Vladivostok – Soči 4:0 (kon.) | Kunlun – Ufa 2:3 (kon.) | Jekatěrinburg – Čeljabinsk 2:3 (po pr.)
Magnitogorsk – Toljatti 1:3 (kon.) | Jaroslavl – N.Novgorod 4:1 (kon.) | Dynamo Moskva – Riga 2:1 (2:1 po s.n.)
Petrohrad – Spartak Moskva 1:3 (kon.)
konec
Metallurg Magnitogorsk
1:3 (0:1, 1:2, 0:0)
Lada Toljatti
Čtvrtek 02.11.2017, 15:00 • Arena Metallurg, Magnitogorsk • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    31:13 Jevgenij TIMKIN - 1:3
     
    31:13
    Metallurg právě vstřelil branku!
    Segej Mozjakin na vrcholu pravého kruhu pro vhazování napřáhl po zpětné přihrávce Denise Kokareva k prudké ráně bez přípravy, kterou Anton Krasotkin na přední tyči skvěle vyrazil. V blízkosti pravé tyče se ale dostal k dorážce JEVGENIJ TIMKIN a v přesilové hře 5 na 3 snížil – 1:3! Asistence: Sergej Mozjakin a Denis Kokarev.
    28:03 Semjon VALUJSKIJ - 0:3
     
    28:03
    Lada právě vstřelila branku!
    Georgij Bělousov bekhendovou přihrávkou naslepo z levého rohu útočného pásma našel v levém kruhu pro vhazování SEMJONA VALUJSKIJE, jehož střelu zápěstím Vasilij Košečkin vyrazil, hostující útočník si ale poté potáhl puk doprava a zasunul ho po ledě do prázdné brány! Lada využila přesilovou hru. Asistence: Georgij Bělousov a Stanislav Bočarov.
    25:39 Kirill KAPUSTIN - 0:2
     
    25:39
    Lada právě vstřelila branku!
    Lada sice přesilovou hru nevyužila, jenže krátce na to od modré čáry Charles Genoway rozdal puk doprava a Alexej Mastrjukov z pravého kruhu nahodil puk zápěstím po ledě před bránu, kde do něj vložil hůl KIRILL KAPUSTIN a kotouč zamířil pod horní tyč! Lada vede 2:0! Asistence: Alexej Mastrjukov a Charles Genoway.
    05:53 Denis ZERNOV - 0:1
     
    05:53
    Lada právě vstřelila branku!
    DENIS ZERNOV předvedl fantastickou individuální akci, když od vlastní brány zavezl puk mezi dvojicí protihráčů ve středním pásmu až do levého kruhu pro vhazování a krásnou střelou zápěstím zamířil pod lapačkou Vasilije Košečkina do vzdálenějšího pravého horního rohu brány! Lada Toljatti překvapivě vede 1:0.

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 32. Timkin (Mozjakin, Kokarev) – 6. Zernov, 26. Kapustin (Mastrjukov, Ch. Genoway), 29. Valujskij (Bělousov, Bočarov)


    Metallurg Magnitogorsk: Košečkin (29. Samsonov) – J. Birjukov, Pivcakin, Děnisov, Schaus, Bobrjašov, Igošev, S. Těreščenko, Chabarov – Mozjakin, Kokarev, Jan Kovář – Ellison, Osala, Čibisov – Kaletnik, Timkin, Platonov – Šenfeld, Berestennikov, De. Kazionov.
    Lada Toljatti: Krasotkin (Ivannikov) – Ch. Genoway, D. Vorobjov, Ďjakov, D. Ježov, Kirillov, Kostromitin, Morenec – Harper, Valujskij, Kapustin – Bělousov, Zernov, Babenko – Achmetov, Soin, Něstěrov – Mastrjukov, Skorochodov, Bočarov – Sulejmanov.

    Rozhodčí: Anton Kislov, Ivan Zibinin. Čároví: Daniil Zacharov, Alexej Majtak

    Diváci: 6489
    bahis siteleri