Barys – Jokerit 0:2 (kon.) | Jekatěrinburg – Minsk 2:3 (kon.) | Chanty-Mansijsk – Riga 2:1 (kon.)
Magnitogorsk – Čerepovec 6:4 (kon.) | Čeljabinsk – CSKA Moskva 4:3 (kon.) | Ufa – Petrohrad 1:3 (kon.)
N.Novgorod – Soči 1:2 (0:1 po s.n.)
po s.n. (0:1)
Torpedo Nižnij Novgorod
1:2 (1:0, 0:1, 0:0 - 0:0)
HK Soči
Středa 01.02.2017, 17:30 • Nagorny Arena • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    Vadim ŠČEGOLKOV - 1:2
     
    V samostatných nájezdech zvítězil tým HK Soči.
    Autorem vítězné branky je VADIM ŠČEGOLKOV.
     
    63:15
    Maxwell se dostal velice snadno z pravého kruhu do vyložené střelecké pozice. Až byl možná sám překvapený, jak snadno se mu vedlo. Nakonec však z blízkosti v tutovce na domácího brankáře nevyzrál.
     
    62:21
    Vyloučení v týmu Torpedo Nižnij Novgorod (Kaspars Daugavinš – 2 min., držení protihráče).
    Vyloučení v týmu HK Soči (Ilja Krikunov – 2 min., nafilmovaný pád nebo přehrávání).
     
    61:42
    Galuzin umně vjel do útočného pásma, tam chvilku počkal s rozehrávkou, až našel Potapova. Nicméně ten z vyložené pozice našel jen výstroj skvěle připraveného Barulina.
     
    59:43
    Osipov nyní zahodil asi poslední šanci na to, jak změnit průběžný nerozhodný stav. Z pravé strany z vložené pozice pálil jen nad bránu. A evidentně si tuhle neproměněnou příležitost dost vyčítal.
     
    58:11
    Vyloučení v týmu HK Soči (André Petersson – 2 min., držení protihráče).
     
    57:45
    Teď byl Barulin pod obrovským tlakem! Zlikvidoval hned několik střeleckých pokusů, včetně toho posledního od Sjomina. Každopádně Soči bude dohrávat v oslabení. Muselo zkrátka faulovat, opravdu nebylo zbytí, jinak by mohlo dojít k pohromě.
     
    52:31
    Vyloučení v týmu HK Soči (Eric O'Dell – 2 min., držení hole).
     
    49:08
    Tyčka zachránila Soči! Želdakov se ocitl v mezikruží úplně sám, dostal mistrnou přihrávku, nicméně mířil jen do brankové konstrukce Barulina. A naopak na druhé straně se dostal do úniku Petersson! Jenže slabým bekhendovým pokusem na Proskurjakova nevyzrál.
    39:30 Eric O'DELL - 1:1
     
    39:30
    Soči právě vstřelilo branku!
    Nepříjemná záležitost pro domácí Torpedo. Gól do šatny je vždy hodně neoblíbenou situací. Před jeho brankovištěm byl až příliš volný ERIC O'DELL, který dokázal chytře tečovat střelu Peterssona z levé strany za záda brankáře Proskurjakova. Asistence: Andre Petersson.
     
    38:39
    Vyloučení v týmu Torpedo Nižnij Novgorod (Grigorij Želdakov – 2 min., držení protihráče).
     
    35:47
    Možná největší šance Soči v tomto utkání! Šulenin udělal obrovskou hrubici a na modré čáře mu nepochopitelně sjel puk z hokejky. A tak se do úniku dostal Levickij. Jenže v zakončení selhal. A Proskurjakov svůj tým nyní podržel.
     
    32:21
    Vyloučení v týmu HK Soči (Ilja Krikunov – 2 min., nedovolené bránění).
     
    32:14
    Vyloučení v týmu Torpedo Nižnij Novgorod (Nikolaj Žerděv – 2 min., nedovolené bránění).
     
    29:16
    Vyloučení v týmu Torpedo Nižnij Novgorod (Jevgenij Gračjov – 2 min., zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo).
     
    27:48
    Vyhozený puk z vlastní obranné třetiny dostal nakonec nečekaně do jízdy Krikunov! Ten se ale k zakončení nedostal díky obrannému zákroku Osipova na poslední chvíli. Nicméně Proskurjakov se přece o pár chvil později hodně potil. Ale poradil si z blízkosti s O'Dellem.
     
    26:30
    Tohle byla moc hezká kombinace Torpeda! Na pravém kruhu se pak ve vyložené pozici ocitl Galuzin, který vyslal ze své čepele hodně ostrou jedovku. Každopádně prostor Barulinovy brány o kousek minul.
     
    21:59
    Vyloučení v týmu Torpedo Nižnij Novgorod (Vladimir Galuzin – 2 min., nedovolené bránění).
     
    19:20
    Rasskazov se ocitl v dobré možnosti na závěru této třetiny! Barulin odolala opravdu jen s velkým štěstím. Pořád se Torpedu nedaří vsítit nějakou pojišťující branku.
     
    16:34
    Vyloučení v týmu HK Soči (Vadim Ščegolkov – 2 min., podražení).
     
    14:33
    Tohle byla hodně nebezpečná pozice, z jaké pálil Kosticyn! Trošku se štěstím se probil na pravý kruh a mířil ke vzdálenější tyči. Proskurjakova však tahle rána trefila do pravé ruky.
     
    10:21
    Stačilo pár přihrávek a už se vyložené pozici v mezikruží objevil Frolov. Pálil ihned z první, Barulin pouze vyrazil do nebezpečného prostoru před sebou. Každopádně k dorážce se nikdo z Torpeda nedostal.
     
    10:01
    Vyloučení v týmu HK Soči (André Petersson – 2 min., držení protihráče).
     
    07:35
    Další dobrá možnost domácího celku! Barulinovi bylo nyní mezi třemi tyčemi opravdu úzko. Nakonec však Mozer dojel do brankoviště bez toho, aby vystřelil. Soči je i nadále pod mírným tlakem.
    06:00 Dmitrij SJOMIN - 1:0
     
    06:00
    Torpedo právě vstřelilo branku!
    Domácí byli v úvodu utkání o něco aktivnější, takže si tohle vedení vlastně zasloužili. Šulenin zadovkou předal puk na DMITRIJE SJOMINA, jehož střela nebyla vyloženě tolik prudká, ale Barulin jí i tak neudržel ve své výstroji. Nebyl to úplně jistý zákrok brankáře Soči. Asistence: Dmitrij Šulenin, Denis Barancev.
     
    05:28
    Moc pěkný zákrok Barulina, který vyjel dopředu! Byl to snad Daugavinš, kdo pálil z pravého kruhu. Hostující gólman však perfektně zasáhl. První větší šance tohoto utkání.

    Patrik Sandev

    Branky a nahrávky: 6. D. Sjomin (Šulenin, Barancev) – 40. O'Dell (Petersson), rozh. náj. Ščegolkov

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    0:0   Vladimir Galuzin (NNO)
    0:0   André Petersson (SOC)
    2. série:
    0:0   Nikolaj Žerděv (NNO)
    0:0   Jegor Morozov (SOC)
    3. série:
    0:0   Kaspars Daugavinš (NNO)
    0:0   Ben Maxwell (SOC)
    4. série:
    0:1   Vadim Ščegolkov (SOC)
    0:1   Vladimir Galuzin (NNO)


    Torpedo Nižnij Novgorod: Proskurjakov (M. Birjukov) – Jegoršev, Želdakov, M. Osipov, Barancev, Aljajev, Šulenin, Radionyčev – Daugavinš, D. Sjomin, Frolov – Ashton, Gračjov, Žerděv – V. Kuľomin, Galuzin, A. Potapov – Rasskazov, Mozer, Norman – Verjajev.
    HK Soči: Barulin (Šikin) – Alexandrov, Pepeljajev, I. Vorobjov, Fantenberg, S. Kuzněcov, Mamkin, Glazkov – A. Kosticyn, O'Dell, Krikunov – Petersson, Maxwell, Padakin – Morozov, Točickij, Levickij – I. Zacharčuk, Mereskin, Ščegolkov.

    Rozhodčí: Gofman, Rogačjov – Misjur, Něstěrov
    bahis siteleri