Chambly – Monaco 4:5 (po pr.) | Angers – Caen 3:1 (kon.) | Auxerre – Saint-Étienne 3:0 (po pr.)
Bastia – Nancy 2:0 (kon.) | Les Herbiers – Guingamp 1:2 (po pr.) | Rennes – PSG 0:4 (kon.)
po prodl.
FC Chambly-Thelle
4:5 (0:2)
AS Monaco
Středa 01.02.2017, 18:00 • Stade Pierre Brisson, Chambly • Francouzský pohár • 1/16 finále
Předzápasové kurzy
     
    111
    Chambly právě vstřelilo branku!
    Tak přeci jenom se daří domácímu týmu ještě korigovat skóre! John Popelard posunul balon před pokutové území na ROMAINA PADOVANIHO, který technickou střelou nedal brankáři De Sanctisovi sebemenší šanci – 4:5!
    103. GLIK - 3:5
     
    103
    Monaco právě vstřelilo branku!
    Je zřejmě definitivně rozhodnuto. Taktéž z druhého rohového kopu, který měli hostující hráči k dispozici se Monako prosazuje! Balon se dostal až k samotnému KAMILU GLIKOVI, který neměl problém s tím, aby poslal balon do sítě – 3:5!
    96. N'DORAM - 3:4
     
    96
    Monaco právě vstřelilo branku!
    A Monako se nakonec dostává znovu do vedení! O exekuci rohového kopu se postaral Moutinho, který poslal balon přesně na nohy KEVINA N'DORAMA, který neměl problém dostat balon do sítě – 3:4!
    90+3. SOUBERVIE - 3:3
     
    90+3
    Chambly právě vstřelilo branku!
    Tak to je neuvěřitelné! Domácí srovnávají stav utkání! Po povedené kombinaci se dostal balon na pravou stranu k ANTHONYMU SOUBERVIEMU, který povedenou střelou srovnává stav utkání – 3:3!
     
    81
    Chambly právě vstřelilo branku!
    To bylo panečku střídání! Po třech minutách na hřišti se Gendrey prosazuje! Domácí tedy přidávají druhou branku, kdy si ve vápně počkal na parádní centr již dříve zmiňovaný GREGORY GENDREY a hlavičkou poslal balon do sítě – 2:3!
    56. SOUBERVIE - 1:3
     
    56
    Chambly právě vstřelilo branku!
    Domácím se přeci jenom podařilo vstřelit branku! Thomas Henry dokázal najít před pokutovým územím ANTHONYHO SOUBERVIEHO, který střelou z voleje nedal hostujícímu brankáři žádnou šanci – 1:3!
    48. MBAPPÉ - 0:3
     
    48
    Monaco právě vstřelilo branku!
    Tak přeci jenom Monako přidává další branku a vypadá to, že veškeré šance domácích jsou ztraceny. KYLIAN BBAPPÉ dostal přihrávku do pokutového území, kdy se pokusil vystřelit, ovšem balon se mu z následné blokace vrátil zpátky, tentokrát na hlavu, čehož dokázal hráč Monaka využít a hlavičkou poslal balon do sítě – 0:3!
    34. LEMAR - 0:2
     
    34
    Monaco právě vstřelilo branku!
    A hosté přidávají druhou branku! THOMAS LEMAR obdržel po několika odrazech balon na vlastní kopačky a z bezprostřední blízkosti nedal domácímu brankáři šanci – 0:2!
    17. MBAPPÉ - 0:1
     
    17
    Monaco právě vstřelilo branku!
    Tak jsem to zakřikl! Hosté se přeci jenom prosazují a dostávají se do jednobrankového vedení. Carrillo si navedl balon před pokutové území, odkud dokázal parádně odcentrovat před branku, kde stál jeho spoluhráč KYLIAN MBAPPÉ, který dokázal míč prostřelit mezi nohama brankáře Pinoteaua – 0:1!

    Petr Peleška

    Branky: 56. Soubervie, 81. Gendrey, 90+3. Soubervie, 111. Padovani – 17. Mbappé, 34. Lemar, 48. Mbappé, 96. N'Doram, 103. Glik

    Karty:   70. Padovani (CHY), 90+2. Doucoure (CHY) – 90. Rodrigo (ASM)   89. Raggi (ASM)


    FC Chambly-Thelle: Pinoteau – Soubervie, Doucoure, Rocher, Jaques, Rodrigo (69. Popelard), Henry (78. Gendrey), Padovani, Lefaix, Burel, Fuanda Kinkela (52. Couturier)
    Náhradníci: Pontdeme – Doucoure, Popelard, De Aruajo, Couturier, Benmeziane, Gendrey

    AS Monaco: De Sanctis – Nguinda (78. Cardona), Diallo, Raggi, Glik, N'Doram, Lemar (63. Fabinho), Moutinho, Mbappé, Boschilia, Carrillo (55. Germain)
    Náhradníci: Badiashile – Fabinho, Cardona, Mendy, Beaulieu, Tirard, Germain

    Rozhodčí: Hamel – Boutry, Aube
    bahis siteleri