Chambly – Monaco 4:5 (po pr.) | Angers – Caen 3:1 (kon.) | Auxerre – Saint-Étienne 3:0 (po pr.)
Bastia – Nancy 2:0 (kon.) | Les Herbiers – Guingamp 1:2 (po pr.) | Rennes – PSG 0:4 (kon.)
konec
Stade Rennes
0:4 (0:2)
Paris Saint-Germain
Středa 01.02.2017, 21:00 • Roazhon Park (Rennes) • Francouzský pohár • 1/16 finále
Předzápasové kurzy
     
    To je pro tuto chvíli z mé strany vše. Přeji hezký zbytek středečního večera a u dalších online přenosů z fotbalu se budu těšit na shledanou. (22:53:48)
     
    Držení míče: 39 % : 61 %.
    Střely na branku: 2:5. Střely mimo: 3:7. Rohy: 5:1. Ofsajdy: 1:3. Fauly: 17:13.
     
    Je dobojováno. Hosté ve druhé půli přidali další dvě branky a celkově tak vítězí 4:0. Do dalšího kola francouzského poháru tak postupuje hvězdné Paris Saint-Germain. Do zápasu dnes nezasáhla největší hvězda hostů, a sice Cavani. I bez něho ale hráči PSG ukázali svou sílu a pohodlně tak jdou dále.
     
    90+2
    Konec zápasu.
     
    90+2
    Zápas se už pouze dohrává. Hosté mají míč na svých kopačkách a už ho zřejmě ani nepustí. Konec zápasu je tak opravdu na spadnutí.
    90. Hatem Ben Arfa - 0:4
     
    90
    Paris Saint-Germain právě vstřelilo branku!
    V samotném závěru utkání dávají hosté naprosto jednoduchou čtvrtou branku. Domácí si ve středu hřiště neporozuměli a přestali hrát. Toho využil HATEM BEN ARFA, který si doběhl úplně sám až před Costila, kterého pak zblízka prostřelil – 0:4.
     
    90
    Druhý poločas bude nastaven o dvě minuty.
     
    89
    A znovu se po zákroku obrany hostů dostali k rohovému kopu hráči Rennais, ale ani tentokráte příliš branku hostů neohrozili.
     
    88
    Domácí zahrávali rohový kop, ale s touto standardní situací moc dobře nenaložili. Siliki se ho snažil zahrát nakrátko a po následné střele Saida skončil míč na obraně hostujícího celku.
     
    86
    Z následného rychlého protiútoku se ke střele dostal Siliki, jenže i on svou střelu mezi tři tyče neposlal.
     
    85
    Hosté nemají dost a čím dál více se ještě tlačí před domácí branku. Nyní měl další šanci Guedes, ale jeho střela byla sražena jen vysoko nad domácí branku.
     
    83
    Hatem Ben Arfa dostal přihrávku uvnitř pokutového území, poté svou pravačkou vyslal přízemní střelu. Míš ale skončil jen vedle levé tyče Costilovy branky.
     
    81
    Hosté mají míč neustále pod kontrolou a to i dosavadní průběh utkání. Zhruba deset minut před koncem druhého poločasu mají stále pohodlný náskok.
     
    79
    Další šance hostů a v ní Guedes. Ten si naběhl před velké vápno, vyslal z tohoto místa jedovatou střelu, která ovšem končí jen na hlavičce jednoho z domácích obránců.
     
    77
    Střídání v týmu Paris Saint-Germain: ze hřiště odchází Moura, přichází Guedes.
     
    75
    K další akci se nadechli domácí hráči. Chantome našel svou přihrávkou Diakhabyho, jenž poté z dobrých dvaceti metrů vyslal prudkou střelu, která skončila jen nad břevnem hostující branky.
     
    74
    Žlutou kartu dostává Mendes (Stade Rennais FC).
     
    73
    Střídání v týmu Stade Rennais FC: ze hřiště odchází Diakhaby, přichází Siliki.
     
    73
    Střídání v týmu Stade Rennais FC: ze hřiště odchází Chantome, přichází André.
     
    71
    Domácí hráči se znovu dostali do útočné akce, před Areolou vystřelil Kalulu, ale brankář hostů nemusel zasahovat, když mu pomohla pozorná obrana, která jeho střelu zastavila.
     
    70
    Střídání v týmu Paris Saint-Germain: ze hřiště odchází Motta, přichází Matuidi.
     
    69
    Střídání v týmu Paris Saint-Germain: ze hřiště odchází Draxler, přichází Pastore.
    69. Julian DRAXLER - 0:3
     
    69
    Paris Saint-Germain právě vstřelilo branku!
    Hosté udeřili potřetí. JULIAN DRAXLER převzal přihrávku na levé straně, poté se dostal zhruba doprostřed začátku velkého vápna a odtud pak vyslal střelu, která končí za zády Costila – 0:3. Ten tak musí lovit míč ze své sítě už potřetí a podruhé z kopačky právě Juliana Draxlera.
     
    66
    Střídání v týmu Stade Rennais FC: ze hřiště odchází Sio, přichází Kalulu.
     
    63
    Domácí přidali na obrátkách a cítí šanci na kontaktní branku. Zatím je ale Areola proti.
    62. Prcićova střela skončila jen těsně vedle levého horního rohu hostující branky.
     
    62
    Velkou šanci měl nyní Prcić, který pálil nedaleko velkého vápna, jeho střela prosvištěla až před hostující branku a skončila těsně nad levým horním rohem!
     
    60
    Lucas Moura odcentroval míč na Ben Arfu, který si ještě udělal pár kroků navíc, ale jeho střela z hranice velkého vápna byla zblokována domácí obranou.
     
    59
    Těsně před brankou Areoly odhlavičkoval míč do bezpečí Marqinhos. Střela Diakhabyho měla dobrou razanci a mířila přímo na hostující branku.
     
    57
    Znovu se dostali hráči Stade Rennais do přečíslení, ale Prcić, jenž převzal míč, se nakonec zamotal do svých kliček a následně pak také o balón přišel.
     
    55
    Domácí na nic nečekali a hned na to se vydali do dalšího útoku. V blízkosti branky Areoly ale vyslali střelu, která skončila jen vysoko nad.
     
    53
    Hosté ubránili své dvoubrankové vedení i po nebezpečné střele Hunoua, který pálil z hranice velkého vápna a střela byla hodně tvrdá. Problémy s ní měl Areola, ale svůj tým svým zákrokem podržel.
     
    51
    Draxler se dostal před domácí branku, odkud pak vyslal vzdušnou střelu. Ta ale skončila jen nad břevnem domácí branky a hráči Rennais si mohli znovu oddechnout.
     
    50
    Žlutou kartu dostává Ben Arfa (Paris Saint-Germain).
     
    49
    Po ošetření jednoho z hráčů domácích se pokračuje ve hře. Moura vyslal do úniku Ben Arfu, kterému ovšem míč utekl a skončil pak v moci obránců domácího celku.
     
    47
    Hned z následného protiútoku pak zahrozil svou střelou uvnitř pokutového území Diakhaby, ale do jeho přízemní střely se vložil ležící Kimpembe a zabránil tak snížení domácího celku.
     
    46
    Hosté začali úvod druhé půle s míčem na svých kopačkách a dostali se k domácí brance. Ale střela Draxlera pak skončila vysoko nad.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    Statistiky prvního poločasu:

    Držení míče: 35% – 65%
    Střely na branku: 0 – 2
    Rohové kopy: 2 – 1
     
    První poločas tohoto pohárového utkání je za námi. Hosté se dlouho otrkávali, nemohli najít recept na dobrou obranu Rennais, ale nakonec se přeci jenom dočkali. Brankami Draxlera a Moury se dostali do slibného náskoku a do kabin se jim tak šlo rozhodně lépe, než domácímu celku. Uvidíme, co nám přinese druhý poločas a zda se domácím podaří s utkáním ještě něco udělat. Druhý poločas začne ve 22:05.
     
    45+1
    První poločas skončil.
     
    45+1
    Střela z rohu velkého vápna z kopačky Nkunkua skončila na pozorném brankáři domácích. Costil tak bude mít další odkop od své branky.
     
    45
    Hlavní rozhodčí nastaví první poločas o jednu minutu.
     
    44
    Hra se trochu uklidnila, nyní se hrálo převážně ve středu hřiště. První poločas pomalu, ale jistě spěje ke svému konci. Zatím mohou být více spokojení hosté, kteří vedou o dvě branky.
     
    43
    A znovu byl v akci domácí brankář, jenž v krátkém sledu po sobě zabránil další slibné akci hostujícího celku, který je v posledních chvílích hodně nebezpečný.
     
    42
    Střelu Hatema Ben Arfy zastavil zákrok brankáře Costila, který tak následně bude provádět odkop od své branky.
     
    40
    Domácí jsou pochopitelně zaskočeni a znovu museli čelit dalšímu útoku hostů. Ti jsou naopak na koni a hrozí před brankou Costila mnohem více.
    38. Lucas MOURA - 0:2
     
    38
    Paris Saint-Germain právě vstřelilo branku!
    A hosté vedou o dva góly. LUCAS MOURA se v pokutovém území dostal k odraženému balónu a střelou do odkryté branky pak upravil prozatímní skóre na 0:2. Domácí tak budou mít co dohánět.
     
    35
    Diakhaby doslova sebral míč z nohy Kimpembeho a uháněl s ním až do blízkosti Areoly. Jenže ten si vyběhl z branky, zmírnil střelecký úhel Diakhabymu a poté ukryl míč ve své náruči.
     
    34
    A hned na to domácí rozvinuli slibnou šanci. Z pravé strany vyslal přesný pas do pokutového území na nabíhajícího Saida Gnagnon, ale prvně jmenovaný o kousek míč minul. Takže se nakonec ke střele vůbec nedostal.
     
    32
    Na druhé straně se do útoku dostali hráči domácích, konkrétně pak Prcić, ale ten svou střelu pro změnu poslal jen za zadní čáru. Odkop od své branky tak za malý okamžik provede Areola.
     
    31
    Od Lucase Moury dostal dobrou přihrávku Hatem Ben Arfa, jenže ten z hranice velkého vápna pálil hodně vysoko nad domácí branku.
     
    30
    Úvodní gól hosty ještě více nakopl a znovu se ocitli před brankářem Costilem. Ten ale nemusel zasahovat, neboť mu pomohla pozorná obrana Rennais.
    27. Julian DRAXLER - 0:1
     
    27
    Paris Saint-Germain právě vstřelilo branku!
    A hned z toho byla úvodní branka zápasu. JULIAN DRAXLER dostal dalekonosnou přihrávku do úniku před domácí branku a poté uvnitř velkého vápna vystřelil. Jeho rána pak skončila, i za pomoci odrazu od pravé tyčky, za zády Costila – 0:1.
     
    27
    Stejně si ale počínali také hráči Rennais, kteří si tak dlouho vyměňovali míč, až o něj také přišli. Aurier pak poslal míč za středovou čáru a do útoku míří znovu Paris Saint-Germain.
     
    25
    Hosté neprošli na polovinu svého soupeře. Konkrétně únik Ben Arfy zastavil obránce Mendes, který tak posílá svůj tým na opačnou stranu.
     
    24
    Po faulu Cavarého se nehrálo a došlo tak k ošetření hostujícího hráče. Následně pak zahráli hráči PSG volný přímý kop, ale míč se snesl pouze do náruče Costila.
     
    23
    Žlutou kartu dostává Cavaré (Stade Rennais FC).
     
    21
    Rabiot vyslal do úniku po levé straně Hatema Ben Arfu, který se dostal do rohu velkého vápna, ale jeho následná střela skončila vysoko nad.
     
    20
    Příliš dlouhá přihrávka na Draxlera. Ten sice míč dokázal špičkou své kopačky zachytit, ale následně pak mu odskočil a do své moci si ho tak převzali znovu domácí.
     
    19
    Hosté zvýšili aktivitu a opět zahrozili před Costilem, ten ale v klidu sebral míč a následovat tak bude odkop od jeho branky. Dopředu tak zamíří hráči domácího celku.
     
    17
    Maxwell zvedl svou střelu směrem k domácí brance, ale dobře si na ní vyskočil jeden z domácích obránců a jeho střelu tak dokázal pokrýt.
     
    16
    Domácí fotbalisté se opět natlačili do předbrankového prostoru u Areoly, ale další jejich střela zamířila mimo tři tyče.
     
    15
    Tam se ke střele z hranice velkého vápna dostal Diakhaby, jenže ztroskotal na pevné obraně hostů. Ti tak otáčejí směr hry na opačný konec hřiště.
     
    14
    A další náznak akce hostů, kteří se dostali před velké vápno domácího celku, ke střele se ovšem Draxler nedostal a nabídl tak možnost hráčům Stade Rennais jít do dalšího útoku.
     
    12
    Lucas Moura se snažil projít přes dva obránce Rennais, ale to mu nevyšlo. Předtím, než si stačil přehodit míč na druhou nohu, o něj okamžitě přišel.
     
    11
    Hatem Ben Arfa mohl jít směrem na domácí branku, ale všiml si obránce, který mířil přímo na něho, a tak zvolil zpětnou přihrávku dozadu. Hosté tak musejí zakládat další akci znovu.
     
    10
    Na druhé straně se do šance znovu dostali hráči Paris Saint-Germain, ale opět z toho byl jen pozorný obranný zákrok domácích.
    8. Sio pálil z volného přímého kopu kousek vedle brány Rennais.
     
    8
    Nebezpečný volný přímý kop zahrávali domácí. Sio ho nekopl vůbec špatně a míč se nakonec snesl jen kousek vedle Areolovy brány. Hosté budou mít další odkop.
     
    5
    Dobře myšlená přihrávka kousek od velkého vápna z pravé strany na Lucase Mouru, ale opět to bylo příliš rychlé a pro obranu domácích tak nebyl problém akci hostů zastavit.
     
    4
    Hatem Ben Arfa byl znovu aktivní, ale svou přihrávku na spoluhráče zmařil tím, že byl příliš zbrklý a balón tak skončil v zámezí. Autové vhazování pro domácí tým.
     
    3
    Malou domů musel zahrát Aurier, na kterého se blížili dva domácí útočníci. Areola tak bude mít odkop od své branky a vyšle zase svůj tým směrem dopředu.
     
    2
    A znovu se to hráčům Stade Rennais nepovedlo a opět přišli o balón. Na druhé straně pak vyslal nebezpečnou střelu z hranice velkého vápna Ben Arfa, ale míč si to namířil jen těsně vedle domácí brány.
     
    1
    Domácí fotbalisté se po úvodním výkopu dostali k míči a hned s ním uháněli na polovinu svého soupeře. Ale hosté je o něj ihned připravili a budou to oni, kdo založí první útočnou akci tohoto zápasu.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    Stade Rennais FC: Costil – Cavaré, Mendes, Gnagnon, Figueiredo – Hunou, Chantome, Prcić, Diakhaby – Said – Sio
    Náhradníci: Kalulu, André, Gertmonas, Siliki, Zeffane, Janvier, Danzé

    Paris Saint-Germain: Areola – Aurier, Marqinhos, Kimpembe, Maxwell – Nkunku, Motta, Rabiot – Moura, Ben Arfa, Draxler
    Náhradníci: Matuidi, Cavani, Guedes, Pastore, Kurzawa, Descamps, Thiago Silva

    Rozhodčí: Miguelgorry – Moreau, Ocak.
     
    Poslední vzájemné zápasy

    Rennes – PSG 0:1
    PSG – Rennes 4:0
    PSG – Rennes 4:0
    Rennes – PSG 0:1
    PSG – Rennes 1:0
     
    Stade Rennais zatím v poháru odehráli jeden zápas. V minulém kole narazili na celek Biarritz a na jeho hřišti si dokráčeli pro pohodové vítězství 6:0. Dnes ale domácí čeká o poznání těžší soupěř.

    Paris Saint-Germain má za sebou také pouze jeden pohárový duel, ale i ten byl poměrně pohodový. PSG doma hostilo Bastii, kterou doslova rozstřílelo, protože celek z Paříže vyhrál vysoko 7:0.
     
    Zdravím všechny fotbalové fanoušky. Francouzský pohár má na programu další zápasy a my budeme sledovat duel mezi Rennes a hvězdným PSG. Favoritem je hostující celek.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 21:00.

    Vendula Zdražilová

    Branky: 27. Draxler, 38. Moura, 69. Draxler, 90. Arfa

    Karty:   23. Cavaré (REN), 74. Mendes (REN) – 50. Arfa (PSG)


    Držení míče: 39 % : 61 %.
    Střely na branku: 2:5. Střely mimo: 3:7. Rohy: 5:1. Ofsajdy: 1:3. Fauly: 17:13.
    Stade Rennes: Costil – Cavaré, Mendes, Gnagnon, Figueiredo – Hunou, Chantome (73. André), Prcić, Diakhaby (73. Siliki) – Said – Sio (66. Kalulu)
    Náhradníci: Kalulu, André, Gertmonas, Siliki, Zeffane, Janvier, Danzé

    Paris Saint-Germain: Areola – Aurier, Marqinhos, Kimpembe, Maxwell – Nkunku, Motta (70. Matuidi), Rabiot – Moura (77. Guedes), Ben Arfa, Draxler (69. Pastore)
    Náhradníci: Matuidi, Cavani, Guedes, Pastore, Kurzawa, Descamps, Thiago Silva

    Rozhodčí: Miguelgorry – Moreau, Ocak
    bahis siteleri