Karlovy Vary – Domažlice 0:0 (4:5 po pen.) | Benešov – Ústí n/O 1:2 (kon.) | Brozany – Litoměřicko 3:0 (kon.)
Jirny – Olympia Radotín 1:2 (kon.) | Štěchovice – Živanice 3:2 (kon.)
konec
FK Benešov
1:2 (0:2)
TJ Jiskra Ústí nad Orlicí
Neděle 21.10.2018, 15:30Česká fotbalová liga • 11. kolo
Předzápasové kurzy
     
    90+1
    Střídání v týmu TJ Jiskra Ústí nad Orlicí: ze hřiště odchází Jan Nikodem, přichází Jan Pavlásek.
     
    87
    Lukáš Smejkal ještě dostal při střídání zbytečnou žlutou kartu. Už tak dost protahoval střídání, navíc se ještě zastavil pár metrů před střídačkou a upravoval si štulpny. Jasná žlutá.
     
    86
    Střídání v týmu SK Benešov: ze hřiště odchází Lukáš Smejkal, přichází Matěj Krátký.
     
    82
    Obrovsky promarněná šance v podání domácích! Hráče Středočechů se dostal do šestnáctky a míst střely poslal pas svému spoluhráči, který byl tísněn a poslal balon sotva na gólmana.
     
    80
    Střídání v týmu SK Benešov: ze hřiště odchází Ondřej Brokeš, přichází Petr Srb.
     
    79
    Střídání v týmu TJ Jiskra Ústí nad Orlicí: ze hřiště odchází Vojtěch Pazdera, přichází Matouš Brabec.
     
    77
    A mohlo být srovnáno! Míč se v pokutovém území příhodně odrazil pro domácího hráče, ale těsně před ním ho hostující obránce pošťouchl o kousek dále!
     
    75
    Vidíme zde druhou červenou kartu v dnešním utkání, tentokrát na domácí straně! Hostující hráč si dobře pokryl míč a Martin Turek, ač neúmyslně, poslal zezadu na zem tohoto hráče. Rozhodčí bez váhání vytáhl žlutou kartu a jelikož byla dnes již druhá, domácí hráč vidí červenou!
     
    73
    Střídání v týmu SK Benešov: ze hřiště odchází Josef Laštovka, přichází Ondřej Rataj.
     
    69
    Hosté se chtěli podívat také do útoku, jenže se sami o tuto možnost připravili nepřesným pasem. Na druhé straně se objevil domácí hráč sám před gólmanem, jenže ten ho skvěle vychytal!
     
    62
    Ústí nad Orlicí bude dohrávat v deseti hráčích! Domácí hráč běžel po lajně směrem k bráně. Zezadu ho ovšem zastavil PETR FALTA, který měl po odpískání nejspíše ještě řeči a vidí rovnou červenou kartu!
     
    61
    Žlutou kartu dostává Jakub Krátký (TJ Jiskra Ústí nad Orlicí).
     
    58
    Jiskra tedy zahrával zajímavou standardní situaci. Centr byl přetažený až na zadní tyč, kde poslal míč do ohně hostující hráč. Zde byla situace hodně nepřehledná, každopádně míč nakonec skončil těsně vedle levé tyče!
     
    57
    Žlutou kartu dostává Zdeněk Vrňák (SK Benešov).
    54. VRŇÁK - 1:2
     
    54
    Benešov právě vstřelil branku!
    Přesto přichází snížení a naděje pro domácí fotbalisty! ZDENĚK VRŇÁK se do míče opřel na straně pokutového území a jeho parádní střela šla na zadní tyč. Krátký neměl šanci na zákrok.
     
    48
    Teď už to bylo podstatně lepší! Hráč Benešova se dostal do šestnáctky a posílal míč před bránu. Krátký neměl šanci, jenže zde nebyl nikdo z domácích, kdo by míč dorazil do sítě.
     
    45+1
    Nastavené budou dvě minuty!
     
    44
    Žlutou kartu dostává Ondřej Brokeš (SK Benešov).
     
    36
    Žlutou kartu dostává Martin Turek (SK Benešov).
     
    26
    Další dobrá šance Benešova! Špatný obranný zákrok poslal míč přesně na Petra Hampla, který ho sklepl spoluhráč k tyči. Ten chtěl poslat míč k bližší tyči, jenže Krátký se stihl složit na zem!
     
    25
    Dobrá šance fotbalistů ve žlutém! Přišel přízemní centr, který šel do míst, kde byli domácí hráči. Dobrým skokem ho ovšem vyrazil Krátký. Nebezpečí však přetrvávalo, a až hostující hráč odpálil míč do autu.
    23. FALTA - 0:2
     
    23
    Ústí nad Orlicí právě vstřelilo branku!
    Po které jsme viděli druhou branku v síti Tetoura! Nejprve přišel centr do pokutového území, kde trefil hostující hráč břevno. Balon se ovšem odrazil přesně do míst, kde stál PETR FALTA, jenž trefil odkrytou bránu.
     
    18
    Konečně pořádná šance Středočechů! Domácí hráč se dostal ke střele z hranice šestnáctky. Poslal technickou střelu, ale ta skončila o pár milimetrů vedle!
    14. FALTA - 0:1
     
    14
    Ústí nad Orlicí právě vstřelilo branku!
    K penaltovému puntíku se postavil PETR FALTA, který trefil parádní ranou šibenici a nedal Teoutorovi nejmenší šanci na zásah.
     
    14
    Penalta pro hosty!
     
    8
    Žlutou kartu dostává David Tetour (SK Benešov).
     
    4
    Gólovka hostí nekončí brankou! František Čech obral posledního obránce o míč a šel sám na gólmana. Dlouho se zakončením váhal, a tak chtěl nakonec Tetoura přehodit. Ten se ovšem nenechal a stále drží remízový stav.

    Denisa Józsová

    Branky: 54. Vrňák – 14. Falta (pen.), 23. Falta

    Karty:   8. Tetour (BNS), 36. Turek (BNS), 44. Brokeš (BNS), 57. Vrňák (BNS) – 61. Krátký (UNO), 87. Smejkal (UNO)   75. Turek (BNS)   62. Falta (UNO)


    FK Benešov: Tetour – Filip, Pedro, Laštovka (73. Rataj), Vrňák – Engelmann, Čapek, Brokeš (80. Srb) – Turek, Švantner, Hampl.
    Náhradníci: Rotbauer, Rataj, Sklenička, Procházka, Srb, Balata.

    TJ Jiskra Ústí nad Orlicí: P. Krátký – Chleboun, Falta, Nikodem (90+1. Pavlásek), Souček, Langer, Smejkal (86. M. Krátký), Čech, Pazdera (79. Brabec), Tichý, Kopecký.
    Náhradníci: Jech, Brabec, Pavlásek, Krátký, Smíšek, Fikejz.

    Rozhodčí: Váňa – Machýček, Vyhnanovský

    Diváci: 150
    bahis siteleri