Mountfield HK – Tábor 10:0 (kon.) | Liberec – Pardubice 3:8 (kon.) | Zlín – Vsetín 4:1 (kon.)
Plzeň – Kobra 3:0 (kon.) | HC Litvínov – PZ Kladno 8:1 (kon.) | Kladno – K. Vary 8:4 (kon.)
Přerov – Warriors Brno 4:3 (kon.) | Sparta – Slavia 3:1 (kon.) | Kometa Brno – Havlíčkův Brod 8:1 (kon.)
Vítkovice – Olomouc 6:1 (kon.) | Třinec – HK MD Šumperk 4:0 (kon.) | Mladá Boleslav – Žďár n/S 9:1 (kon.)
Č. Budějovice – Jihlava 3:1 (kon.) | Chomutov – Třemošná 3:2 (kon.)
konec
Bílí Tygři Liberec
3:8 (1:3, 1:3, 1:2 - N 0:1)
HC Dynamo Pardubice
Sobota 08.09.2018, 12:00 • Svijanská aréna, Liberec • Extraliga dorostu • Skupina Střed
Partner:
     
    To už je ode mne pro dnešek vše. Z Liberce se s vámi loučím, přeji příjemnou sobotu, a někdy příště znovu na počtenou! (14:37:40)
     
    Je dobojováno. Vítězem dnešního utkání se zcela jasně stává tým HC Dynamo Pardubice! Rozhodly momenty před oběma brankami. Hosté byli v brankovištích mnohem důraznější, efektivnější a zkrátka lepší. Po základní hrací době, jež skončila 8:3, ovládlo Dynamo také nastavený čas a na východ Čech si tedy veze čtyři body.
     
    Konec zápasu.
     
    63:21
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    A také bonusový bod získávají hosté! Kapitán MATĚJ KLOZ se po přihrávce od Herčíka nemýlil a v úniku zamířil nad Francovu rukavici. Asistence: Herčík.
     
    62:24
    Jakub Hujer nyní zvolil variantu nahození po mantinelu. Kotouč za hostující brankou získalo Dynamo a může se pokusit o postup do protiakce.
     
    61:41
    Ukončit nastavený čas se snažil na druhé straně Hujer, jehož střelu z oblasti pravého kruhu ztlumil Borovička ve výstroji. Vše se chystá na vhazování před jeho klecí.
     
    60:54
    Červenka obdržel přihrávku před branku a byl ve vyložené šanci. Dlouho čekal na pohyb France, který ale nepřišel a výsledná střela zamířila do jeho vyrážečky!
     
    60:09
    David Putz si po libereckém úspěchu na buly kupředu netroufl a raději se vrátil k vlastnímu obrannému pásmu. Tygři stále trpělivě vyčkávají.
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:36
    Adam Měchura ještě bojuje v rohu útočného pásma, a díky jeho dobré práci byl Michal Borovička donucen k přerušení hry. Vhazovat se tedy bude po jeho pravé ruce.
     
    58:46
    Martin Böhm tvrdě vypálil od modré čáry. Borovička mohl zůstat klidný, ránu totiž zastavilo klubko hráčů před brankovištěm. Hosté posléze vyrážejí vpřed.
     
    57:55
    Lukáš Franc si v poklidu počkal na pomalu jedoucí kotouč a přesně jej rozehrál. Nedlouho poté zahrál Vojtěch Tvrdík na icing, osazenstvo se tedy sune před branku Dynama.
     
    57:16
    Krátce po vyhraném vhazování vystřelil od modré čáry David Putz. Škoda pro Tygry, pokud to byl pěkný, ale těsně se nevměstnal do prostoru mezi třemi tyčemi.
     
    56:59
    Základní doba se už víceméně pouze dohrává, ale přesto není o držiteli všech bodů rozhodnuto! Ještě nás totiž čeká prodloužení, ve kterém se celky poperou o bodík navíc.
     
    56:26
    Úspěšným zákrokem se teď prezentoval také na druhé straně Lukáš Franc, jenž lapil tvrdou ránu Pavola Štetky z levého kruhu. Hra je přerušena, bude se vhazovat před libereckou bránou.
     
    55:57
    S rychlou odpovědí se snažil přispěchat Lukáš Plos. Ten dosáhl na přihrávku mezi kruh, ale ke své smůle musel střílet bekhendem. Proti nepříliš silnému zakončení zasáhl Borovička vyrážečkou.
     
    55:43
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Neproměněná šance ale Východočechy mrzela jen krátce, nyní už se totiž dostávají do vedení 8:3. Před brankou operoval Daniel Herčík, jenž připravil snadnou pozici pro FRANTIŠKA FORMÁNKA. Tomu už nezbývalo, než zamést kotouč do odkryté části domácí svatyně. Asistence: Herčík.
     
    54:45
    Adam Novotný mohl zkompletovat hattrick! Liberecká defenziva na něj znovu pozapomněla a hostující forvard zakončoval z bezprostřední blízkosti. Franc zasáhl vyrážečkou!
     
    53:33
    Šelmy se díky Lukáši Plosovi usadily v ofenzivě. Plos posléze přihrál za kruhy, kam si najel Tomáš Trunda, jehož svižná střela skončila na těle blokujícího Štetky.
     
    52:51
    Pardubičtí se po snižující brance okamžitě vrátili k aktivní hře a usadili se v útočném pásmu. K žádnému zakončení se ovšem nepropracovali a domácí otáčejí hru.
     
    51:58
    Liberec právě vstřelil branku!
    Máme sníženo! Tomáš Trunda odvedl dobrou práci v oblasti kruhů a nalezl FILIPA DAMAŠKA. Ten se opřel do střely bez přípravy a Borovička nestihl zareagovat. Asistence: Trunda, Plos.
     
    51:38
    Tygři zaváhali při střídání, naštěstí pro ně si ale Nekvinda nevšiml volného Jana Matušky, kterému se otevírala šance pro vniknutí do samostatného úniku!
     
    50:23
    Bennet Rossmy se vytočil zpoza branky a zapříčinil velké zmatky. Ty mohl, příznivě pro domácí, ukončit Adam Měchura, ale kotouč procestoval mimo prostor tří tyčí!
     
    49:53
    V těchto chvílích se příliš nepřerušuje a hra rychle plyne. Půdu pod nohama opět získávají Tygři, kteří si vyměňují stále více přesnějších přihrávek.
     
    49:05
    Pavol Štetka individuálně vyvezl pryž až do neutrální zóny, odkud zkusil nahodit na branku. Franc zasahovat nemusel, kotouč totiž mířil výrazně mimo jeho klec.
     
    47:56
    František Formánek pěkně proklouzl mezi beky a ocitl se před Francem. Blafák do forhendu ovšem skončil pouze na výstroji gólmana, načež Měchura zavadil o brankovou konstrukci, která se tak bude muset zasadit na správné místo.
     
    47:29
    Luka Vodlan za brankou pěkně napadal bohorovného Červenku a vymodlil si puk. Poté přihrál za kruhy, odkud zakončoval jeden ze spoluhráčů pouze do hokejky obránce.
     
    46:46
    Matěj Pulpán operoval za domácí klecí, načež poslal puk do brankoviště. U tyčky se s ním pokoušel vhodně naložit Matuška, byl ovšem už příliš blízko brankáři a neměl kudy zakončit.
     
    46:06
    Jakub Vojtěch tentokráte místo razance volil techniku, a zápěstím poslal zlehka kotouč na branku. Franc jeho střelu pouze zkontroloval pohledem na cestě k zadnímu mantinelu.
     
    45:52
    Vyloučení v týmu Bílí Tygři Liberec (Putz – 2 min., faul loktem).
     
    45:52
    Putz přetlačil svého soka v osobním souboji, přesto se hosté dostali do útoku. V ponechané výhodě se snažil obalamutit přesilu Štetka, ale moc šancí neměl.
     
    44:55
    Je sympatické, že i za současného stavu můžeme vidět domácí snahu. Z té byl nejprve pouze ofsajd, načež Tygři přešli do pásma v souladu s pravidly a Borovičku zaměstnal Martin Böhm.
     
    44:17
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    S Libercem už to dnes vypadá skutečně mizerně, Východočeši totiž opět udeřili z relativně nenápadné situace. Paleček přihrál pod sebe na MATĚJE PULPÁNA, jenž se do kotouče opřel z první. Ačkoliv pálil z poměrně velké dálky, nedokázal Lukáš Franc zasáhnout! Asistence: Paleček, Burda.
     
    43:58
    Hujer byl jako první u volného kotouče u mantinelu, a vypíchl jej před soupeřem. Liberečtí chvíli kombinovali v útočném pásmu, nicméně to už je opět minulostí.
     
    43:13
    Hráči z města pod Ještědem neuspořádali svůj přechod přes modrou čáru a píská se postavení mimo hru. Na buly následně uspěli hokejisté Pardubic.
     
    42:25
    Bílí Tygři už jsou v plném počtu a Mikuláš Jenčovský zaváží kotouč do blízkosti soupeřovy klece. Dynamo poté podniklo rychlý protiútok, jenž zakončil Herčík nepřesnou střelou.
     
    41:27
    Vojtěch opět ostřeluje tygří svatyni od modré čáry, a nadále jsou jeho rány blokovány. Tentokráte se o to postaral obětavý Adam Měchura. Zanedlouho Liberec vyhazuje.
     
    40:59
    Liberečtí si nyní vydobyli cenné vhazování v ofenzivní třetině. Z něj byl vykázán Rossmy, ale Měchura také neodvedl špatnou práci. O puk se chvíli bojovalo, až si jej přivlastnili hosté.
     
    40:30
    Hned zkraje oslabení ulevuje šelmám Jakub Hujer. Východočeši se tedy pro puk musejí vracet až do hloubi vlastního obranného pásma, odkud mohou rozjet akci.
     
    40:21
    Vyloučení v týmu Bílí Tygři Liberec (Trunda – 2 min., sekání).
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Další třetina začne přibližně v 13:40.
     
    Také druhá perioda skončila výsledkem 1:3. Za Pardubice udeřili slepenými brankami hned v úvodu Adam Paleček a Daniel Herčík. Domácí korigovali zásluhou druhé trefy Benneta Rossmyho, nicméně dorážka Iva Nekvindy vrátila hostům čtyřbrankový náskok. Hru velice poznamenává neschopnost Liberce v těch nejvyloženějších šancích. Těžko říci, zda jsou v tom více kouzla brankáře Borovičky, nebo spíše smůla na severočeských holích.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:58
    Domácí stihli ještě jeden pokus. Na konto si jej připsal Lukáš Plos, jenž v časové tísni nahodil kotouč po ledě z prostoru u hrazení. Práci za Borovičku odvedli obránci.
     
    39:43
    S blížící se sirénou napřáhl na modré čáře Vojtěch Duschka. Ráně nescházela razance, nýbrž přesnost. Obránce Liberce minul bránu přibližně o metr.
     
    38:50
    Pardubice oslabení zvládly. Šelmy si nevytvořily příliš střeleckých příležitostí a obětaví hráči Dynama si mohou odškrtnout skvěle odvedenou práci!
     
    37:43
    Nyní už Ondřej Culek nabito skutečně dostal, ale nezamířil ideálně a nastřelil Borovičkův beton. Hosté se poté osvobozují, ale Tygři se znocu ženou do pásma.
     
    37:14
    Rossmy si vyměnil kotouč s Jakubem Šedivým. Poté se snažil o přenesení hry na Culka, ale bylo to příliš čitelné a jeden z pardubických beků úspěšně vyhazuje.
     
    36:58
    Před oslabením tří proti čtyřem si hosté z Pardubic vyžádali oddechový čas. Pokud by Liberec udeřil, měl by ještě šanci se zápasem něco udělat. Z případě, že by se Dynamo ubránilo, bude to už pro šelmy velice těžké.
     
    36:58
    Vyloučení v týmu HC Dynamo Pardubice (Herčík – 2 min., podrážení).
     
    36:29
    Herčík na modré čáře už nikoho nehledal a napálil kotouč směrem na branku, přičemž trefil Petra Gajdu do ramene a rána tedy France nikterak nezaměstnala.
     
    36:01
    Vyloučení v týmu Bílí Tygři Liberec (Damašek – 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu HC Dynamo Pardubice (Štetka – 2 min., hrubost).
     
    35:43
    Dnes Liberci zkrátka není přáno. Hujerova střela z mezikruží byla sražena, ovšem šelmy zůstaly na kotouči. Ten se poté zatoulal před branku, ve které už Borovička jen bezmocně seděl. Lukáš Plos ale přes veškerou snahu puk za čáru nedostal!
     
    35:09
    Hned poté zahrozili hosté znovu. Matěj Puplán vystřelil z úhlu a Franc se musel rychle přitisknout k tyčce. Poté si soupeři rozdali pár ran, sudí jsou nicméně velice tolerantní a nevylučuje se.
     
    34:51
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Hráči z města perníku přidávají do soupeřovy pece už šestou pochoutku. Na brankovišti France se strhla skrumáž, ve které se nakonec nejlépe zorientoval IVO NEKVINDA a propasíroval touš za záda gólmana. Asistence: Matuška.
     
    34:17
    Matěj Pulpán zavezl kotouč za modrou čáru. Tam ho pardubičtí mladíci neudrželi a domácím se naskytla šance na bleskový brejk, avšak přihrávka na Vodlana byla příliš dlouhá a píská se icing.
     
    33:31
    A další velká šance Pardubic! Adam Paleček se vrhl do rozevřené defenzivy Liberce a po pravém křídle si nabruslil do co nejideálnější palebné pozice. Poté orazítkoval bližší tyčku!
     
    32:45
    Zbytek přesilovky už zvládlo Dynamo lépe. Puk se odrazil mezi kruhy, kde číhal kapitán Matěj Kloz. Ke smůle hostů ale netrefil černou gumu ideálně a Franc zasáhl betonem.
     
    31:59
    Tygrům razantním vyhozením ulevil Jakub Masař. Posléze se domácí dokonce na chvíli usadili v útočné třetině, Borovičku ale zaměstnat nedokázali.
     
    31:19
    Adam Měchura si při vlastním oslabení prodral až před Borovičku, přičemž se s ním dostal do kontaktu a přišel o hůl. Ta se brankáři kuriózně zasekla v noži brusle, ovšem rozhodčí hru nepřerušili a maskovaný muž si tak s jejím vyproštěním musel poradit sám.
     
    31:05
    Vyloučení v týmu Bílí Tygři Liberec (Damašek – 2 min., podrážení).
     
    30:40
    Lukáš Plos míchal s pukem za soupeřovou bránou, načež se jej rozhodl nabídnout mezi kruhy Gajdovi. Ten vystřelit nemohl, přihrávka mu totiž přeskočila přes čepel.
     
    29:53
    Petr Gajda si našel kotouč před brankou. Bohužel pro Liberec se mu úplně nevydařilo jeho zpracování, a byl tak nucen zakončovat z úhlu. Borovička ani nemusel zasahovat.
     
    29:27
    Matuška se po přejetí půlicí čáry rozhodl pro nahození, to ale zblokoval jeden z Tygrů mimo prostor mezi mantinely. Pokračovat se tedy bude vhazováním v neutrální zóně.
     
    28:35
    Měchura si u mantinelu kryl kotouč před dvojicí protihráčů, načež se octl na ledové ploše. Ačkoliv by si za to domácí přáli přesilovku, sudí se rozhodli nevylučovat.
     
    27:48
    Nedlouho po vstřeleném gólu se na pardubickém brankovišti spustila menší šarvátka, ale rozhodčí tresty neudělí. Pokračuje se tedy v plném počtu na obou stranách.
     
    27:19
    Liberec právě vstřelil branku!
    Gólové hody pokračují, tentokráte se mohou radovat bílé šelmy. Na modré čáře si kotouč zpracoval po Tůmově přihrávce Martin Böhm. Ten zkusil prověřit pozornost Borovičky a povedenou tečí se prezentoval BENNET ROSSMY, jenž tak zaznamenal svůj druhý gól v utkání. Asistence: Böhm, Tůma.
     
    25:59
    Pardubice už hrají v plném počtu, přesto však domácí útočí. Za modrou čáru se nyní však nedostali a Dynamo obrací hru do libereckého obranného pásma.
     
    25:36
    Teď už si pardubický gólman připsal o něco všednější zákrok, když lapačkou zastavil pokus od modré čáry. Domácí nedokázali dobře zaclonit, a tak situace nebyla příliš nebezpečná.
     
    25:22
    Skóre je pro Liberec nesmírně kruté. Nyní znovu čaroval brankář Michal Borovička! Lukáš Plos totiž z hranice brankoviště dorážel do víceméně prázdné klece, ale maskovaný muž mu do zakončení natáhl rukavici. Domácí forvard se ještě dostal k dorážce, také tu ovšem ležící Borovička senzačně zastavil!
     
    24:32
    Liberečtí už jsou nastěhováni v útočném pásmu. Od modré čáry si povyjel Filip Damašek a zápěstím vystřelil těsně vedle volného prostoru u vzdálenější tyčky.
     
    23:59
    Další přesilová hra Tygrů zaváněla rychlým průšvihem. Už se totiž zdálo, že se dva hostující hráči poženou zcela sami na bránu, nicméně skvěle zasáhl Böhm.
     
    23:53
    Vyloučení v týmu HC Dynamo Pardubice (Formánek – 2 min., hákování).
     
    22:09
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Tak to je neskutečné! Ve zbytku přesilovky spálili Tygři téměř nemožné, především dorážka Böhma, která se nedostala do prázdné klece, byla malým hokejovým zázrakem. A Pardubice tedy s radostí uštědřily tvrdou lekci z produktivity, Nekvinda nastartoval DANIELA HERČÍKA, jenž si před Francem věděl rady a chladnokrevně jej prostřelil. Asistence: Nekvinda.
     
    21:03
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Toto Pardubicím zřejmě hodně pomůže, v oslabení totiž navyšují na 4:1! Puk se odrazil na hůl ADAMA PALEČKA, jemuž už v cestě nezabránil ani skok Šedivého. Hostující forvard poté zametl kotouč mezi betony France. Bez asistence.
     
    20:43
    Liberečtí sehráli přesilovkovou akci na Šedivého, jehož ránu Borovička vyrazil. Bekhendem poté do puku plácl Měchura a šelmy dělily od snížení centimetry!
     
    20:09
    Opět se hraje! Tygři mají k dipozici bez dvanácti sekund kompletní trvání přesilovky, kterou si přenesli z předchozí části. Hned na úvod se ale hosté osvobozují vyhozením.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Další třetina začne přibližně v 12:54.
     
    Máme za sebou prvních dvacet minut a rozhodně se bylo na co dívat! Pardubice prožily senzační vstup do utkání a rychle si vybudovaly tříbrankový náskok, dvakrát se prosadil Adam Novotný. Tygři si poté vyžádali oddechový čas, vyměnili gólmany, a měli dostatek šancí, ze kterých už mohlo být klidně vyrovnáno. Skvělého Borovičku však překonal pouze Bennet Rossmy, jenž korigoval při vlastním oslabení na nynějších 1:3 z pohledu domácích.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:53
    V samotném závěru úvodní části se ještě snažil zúročit nabídnutou přesilovku Luka Vodlan, ale nepropálil obětavé hosty. Nekvinda poté vysokým obloučkem ulevuje svým barvám.
     
    19:48
    Vyloučení v týmu HC Dynamo Pardubice (Matuška – 2 min., zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo).
     
    18:41
    Pardubice opět mohou děkovat Borovičkovi. Liberečtí se utrhli do přečíslení dvou proti jednomu a Hujer to udělal krásně. Po prudkém zpomalení předložil přihrávku Lukáši Plosovi, jenž ke smůle Tygrů nezakončil důrazně a gólman se stihl skvěle přesunout!
     
    18:20
    Matuška se snažil vydolovat kotouč u hrazení, ale neúspěšně. Domácí čtyřlístek se opět osvobozuje a vypadá to, že z tohoto oslabení odejde s na góly pozitivní bilancí.
     
    17:31
    Dynamu se teď skutečně příliš nedaří. V přesilovce se není schopno dostat do útočného pásma, zřejmě se nechalo trošku ukolébat snovým vstupem do střetnutí.
     
    16:52
    Liberec právě vstřelil branku!
    Bílí Tygři zaslouženě snižují, a to při vlastním oslabení! BENNET ROSSMY obdržel přihrávku od Gajdy a nabruslil si na levý kruh. Poté vystřelil ze zápěstí a Borovička už v tomto případě musel kapitulovat. Asistence: Gajda, Culek.
     
    16:36
    Vyloučení v týmu Bílí Tygři Liberec (Plos – 2 min., podrážení).
     
    16:10
    Fantastický Michal Borovička se přemístil proti ráně Hujera, jenž z pravého kruhu zakončoval bez přípravy. Část klece už byla odkrytá, ale maskovaný muž předvedl skvělý zákrok.
     
    15:26
    V závěru první části začíná mít hra pořádné tempo. Liberec se pomalu vzpamatovává z trojnásobného direktu a začíná být mírně aktivnějším týmem.
     
    14:31
    A další šance domácího výběru! Zčistajasna se za obrannou linií objevil Luka Vodlan a hleděl tváří v tvář brankáři. Ten ale zasahovat nemusel, slovinský střelec totiž těsně minul.
     
    13:54
    Dvě velké šance Jakuba Hujera! Nejprve si mezi kruhy troufl na drzou otočku. Ta mu vyšla a Borovička se musel rychle ohnat levým betonem. Tygří forvard zanedlouho z podobné pozice zakončoval po jemné teči do ochranné sítě.
     
    13:01
    Domácím zvládnuté oslabení zvedlo sebevědomí, Měchura odvedl dobrou práci v útočném pásmu a vytvořil střeleckou pozici pro jednoho ze spoluhráčů. Rána od modré čáry se ovšem nedostala přes hradbu těl.
     
    12:31
    Liberec oslabení přečkal a sklízí ovace obecenstva. Krátce po návratu Gajdy však mohl inkasovat, nicméně Franc volný puk uschoval dříve, než jej byl schopen dorazit Herčík!
     
    11:41
    Poté, co se kotouč dostal zpátky do hry, měl opět nabito Jakub Vojtěch. Také teď mu do rány ovšem doslova skočil Bennet Rossmy, neskutečná obětavost německého hráče!
     
    11:08
    Tygrům se daří držet kotouč v blízkosti hrazení. Pardubičtí by si přáli hvizd sudího, ten ale nepřichází, černou gumu bude muset někdo vydolovat.
     
    10:36
    Pardubický kolotoč se opět roztáčí. Vojtěchovu ránu od modré čáry obětavě zastavil vlastním tělem Bennet Rossmy, ale hosté zůstávají na puku a utahují šrouby.
     
    10:25
    Vyloučení v týmu Bílí Tygři Liberec (Gajda – 2 min., nedovolené bránění).
     
    09:51
    Skóre se mohlo měnit hned na obou stranách! Nejprve byl sám před brankou Plos, ale bekhendem nezavěsil. Z brejku poté zahrozil z mezikruží zakončující Štetka a Franc si proti němu připsal důležitý zákrok na okamžité zahřátí!
     
    09:35
    Střídání v týmu Bílí Tygři Liberec: ze hřiště odchází Krátký, přichází Franc.
     
    09:35
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    A také druhá přesilovka našla gólovou tečku. František Formánek ještě obětavě blokující val klečících Tygrů neprostřelil, ale kotouč dopravil za čáru dobře postavený ADAM NOVOTNÝ. Domácí si berou oddechový čas a střídají gólmany. Asistence: Formánek.
     
    08:55
    Další nápor Dynama přerušil hvizd sudího. Postavení v brankovišti, kterým se provinil Formánek, totiž notně ztížilo strážci domácí svatyně snahu o zákrok.
     
    08:27
    Pardubičtí začali přesilovku úspěchem na buly. Vytvořili si tak podmínky pro rozvinutí tlaku. Ten se snažil zakončit Matuška, leč rána mu nesedla a Martin Böhm může snadno vyhodit.
     
    08:05
    Vyloučení v týmu Bílí Tygři Liberec (Trunda – 2 min., vražení na hrazení + 10 min. osobní trest, vražení na hrazení).
     
    07:25
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Tak to byla velice povedená individuální akce JANA MATUŠKY! Ten se chopil kotouče ve středním pásmu, protáhl se kolem svého strážce a Krátkého si poté vychutnal blafákem do bekhendu. Bez asistence.
     
    07:13
    Culek měl na modré čáře poměrně hodně času, mohl si tedy puk připravit ke střele. Tu vyrazil Borovička před sebe, ani dorážející Šedivý jej ovšem nerozhodil. Hra je přerušena.
     
    06:19
    Bennet Rossmy se dostal k puku na levém kruhu. Byl však zády k brance a zakončovat nemohl. Rozhodl se tedy pro zpětnou přihrávku, kterou už zachytil jeden z obránců Dynama.
     
    05:46
    Lukáš Plos ve spolupráci s Trundou držel puk u mantinelu, načež se jej rozhodl poslat před branku. Tam si najížděl Jakub Hujer, ale chyběl mu krok.
     
    05:20
    Tomáš Trunda se ukázkově stáhl do vlastního obranného pásma a zamezil Dynamu v útočné snaze. Liberec se však také na nic většího nezmohl a na světě je další icing.
     
    04:34
    Putz nedokázal protečovat kotouč pryč z obranného pásma a zmocnil se jej napadající Matěj Pulpán. Ten posléze přihrával před branku, avšak pobídka projela přesně mezi hokejkami spoluhráčů.
     
    04:04
    A opět máme přerušeno. Adam Měchura pronikal přes útočnou modrou čáru, ale jeden z jeho spoluhráčů byl rychlejší. Píská se tedy postavení mimo hru.
     
    03:47
    A teď už je na pořadu dne další zakázané uvolnění šelem. Úvod utkání je silně rozkouskovaný, uvidíme, jak se bude situace vyvíjet do dalších minut.
     
    03:02
    Po dalším zakázaném uvolnění Liberce vyrazili Tygři rychle kupředu. Luka Vodlan byl nicméně na všechno sám a jeho střela zpoza kruhu neměla patřičnou razanci.
     
    02:46
    Hru Tygrů zatím velice limitují nepřesnosti. Domácí mají velké potíže s přechodem střední třetiny, což nyní skončilo icingem v podání Filipa Damaška. Vhazuje se tedy před domácí klecí.
     
    01:49
    Nedlouho po vstřelené brance zahráli Pardubičtí na zakázané uvolnění. Poté se už do pásma dostali bez rozporu s pravidly a Čeněk Krátký musel likvidovat pokus Formánka.
     
    01:04
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Pardubičtí bleskově proměňují hned první přesilovou hru. Jakub Vojtěch rozehrál od modré čáry na pravý kruh. Tam operoval Matěj Kloz, jenž na nic nečekal a pálil. Do jeho nástřelu vložil před brankou hůl ADAM NOVOTNÝ a chytře jej usměrnil pod horní tyčku! Asistence: Kloz, Vojtěch.
     
    00:53
    Vyloučení v týmu Bílí Tygři Liberec (Putz – 2 min., hrubost).
     
    00:26
    Adam Měchura zastavil nepříliš razantní pokus od modré čáry. Poté se krkolomně prodral přes střední zónu a akce skončila postavením mimo hru. Bude se tedy vhazovat.
     
    00:13
    S malým opožděním můžeme začít! Na úvodním vhazování uspěl Daniel Herčík a kotouč tak mají na holích hosté. Ti na nic nečekají a ženou se do útočného pásma.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Hráči obou mužstev už jsou připraveni na ledové ploše. Liberec oblékne tradiční bílé dresy, které se zcela sjednotily s A-týmem. Dynamo se představí v červené barvě. Utkání započne za několik málo minut!
     
    Úvodní sestavy:

    Bílí Tygři Liberec: Krátký (Franc) – Damašek, Böhm (A), Duschka, Šedivý (C), Culek, Tůma – Hujer, Putz, Měchura, Vodlan (A), Gajda, Trunda, Jenčovský, Masař, Plos, Rossmy.

    HC Dynamo Pardubice: Borovička (Ševčík) – Vojtěch, Vašíček, Kubíček, Tvrdík, Chabada, Hebek, Červenka – Paleček (A), Herčík, Koudelka, Formánek, Nekvinda, Kloz (C), Burda, Novotný, Matuška, Pulpán, Štetka.

    Rozhodčí: Bernat – Grundler, Serbus.
     
    Zdravím všechny fanoušky českého mládežnického hokeje! ELIOD Extraliga dorostu, ve které se představí výběry hráčů do 16 let, má na programu svá první utkání. My se společně zaměříme na souboj skupiny Střed, a to mezi týmy Bílí Tygři Liberec a HC Dynamo Pardubice. Sledujte náš přenos a užijte si aktuální informace! Díky dodatečnému prodloužení za jakéhokoliv stavu se nově bojuje až o čtyři body.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 12:00.
    Marken.cz

    Ondřej Belák

    Branky a nahrávky: 17. Rossmy (Gajda, Culek), 28. Rossmy (Böhm, Tůma), 52. Damašek (Trunda, Plos) – 2. Novotný (Kloz, Vojtěch), 8. Matuška, 10. Novotný (Formánek), 22. Paleček, 23. Herčík (Nekvinda), 35. Nekvinda (Matuška), 45. Pulpán (Paleček, Burda), 56. Formánek (Herčík), 64. Kloz (Herčík)


    Bílí Tygři Liberec: Krátký (10. Franc) – Damašek, Böhm (A), Duschka, Šedivý (C), Culek, Tůma – Hujer, Putz, Měchura, Vodlan (A), Gajda, Trunda, Jenčovský, Masař, Plos, Rossmy.
    HC Dynamo Pardubice: Borovička (Ševčík) – Vojtěch, Vašíček, Kubíček, Tvrdík, Chabada, Hebek, Červenka – Paleček (A), Herčík, Koudelka, Formánek, Nekvinda, Kloz (C), Burda, Novotný, Matuška, Pulpán, Štetka.

    Rozhodčí: Bernat – Grundler, Serbus.
    bahis siteleri