San Jose – Nashville 1:3 (kon.) | Buffalo – Columbus 5:3 (kon.) | Tampa – Florida 3:2 (kon.)
Carolina – Toronto 2:3 (po pr.) | Winnipeg – Calgary 0:3 (kon.) | Colorado – Ottawa 2:4 (kon.)
St. Louis – NY Islanders 4:3 (kon.) | Arizona – New Jersey 5:4 (kon.) | Vancouver – Pittsburgh 0:3 (kon.)
Los Angeles – Washington 4:2 (kon.) | Chicago – Minnesota 4:2 (kon.)
konec
Colorado Avalanche
2:4 (1:0, 0:3, 1:1)
Ottawa Senators
Neděle 12.03.2017, 01:15 • Pepsi Center, Denver • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:22
    Přichází ještě jedno vyloučení a to na straně Ottawy. Za sekání je penalizován Dion Phaneuf (OTT). Ten Rantanena chtěl vyzvat na pěstní souboj, nicméně mladý Fin neměl zájem.
     
    55:35
    Gabriel Landeskog (COL) u mantinelu dohrál Ryana Dzingela (OTT), se kterým se následně rychle domluvil na šarvátce. Hostující mladík byl od začátku v defenzívě a nakonec odjíždí s krvavým šrámem. Oba kohouti jsou odměněni pětiminutovým trestem.
     
    54:30
    Přichází vyloučení i na straně Ottawy. Hákováním se totiž provinil Zack Smith (OTT).
     
    53:36
    A hosté si zahrají dvojnásobnou přesilovou hru. Francois Beauchemin (COL) byl u mantinelu příliš důrazný a je vyloučen za vražení na hrazení.
     
    53:03
    Rene Bourque (COL) si v souboji pomohl nedovoleným bráněním a dostává dvě trestné minuty. Další nepříjemnost pro Colorado.
     
    47:34
    Šance pro Laviny. Andrighetto předvedl rychlý manévr u mantinelu, na který nedokázal reagovat Erik Karlsson (OTT). Výsledkem jsou dvě trestné minuty za podražení.
     
    35:08
    Hosté si zahrají druhou přesilovou hru. Prvním vyloučeným hráčem v této třetině je totiž Rene Bourque (COL), který podrazil Zacka Smithe.
     
    18:16
    Přesilovou hru si zahrají i hosté. Fjodor Ťutin (COL) dostal dvouminutový trest za držení protihráče.
     
    15:40
    Znovu se bude vylučovat na straně Ottawy. Viktor Stålberg (OTT) totiž hokejkou zasáhl jednoho z protihráčů a to znamená dvě trestné minuty.
     
    11:27
    Těžší chvíle pro Ottawu jsou na moment zastaveny. Na trestnou lavici však míří Christpher DiDomenico (OTT), který se provinil podražením.

    Lukáš Podleśny

    Branky a nahrávky: 10. Nieto (Goloubef, Comeau), 60. Andrighetto (Colborne, Söderberg) – 31. Claesson (Pageau, Pyatt), 36. Burrows (Hoffman, E. Karlsson), 39. Hoffman (Kelly), 52. Dzingel (Burrows, E. Karlsson)


    Colorado Avalanche: Pickard (J. Smith) – Barberio, E. Johnson, Ťutin, Barrie, Beauchemin (A), Goloubef – Landeskog (C), MacKinnon, R. Bourque – Andrighetto, Duchene (A), Rantanen – J. Mitchell, Compher, Comeau – Söderberg, Nieto, Colborne.
    Ottawa Senators: C. Anderson (Condon) – Methot, E. Karlsson (C), Phaneuf (A), Ceci, Claesson, Ch. Wideman – Burrows, Brassard, Pyatt – Hoffman, Pageau, DiDomenico – Dzingel, Z. Smith, Wingels – Stålberg, Kelly (A), Varone.

    Rozhodčí: Jake Brenk, Mike Leggo – Shandor Alphonso, Tim Nowak

    Diváci: 15 317
    bahis siteleri