Klášterec nO – Bílina 8:7 (4:1 po s.n.) | Řisuty – Sokolov 3:2 (po pr.) | Trutnov – Děčín 3:1 (kon.)
Jablonec n/N – Vrchlabí 5:3 (kon.) | Kobra – Klatovy 3:4 (po pr.) | Kopřivnice – SHK Hodonín 4:7 (kon.)
Val. Meziříčí – Technika Brno 3:5 (kon.) | Šumperk – Vsetín 4:2 (kon.) | Písek – David Servis 2:6 (kon.)
Žďár n/S – Jindř. Hradec 4:2 (kon.) | Havlíčkův Brod – Tábor 3:2 (kon.)
konec
BK Havlíčkův Brod
3:2 (2:1, 1:1, 0:0)
HC Tábor
Středa 01.02.2017, 18:00 • Zimní stadion Kotlina • 2. liga skupina Střed (ČR) • 31. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    33:54 BŘEZINA - 3:2
    Celé utkání můžete sledovat na vysilamezive.cz.
     
    33:54
    Tábor právě vstřelil branku!
    Tak tohle se souboru z Kotliny vůbec nepovedlo, při dlouhé přesilovce inkasoval naprosto zbytečnou branku a Jihočeši snížili na nejtěsnější rozdíl! Jiří Severa při přečíslení vypálil z pravého kruhu jen do gólmana Nováka, ale z pohotové dorážky dorazil kus černé gumy na místo určení v brodské síti JAN BŘEZINA! Asistence: Jan Březina, Vojtěch Mrkvička.
    25:03 CHLUBNA - 3:1
    Celé utkání můžete sledovat na vysilamezive.cz.
     
    25:03
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Bruslaři přesilovku nevyužili, nepovedla se jim, ale udeřili krátce po jejím skončení a jdou do dvougólového trháku! Třetí útok vykouzlil úchvatnou kombinaci. Filip Navrátil si narazil puk s Tomášem Ludvíkem a narýsoval zpoza brány luxusní pas na TOMÁŠE CHLUBNU, jenž zblízka z voleje našel skulinku mezi Klestilovými betony! Asistence: Filip Navrátil, Tomáš Ludvík.
    18:32 PŘIDAL - 2:1
    Celé utkání můžete sledovat na vysilamezive.cz.
     
    18:32
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Hosté jsou za svou špatnou disciplínu rychle potrestáni a inkasují nepříjemnou branku do šatny, po níž Bruslaři opět vedou! První útok rozebral hezkou kombinací soupeřovu defenzivu, Po Luboši Voříškovi a Miroslavu Třetinovi se dostal k puku PATRIK PŘIDAL a zblízka doklepl kus černé gumy za Klestilova záda! Asistence: Miroslav Třetina, Luboš Voříšek.
    05:51 MRKVIČKA - 1:1
    Celé utkání můžete sledovat na vysilamezive.cz.
     
    05:51
    Tábor právě vstřelil branku!
    To je ledová sprcha pro domácí barvy, Kohouti se radují po povedené souhře z vyrovnání! Jan Tesař nahrál Davidu Kellnerovi, jehož pas našel mezi kruhy trestuhodně volného kanonýra VOJTĚCHA MRKVIČKU. Zkušený útočník potvrdil parádní formu a zaváhání soupeřovy obrany potrestal, když jeho svižná rána zápěstím skončila nad lapačkou brankáře Nováka! Asistence: David Kellner, Jan Tesař.
    03:41 MICHÁLEK - 1:0
    Celé utkání můžete sledovat na vysilamezive.cz.
     
    03:41
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    No to byla parádní akce, po níž se Bruslaři ujímají vedení! Druhý útok se usadil v útočném pásmu a puk měl dlouho na holi Luboš Voříšek, jenž naplno zúročil své zkušenosti. Kotouč si potáhl z pravé strany až před bránu a vypadalo to, že bude střílet, ale vykouzlil geniální pas před bránu na DAVIDA MICHÁLKA, který doklepl kotouč pohodlně za Klestilova záda! Asistence: Luboš Voříšek.

    Ladislav Vácha

    Branky a nahrávky: 4. Michálek (Voříšek), 19. Přidal (Třetina, Voříšek), 26. Chlubna (Navrátil, Ludvík) – 6. Mrkvička (Kellner, Tesař), 34. Březina (Severa, Mrkvička)


    BK Havlíčkův Brod: Č. Novák (Panec) – T. Semrád, M. Semrád, Kříž, Duben "A", Kulhánek, Vala, Bušek – Přidal, Třetina "C", Kuchta – Voříšek, Michálek, Kozlík – Navrátil, Chlubna, Ludvík – Beneš, Křížek
    HC Tábor: Klestil (D. Novák) – Havran, Liška, Hlaveš, Heršálek, Tesař, Dvořák – Vaniš, Mrkvička "A", Kellner "A", Severa, Matušík "C", Seidl, Březina, Krátoška, Kýhos, Blažek, Pechánek, Krätzer

    Rozhodčí: Vojtěch Král – Martin Musil, Roman Komínek

    Diváci: 689
    bahis siteleri