Bayern – Schalke 1:1 (kon.) | Mönchengladbach – Freiburg 3:0 (kon.) | Hertha – Ingolstadt 1:0 (kon.)
Kolín nad Rýnem – Wolfsburg 1:0 (kon.) | Hoffenheim – Mohuč 4:0 (kon.) | Dortmund – RB Lipsko 1:0 (kon.)
konec
TSG 1899 Hoffenheim
4:0 (1:0)
1. FSV Mohuč 05
Sobota 04.02.2017, 15:30 • WIRSOL Rhein-Neckar Arena, Sinsheim • Německá Bundesliga • 19. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 15:30.
     
    Příjemné sobotní odpoledne všem fanouškům německého fotbalu. Vítejte u sledování přenosu z 19. kola Bundesligy. Společně se dnes podíváme na duel mezi TSG 1989 Hoffenheim a 1. FSV Mohuč 05. Výkop je stanovem na 15:30.
     
    1. FSV Mohuč 05

    Mohuč v osmnácti duelech nasbírala dvaadvacet bodů a patří jí desátá pozice. Na venkovních trávnících však získala jen sedm bodů a dnes to bude mít opravdu těžké. Po zimní přestávce však ještě neprohrála. Nejprve doma remizovala 0:0 s Kolínem a v minulém kole si díky dobrému výkonu v závěru utkání zajistila bod za remízu 1:1 s Dortmundem.
     
    TSG 1899 Hoffenheim

    Naopak Hoffenheim v letošním ročníku Bundesligy bojuje o postup do evropských pohárů. Celek, ve kterém působí i Pavel Kadeřábek, nastřádal třicet jedna bodů a patří mu pátá příčka. Na třetí Frankfurt však ztrácí jediný bod. Po zimní přestávce vlétl Hoffenheim do zápasového rytmu vítězstvím 2:0 na půdě Augsburgu, ale v minulém kole ztratil nadějně rozehraný duel na půdě Lipska, kde padl 2:1.
     
    Podzimní duel

    Na podzim se v duelu dnešních soupeřů odehrála zajímavá přestřelka. Mohuč o poločase vedla už 4:1, ale Hoffenheim v závěrečné dvacetiminutovce přidal tři branky a dotáhl duel k remíze 4:4
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje první poločas?

    Tipovat můžete do začátku 1. poločasu.

     
    Úvodní sestavy:

    TSG 1899 Hoffenheim: Baumann – Süle, Vogt, Hübner – Kadeřábek, Amiri, Rudy, Demirbay, Zuber – Kramarić, Uth.
    Náhradníci: Stolz – Bičakčić, Polanski, Szalai, Schwegler, Terrazzino, Soares.

    1. FSV Mohuč 05: Lössl – Donati, Bell, Bungert, Brosinski – Jairo, Ramalho, Latza, De Blasis – Córdoba, Muto.
    Náhradníci: F. Müller – Öztunali, Frei, Bussmann, Krkić, Gbamin, Holtmann.

    Rozhodčí: Winkmann – Bandurski, Blos.
     
    Oba týmy už nastupují na hrací plochu. Hoffenheim bude hrát v modrém a Mohuč nastoupí v červené sadě.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    1
    Domáci zahájili dnešní duel výkopem. Hoffenheim rozjel akci po pravé straně, nicméně Niklas Süle si netroufl na průnik a raději vrátil míč stoperům.
     
    2
    Jošinori Muto si nabíhal na přihrávku za obranu domácího celku. K japonskému útočníkovi ale přistoupil Kevin Vogt, který mu v souboji nedal šanci.
     
    3
    Samperio Bustara Jairo si nabíhal na přihrávku na levou stranu. Hostující fotbalista si ale nepohlídal zpracování a míč mu uskočil do zámezí.
     
    4
    Jhon Córdoba se dostal do dobré šance! Hostující útočník si zasekl míč na hranici šestnáctky, jenže jeho prudká střela prosvištěla kolem branky!
     
    5
    Hoffenheim právě vstřelil branku!
    Hoffenheim se dostává do vedení a byla to opravdu parádní branka! Sebastian Rudy poslal krásnou přihrávku za obranu, kterou si na prsa zpracoval MARK UTH a krásnou střelou poslal míč mimo dosah brankáře!
    5. Mark UTH - 1:0
     
    7
    Mohuč zahrávala přímý kop. K exekuci přímého kopu se postavil Daniel Brosinski, jehož nevydařený centr zažehnala obrana Hoffenheimu.
     
    8
    Zuber chtěl potáhnout míč podél levé postranní čáry. Domácí záložník ale se svým individuálním průnikem neuspěl a vybojoval pouze aut.
     
    9
    Za obranu hostujícího celku se snášela další vysoká přihrávka. Na levé straně obrany ale stačil zasáhnout Brosinski, který vybojoval aut.
     
    10
    Pavel Kadeřábek operoval s míčem na pravém kraji hrací plochy. Český fotbalista ale nesebral odvahu k odcentrování a raději přenesl hru na opačnou stranu.
     
    11
    Mark Uth spěchal do pokutového území za další prudkou přihrávkou. Hostující stopeři ale měli k míči o dost blíž a pohlídali jeho cestu do zámezí.
     
    12
    Jhon Córdoba postupoval v míčem po pravé straně. Hostující fotbalista si obhodil obránce a byl faulován. Córdoba nyní zůstává ležet na trávníku, ale podle všeho bude pokračovat.
     
    13
    Oliver Baumann vyrazil ven z brankové čáry až na hranici pokutového území, kam si došel pro nepovedenou přihrávku za obranu Hoffenheimu.
     
    14
    Andrej Kramarić si převzal přihrávku z kopačky Pavla Kadeřábka, ale při otočce se dopustil útočného faula na hranici vápna. Hosté budou rozehrávat.
     
    15
    Steven Zuber operoval s míčem na levé straně hrací plochy, narazil si s Kramaričem, ale nepřesnou přihrávku už nedostihl před dobře postavenými obránci.
     
    16
    Stefan Bell rozehrával standardní situaci hostujícího celku z jeho poloviny. Hostující obránce poslal dlouhou přihrávku na levou stranu, ale nikdo v červeném na míč nedosáhl.
     
    17
    Hoffenheim je zatím lepším celkem. Domácí fotbalisté se drží na polovině soupeře a hledají cestičku do pokutového území Mohuče.
     
    18
    Steven Zuber si naběhl na hranici pokutového území, srovnal si míč na levačku, jenže jeho pohotovou ránu srazil jeden z obránců soupeře mimo tři tyče.
     
    19
    Mark Uth znovu prověřil pozornost hostujícího brankáře. Pokus domácího útočníka ještě tečoval Bell a Lossl měl s ránou problémy. Nakonec z toho bude roh pro Hoffenheim.
     
    20
    Domácím se však jeho exekuce vůbec nepovedla. Mohuč chtěla překvapit obranu Hoffenheimu dlouhou přihrávkou na Córdobu, ale pobídka byla hodně nepřesná.
     
    21
    Córdoba tentokrát přihrávkou do pokutového území hledal Latzu, ale druhý jmenovaný měl problémy se zpracováním a obrana Hoffenheimu stačila zasáhnout.
     
    22
    Kerem Demirbay napadal rozehrávku Mohuče na její polovině. Domácí celek zatím kontroluje své vedení a nepouští soupeře do šancí.
     
    23
    Daniel Brosinski operoval na levé straně, posunul si míč kolem obránce a dral se vpřed. Niklas Süle si pokryl balón tělem a vybojoval aut pro Hoffenheim.
     
    24
    Hoffenheim zahrával další rohový kop. Centrovaný míč přilétl na malé vápno, kde hlavičkoval Benjamin Hübner, ale při výskoku si pomohl rukama.
     
    25
    Jhon Córdoba vyslal dlouhou přihrávku na rozběhnutého Muta. Japonský útočník ale neměl proti obráncům Hoffenheimu nárok.
     
    26
    Niklas Süle se vrhl do souboje na polovině hrací plochy. Domácí fotbalista musel zasáhnout proti Córdobovi a na poslední chvíli zakopl míč do autu.
     
    27
    Steven Zuber vhazoval na levé straně hrací plochy. Domácí fotbalista hledal Utha, který byl proti přesile obránců a míč neudržel.
     
    28
    Jhon Córdoba si zpracoval vysokou přihrávku na hranici pokutového území, ale obránce k němu přistoupil včas a nenechal soupeře zakončit.
     
    29
    Do rozehrávky Hoffenheimu se zapojil také brankář Oliver Baumann. Strážce domácí branky rozehrál na pravou stranu. Hoffenheim může nadále útočit.
     
    30
    Pablo De Blasis potáhl míč vpřed po pravé straně a odcentroval do šestnáctky, kam spěchal Jošinori Muto. Před hostujícím útočníkem odhlavičkoval obránce na roh.
     
    31
    Pablo De Blasis znovu operoval na pravé straně hrací plochy. Hostující fotbalista však tentokrát vybojoval jen aut a Mohuč si na šanci stále musí počkat.
     
    32
    Jhon Córdoba se vrátil na polovinu svého celku, kde se provinil nedovoleným zákrokem na Rudyho. Hoffenheim bude rozehrávat.
     
    33
    Steven Zuber si naběhl na centr na malé vápno, ale v těžké pozici nedokázal zakončit. K Zuberovi se totiž seběhli dva obránci, kteří jej nepustili k balónu.
     
    34
    Pavel Kadeřábek potáhl míč po pravé straně na polovinu soupeře, snažil se uvolnit Kramariče, jenže před druhým jmenovaným vystoupil Bell.
     
    35
    Oliver Baumann znovu vyběhl až na hranici pokutového území, kde sebral prudkou přihrávku za obranu Hoffenheimu. Domácí zatím hrají profesorsky.
     
    36
    Kadeřábek se nyní ocitl až na hranici pokutového území, kde se snažil přiklepnout míč Uthovi. Jeho pobídka hlavou ale našla jen rukavice hostujícího brankáře.
     
    37
    Jhon Córdoba se vydal napadat statickou rozehrávku domácí obrany. Zadáci Hoffenheimu se ale nenechali napálit a rychle poslali míč pryč.
     
    38
    Jhon Córdoba to přehnal při napadání rozehrávky Hoffenheimu a dojel domácího brankáře. Za odměnu dostává žlutou kartu.
     
    39
    Fotbalisté hostujícího celku kombinují s míčem na polovině hrací plochy. Nikdo v modrém dresu jejich kombinaci neatakuje.
     
    40
    Obrovská šance hostujícího celku! Samperio Bustara Jairo dostal přihrávku proti noze, srovnal si míč na střelu, jenže jeho pokus mířil přímo do rukavic Olivera Baumanna!
    40. Jairova prudká střela
     
    41
    Hosté zahrávali rohový kop. Centrovaný míč přilétl na malé vápno, kde si dělal prostor André Ramalho, jenže brazilský fotbalista hlavičkoval vysoko nad branku.
     
    42
    Domácí se zmocnili míče. Pavel Kadeřábek rozjel útok Hoffenheimu. K míči se nakonec dostal Steven Zuber, jenže jeho technickou ránu zablokoval obránce.
     
    43
    Na stadionu panuje fantastická atmosféra. Domácí fanoušci podporují Hoffenheim hlasitým skandováním. Domácím hráčům se musí hrát skvěle.
     
    44
    Zuber operoval s balónem na levé straně hřiště. Domácí záložník ale nepřesnou přihrávkou odevzdal míč soupeři a Mohuč může zaútočit.
     
    45
    Hoffenheim se v závěru prvního poločasu usadil na polovině soupeře. Domácí fotbalisté operují s míčem na pravé straně hrací plochy a soupeře k němu nepouštějí.
     
    45
    První poločas skončil.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje druhý poločas?

    Tipovat můžete do začátku 2. poločasu.

     
    První poločas je minulostí a spokojenější po něm může být domácí Hoffenheim. Už v páté minutě se totiž prosadil Mark Kraft. Domácí od té doby kontrolovali hru a nepouštěli soupeře do šancí. Také Hoffenheim už si ale žádnou možnost nevypracoval. Na straně Mohuče zahrozil až pět minut před přestávkou Bustara Jairo, nicméně jeho pokus Baumann kryl. Do kabin se proto odchází za stavu 1:0.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    46
    Fotbalisté Mohuče obstarali výkop do druhého poločasu. Hosté se ihned vydali do útoku, ale Benjamin Hübner byl připraven a odhlavičkoval míč do zámezí.
     
    47
    Fotbalisté Hoffenheimu hrají opravdu sebevědomě. Domácí si v citlivém prostoru před pokutovým území troufl na kombinaci na jeden dotek.
     
    48
    Mohuč vybojovala rohový kop. Centrovaný míč přilétl na malé vápno, kde však zasáhl pozorný Kerem Demirbay. Hosté musejí nadále dobývat domácí branku.
     
    49
    Uth se nyní dostal na polovinu hrací plochy, odkud zkoušel patičkou vybídnout k náběhu Zubnera. Autor jediné branky utkání ale poslal míč do zámezí.
     
    50
    Domácí mohli navýšit vedení na 2:0! Kadeřábek vyslal prudkou přihrávku do pokutového území, na kterou si naběhl Uth, ale jeho dělovka prolétla kolem branky!
    50. Uthova rána po Kadeřábkově přihrávce
     
    51
    Kramarić obešel obránce na levé straně hrací plochy a centroval do vápna. Jeden z obránců odvrátil míč v krkolomné pozici, ale vyvaroval se hry rukou.
     
    52
    Baumann zahrál rukou na hranici pokutového území a podle všeho přešlápl. Rozhodčí odměňuje domácího brankáře žlutou kartou!
     
    53
    Mohuč zahrávala přímý kop. Obrana Hoffenheimu odhlavičkovala míč jen za hranici šestnáctky, kde se do něj opřel Giulio Donati, ale jeho pokus prolétl vysoko nad břevnem.
     
    54
    Steven Zuber se z levé strany hrací plochy protáhl do pokutového území, kde upadl po kontaktu s obráncem. Arbitr měl celou akci před sebou a rozhodl se pokutový kop neodpískat.
     
    55
    Domácí fotbalisté si opravdu věří. Obrana Hoffenheimu znovu kombinovala na malém prostoru v blízkosti rohového praporku a nepustila Mohuč k balónu.
     
    56
    Jhon Córdoba si na hranici pokutového území vyšlápl na jednoho z obránců domácího celku. Zákrok přinesl vzrušení na tribunách, ale sudí tentokrát kartu neudělil.
     
    57
    Hosté zahrávali další rohový kop. Oliver Baumann vystartoval z brankové čáry mezi hlavičkáře na malém vápně a s přehledem si došel pro vysoký centr.
     
    58
    Jošinori Muto si řekl o přihrávku do pokutového území, ale nakonec se rozběhl opačným směrem. Japonský útočník se na své spoluhráče zlobí.
     
    59
    Střídání v týmu 1. FSV Mohuč 05: ze hřiště odchází Jhon Córdoba, přichází Levin Öztunali.
     
    60
    Na světě je další žlutá karta. Pavel Kadeřábek zastavil soupeře ostrým skluzem a zaslouženě vidí žlutou kartu.
     
    61
    Mohuč je ve druhé půli o něco aktivnější. Hosté se tlačí na polovinu Hoffenheimu, ale jejich kombinace zatím nevedou do pokutového území.
     
    62
    Po delší době se probudili fanoušci. Příznivci Hoffenheimu nyní podporují svůj celek hlasitým skandováním a snaží se nabudit své oblíbence.
     
    63
    Hosté zahrávali další rohový kop. Míč tentokrát přílétl na malé vápno, kde si hledal prostor Giulio Donati, ale Pavel Kadeřábek vyhlavičkoval míč ven ze šestnáctky.
     
    64
    Giulio Donati se po pravé straně krásně prokličkoval do pokutového území. Hostující fotbalista ale váhal se zakončením a nakonec přišel o balón.
     
    65
    Domácí fotbalisté se nyní snaží uklidnit hru kombinací na vlastní polovině. Domácí zadáci si vyměňují krátké přihrávky a nikdo ze soupeřů jejich akci neatakuje.
     
    66
    Také Hoffenheim zahrával rohový kop. Rudy odcentroval na malé vápno, kde nebyl nikdo v modrém dresu a Bell vyhlavičkoval míč za hranici pokutového území.
     
    67
    Giulio Donati podpořil ofenzívu hostujícího celku náběhem po pravé straně. Agilní fotbalista se však nedostal k odcentrování a ještě přišel o balón.
     
    68
    Pavel Kadeřábek dobře zatarasil soupeři cestu na pravé straně. Český fotbalista nenechal soupeře projít a hosté museli otočit hru.
     
    69
    Střídání v týmu TSG 1899 Hoffenheim: ze hřiště odchází Andrej Kramarić, přichází Adám Szalai.
     
    70
    Hosté napadali rozehrávku Hoffenheimu na jeho polovině. Domácí celek už nikam nespěchá a koncentruje se na hlídání svého náskoku.
     
    71
    Střídání v týmu 1. FSV Mohuč 05: ze hřiště odchází André Ramalho, přichází Fabian Frei.
     
    72
    Samperio Bustara Jairo chtěl rychle rozehrát standardní situaci, ale Kerem Demirbay mu vzal míč a hodil jej do zámezí. Rozhodčí nechává tento incident bez povšimnutí.
     
    73
    Kerem Demirbay spěchal s míčem vpřed po pravé straně. Na kraji se mu ještě nabízel Kadeřábek, ale Demirbay nakonec přišel o balón.
     
    74
    Mohlo být vyrovnáno! Pablo De Blasis si naběhl do pokutového území na centr z levé strany, ale Oliver Baumann vytáhl fantastický zákrok!
    74. Obrovská šance hostů na vyrovnání
     
    75
    Steven Zuber centroval z levé strany. Centr domácího záložníka ale postrádal potřebnou přesnost a míč zamířil do zámezí. Hosté budou rozehrávat.
     
    76
    Střídání v týmu 1. FSV Mohuč 05: ze hřiště odchází Jošinori Muto, přichází Bojan Krkić.
    Střídání v týmu TSG 1899 Hoffenheim: ze hřiště odchází Mark Uth, přichází Marco Terrazzino.
     
    77
    Kerem Demirbay si narazil míč se spoluhráčem na hranici pokutového území a okamžitě pálil. Jeho technický pokus ale zablokoval obránce.
     
    78
    Bojan Krkić rozjel akci hostů na polovině soupeře. Posila Mohuče přenesla míč na pravou stranu, ale jeho špatnou přihrávku vystihl jeden z obránců.
     
    79
    Hra je přerušena. Na trávníku totiž zůstává ležet Danny Latza, který se drží za levou nohu. Uvidíme, zda bude schopen pokračovat.
     
    80
    Latza získal míč deset metrů před pokutovým územím, přehodil si jej na pravačku, jenže jeho dělovka byla hodně nepřesná. Oliver Baumann mohl zůstat klidný.
     
    81
    Na trávníku zůstává ležet další fotbalista. Po hlavičkovém souboji před pokutovým územím zůstává ležet Szálai. Domácí budou rozehrávat přímý kop.
     
    82
    Hoffenheim právě vstřelil branku!
    Hoffenheim si pojišťuje dnešní vítězství! Přímý kop rozehrál Kerem Demirbay, jehož krásná rána skončila na břevnu. Míč se ale odrazil na malé vápno, kde byl důrazný MARCO TERREZZINO, který hlavou dopravil míč do sítě!
    82. Marco TERRAZZINO - 2:0
     
    83
    Střídání v týmu TSG 1899 Hoffenheim: ze hřiště odchází Benjamin Hübner, přichází Ermin Bičakčić.
     
    85
    Domácí fotbalisté kontrolují své vedení a hosté by už nejraději byli v kabinách. Hoffenheim na polovině hrací plochy vybojoval přímý kop.
     
    86
    Před branku Olivera Baumanna přilétl nadýchaný centr. Na malém vápně však kraloval stoper Vogt, který poslal míč daleko za hranici šestnáctky.
     
    86
    Hoffenheim právě vstřelil branku!
    A je to 3:0! Hoffenheim si dnešní duel opravdu užívá! Domácí se zmocnili míče na polovině soupeře, Terrazzino nacentroval před branku a ÁDAM SZALAI doklepl míč do prázdné branky!
    86. Adám SZALAI - 3:0
     
    88
    Domácí fanoušci už si závěr utkání opravdu užívají. Příznivci Hoffenheim rozjeli na tribunách oslavu dalšího důežitého vítězství.
     
    89
    Ofenzivní fotbalisté Hoffenheimu navíc nadále atakují rozehrávku soupeře. Zadáci Mohuče se nedohodli a zakopli míč do autu.
     
    90
    Hosté vyrazili do posledního útoku. Mohuč operovala na pravé straně, jenže hosté se nedohodli a Kerem Demirbay získal míč pro Hoffenheim.
     
    90
    Žlutou kartu dostává Levin Öztunali (1. FSV Mohuč 05).
     
    90+1
    Hoffenheim právě vstřelil branku!
    Demolice nekončí! Hoffenheim zvyšuje své vedení na 4:0! Amiri dostal spoustu prostoru na pravé straně, odcentroval do pokutového území a ÁDAM SZALAI prudkou hlavičkou přidal svou druhou branku v utkání!
    90+1. Adám SZALAI - 4:0
     
    90+2
    Konec zápasu.
     
    Je dobojováno! Hoffenheim opanoval dnešní duel a připisuje si další tři body. Domácí celek byl po celou dobu utkání lepším týmem a zasloženě zvítězil. Už v páté minutě otevřel skóre Mark Uth. Hosté se do první šance dostali až pět minut před přestávkou, ale Baumann byl na místě. Chléb se lámal v 74. minutě, kdy si De Blasis naběhl na krásný centr z pravé strany, ale Baumann jeho ránu kryl! O několik minut později se totiž prosadil střídající Marco Terrezzino. Domácímu trenérovi navíc vyšlo ještě jedno střídání! V 86. minutě uplatnil svůj důraz Ádam Szalai, jež přidal třetí branku a stejný hráč v nastavení napsal gólovou tečku brankou na 4:0.
     
    Držení míče: 56 % : 44 %.
    Střely na branku: 7:2. Střely mimo: 4:6. Rohy: 3:6. Ofsajdy: 1:0. Fauly: 13:12.
     
    Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Pěkný zbytek dne. (17:24:56)

    Tomáš Kubečka

    Branky: 5. Uth (Rudy), 82. Terrazzino, 86. Szalai (Terrazzino), 90+1. Szalai (Amiri)

    Karty:   52. Baumann (HOF), 60. Kadeřábek (HOF) – 38. Córdoba (MAI), 90. Öztunali (MAI)


    Držení míče: 56 % : 44 %.
    Střely na branku: 7:2. Střely mimo: 4:6. Rohy: 3:6. Ofsajdy: 1:0. Fauly: 13:12.
    TSG 1899 Hoffenheim: Baumann – Süle, Vogt, Hübner (83. Bičakčić) – Kadeřábek, Amiri, Rudy, Demirbay, Zuber – Kramarić (69. Szalai), Uth (76. Terrazzino).
    Náhradníci: Stolz – Bičakčić, Polanski, Szalai, Schwegler, Terrazzino, Soares.

    1. FSV Mohuč 05: Lössl – Donati, Bell, Bungert, Brosinski – Jairo, Ramalho (71. Frei), Latza, De Blasis – Córdoba (59. Öztunali), Muto (76. Krkić).
    Náhradníci: F. Müller – Öztunali, Frei, Bussmann, Krkić, Gbamin, Holtmann.

    Rozhodčí: Winkmann – Bandurski, Blos
    bahis siteleri