Karlovy Vary – Domažlice 0:0 (4:5 po pen.) | Benešov – Ústí n/O 1:2 (kon.) | Brozany – Litoměřicko 3:0 (kon.)
Jirny – Olympia Radotín 1:2 (kon.) | Štěchovice – Živanice 3:2 (kon.)
konec
FK Benešov
1:2 (0:2)
TJ Jiskra Ústí nad Orlicí
Neděle 21.10.2018, 15:30Česká fotbalová liga • 11. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Rozhodčí nakonec ukončil zápas již po jedné nastavené minutě a všechny tři body tedy berou hosté za výhru 2:1! Domácí ještě zdramatizovali vývoj utkání, když se prosadil Zdeněk Vrňák povedenou střelou na zadní tyč. Oba týmy dokonce dohrávali o deseti a Benešov měl krátkou přesilovku. Tu však využít již nedokázal, poté se nechal vyloučit Turek a další branku jsme již neviděli. (17:24:41)
     
    90+1
    Konec zápasu.
     
    90+1
    Střídání v týmu TJ Jiskra Ústí nad Orlicí: ze hřiště odchází Jan Nikodem, přichází Jan Pavlásek.
     
    90
    Hosté měli možnost standardní situace. Tu rozehráli na krátko a měla přijít střela z dobré pozice. Ta však ztroskotala na ještě postavené zdi.
     
    88
    Další nepřesnost v podání hráčů ve žlutém. Hodně přetažený centr se snažil dostihnout domácí hráč, ale nedokázal to. Odkop od brány Krátkého.
     
    87
    Lukáš Smejkal ještě dostal při střídání zbytečnou žlutou kartu. Už tak dost protahoval střídání, navíc se ještě zastavil pár metrů před střídačkou a upravoval si štulpny. Jasná žlutá.
     
    86
    Střídání v týmu SK Benešov: ze hřiště odchází Lukáš Smejkal, přichází Matěj Krátký.
     
    86
    Jiskra už se v posledních minutách jen brání a odkopává míče na polovinu soupeře. Tentokrát odpálila dobrý centr, avšak obrana hostí drží.
     
    85
    Už to vypadalo, že se domácí poženou do rychlého útoku, jenže ten byl zastaven nedovoleným zákrokem. Středočeši mohou rozehrát z poloviny hřiště.
     
    83
    I na druhé straně to vypadalo zajímavě! Jan Nikodem si zpracoval dlouhý pas a mohl běžet sám na gólmana. Na poslední chvíli byl od míče dostaven.
     
    82
    Obrovsky promarněná šance v podání domácích! Hráče Středočechů se dostal do šestnáctky a míst střely poslal pas svému spoluhráči, který byl tísněn a poslal balon sotva na gólmana.
     
    81
    Střídání nám ubrala z času nějaké dvě minutky. Ještě před tím byl hostující hráč trochu zraněn v souboji, kdy měl nejspíše vyražený dech. Pokračuje ale ve hře.
     
    80
    Střídání v týmu SK Benešov: ze hřiště odchází Ondřej Brokeš, přichází Petr Srb.
     
    79
    Střídání v týmu TJ Jiskra Ústí nad Orlicí: ze hřiště odchází Vojtěch Pazdera, přichází Matouš Brabec.
     
    79
    Rohový kop v podání Benešova klidně mohl skončit brankou! Ten je schopen si konečně vypracovat nějaké šance, jenže je nemůže proměnit.
     
    77
    A mohlo být srovnáno! Míč se v pokutovém území příhodně odrazil pro domácího hráče, ale těsně před ním ho hostující obránce pošťouchl o kousek dále!
     
    76
    Další faul v podání domácího týmu, což se vůbec nelíbí fanouškům Benešova. Těm se to nelíbí celý zápas a teď už se těmto verdiktům jen smějí.
     
    75
    Vidíme zde druhou červenou kartu v dnešním utkání, tentokrát na domácí straně! Hostující hráč si dobře pokryl míč a Martin Turek, ač neúmyslně, poslal zezadu na zem tohoto hráče. Rozhodčí bez váhání vytáhl žlutou kartu a jelikož byla dnes již druhá, domácí hráč vidí červenou!
     
    74
    Čas hodně rychle domácímu týmu ubíhá. Ten se sice drží na míči, ale větší šance si nemůže připsat. Hosté zatím brání velmi dobře.
     
    73
    Střídání v týmu SK Benešov: ze hřiště odchází Josef Laštovka, přichází Ondřej Rataj.
     
    71
    Na druhé straně zahrávalo Ústí standardku z velkého úhlu. Obrana domácích poslala míč před šestnáctku, odkud přišla střela z první. Ta byla zablokována.
     
    70
    Proto zahrávali Středočeši rohový kop, po kterém se dostali ke střele. Ta se ještě otřela o hostujícího hráče, ale Krátký míč bez větších potíží lapil.
     
    69
    Hosté se chtěli podívat také do útoku, jenže se sami o tuto možnost připravili nepřesným pasem. Na druhé straně se objevil domácí hráč sám před gólmanem, jenže ten ho skvěle vychytal!
     
    68
    Tentokrát zastavil fotbalisty ve žlutém dresu ofsajd. To se domácímu hráči moc nelíbí, ale verdikt pomezního rozhodčího rozhodně nezmění.
     
    67
    V posledních minutách je hra hodně rozkouskovaná. To spíše vyhovuje hráčům z Ústí nad Orlicí, kteří tak pošetří nějaké síly před závěrečným tlakem domácích.
     
    66
    Domácí hráči se sice snaží střílet na bránu, jenže mnohdy je to z nepřipravených pozic. Tentokrát přišla střela, jenže Krátký zasahovat nemusel.
     
    64
    Petr Krátký si nechává ošetřit stehenní sval. Dostal nějaký menší obstřik a bude schopen pokračovat ve hře. Tu zahájí výkopem od své brány.
     
    63
    Po následní standardní situaci se dostal k hlavičce domácí hráč, který nebyl vůbec bráněn. Přesto poslal svůj pokus jen vysoko nad bránu.
     
    62
    Ústí nad Orlicí bude dohrávat v deseti hráčích! Domácí hráč běžel po lajně směrem k bráně. Zezadu ho ovšem zastavil PETR FALTA, který měl po odpískání nejspíše ještě řeči a vidí rovnou červenou kartu!
     
    61
    Žlutou kartu dostává Jakub Krátký (TJ Jiskra Ústí nad Orlicí).
     
    60
    Vypadá to, že hráči v bílém pochopili, že jen bránění výsledku není dobrá cesta. Dostali se do útoku, jenže nepřesný centr skončil hodně mimo bránu.
     
    59
    Už to vypadalo, že Ústí nad Orlicí rozjede zajímavý protiútok, ale hostující hráč dlouho váhal s rozehrávkou, nakonec byla čistě obrán o míč.
     
    58
    Jiskra tedy zahrával zajímavou standardní situaci. Centr byl přetažený až na zadní tyč, kde poslal míč do ohně hostující hráč. Zde byla situace hodně nepřehledná, každopádně míč nakonec skončil těsně vedle levé tyče!
     
    57
    Žlutou kartu dostává Zdeněk Vrňák (SK Benešov).
     
    56
    Domácí fotbalisté chtěli přijít s dalším útokem, tentokrát po pravé straně. Zde nakonec proběhl souboj o míč, jenž vyšel lépe pro domácí, kteří mají aut.
    54. VRŇÁK - 1:2
     
    54
    Benešov právě vstřelil branku!
    Přesto přichází snížení a naděje pro domácí fotbalisty! ZDENĚK VRŇÁK se do míče opřel na straně pokutového území a jeho parádní střela šla na zadní tyč. Krátký neměl šanci na zákrok.
     
    53
    Hráči Benešova se snaží, jenže zatím jim chybí potřebná kvalita. Přišla celkem slabá rána ze střední vzdálenosti, jež hostující gólman chytil.
     
    52
    Benešov jen vyslal centr do šestnáctky, pro který si v pohodě skočil Krátký. ten okamžitě rozehrál protiakci svého týmu, ale hostující hráč se trochu ukopl.
     
    50
    Hráči ve žlutém by chtěli mít tlak na útočné polovině, jenže se sami nepřesnými pasy připravují o míč. Vzápětí navíc faulovali, zbytečně.
     
    49
    To nebyla příjemná situace, kterou rozhodčí nejspíše neviděl. Jeden z domácích špatně skočil na balon, ale při dopadu rozhodil nohama a kopl svého protihráče někam do oblasti hlavy. Ten se však po chvíli zvedl a bude schopen pokračovat ve hře.
     
    48
    Teď už to bylo podstatně lepší! Hráč Benešova se dostal do šestnáctky a posílal míč před bránu. Krátký neměl šanci, jenže zde nebyl nikdo z domácích, kdo by míč dorazil do sítě.
     
    47
    V úvodní minutce a půl se toho moc nestalo. Jedinou situací, jež se stojí za zmínku se stala ofsajd v podání domácího celku, která přerušil útok.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    Je za námi první čtyřicet pět minut dnešního utkání mezi Benešovem a Ústí nad Orlicí, po kterých vede hostující tým o dvě branky. Jiskra byla většinu prvního poločasu lepším týmem a její vedení je naprosto zasloužené. O obě branky se postaral Petr Falta. Ten nejprve proměnil penaltu, posléze se k němu odrazil míč po střele do břevna a Falta uklízel do prázdné brány.
     
    45+2
    První poločas skončil.
     
    45+2
    Hostující fotbalisté ještě vhazovali na útočné polovině. Benešov dobře bránil a nepustil svého soupeře až k ohrožení branky. První poločas je ukončen.
     
    45+1
    Nastavené budou dvě minuty!
     
    45
    Byla to standardní situace podobná té z druhé branky hostí. Tentokrát si Tetour vedl podstatně lépe a vyboxoval míč až za šestnáctku.
     
    44
    Žlutou kartu dostává Ondřej Brokeš (SK Benešov).
     
    43
    Hra je v posledních minutách plná nepřesností na obou stranách. Ani jeden z týmů není delší dobu u míče, natož aby si vytvořil nějakou zajímavou pozici.
     
    42
    Středočeský obránce si dobře splnil své povinnosti, když nepustil Vojtěcha Pazderu k balónu a poslal míč svému gólmanovi. Znovu jsou však u balonu hosté.
     
    40
    Z toho nepřišlo vůbec nic, navíc když hosté faulovali. Ale ani domácí nevymysleli nic zajímavého v útoku, k tomu ještě zbytečně faulovali.
     
    39
    Obrovské zmatky v obraně Středočechů! Přišla malá domů, jenže Tetour měl proti sobě jen dva protihráče, a tak raději poslal míč na autové vhazování.
     
    38
    Jiskra však rychlý protiútok zastavila, a tak musel Benešov rozvíjet spíše kombinaci. Ta měla skončit centrem, ovšem hostující obránce schytal ránu loktem.
     
    37
    Vojtěch Pazdera zahrával standardní situaci, ale míč poslal přesně do míst, kde byl připravený domácí gólman. Ten okamžitě rozehrál útok svého týmu.
     
    36
    Žlutou kartu dostává Martin Turek (SK Benešov).
     
    36
    Ti se o něj sice sami připravili vlastní chybou. Jenže domácí vymysleli jen jeden centr, který hostující obrana v pohodě odvrátila mimo šestnáctku.
     
    35
    Ne, domácímu týmu to opravdu nejde.Vrňák chtěl poslat pas z první, jenže se mu to vůbec nepovedl a jen ho zakopl do autu. U balonu jsou hosté.
     
    33
    Přesto se Jiskra ke střele dostala a ukázala svému soupeři, jak je to jednoduché. Pas před pokutové území a rána z voleje. Ta šla ovšem nad.
     
    32
    Hra nám hodně ztratila na tempu oproti prvním dvaceti pětadvaceti minutám. Hostující tým nadále vede o dvě branky, ale už tolik neútočí.
     
    31
    Naprosto zbytečná střela v podání hráče ve žlutém! Ten pálil z velké vzdálenosti, navíc mu pokus ani nevyšel a šel hodně mimo tři tyče.
     
    29
    Vojtěch Engelmann vybojoval míč nedaleko šestnáctky a poslal ho do vápna. Tam ovšem dobře zasáhl hostující hráč, navíc Benešov fauloval.
     
    28
    Pěkné prostrčení předvedl Lukáš Smejkal, který vybídl svého spoluhráče k zakončení. Ten si míč ještě zasekl a centroval na zadní tyč, kde zasáhl domácí hráč.
     
    26
    Další dobrá šance Benešova! Špatný obranný zákrok poslal míč přesně na Petra Hampla, který ho sklepl spoluhráč k tyči. Ten chtěl poslat míč k bližší tyči, jenže Krátký se stihl složit na zem!
     
    25
    Dobrá šance fotbalistů ve žlutém! Přišel přízemní centr, který šel do míst, kde byli domácí hráči. Dobrým skokem ho ovšem vyrazil Krátký. Nebezpečí však přetrvávalo, a až hostující hráč odpálil míč do autu.
     
    24
    Tento rohový kop se domácímu celku ani trochu nepovedl! Vůbec neletěl do pokutového území, když trefil jen branku do boční sítě na přední tyči.
    23. FALTA - 0:2
     
    23
    Ústí nad Orlicí právě vstřelilo branku!
    Po které jsme viděli druhou branku v síti Tetoura! Nejprve přišel centr do pokutového území, kde trefil hostující hráč břevno. Balon se ovšem odrazil přesně do míst, kde stál PETR FALTA, jenž trefil odkrytou bránu.
     
    22
    Po polovině prvního poločasu můžeme naprosto jednoznačně říct, že Ústí nad Orlicí je jasně lepším týmem. Navíc má standardní situaci z nebezpečné pozice nedaleko velkého vápna.
     
    20
    Ani ti se u balonu dlouho nezdrželi. Faulovali na polovině hřiště a hosté měli standardku. Po té přišel centr do vápna, který Benešov odvrátil.
     
    19
    K zakončení se probíjel Lukáš Smejkal, ovšem balon nakonec ztratil a útočit mohou domácí.
     
    18
    Konečně pořádná šance Středočechů! Domácí hráč se dostal ke střele z hranice šestnáctky. Poslal technickou střelu, ale ta skončila o pár milimetrů vedle!
     
    17
    Domácí záložník podskočil míč, a tak se k němu znovu dostala jednoduše Jiskra. Ta ovšem poslal míč jen do zámezí. Aut pro Benešov.
     
    16
    Inkasovaná branka s domácím celkem zamávala. tentokrát drží míč především hosté. Benešov se sice k balónu dostal, ale poslal ho jen do autu.
    14. FALTA - 0:1
     
    14
    Ústí nad Orlicí právě vstřelilo branku!
    K penaltovému puntíku se postavil PETR FALTA, který trefil parádní ranou šibenici a nedal Teoutorovi nejmenší šanci na zásah.
     
    14
    Penalta pro hosty!
     
    13
    Fotbalisté ve žlutém už nějakou tu minutku drží míč, jenž nepůjčují svým soupeřům. Teď jim ho ovšem sami nabídli nedobrou standardní situací.
     
    12
    Konečně předvedli domácí hráči také něco v útoku. Nejprve přilétly z pravé strany dva centry, avšak oba odvrátila hostující obrana. Poté přišla střela ze střední vzdálenosti, jenže ta byla hodně nepřesná.
     
    11
    Už se ovšem pokračuje ve hře! Petr Hampl se hnal po straně k brance soupeře, ovšem byl napadán dvěma protihráči a o míč přišel.
     
    10
    Máme zde nejspíše potíže technického rázu. Tetour poté, co byl napomenut žlutou kartou, odešel ke střídače a dostal černé kraťasy místo původních červených. Rozhodčí ukazoval, že čas bude nastaven.
     
    8
    Žlutou kartu dostává David Tetour (SK Benešov).
     
    8
    Od Středočechů to zatím není moc povedený výkon. Ztrácejí míče jako na běžíčím páse a nejsou zatím schopní vymyslet vůbec nic.
     
    7
    Jan Nikodem chytře prostrčil míč na svého spoluhráče, který byl sražen k zemi. Rozhodčí již měl píšťalku v ústech, ale nakonec nezapískal.
     
    6
    Vypadá to, že domácí se po hodně mizerném začátku trochu zvedli. Teď se ale o balon sami připravili hodně nepřesným pasem do strany.
     
    5
    Dlouhý aut v podání Benešova. Ten rozehrával Zdeněk Vrňák. Na jeho hod si naskočil jeho spoluhráč, jenže ten prodloužil do náručí Krátkého.
     
    4
    Gólovka hostí nekončí brankou! František Čech obral posledního obránce o míč a šel sám na gólmana. Dlouho se zakončením váhal, a tak chtěl nakonec Tetoura přehodit. Ten se ovšem nenechal a stále drží remízový stav.
     
    3
    Na druhé straně rozehrával Pavel Čapek standardní situaci, ale domácí fotbalista balon odhlavičkoval. Následně se Benešov provinil faulem.
     
    2
    Přesto se Ústí nad Orlicí nadále drželo v ataku a zahrávalo rohový kop. Na ten si nejvýše vyskočil Tetour, jenž míč sebral ze vzduchu a rozehrál.
     
    1
    Ti s ničím neotálejí a hned se dostali do útoku. Hráč Jiskry se dostal do šestnáctky a posílal přízemní centr. Ten však zvládla domácí obrana odvrátit.
     
    1
    Bylo poprvé písknuto a zápas nám tedy začal! Domácí Benešov má na sobě žluté dresy, zatímco hostující mančaft bílé. Úvodní výkop měli hosté.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    SK Benešov: Tetour – Filip, Pedro, Laštovka, Vrňák – Engemann, Čapek, Brokeš – Turek, Švantner, Hampl.
    Náhradníci: Rotbauer, Rataj, Sklenička, Procházka, Srb, Balata.

    TJ Jiskra Ústí nad Orlicí: Krátký – Chleboun, Falta, Nikodem, Souček, Langer, Smejkal, Čech, Pazdera, Tichá, Kopecký.
    Náhradníci: Jech, Brabec, Pavlásek, Krátký, Smíšek, Fikejz.

    Rozhodčí: Váňa – Machýček, Vyhnanovský.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 15:30.

    Denisa Józsová

    Branky: 54. Vrňák – 14. Falta (pen.), 23. Falta

    Karty:   8. Tetour (BNS), 36. Turek (BNS), 44. Brokeš (BNS), 57. Vrňák (BNS) – 61. Krátký (UNO), 87. Smejkal (UNO)   75. Turek (BNS)   62. Falta (UNO)


    FK Benešov: Tetour – Filip, Pedro, Laštovka (73. Rataj), Vrňák – Engelmann, Čapek, Brokeš (80. Srb) – Turek, Švantner, Hampl.
    Náhradníci: Rotbauer, Rataj, Sklenička, Procházka, Srb, Balata.

    TJ Jiskra Ústí nad Orlicí: P. Krátký – Chleboun, Falta, Nikodem (90+1. Pavlásek), Souček, Langer, Smejkal (86. M. Krátký), Čech, Pazdera (79. Brabec), Tichý, Kopecký.
    Náhradníci: Jech, Brabec, Pavlásek, Krátký, Smíšek, Fikejz.

    Rozhodčí: Váňa – Machýček, Vyhnanovský

    Diváci: 150
    bahis siteleri