Táborsko – Varnsdorf 2:3 (kon.) | Č. Budějovice – Žižkov 4:1 (kon.)
konec
FC SILON Táborsko
2:3 (0:1)
FK Varnsdorf
Neděle 25.11.2018, 13:30 • Hřiště v Kvapilově ulici, Tábor • FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA • 16. kolo
Předzápasové kurzy
     
    90
    Varnsdorf právě vstřelil branku!
    DANIEL KOZMA nachytal Tomu na švestkách pořádnou pumelicí. Vysunutý gólman na přesnou ránu nedosáhnul, navíc domácí obrana se proti hostům příliš nevydala. Varnsdorf prožívá velkou radost a vede nad Táborskem 3:2.
     
    88
    Táborsko právě vstřelilo branku!
    Domácí nádherně srovnávají. DAVID BŘEZINA napálil míč ze standardky přímo pod Porcalovo břevno. Tuhle pumelici mohl varnsdorfský gólman jen těžko zkrotit. Táborsko – Varnsdorf 2:2.
     
    72
    Táborsko právě vstřelilo branku!
    Na Březinovu standardku z pravého křídla naskočil ZBYNĚK MUSIOL a přesnou hlavou k tyči nedal Porcalovi šanci. Čerstvý táborský útočník se skvěle uvolnil a poslal do varnsdorfské branky teprve osmý míč v sezoně. Nejlepší defenziva soutěže tedy inkasovala také od druhého jihočeského týmu. Táborsko – Varnsdorf 1:2.
     
    60
    Varnsdorf právě vstřelil branku!
    Míč z trestného kopu poslal přesně k tyči MARTIN KOUŘIL, gólman Toma si na míč sáhnul, nedokázal ho však před čáru vytlačit. Velká radost v táboře hostů.
     
    45
    Varnsdorf právě vstřelil branku!
    Za skvěle zvládnutý závěr poločasu je Varnsdorf odměněn brankou. Po zmatku na hranici vápna nedaleko brankové čáry poslal míč po zemi k tyči někdejší hráč Táborska BOJAN DORDIČ. Varnsdorf se gólem do šatny dostává do vedení 1:0.

    Josef Janda

    Branky: 72. Musiol, 88. Březina – 45. Dordić, 60. Kouřil, 90. Kozma

    Karty:   53. Hasil (TAB), 59. Kopřiva (TAB) – 44. Kodeš (VDF)


    FC SILON Táborsko: Toma – Hasil (84. Prošek), Navrátil, Ngimbi, Březina – Šandera, Berešík (63. Musiol), Pouček, Kopřiva (60. Ch. Frýdek) – P. Pilík, Ndiaye.
    Náhradníci: Zadražil – Musiol, Prošek, Klusák, Ch. Frýdek, Nerad, Pfeifer.

    FK Varnsdorf: Porcal – Kouřil, Zbrožek, Heppner, Kodeš – Bláha, Ondráček (81. Votava), Rudnytskyy (89. M. Kubista), Dordić – Kocourek (77. Barac), Kozma.
    Náhradníci: Samoel – M. Dvořák, Schön, M. Richter, Barac, M. Kubista, Votava.

    Rozhodčí: Příhoda – Moláček, Dohnálek

    Diváci: 512
    bahis siteleri