Mountfield HK – Tábor 10:0 (kon.) | Liberec – Pardubice 3:8 (kon.) | Zlín – Vsetín 4:1 (kon.)
Plzeň – Kobra 3:0 (kon.) | HC Litvínov – PZ Kladno 8:1 (kon.) | Kladno – K. Vary 8:4 (kon.)
Přerov – Warriors Brno 4:3 (kon.) | Sparta – Slavia 3:1 (kon.) | Kometa Brno – Havlíčkův Brod 8:1 (kon.)
Vítkovice – Olomouc 6:1 (kon.) | Třinec – HK MD Šumperk 4:0 (kon.) | Mladá Boleslav – Žďár n/S 9:1 (kon.)
Č. Budějovice – Jihlava 3:1 (kon.) | Chomutov – Třemošná 3:2 (kon.)
konec
Bílí Tygři Liberec
3:8 (1:3, 1:3, 1:2 - N 0:1)
HC Dynamo Pardubice
Sobota 08.09.2018, 12:00 • Svijanská aréna, Liberec • Extraliga dorostu • Skupina Střed
Partner:
     
    63:21
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    A také bonusový bod získávají hosté! Kapitán MATĚJ KLOZ se po přihrávce od Herčíka nemýlil a v úniku zamířil nad Francovu rukavici. Asistence: Herčík.
     
    60:54
    Červenka obdržel přihrávku před branku a byl ve vyložené šanci. Dlouho čekal na pohyb France, který ale nepřišel a výsledná střela zamířila do jeho vyrážečky!
     
    55:43
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Neproměněná šance ale Východočechy mrzela jen krátce, nyní už se totiž dostávají do vedení 8:3. Před brankou operoval Daniel Herčík, jenž připravil snadnou pozici pro FRANTIŠKA FORMÁNKA. Tomu už nezbývalo, než zamést kotouč do odkryté části domácí svatyně. Asistence: Herčík.
     
    54:45
    Adam Novotný mohl zkompletovat hattrick! Liberecká defenziva na něj znovu pozapomněla a hostující forvard zakončoval z bezprostřední blízkosti. Franc zasáhl vyrážečkou!
     
    51:58
    Liberec právě vstřelil branku!
    Máme sníženo! Tomáš Trunda odvedl dobrou práci v oblasti kruhů a nalezl FILIPA DAMAŠKA. Ten se opřel do střely bez přípravy a Borovička nestihl zareagovat. Asistence: Trunda, Plos.
     
    50:23
    Bennet Rossmy se vytočil zpoza branky a zapříčinil velké zmatky. Ty mohl, příznivě pro domácí, ukončit Adam Měchura, ale kotouč procestoval mimo prostor tří tyčí!
     
    47:56
    František Formánek pěkně proklouzl mezi beky a ocitl se před Francem. Blafák do forhendu ovšem skončil pouze na výstroji gólmana, načež Měchura zavadil o brankovou konstrukci, která se tak bude muset zasadit na správné místo.
     
    45:52
    Vyloučení v týmu Bílí Tygři Liberec (Putz – 2 min., faul loktem).
     
    44:17
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    S Libercem už to dnes vypadá skutečně mizerně, Východočeši totiž opět udeřili z relativně nenápadné situace. Paleček přihrál pod sebe na MATĚJE PULPÁNA, jenž se do kotouče opřel z první. Ačkoliv pálil z poměrně velké dálky, nedokázal Lukáš Franc zasáhnout! Asistence: Paleček, Burda.
     
    40:21
    Vyloučení v týmu Bílí Tygři Liberec (Trunda – 2 min., sekání).
     
    36:58
    Vyloučení v týmu HC Dynamo Pardubice (Herčík – 2 min., podrážení).
     
    36:01
    Vyloučení v týmu Bílí Tygři Liberec (Damašek – 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu HC Dynamo Pardubice (Štetka – 2 min., hrubost).
     
    35:43
    Dnes Liberci zkrátka není přáno. Hujerova střela z mezikruží byla sražena, ovšem šelmy zůstaly na kotouči. Ten se poté zatoulal před branku, ve které už Borovička jen bezmocně seděl. Lukáš Plos ale přes veškerou snahu puk za čáru nedostal!
     
    34:51
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Hráči z města perníku přidávají do soupeřovy pece už šestou pochoutku. Na brankovišti France se strhla skrumáž, ve které se nakonec nejlépe zorientoval IVO NEKVINDA a propasíroval touš za záda gólmana. Asistence: Matuška.
     
    33:31
    A další velká šance Pardubic! Adam Paleček se vrhl do rozevřené defenzivy Liberce a po pravém křídle si nabruslil do co nejideálnější palebné pozice. Poté orazítkoval bližší tyčku!
     
    32:45
    Zbytek přesilovky už zvládlo Dynamo lépe. Puk se odrazil mezi kruhy, kde číhal kapitán Matěj Kloz. Ke smůle hostů ale netrefil černou gumu ideálně a Franc zasáhl betonem.
     
    31:05
    Vyloučení v týmu Bílí Tygři Liberec (Damašek – 2 min., podrážení).
     
    27:19
    Liberec právě vstřelil branku!
    Gólové hody pokračují, tentokráte se mohou radovat bílé šelmy. Na modré čáře si kotouč zpracoval po Tůmově přihrávce Martin Böhm. Ten zkusil prověřit pozornost Borovičky a povedenou tečí se prezentoval BENNET ROSSMY, jenž tak zaznamenal svůj druhý gól v utkání. Asistence: Böhm, Tůma.
     
    25:22
    Skóre je pro Liberec nesmírně kruté. Nyní znovu čaroval brankář Michal Borovička! Lukáš Plos totiž z hranice brankoviště dorážel do víceméně prázdné klece, ale maskovaný muž mu do zakončení natáhl rukavici. Domácí forvard se ještě dostal k dorážce, také tu ovšem ležící Borovička senzačně zastavil!
     
    23:53
    Vyloučení v týmu HC Dynamo Pardubice (Formánek – 2 min., hákování).
     
    22:09
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Tak to je neskutečné! Ve zbytku přesilovky spálili Tygři téměř nemožné, především dorážka Böhma, která se nedostala do prázdné klece, byla malým hokejovým zázrakem. A Pardubice tedy s radostí uštědřily tvrdou lekci z produktivity, Nekvinda nastartoval DANIELA HERČÍKA, jenž si před Francem věděl rady a chladnokrevně jej prostřelil. Asistence: Nekvinda.
     
    21:03
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Toto Pardubicím zřejmě hodně pomůže, v oslabení totiž navyšují na 4:1! Puk se odrazil na hůl ADAMA PALEČKA, jemuž už v cestě nezabránil ani skok Šedivého. Hostující forvard poté zametl kotouč mezi betony France. Bez asistence.
     
    20:43
    Liberečtí sehráli přesilovkovou akci na Šedivého, jehož ránu Borovička vyrazil. Bekhendem poté do puku plácl Měchura a šelmy dělily od snížení centimetry!
     
    19:48
    Vyloučení v týmu HC Dynamo Pardubice (Matuška – 2 min., zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo).
     
    18:41
    Pardubice opět mohou děkovat Borovičkovi. Liberečtí se utrhli do přečíslení dvou proti jednomu a Hujer to udělal krásně. Po prudkém zpomalení předložil přihrávku Lukáši Plosovi, jenž ke smůle Tygrů nezakončil důrazně a gólman se stihl skvěle přesunout!
     
    16:52
    Liberec právě vstřelil branku!
    Bílí Tygři zaslouženě snižují, a to při vlastním oslabení! BENNET ROSSMY obdržel přihrávku od Gajdy a nabruslil si na levý kruh. Poté vystřelil ze zápěstí a Borovička už v tomto případě musel kapitulovat. Asistence: Gajda, Culek.
     
    16:36
    Vyloučení v týmu Bílí Tygři Liberec (Plos – 2 min., podrážení).
     
    16:10
    Fantastický Michal Borovička se přemístil proti ráně Hujera, jenž z pravého kruhu zakončoval bez přípravy. Část klece už byla odkrytá, ale maskovaný muž předvedl skvělý zákrok.
     
    14:31
    A další šance domácího výběru! Zčistajasna se za obrannou linií objevil Luka Vodlan a hleděl tváří v tvář brankáři. Ten ale zasahovat nemusel, slovinský střelec totiž těsně minul.
     
    13:54
    Dvě velké šance Jakuba Hujera! Nejprve si mezi kruhy troufl na drzou otočku. Ta mu vyšla a Borovička se musel rychle ohnat levým betonem. Tygří forvard zanedlouho z podobné pozice zakončoval po jemné teči do ochranné sítě.
     
    12:31
    Liberec oslabení přečkal a sklízí ovace obecenstva. Krátce po návratu Gajdy však mohl inkasovat, nicméně Franc volný puk uschoval dříve, než jej byl schopen dorazit Herčík!
     
    10:25
    Vyloučení v týmu Bílí Tygři Liberec (Gajda – 2 min., nedovolené bránění).
     
    09:51
    Skóre se mohlo měnit hned na obou stranách! Nejprve byl sám před brankou Plos, ale bekhendem nezavěsil. Z brejku poté zahrozil z mezikruží zakončující Štetka a Franc si proti němu připsal důležitý zákrok na okamžité zahřátí!
     
    09:35
    Střídání v týmu Bílí Tygři Liberec: ze hřiště odchází Krátký, přichází Franc.
     
    09:35
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    A také druhá přesilovka našla gólovou tečku. František Formánek ještě obětavě blokující val klečících Tygrů neprostřelil, ale kotouč dopravil za čáru dobře postavený ADAM NOVOTNÝ. Domácí si berou oddechový čas a střídají gólmany. Asistence: Formánek.
     
    08:05
    Vyloučení v týmu Bílí Tygři Liberec (Trunda – 2 min., vražení na hrazení + 10 min. osobní trest, vražení na hrazení).
     
    07:25
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Tak to byla velice povedená individuální akce JANA MATUŠKY! Ten se chopil kotouče ve středním pásmu, protáhl se kolem svého strážce a Krátkého si poté vychutnal blafákem do bekhendu. Bez asistence.
     
    01:04
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Pardubičtí bleskově proměňují hned první přesilovou hru. Jakub Vojtěch rozehrál od modré čáry na pravý kruh. Tam operoval Matěj Kloz, jenž na nic nečekal a pálil. Do jeho nástřelu vložil před brankou hůl ADAM NOVOTNÝ a chytře jej usměrnil pod horní tyčku! Asistence: Kloz, Vojtěch.
     
    00:53
    Vyloučení v týmu Bílí Tygři Liberec (Putz – 2 min., hrubost).
    Marken.cz

    Ondřej Belák

    Branky a nahrávky: 17. Rossmy (Gajda, Culek), 28. Rossmy (Böhm, Tůma), 52. Damašek (Trunda, Plos) – 2. Novotný (Kloz, Vojtěch), 8. Matuška, 10. Novotný (Formánek), 22. Paleček, 23. Herčík (Nekvinda), 35. Nekvinda (Matuška), 45. Pulpán (Paleček, Burda), 56. Formánek (Herčík), 64. Kloz (Herčík)


    Bílí Tygři Liberec: Krátký (10. Franc) – Damašek, Böhm (A), Duschka, Šedivý (C), Culek, Tůma – Hujer, Putz, Měchura, Vodlan (A), Gajda, Trunda, Jenčovský, Masař, Plos, Rossmy.
    HC Dynamo Pardubice: Borovička (Ševčík) – Vojtěch, Vašíček, Kubíček, Tvrdík, Chabada, Hebek, Červenka – Paleček (A), Herčík, Koudelka, Formánek, Nekvinda, Kloz (C), Burda, Novotný, Matuška, Pulpán, Štetka.

    Rozhodčí: Bernat – Grundler, Serbus.
    bahis siteleri