San Jose – Nashville 1:3 (kon.) | Buffalo – Columbus 5:3 (kon.) | Tampa – Florida 3:2 (kon.)
Carolina – Toronto 2:3 (po pr.) | Winnipeg – Calgary 0:3 (kon.) | Colorado – Ottawa 2:4 (kon.)
St. Louis – NY Islanders 4:3 (kon.) | Arizona – New Jersey 5:4 (kon.) | Vancouver – Pittsburgh 0:3 (kon.)
Los Angeles – Washington 4:2 (kon.) | Chicago – Minnesota 4:2 (kon.)
konec
Colorado Avalanche
2:4 (1:0, 0:3, 1:1)
Ottawa Senators
Neděle 12.03.2017, 01:15 • Pepsi Center, Denver • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:48 Sven ANDRIGHETTO - 2:4
     
    59:48
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Přeci jenom přichází mírná korekce ve skóre. Kotouč obdržel dobře postavený Colborne, jenž u brány nebyl atakován a dokázal přihrát na hůl SVENA ANDRIGHETTA. Švýcarský útočník zblízka v pohodě zakončil mimo dosah Craiga Andersona. Asistence: Joe Colborne, Carl Söderberg.
    51:22 Ryan DZINGEL - 1:4
     
    51:22
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Troufnu si říct, že je rozhodnuto. RYAN DZINGEL posunul puk na modrou čáru, kde zakombinoval Karlsson s Burrowsem. Mladý útočník Ottawy se posléze zjevil před bránou a šikovně tečoval nahození z hokejky Alexandrea Burrowse. Asistence: Alexandre Burrows, Erik Karlsson.
    38:54 Mike HOFFMAN - 1:3
     
    38:54
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Tak to je pro hosty opravdu parádní třetina. Po nenápadném přechodu do útočného pásma se ke střele od mantinelu odhodlal MIKE HOFFMAN, jenž rychlým švihem vypálil přesně do vzdálenějšího horního rohu brány. Asistence: Chris Kelly.
    35:35 Alexandre BURROWS - 1:2
     
    35:35
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Senátoři dokonale otáčejí nepříznivý vývoj utkání. V rámci přesilové hry se nalevo uvolnil Hoffman, který nevypálil, ale místo toho chytře našel hokejku ALEXANDREA BURROWSE. Hostující útočník se na brankovišti rychle zorientoval a bekhendem skóroval do brány ležícího Calvina Pickarda. Asistence: Mike Hoffman, Erik Karlsson.
    30:41 Fredrik CLAESSON - 1:1
     
    30:41
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Nyní je ale vyrovnáno! Další akce Senátorů dospěla k nahození ze záporného úhlu, ale poté se kotouč odrazil před FREDERIKA CLAESSONA. Mladý švédský obránce zamířil a střelou z vrcholu levého kruhu vymetl pavučiny v horním rohu Pickardovy brány. Asistence: Jean-Gabriel Pageau, Tom Pyatt.
    09:38 Matt NIETO - 1:0
     
    09:38
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Domácí celek jde ze třetí střely na bránu do vedení. Ottawa se nedokázala vymanit z vlastního pásma, Goloubef na modré čáře natáhl ke střele, ale místo toho zvolil šikovnou nabídku na teč. To pochopil MATT NIETO, jenž hokejku položil na zem a usměrnil puk přesně za záda bezmocného Andersona. Asistence: Cody Goloubef, Blake Comeau.

    Lukáš Podleśny

    Branky a nahrávky: 10. Nieto (Goloubef, Comeau), 60. Andrighetto (Colborne, Söderberg) – 31. Claesson (Pageau, Pyatt), 36. Burrows (Hoffman, E. Karlsson), 39. Hoffman (Kelly), 52. Dzingel (Burrows, E. Karlsson)


    Colorado Avalanche: Pickard (J. Smith) – Barberio, E. Johnson, Ťutin, Barrie, Beauchemin (A), Goloubef – Landeskog (C), MacKinnon, R. Bourque – Andrighetto, Duchene (A), Rantanen – J. Mitchell, Compher, Comeau – Söderberg, Nieto, Colborne.
    Ottawa Senators: C. Anderson (Condon) – Methot, E. Karlsson (C), Phaneuf (A), Ceci, Claesson, Ch. Wideman – Burrows, Brassard, Pyatt – Hoffman, Pageau, DiDomenico – Dzingel, Z. Smith, Wingels – Stålberg, Kelly (A), Varone.

    Rozhodčí: Jake Brenk, Mike Leggo – Shandor Alphonso, Tim Nowak

    Diváci: 15 317
    bahis siteleri