Novosibirsk – Riga 2:1 (kon.) | Omsk – Čerepovec 1:0 (po pr.) | Barys – Spartak Moskva 2:0 (kon.)
Chanty-Mansijsk – N.Novgorod 1:3 (kon.) | Kazaň – Kunlun 4:2 (kon.) | Nižněkamsk – Vladivostok 3:2 (kon.)
Soči – Chabarovsk 2:1 (1:0 po s.n.)
konec
Neftěchimik Nižněkamsk
3:2 (1:1, 2:1, 0:0)
Admiral Vladivostok
Čtvrtek 24.08.2017, 18:00 • Neftěchim Arena • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    37:31 Robin HANZL - 3:2
     
    37:31
    Nižněkamsk právě vstřelil branku!
    Domácí jdou do vedení zásluhou osmadvacetiletého českého borce! Dan Sexton skvěle vybojoval kotouč a po pravém křídle zajel do útočného pásma. Z pravého kruhu pak žabičkou vyzval ROBINA HANZALA, který skvěle přesměroval kotouč do protipohybu Bobkova pod horní tyč. Asistence: Dan Sexton.
    21:42 Vladimir BUTUZOV - 2:2
     
    21:42
    Admiral Vladivostok právě vstřelil branku!
    Hosté z Vladivostoku přichází s velmi rychlou odpovědí! Po pravém křídle se prosmýkl Kirill Voronin, který přihrál na vrch levého kruhu VLADIMIRU BUTUZOVOVI, jehož přesná střela z první rozvlnila síť za Ježovými zády. Asistence: Kirill Voronin.
    21:28 Damir ŠARIPZJANOV - 2:1
     
    21:28
    Nižněkamsk právě vstřelil branku!
    Domácí otáčejí stav utkání pro svůj prospěch! Ildar Šiksatdarov skvěle podržel kotouč a ve správný moment jej připravil na vrch pravého kruhu pro DAMIRA ŠARIPZJANOVA, který si sjel do střelecké pozice mezi kruhy, odkud trefil přesně levou spojnici. Asistence: Ildar Šiksatdarov a Bogdan Jakimov.
    16:35 Chad RAU - 1:1
     
    16:35
    Nižněkamsk právě vstřelil branku!
    Rychle využitá přesilovka a vyrovnávací gól Neftěchimiku! Dan Sexton posunul hru z levého křídla za branku, kde byl připravený Robin Hanzl. Ten si chvíli podržel kotouč a rychlou přihrávkou našel před brankovištěm CHADA RAUA, který z první překonal Bobkova. Asistence: Robin Hanzl a Dan Sexton.
    01:54 Shaone MORRISONN - 0:1
     
    01:54
    Admiral Vladivostok právě vstřelil branku!
    Na úvodní branku jsme nečekali příliš dlouho! SHAONE MORRISONN z levého kruhu našel skulinku, kam přesně zamířil jeho střelu. Skvělý vstup Vladivostoku do utkání. Asistence: Makarenko, Žafjarov.

    Lukáš Ureš

    Branky a nahrávky: 17. Rau (R. Hanzl, Sexton), 22. Šaripzjanov (Šiksatdarov, Jakimov), 38. R. Hanzl (Sexton) – 2. Morrisonn (Makarenko, Žafjarov), 22. V. Butuzov (K. Voronin)


    Neftěchimik Nižněkamsk: I. Ježov (An. Makarov) – An. Sergejev, Piganovič, Bryncev, Ogurcov, Šaripzjanov, Graborenko, Fazylzjanov – Rau, Sexton, R. Hanzl – Avcin, Nestrašil, Porjadin – Šiksatdarov, Jakimov, Zdunov – Arkalov, P. Kulikov, Chajrullin.
    Admiral Vladivostok: Bobkov (Serebrjakov) – Bartulis, Blum, Morrisonn, Volčenkov, Mnacjan, Zemčonok, Kurašov – Sabolič, Tkačov, Krasnoslobodcev – Sajustov, Gorškov, Žafjarov – Makarenko, Kazakov, V. Butuzov – Sergejenko, K. Voronin.
    bahis siteleri