Toronto – Colorado 3:6 (kon.) | Philadelphia – Minnesota 7:4 (kon.) | Washington – St. Louis 1:4 (kon.)
New Jersey – Chicago 8:5 (kon.) | Boston – Montreal 2:3 (po pr.) | Edmonton – Buffalo 7:2 (kon.)
konec
Philadelphia Flyers
7:4 (2:2, 3:1, 2:1)
Minnesota Wild
Úterý 15.01.2019, 01:00 • Wells Fargo Center, Philadelphia • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:43 James van Riemsdyk - 7:4
     
    58:43
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    JAMES VAN RIEMSDYK si mezi kruhy útočného pásma najel na nahození z obranného pásma a poté dovezl puk do prázdné brány, čímž zkompletoval hattrick! Philadelphia vede nyní 7:4. Asistence: Claude Giroux a Radko Gudas.
    50:43 Wayne SIMMONDS - 6:4
     
    50:43
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Greg Pateryn ve středovém kruhu zpracoval rukavicí bekhendový oblouk Scotta Laughtona z vlastního obraného pásma pouze pro WAYNEA SIMMONDSE, který se řítil sám na bránu a po parádní blafáku vymetl pravý horní roh brány! Asistence: Scott Laughton a Nolan Patrick.
    48:18 Ryan SUTER - 5:4
     
    48:18
    Minnesota právě vstřelila branku!
    RYAN SUTER se prosadil z dorážky poté, co Eric Staal atakoval brankáře Cartera Harta, jenže ho do něj natlačil Robert Hägg, takže rozhodčí rozhodnutí změnili a Minnesota prohrává pouze o gól! – 5:4 Asistence: Eric Staal a Zach Parise.
    39:54 Wayne SIMMONDS - 5:3
     
    39:54
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    WAYNE SIMMONDS si na vzdálenější levé tyči najel na krásnou přihrávku Scotta Laughtona přes šířku útočného pásma a z úhlu zamířil mezi pravým podpaždím Devana Dubnyka do sítě! Asistence: Scott Laughton a Nolan Patrick.
    35:30 Nolan PATRICK - 4:3
     
    35:30
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Travis Sanheim sice tvrdou ránou od modré čáry minul levou tyč brány, puk se ale od hrazení za ní odrazil na hůl NOLANA PATRICKA, který z ostrého úhlu parádní střelou mezi nohama zamířil do vzdálenějšího pravého horního rohu prázdné brány! Flyers poprvé vedou. Asistence: Travis Sanheim a Shayne Gostisbehere. (4:3)
    24:59 Nolan PATRICK - 3:3
     
    24:59
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    NOLAN PATRICK si najel v levém kruhu na žabku Scotta Laughtona od hrazení a skvělou tečí poslal puk pod pravým betonem Devana Dubnyka k přední levé tyči! Je vyrovnáno! Asistence: Scott Laughton a Ivan Provorov.
    22:23 Marcus FOLIGNO - 2:3
     
    22:23
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Útočník MARCUS FOLIGNO si najel v mezikruží na přihrávku zpoza brány od Erica Staala a poté nadvakrát puk bekhendem poslal za záda dezorientovaného Cartera Harta! Minnesota znovu vede. Asistence: Eric Staal a Jonas Brodin.
    18:48 James VAN RIEMSDYK - 2:2
     
    18:48
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    JAMES VAN RIEMSDYK se sice na pravém křídle mezi dvěma protihráči před bránu neprotáhl, Claude Giroux ale volný puk převzal a střelou zápěstím z vrcholu pravého kruhu pro vhazování zamířil mezi betony Devana Dubnyka – je to 2:2! Gól byl poté připsán Jamesovi van Riemsdykovi, protože puk před bránou jemně tečoval a od jeho nohy se puk odrazil mezi betony brankáře Wild. Asistence: Claude Giroux a Radko Gudas.
    12:04 James VAN RIEMSDYK - 1:2
     
    12:04
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Jakub Voráček na ose útočného pásma vypálil bez přípravy po přihrávce z levého kruhu s příklepem a JAMES VAN RIEMSDYK jeho ránu před bránou ve vzduchu usměrnil čepelí hole přesně do pravého horního rohu brány! Flyers využili přesilovou hru, zkoumá se ovšem video kvůli postavení mimo hru. Gól byl uznán a je to 2:1! Asistence: Jakub Voráček a Sean Couturier.
    08:26 Joel ERIKSSON EK - 0:2
     
    08:26
    Minnesota právě vstřelila branku!
    JOEL ERIKSSON EK se dostal na bodu levého kruhu ke střele zápěstím, která byla tečována jedním z hráčů Flyers, od jehož hole se puk mezi pravým betonem a vyrážečkou Cartera Harta odrazil k přední levé tyči! V hale nastalo hrobové ticho a je to 2:0. Asistence: Matt Hendricks.
    07:34 Jason ZUCKER - 0:1
     
    07:34
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Nino Niederreiter sice u levé tyče nedokázal puk zpoza brány zasunout do sítě, poté se ale dostal k dorážce JASON ZUCKER a mezi betony Cartera Harta doslova procedil puk do sítě! Brankář Flyers inkasoval hodně smolný gól a Wild vedou po využití přesilové hry na ledě Philadelphie 1:0. Asistence: Nino Niederreiter a Mikko Koivu.

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 13. J. van Riemsdyk (Voráček, Couturier), 19. J. van Riemsdyk (Giroux, Gudas), 25. Patrick (Laughton, Provorov), 36. Patrick (Sanheim, Gostisbehere), 40. Simmonds (Laughton, Patrick), 51. Simmonds (Laughton, Patrick), 59. J. van Riemsdyk (Giroux, Gudas) – 8. Zucker (Niederreiter, M. Koivu), 9. J. Eriksson Ek (Hendricks), 23. M. Foligno (E. Staal, Brodin), 49. Suter (E. Staal, Parise)


    Philadelphia Flyers: Hart (McKenna) – Provorov, Sanheim, Gostisbehere, MacDonald, Hägg, Gudas – J. van Riemsdyk, Giroux (C), Konecny – Lindblom, Couturier (A), Voráček – Laughton, Patrick, Simmonds (A) – M. Raffl, Varone, Lehterä. Hlavní trenér: Scott Gordon.
    Minnesota Wild: Dubnyk (41. Stalock) – Suter (A), Spurgeon, Brodin, Pateryn, Seeler, Prosser – Zucker, M. Koivu (C), Mikael Granlund – Greenway, E. Staal, Niederreiter – Parise (A), Coyle, Kunin – Hendricks, J. Eriksson Ek, M. Foligno. Hlavní trenér: Bruce Boudreau.

    Rozhodčí: Dean Morton, Ghislain Hebert. Čároví: Brad Kovachik, Darren Gibbs

    Diváci: 19123
    bahis siteleri