru. Ale na Barulina vyzrát nedokázal.
     
    02:15
    Zpočátku je o něco aktivnější Torpedo. Jinak ale jako by se hrálo hodně opatrně. Žádné strhující tempo na ledě nevidíme. Proskurjakov ani Barulin nemuseli nějakým výrazným způsobem zasahovat.
     
    03:30
    Ačkoli oba týmy jsou schopné založit útočné pásmo, nějakou kloudnou akci vepředu vymyslet nedokážou. Opravdu se tohoto moc zajímavého na ledě neudálo.
     
    04:18
    Hodně nedůrazný byl nyní u mantinelu Ashton, který chvilku držel puk, pak o něj ale byl poměrně snadno obrán hostujícími obránci.
     
    05:02
    Žerděv nedostal přihrávku do jízdy, a tak se musel vracet. Z otočky nakonec nebezpečně nahazoval puk na branku. Nicméně Barulin byl připravený. K následné dorážce se nedostal vůbec nikdo.
     
    05:28
    Moc pěkný zákrok Barulina, který vyjel dopředu! Byl to snad Daugavinš, kdo pálil z pravého kruhu. Hostující gólman však perfektně zasáhl. První větší šance tohoto utkání.
     
    06:00
    Torpedo právě vstřelilo branku!
    Domácí byli v úvodu utkání o něco aktivnější, takže si tohle vedení vlastně zasloužili. Šulenin zadovkou předal puk na DMITRIJE SJOMINA, jehož střela nebyla vyloženě tolik prudká, ale Barulin jí i tak neudržel ve své výstroji. Nebyl to úplně jistý zákrok brankáře Soči. Asistence: Dmitrij Šulenin, Denis Barancev.
    06:00 Dmitrij SJOMIN - 1:0
     
    07:35
    Další dobrá možnost domácího celku! Barulinovi bylo nyní mezi třemi tyčemi opravdu úzko. Nakonec však Mozer dojel do brankoviště bez toho, aby vystřelil. Soči je i nadále pod mírným tlakem.
     
    09:07
    Proskurjakov už také musel předvést několik zákroků, ne že ne. Po jednom z takových proti střele ze střední vzdálenosti zasáhl, a následně byla oznámena komerční přestávka.
     
    09:32
    Krikunov dostal ve středu pole poměrně dost prostoru, a tak zkusil svým zakončením překvapit brankáře Proskurjakova. Ten ale pohotově zasáhl a schoval touš do své výstroje.
     
    10:01
    Vyloučení v týmu HK Soči (André Petersson – 2 min., držení protihráče).
     
    10:21
    Stačilo pár přihrávek a už se vyložené pozici v mezikruží objevil Frolov. Pálil ihned z první, Barulin pouze vyrazil do nebezpečného prostoru před sebou. Každopádně k dorážce se nikdo z Torpeda nedostal.
     
    11:08
    Galuzin unikl podél levé strany, snažil se svou přihrávkou před brankoviště najít svého najíždějícího spoluhráče, ovšem neuspěl.
     
    12:01
    Hosté v plném počtu.
     
    12:13
    Nebyla to vyloženě špatná přesilovka Torpeda. Každopádně Soči až na pár výjimek snadno odolávalo. Hra je nyní po delší době opět přerušená, druhá reklamní přestávka a čištění ledu je na pořadu dne.
     
    13:05
    Utkání má jinak velmi svižné tempo, prakticky se nepřerušuje. Jako by úvodní buly bylo vhozeno před pár minutami... A hle, do konce první třetiny už zbývá jen minut sedm.
     
    13:45
    Torpedo se snažilo vyrazit opředu, nicméně si nepohlídalo pravidlo o ofsajdu. Vhazovat se tak bude ve středním pásmu.
     
    14:33
    Tohle byla hodně nebezpečná pozice, z jaké pálil Kosticyn! Trošku se štěstím se probil na pravý kruh a mířil ke vzdálenější tyči. Proskurjakova však tahle rána trefila do pravé ruky.
     
    15:05
    Padakin se nyní snažil dorážet tohle nahození od modré čáry. Nicméně Proskurjakov schoval puk do své výstroje. Pro jistotu. Určitě nechtěl riskovat nějakou lacinou chybu.
     
    15:58
    Proskurjakov si pohrál s nervy domácích fanoušků. Za brankou totiž nešikovně upadl poté, co si tam sjížděl pro puk. Naštěstí pro Torpedo svému spoluhráči pomohli obránci.
     
    16:34
    Vyloučení v týmu HK Soči (Vadim Ščegolkov – 2 min., podražení).
     
    16:50
    Torpedo právě nyní zahrává svou druhou početní výhodu. Jenom dodejme, že brankář Proskurjakov musel na střídačku, aby si lehce nechal přebrousit brusle. Jeho nedávný nečekaný pád zřejmě nebyl žádnou náhodou.
     
    17:30
    Minuta z přesilovky je pryč. A Barulin zatím nemusel zasahovat proti jediné nebezpečnější střele.
     
    18:28
    Poměrně dlouho se na tohle zakončení chystal od modré čáry Barancev. Barulin na tohle zakončení asi dobře neviděl, jen roztáhl mezi třemi tyčemi ruce. Každopádně puk zastavil jeden z jeho obránců.
     
    18:34
    Hosté v plném počtu.
     
    19:00
    Zahlášena poslední minuta první třetiny.
     
    19:20
    Rasskazov se ocitl v dobré možnosti na závěru této třetiny! Barulin odolala opravdu jen s velkým štěstím. Pořád se Torpedu nedaří vsítit nějakou pojišťující branku.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje druhou třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

     
    Torpedo zatím potvrzuje roli opravdu mírného favorita, nicméně ze svých několika šancí dokázalo vytěžit jen jednu jedinou trefu. Soči, které bojuje mohutně o play-off, rozhodně nemusí zoufat, vše je pořád hratelné. Nicméně jeho výkon musí jít nahoru, a to především v útoku, aby se ještě dostavil úspěch.
     
    Další třetina začne přibližně v 18:18.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:29
    Hned v úvodu druhé třetiny se domácí dopustili icingu, hra se tak stěhuje před Proskurjakova. Mamkin, nejblíže vlastní červené čáře, situaci pohlídal.
     
    21:20
    Petersson nedostal na levé straně dobrou přihrávku. Naopak Torpedo spěchalo do útoku a z levé strany vypálil Barancev. Každopádně Barulin pohotově zasáhl. jeho první vážnější zákrok této třetiny je na světě.
     
    21:59
    Vyloučení v týmu Torpedo Nižnij Novgorod (Vladimir Galuzin – 2 min., nedovolené bránění).
     
    22:27
    Fantenberg zkusil vypálit od modré čáry. Ale trefil jen obránce před sebou. Chvilku ještě Soči kombinovalo v pásmu soupeře, ovšem nakonec bezúspěšně.
     
    23:34
    Je sice moc hezké, že Leopardi číhají v pásmu, ostatně jako samotný reálný živočich, jenže bez střelby to prostě nepůjde. Proskurjakov se pod žádnou sprškou střel nepotil.
     
    23:59
    Domácí v plném počtu.
     
    24:47
    Je tu další zakázané uvolnění Torpeda. Nedávnému oslabení se poměrně snadno ubránil, možná snad jen Krikunov z pravé strany trošku ohrozil Proskurjakova, z blízkosti na něj však nevyzrál.
     
    25:45
    Frolov se nyní snažil zakončovat u tyčky. Nicméně mezírku ve výstroji Barulina nenašel. Poměrně často se snaží tenhle útočník prosazovat z těchto pozic.
     
    26:09
    Reklamní přestávka, čištění ledu, to je aktuální program druhé třetiny, která nám, ruku na srdce, moc zajímavého nepřinesla. Pořád domácí vedou o jeden gól, to je vlastně to nejpodstatnější.
     
    26:30
    Tohle byla moc hezká kombinace Torpeda! Na pravém kruhu se pak ve vyložené pozici ocitl Galuzin, který vyslal ze své čepele hodně ostrou jedovku. Každopádně prostor Barulinovy brány o kousek minul.
     
    27:48
    Vyhozený puk z vlastní obranné třetiny dostal nakonec nečekaně do jízdy Krikunov! Ten se ale k zakončení nedostal díky obrannému zákroku Osipova na poslední chvíli. Nicméně Proskurjakov se přece o pár chvil později hodně potil. Ale poradil si z blízkosti s O'Dellem.
     
    28:25
    Na druhé straně nebezpečně vypálil Jegoršev, ovšem se svým zakončením se mu náskok navýšit nepodařilo. Torpedo ještě chvilku zlobilo Barulina, nicméně bez kýženého úspěchu.
     
    29:16
    Vyloučení v týmu Torpedo Nižnij Novgorod (Jevgenij Gračjov – 2 min., zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo).
     
    29:55
    Kombinace ve středním pásmu... Dobrá tak na tréninku nebo při rozbruslení, ale určitě ne v zápase během přesilovky. To by si Soči mělo uvědomit.
     
    30:30
    Jestli předchozí přesilovka Leopardů měla nějakou konstrukci, pak ta nynější postrádá jakékoli pevné základy. Obrana Torpeda pracovala v tuhle chvíli na jedničku.
     
    31:16
    Domácí v plném počtu.
     
    31:26
    Pěkný zákrok Barulina. Po vyhraném buly na něj z levého kruhu pálil Šulenin, nicméně hostující brankář skvěle nastavil svou lapačku. Elegantní zásah.
     
    32:14
    Vyloučení v týmu Torpedo Nižnij Novgorod (Nikolaj Žerděv – 2 min., nedovolené bránění).
     
    32:21
    Vyloučení v týmu HK Soči (Ilja Krikunov – 2 min., nedovolené bránění).
     
    33:07
    Při hře čtyři na čtyři se vřítil do útočného pásma Torpeda hostující Maxwell a zkusil překvapit Proskurjakova. Nicméně tenhle jeho pokus postrádal především razanci.
     
    34:04
    Barancev dostal příliš dlouhou přihrávku, a i když se snažil osamocený udržet útočné pásmo, nakonec před jenom Leopardi získali touš pod svou kontrolou.
     
    34:14
    Domácí v plném počtu.
     
    34:21
    Hosté v plném počtu.
     
    34:44
    Potapov opravdu hodně nebezpečně nahazoval puk na bránu. Nicméně neuspěl. Barulina sice vylekal, jenže prostor mezi třemi tyčemi nakonec minul.
     
    35:47
    Možná největší šance Soči v tomto utkání! Šulenin udělal obrovskou hrubici a na modré čáře mu nepochopitelně sjel puk z hokejky. A tak se do úniku dostal Levickij. Jenže v zakončení selhal. A Proskurjakov svůj tým nyní podržel.
     
    36:40
    Pořád se oba celky nedokážou gólově prosadit. I když hokej nevidíme vyloženě špatný, k hokeji prostě branky patří. A tohle sportovní koření tomuto zápasu zcela jistě chybí. Většina fanoušků má rádo pálivé.
     
    37:35
    Frustrovaný byl nyní O'Dell z tohoto zapískaného ofsajdu. Celkově je Soči směrem dopředu pořád bezzubé. A jeho lajna navíc vyloženě dobrý výkon nepředvedla.
     
    38:13
    Vorobjov si dokázal vybruslit na levý kruh a švihem vypálil. Jenže na tenhle jeho pokus Proskurjakov velmi dobře viděl. nemohl zkrátka zaváhat.
     
    38:28
    Maxwell se nyní pokusil o nemožné a z mezikruží hodně zvláště tečoval ránu od modré čáry. Jenže touš nakonec padáčkem zaplul do lapačky Proskurjakova. Celá akce jednoduše dopadla dle očekávání.
     
    38:39
    Vyloučení v týmu Torpedo Nižnij Novgorod (Grigorij Želdakov – 2 min., držení protihráče).
     
    39:00
    Zahlášena poslední minuta druhé třetiny.
     
    39:30
    Soči právě vstřelilo branku!
    Nepříjemná záležitost pro domácí Torpedo. Gól do šatny je vždy hodně neoblíbenou situací. Před jeho brankovištěm byl až příliš volný ERIC O'DELL, který dokázal chytře tečovat střelu Peterssona z levé strany za záda brankáře Proskurjakova. Asistence: Andre Petersson.
    39:30 Eric O'DELL - 1:1
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje třetí třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

     
    Suma sumárum je průběžný výsledek vlastně logickým rezultátem dění na ledě. Byť Torpedo bylo možná o něco nebezpečnější, žádnou převahu nad Leopardy nemá, aby si vedení vyloženě zasloužilo. O jedinou trefu druhého dějství se postaral v samotném závěru z přesilovky O'Dell.
     
    Další třetina začne přibližně v 19:18.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:46
    Gračjov ihned po vyhraném buly zkusil vypálit. Každopádně Barulina mezi třemi tyčemi neohrozil, střela totiž narazila o jednoho z obránců.
     
    41:25
    Soči v tuhle chvíli pouze naplnilo podstatu pravidla o zakázaném uvolnění. Hra se tak stěhuje zpátky před Barulina. A vhazovat se bude po jeho vyrážečce.
     
    41:50
    První dvě minuty jsou za námi. Hraje se hodně opatrně. Každá chyba může opravdu rozhodovat. Teď si svůj cenný suvenýr ze zápasu odnesl jeden z fanoušků na vozíčku, kterých se na tento zápas přišel podívat slušný počet. Vyražený puk se dostal přímo k jednomu z nich.
     
    43:30
    Ani Proskurjakov, ani Barulin nemuseli řešit ve třetí třetině žádnou složitější situaci. Vidíme na ledě spíše jen hodně nepřesností.
     
    44:27
    Mamkin pro jistotu podržel puk v obranném pásmu. Ani tenhle útok Torpedu nevyšel. Pořád na nějakou větší šanci čekáme.
     
    45:10
    Přece se domácí usadili v útočném pásmu. A chvilku ohrožovali Barulina. Ten musel být párkrát na pozoru. Každopádně Leopardi odolat dokázali.
     
    46:04
    Těžko říct, jestli tohle byla od Ashtona střela, přihrávka nebo nahození. Každopádně z levého kruhu zamířil jen mimo bránu.
     
    47:02
    Proskurjakov schoval touš pod svojí lapačku. Dlouho se hra nepřerušovala, proto nyní byla nařízená komerční přestávka. Hra se naváže v útočném pásmu Torpeda.
     
    47:10
    Norman si sjel z levé strany blíže do střelecké pozice a zkusil zamířit nad lapačku Barulina. Ten si ovšem s jeho pokusem poradil. Celkově působí gólman Soči jistým dojmem.
     
    48:20
    Soči se snažilo založit útok, ale marně. Torpedo se snažilo založit útok, ale marně. Ani netřeba víc odlišných slov na to, co se na ledě odehrálo během uplynulé minuty.
     
    49:08
    Tyčka zachránila Soči! Želdakov se ocitl v mezikruží úplně sám, dostal mistrnou přihrávku, nicméně mířil jen do brankové konstrukce Barulina. A naopak na druhé straně se dostal do úniku Petersson! Jenže slabým bekhendovým pokusem na Proskurjakova nevyzrál.
     
    50:40
    Oba týmy se snaží rozhodnout. Především Torpedo začíná být vepředu dost aktivní. Jako by Leopardi pomalu a jistě soustředili svou pozornost spíše na bránění a rychlé brejky.
     
    51:46
    Domácí se rychle dostali do útoku. Galuzin pak před brankou hledal najíždějícího Kuljomina, nicméně ten se pod tlakem k puku nakonec nepropracoval.
     
    52:06
    Mozer nyní pálil z levé strany. Barulina však výrazněji nepřekvapil. K dorážce se pak domácí forvard nedostal, byl naopak tvrdě sražen na zem, jakmile se o to vůbec pokusil.
     
    52:31
    Vyloučení v týmu HK Soči (Eric O'Dell – 2 min., držení hole).
     
    52:35
    Žerděv hned na úvod této přesilovky z levého kruhu vypálil. Každopádně Barulin s tímhle jeho zakončením neměl velké problémy.
     
    52:55
    Galuzin nyní nezpracoval prudkou přihrávku u druhé tyčky! Jinak by zřejmě zakončoval do prázdné branky. Měl to ale domácí útočník opravdu těžké.
     
    53:47
    Aljajev dostal nabito na modrou čáru a opravdu hodně ostře vypálil. Každopádně tahle dělovka skončila nakonec jen mimo kýžený prostor. Torpedo nehraje tuhle početní výhodu špatně, ale čas se krátí.
     
    54:45
    Tohle byla tyčka, nebo Proskurjakov zasáhl? Těžko říct. Každopádně Soči mohlo jít zhruba pět minut před koncem do vedení po téhle střele od modré čáry.
     
    55:24
    Žerděv se snažil nějakým způsobem ohrozit Barulina, který má pořád o něco více práce než Proskurjakov na druhé straně. Nakonec se o pár chvil později snažil z dorážky prosadit Mozer, avšak neuspěl.
     
    56:15
    Vše směřuje spíše k prodloužení a případným samostatným nájezdům. Je pravda, že v kontextu utkání by tohle nebyl vůbec nespravedlivý výsledek.
     
    57:16
    Daugavinš to zkoušel u pravého mantinelu sám, snažil se zakličkovat, ovšem neuspěl. Petersson se pak hodlal dostat do úniku, ovšem rovněž nebylo jeho počínání odměněno.
     
    57:45
    Teď byl Barulin pod obrovským tlakem! Zlikvidoval hned několik střeleckých pokusů, včetně toho posledního od Sjomina. Každopádně Soči bude dohrávat v oslabení. Muselo zkrátka faulovat, opravdu nebylo zbytí, jinak by mohlo dojít k pohromě.
     
    58:00
    Zahlášeny poslední dvě minuty třetí třetiny.
     
    58:11
    Oddechový čas pro hosty.
     
    58:11
    Vyloučení v týmu HK Soči (André Petersson – 2 min., držení protihráče).
     
    59:05
    Ještě nějaká minutka zbývá Torpedu, aby s výsledkem ještě něco udělalo a urvalo vítězství po základní hrací době. Soči se nyní brání jen hodně stěží. Barulin hosty drží svými zákroky.
     
    59:43
    Osipov nyní zahodil asi poslední šanci na to, jak změnit průběžný nerozhodný stav. Z pravé strany z vložené pozice pálil jen nad bránu. A evidentně si tuhle neproměněnou příležitost dost vyčítal.
     
    60:00
    Třetí třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje prodloužení?

    Tipovat můžete do začátku prodloužení.

     
    Soči dokázalo zvládnout a odolat v závěru poslední třetiny a vynutilo si alespoň prodloužení. Torpedo bylo o něco nebezpečnějším mužstvem vlastně po celý zápas, ovšem že by svým výkonem přesvědčilo natolik, aby vyhrálo po základní hrací době, to se říci nedá. Čeká nás tedy extra dějství navíc, hrát se bude stále ještě poměrně nově zavedeným systémem tři na tři.
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    60:11
    Hosté v plném počtu.
     
    60:15
    Ashton vyslal první střelu na branku v tomto prodloužení. Ovšem z levé strany na Barulina vyzrát nedokázal. Ten pro jistotu schoval puk do své výstroje.
     
    60:34
    O'Dell, autor vyrovnávací trefy, se snažil slabě bekhendem nějakým způsobem vyzrát na Proskurjakova, avšak ani on nebyl úspěšný. Znovu je hra přerušená.
     
    61:42
    Galuzin umně vjel do útočného pásma, tam chvilku počkal s rozehrávkou, až našel Potapova. Nicméně ten z vyložené pozice našel jen výstroj skvěle připraveného Barulina.
     
    62:12
    Krikunov nakonec před brankovištěm vyhrál souboj s jedním z obránců. A podařilo se mu bekhendem vystřelil. Nicméně mezírku mezi betony Proskurjakova nenašel.
     
    62:21
    Vyloučení v týmu Torpedo Nižnij Novgorod (Kaspars Daugavinš – 2 min., držení protihráče).
    Vyloučení v týmu HK Soči (Ilja Krikunov – 2 min., nafilmovaný pád nebo přehrávání).
     
    63:15
    Maxwell se dostal velice snadno z pravého kruhu do vyložené střelecké pozice. Až byl možná sám překvapený, jak snadno se mu vedlo. Nakonec však z blízkosti v tutovce na domácího brankáře nevyzrál.
     
    63:57
    O'Dell se snažil ve středu pole prosadit individuálně. Ovšem bez úspěchu. Na druhé straně Torpedo přešlo rychle do protiútoku, i v tomhle případě však Barulin odolal.
     
    64:30
    Třicet vteřin do konce tohoto prodloužení. Na puku jsou nyní hráči Torpedo. Vše se spíše chystá na následný penaltový rozstřel.
     
    65:00
    Prodloužení skončilo.
     
    Prodloužení sice přineslo pár šancí, žádná z nich však rozhodující trefu neznamenala. Krátká úprava ledu a pak hurá na nájezdy. Rozhodně se můžeme těšit na zajímavé rozuzlení tohoto duelu.
     
    Samostatné nájezdy začínají.
     
    1. série
    0:0
    Galuzin (NNO) zkusil hezkou bekhendovou kličku. Ovšem Barulin si na jeho zakončení počíhal.
     
    1. série
    0:0
    Petersson (SOČ) zkusil prostřeli betony Proskurjakova, s tímhle zakončením ale neuspěl.
     
    2. série
    0:0
    Žerděv (NNO) mířil nad lapačku, ale marně. Barulin byl připravený.
     
    2. série
    0:0
    Morozov (SOČ) to udělal opravdu krásně. Vymíchal Proskurjakova, jenže pak prázdnou bránu minul! Jak trestuhodné.
     
    3. série
    0:0
    Daugavinš (NNO) to udělal rovněž moc hezky, podobně jako Morozov před pár okamžiky. Jenže puk rovněž z neznámých důvodů nedopravil za brankovou čáru.
     
    3. série
    0:0
    Maxwell (SOČ) se snažil rozhodnout, ale pokračujeme dále. Neproměnil.
     
    4. série
    0:1
    Ščegolkov (SOČ) zvolil střelu a uspěl! Dokázal prostřelit Proskurjakova, i když nevymyslel nic světoborného.
     
    4. série
    0:1
    Galuzin (NNO) ani napodruhé neuspěl. Je rozhodnuto, plusový bodík získalo Soči.
     
    V samostatných nájezdech zvítězil tým HK Soči.
    Autorem vítězné branky je VADIM ŠČEGOLKOV.
    Vadim ŠČEGOLKOV - 1:2
     
    Konec zápasu.
     
    Samostatné nájezdy zvládli lépe hostující hráči, a bylo to opravdu velké drama. Pro ně je jakákoli výhra z půdy Nižného Novgorodu rozhodně hodně cenným výsledkem. Domácí byli v tomto utkání o něco nebezpečnější, leč neproměňovali šance. A nakonec se museli spokojit jen s porážkou.
     
    Z mé strany vše, u dalších on-line přenosů brzy na shledanou. (20:19:35)

    Patrik Sandev

    Branky a nahrávky: 6. D. Sjomin (Šulenin, Barancev) – 40. O'Dell (Petersson), rozh. náj. Ščegolkov

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    0:0   Vladimir Galuzin (NNO)
    0:0   André Petersson (SOC)
    2. série:
    0:0   Nikolaj Žerděv (NNO)
    0:0   Jegor Morozov (SOC)
    3. série:
    0:0   Kaspars Daugavinš (NNO)
    0:0   Ben Maxwell (SOC)
    4. série:
    0:1   Vadim Ščegolkov (SOC)
    0:1   Vladimir Galuzin (NNO)


    Torpedo Nižnij Novgorod: Proskurjakov (M. Birjukov) – Jegoršev, Želdakov, M. Osipov, Barancev, Aljajev, Šulenin, Radionyčev – Daugavinš, D. Sjomin, Frolov – Ashton, Gračjov, Žerděv – V. Kuľomin, Galuzin, A. Potapov – Rasskazov, Mozer, Norman – Verjajev.
    HK Soči: Barulin (Šikin) – Alexandrov, Pepeljajev, I. Vorobjov, Fantenberg, S. Kuzněcov, Mamkin, Glazkov – A. Kosticyn, O'Dell, Krikunov – Petersson, Maxwell, Padakin – Morozov, Točickij, Levickij – I. Zacharčuk, Mereskin, Ščegolkov.

    Rozhodčí: Gofman, Rogačjov – Misjur, Něstěrov
    bahis siteleri