Nice – Lyon 0:5 (kon.) | Marseille – Guingamp 1:0 (kon.) | Monaco – PSG 1:2 (kon.)
konec
OGC Nice
0:5 (0:4)
Olympique Lyon
Neděle 26.11.2017, 15:00 • Allianz Riviera, Nice • Francouzská Ligue 1 Uber Eats • 14. kolo
Předzápasové kurzy
    81. Myziane MAOLIDA - 0:5
     
    81
    Lyon právě vstřelil branku!
    Lyon přece jen dává pátou branku! Po zisku míče ve středu pole se dostal do hry NDobele. Kráskou přihrávkou do běhu našel skvěle rychlostně vybaveného MYZIANA MAOLIDU, který v plném běhu poslal míč do sítě.
    40. Memphis DEPAY - 0:4
     
    40
    Lyon právě vstřelil branku!
    Destrukce pokračuje! Pět minut před koncem první půle přichází čtvrt branka. Mariano Díaz vybojoval balon ve středu útočné poloviny, poté udělal několik rychlých kroků směrem k brance. Se štěstím se balon odrazil k MEMPHISU DEPAYOVI, který téměř z kroku poslal míč ke vzdálenější tyči.
    28. Mariano DÍAZ - 0:3
     
    28
    Lyon právě vstřelil branku!
    Když už to vypadalo, že by se Nice mohlo dostat do hry, tak přichází zničehonic třetí branka v domácí síti. MARIANO DÍAZ vybojoval míč ještě na vlastní polovině, poté ho rychle odevzdat Tousartovi, který ho následně našel přesnou přihrávkou do běhu. Zakončení Díaze už nemělo chybu, míč skončil přesně u levé tyče.
    21. Maxwel CORNET - 0:2
     
    21
    Lyon právě vstřelil branku!
    Neskutečná branka Lyonu! Kenny Tete uvolnil MAXWELA CORNETA, který na hranici vápna obešel hned dva bránící hráče a poté v plném běhu poslal míč k levé tyči. Walter Benítez byl znovu bez větší šance na zásah. Cornet tak přidává k fantastické asistenci na první branku i gól.
    7. Memphis DEPAY - 0:1
     
    7
    Lyon právě vstřelil branku!
    První branka zápasu přichází velmi záhy po začátku prvního poločasu. Opět to byla aktivní levá strana hostujícího týmu. Depay měl míč pod kontrolou u postranní lajny, poté přenesl hru na opačnou stranu, kde byl připravený k úniku Maxwel Cornet. Ten v plném běhu poslal míč přesně zpět k MEMPHISU DEPAYOVI, který v pádu uklidil míč do sítě.

    Vít Schück

    Branky: 7. Depay (Cornet), 21. Cornet (Tete), 28. Díaz (Aouar), 40. Depay (Díaz), 81. Maolida (NDombèlé)

    Karty:   13. Marlon (NIC), 22. Seri (NIC), 63. Dante (NIC), 75. N. Mendy (NIC) – 23. Cornet (LYO), 37. Marcelo (LYO), 88. Ferri (LYO)   72. Marlon (NIC)


    Držení míče: 48 % : 52 %.
    Střely na branku: 3:7. Střely mimo: 7:3. Rohy: 2:2. Ofsajdy: 1:3. Fauly: 19:13.
    OGC Nice: Benítez – Souquet (46. Lees-Melou), Marlon, Dante (C), Le Marchand, Jallet – Tameze, N. Mendy, Seri (46. Lusamba) – Pléa, Balotelli (70. Srarfi).
    Náhradníci: Cardinale – Lees-Melou, Burner, Walter, Lusamba, Koziello, Srarfi.

    Olympique Lyon: A. Lopes (C) – Tete, Marcelo, Diakhaby, Marçal De Oliveira – NDombèlé, Tousart (71. Ferri), Aouar – Cornet, Díaz (76. Maolida), Depay (80. Gouiri).
    Náhradníci: Gorgelin – Yanga-Mbiwa, Rafael, F. Mendy, Ferri, Maolida, Gouiri.

    Rozhodčí: Schneider – Zitouni, Henninot
    bahis siteleri