Novosibirsk – Riga 2:1 (kon.) | Omsk – Čerepovec 1:0 (po pr.) | Barys – Spartak Moskva 2:0 (kon.)
Chanty-Mansijsk – N.Novgorod 1:3 (kon.) | Kazaň – Kunlun 4:2 (kon.) | Nižněkamsk – Vladivostok 3:2 (kon.)
Soči – Chabarovsk 2:1 (1:0 po s.n.)
konec
Neftěchimik Nižněkamsk
3:2 (1:1, 2:1, 0:0)
Admiral Vladivostok
Čtvrtek 24.08.2017, 18:00 • Neftěchim Arena • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    56:50
    Vyloučení v týmu Neftěchimik Nižněkamsk (Roman Graborenko – 2 min., podražení).
     
    39:52
    Na Bobkova šlo v jednu chvíli snad pět střel. Ruský brankář nevěděl kam skočit dřív, ale těsný výsledek udržel!
     
    38:37
    Vyloučení v týmu Admiral Vladivostok (Oskars Bartulis – 2 min., zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo).
     
    38:20
    Vyloučení v týmu Admiral Vladivostok (Vladimir Butuzov – 2 min., nafilmovaný pád nebo přehrávání).
    37:31 Robin HANZL - 3:2
     
    37:31
    Nižněkamsk právě vstřelil branku!
    Domácí jdou do vedení zásluhou osmadvacetiletého českého borce! Dan Sexton skvěle vybojoval kotouč a po pravém křídle zajel do útočného pásma. Z pravého kruhu pak žabičkou vyzval ROBINA HANZALA, který skvěle přesměroval kotouč do protipohybu Bobkova pod horní tyč. Asistence: Dan Sexton.
     
    35:32
    Špatné střídaní a následné přečíslení hostů! V rozhodujícím momentu dostal Grigorenko přihrávku na brusle a tak nemohl v dobré pozici zakončovat z první.
     
    31:50
    O rychlou branku se snažil Sexton, ke kterému se dostal kotouč po vyražené střele. Zpoza branky rychle vybruslil k levé tyči, ale kotouč mu přeskočil čepel hole!
     
    31:41
    Vyloučení v týmu Admiral Vladivostok (Samvel Mnacjan – 2 min., hákování).
     
    26:24
    Sergejev svou střelou doslova sestřelil hráče před ním. I jeho druhá rána skončila sražena a vzápětí se dostali do přečíslení hosté! Na konci této akce dostal přihrávku k pravé tyči Žafjarov, jenž nedokázal přizvednout kotouč do potřebné výšky.
     
    25:00
    Šílená kombinace Admiralu! Trojice hráčů si vyměňovala puk tak rychle, že chvíli nikdo ani nevěděl, kde vlastně je! Voronin zkusil prekvapit Bobkova nečekanou zadovkou na Volčenkova, který si sjel na střed pravého kruhu.
    21:42 Vladimir BUTUZOV - 2:2
     
    21:42
    Admiral Vladivostok právě vstřelil branku!
    Hosté z Vladivostoku přichází s velmi rychlou odpovědí! Po pravém křídle se prosmýkl Kirill Voronin, který přihrál na vrch levého kruhu VLADIMIRU BUTUZOVOVI, jehož přesná střela z první rozvlnila síť za Ježovými zády. Asistence: Kirill Voronin.
    21:28 Damir ŠARIPZJANOV - 2:1
     
    21:28
    Nižněkamsk právě vstřelil branku!
    Domácí otáčejí stav utkání pro svůj prospěch! Ildar Šiksatdarov skvěle podržel kotouč a ve správný moment jej připravil na vrch pravého kruhu pro DAMIRA ŠARIPZJANOVA, který si sjel do střelecké pozice mezi kruhy, odkud trefil přesně levou spojnici. Asistence: Ildar Šiksatdarov a Bogdan Jakimov.
    19:55 Neuznaná branka.
     
    19:55
    Branka není uznána z důvodu, který mi není znám.
     
    18:25
    Vyloučení v týmu Admiral Vladivostok (Dmitrij Sajustov – 2 min., hrubost).
    16:35 Chad RAU - 1:1
     
    16:35
    Nižněkamsk právě vstřelil branku!
    Rychle využitá přesilovka a vyrovnávací gól Neftěchimiku! Dan Sexton posunul hru z levého křídla za branku, kde byl připravený Robin Hanzl. Ten si chvíli podržel kotouč a rychlou přihrávkou našel před brankovištěm CHADA RAUA, který z první překonal Bobkova. Asistence: Robin Hanzl a Dan Sexton.
     
    16:15
    Vyloučení v týmu Admiral Vladivostok (Shaone Morrisonn – 2 min., hákování).
    11:20 Senzační zákrok Ježova!
     
    11:20
    Ježov vytáhl neskutečný semafor! Potom co se Voronin dostal ke střele mezi čtyřmi hráči Nižněkamsku, kotouč vyrazil Ježov přímo na čepel zcela volného Grigorenka! Ten pálil do volné sítě, ale najednou se v jeho trajektorii zjevila pohotová lapačka Ježova!
     
    08:37
    Vyloučení v týmu Admiral Vladivostok (Alexandr Gorškov – 2 min., příliš mnoho hráčů).
     
    08:06
    Tkačov měl na své holi druhou branku utkání! Domácí brankář Ježov na to měl ale jiný názor a skvělým přesunem ke své pravé tyči vytěsnil kotouč mimo tři tyče!
     
    06:32
    Vyloučení v týmu Neftěchimik Nižněkamsk (Chad Rau – 2 min., podražení).
    01:54 Shaone MORRISONN - 0:1
     
    01:54
    Admiral Vladivostok právě vstřelil branku!
    Na úvodní branku jsme nečekali příliš dlouho! SHAONE MORRISONN z levého kruhu našel skulinku, kam přesně zamířil jeho střelu. Skvělý vstup Vladivostoku do utkání. Asistence: Makarenko, Žafjarov.
     
    00:13
    Sabolič se vydal okamžitě na střemhlavý útok! Z pravého kruhu vystřelil na Ježova, který střelu vyrazil před sebe, kam už směřoval dorážející Sabolič.

    Lukáš Ureš

    Branky a nahrávky: 17. Rau (R. Hanzl, Sexton), 22. Šaripzjanov (Šiksatdarov, Jakimov), 38. R. Hanzl (Sexton) – 2. Morrisonn (Makarenko, Žafjarov), 22. V. Butuzov (K. Voronin)


    Neftěchimik Nižněkamsk: I. Ježov (An. Makarov) – An. Sergejev, Piganovič, Bryncev, Ogurcov, Šaripzjanov, Graborenko, Fazylzjanov – Rau, Sexton, R. Hanzl – Avcin, Nestrašil, Porjadin – Šiksatdarov, Jakimov, Zdunov – Arkalov, P. Kulikov, Chajrullin.
    Admiral Vladivostok: Bobkov (Serebrjakov) – Bartulis, Blum, Morrisonn, Volčenkov, Mnacjan, Zemčonok, Kurašov – Sabolič, Tkačov, Krasnoslobodcev – Sajustov, Gorškov, Žafjarov – Makarenko, Kazakov, V. Butuzov – Sergejenko, K. Voronin.
    bahis siteleri