Espanyol – Alavés 1:0 (kon.) | Real Madrid – Atlético 1:1 (kon.) | Sevilla – La Coruňa 4:2 (kon.)
Malaga – Barcelona 2:0 (kon.)
konec
Sevilla FC
4:2 (3:2)
Deportivo La Coruňa
Sobota 08.04.2017, 18:30 • Estadio Ramón Sánchez Pizjuán (Sevilla) • Španělská LaLiga • 31. kolo
Předzápasové kurzy
    89. Wissam Ben Yedder - 4:2
     
    89
    Sevilla právě vstřelila branku!
    V závěru druhého poločasu zvyšují domácí hráči na rozdíl dvou branek. WISSAM BEN YEDDER dostal přesný pas do těsné blízkosti hostující branky a poté dokázal zblízka prostřelit Germána Luxe – 4:2. Domácí tak mají už velmi blízko k vítězství v dnešním utkání. Asistence: Sergio Escudero.
    32. Joaquín CORREA - 3:2
     
    32
    Sevilla právě vstřelila branku!
    Sevilla jde potřetí v tomto utkání do vedení. Také domácí hráči zahrávali volný přímý kop, který odehrál Escudero a po jeho střele pak hlavou usměrnil míč mezi tři tyče JOAQUÍN CORREA – 3:2. To je tedy přestřelka a to ještě není konec prvního poločasu. Asistence: Sergio Escudero.
    25. Gaël KAKUTA - 2:2
     
    25
    La Coruňa právě vstřelila branku!
    No a je znovu vyrovnáno. Po faulu na hostujícího hráče kopali hosté volný přímý kop z hodně dobré vzdálenosti. Ten nakonec rozehrál KAKUTA a udělal velmi dobře. Protože balón umístil přesně do levého horního rohu domácí branky a jeho tým se tak může radovat ze srovnání stavu skóre. Už podruhé – 2:2.
    9. Pablo SARABIA - 2:1
     
    9
    Sevilla právě vstřelila branku!
    A je to 2:1. Z další akce domácího celku se Sevilla dokázala znovu prosadit. Brankář hostů první střelu vyrazil pouze před sebe a před ním byl na dorážku připraven PABLO SARABIA, jenž poslal míč takřka do odkryté branky – 2:1.
    4. Gaël KAKUTA - 1:1
     
    4
    La Coruňa právě vstřelila branku!
    Jenže chvíli na to je srovnáno. GAËL KAKUTA prostřelil v dobré akci svého celku domácího brankáře a je vyrovnáno – 1:1. Zápas tedy začal hodně zostra, uvidíme, co nám nabídne další průběh hry. Asistence: Joselu.
    1. Stevan JOVETIĆ - 1:0
     
    1
    Sevilla právě vstřelila branku!
    Tak to byla rychlá branka domácích. STEVAN JOVETIĆ dostal z levé strany přihrávku od svého spoluhráče a míč umístil k pravé tyči hostující branky – 1:0. Asistence: Steven N'Zonzi.

    Vendula Zdražilová

    Branky: 1. Jovetić (N'Zonzi), 9. Sarabia, 32. Correa (Escudero), 89. Ben Yedder (Escudero) – 4. G. Kakuta (Joselu), 25. G. Kakuta

    Karty:   27. Escudero (SEV), 45. Kranevitter (SEV), 68. Jovetić (SEV) – 26. Luisinho (DEP), 60. A. Arribas (DEP), 87. Joselu (DEP)


    Držení míče: 58 % : 42 %.
    Střely na branku: 13:4. Střely mimo: 5:4. Rohy: 4:2. Ofsajdy: 3:0. Fauly: 21:15.
    Sevilla FC: S. Rico – Mariano, Pareja (C), Mercado, Escudero – Kranevitter, N'Zonzi (74. Iborra) – Correa (65. Ben Yedder), F. Vázquez (76. Lenglet), Sarabia – Jovetić.
    Náhradníci: Soria – Lenglet, Iborra, Vietto, Ben Yedder, W. Montoya, Ganso.

    Deportivo La Coruňa: Lux (C) – Juanfran (12. Laure), A. Arribas, Sidnei, Luisinho – Colak (73. Andone), Guilherme, C. Borges, G. Kakuta – Joselu, Moreno (58. John).
    Náhradníci: Tytoń – Bergantiños, Albentosa, Andone, Laure, Gama, John.

    Rozhodčí: Jaime – Tresaco, Bueno

    Diváci: 33 022
    bahis siteleri