Chabarovsk – Barys 2:0 (kon.) | Kunlun – Vladivostok 6:3 (kon.) | Novosibirsk – Jekatěrinburg 3:4 (kon.)
Ufa – Kazaň 3:2 (po pr.) | N.Novgorod – Čeljabinsk 2:0 (kon.) | Čerepovec – Riga 4:5 (po pr.)
Nižněkamsk – Petrohrad 0:4 (kon.) | CSKA Moskva – Jaroslavl 2:1 (4:3 po s.n.) | Dynamo Moskva – Magnitogorsk 1:2 (kon.)
Jokerit – HC Slovan 7:1 (kon.) | Soči – Spartak Moskva 2:0 (kon.) | Viťaz – Minsk 4:3 (kon.)
konec
Jokerit Helsinky
7:1 (2:0, 2:0, 3:1)
HC Slovan Bratislava
Středa 20.02.2019, 17:30 • Hartwall Arena • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    57:57 Adam LIŠKA - 7:1
     
    57:57
    Slovan právě vstřelil branku!
    Tak i Slovan se dočkal brankového zásahu. Zapolski vyrazil střelu z levé strany, následně si poradil i s dorážkou od Taffeho, ale nepodařilo se mu puk ukrýt pod svou lapačku. Ten se odrazil na ADAMA LIŠKU a ten překonává Zapolskeho. Asistence: Chad Rau a Jeff Taffe.
    57:02 Oliver LAURIDSEN - 7:0
     
    57:02
    Jokerit právě vstřelil branku!
    Tak tohle je jedna z těch kurióznějších branek. Vojvoda dnes nemá svůj den. OLIVER LAURIDSEN jen nahodil puk od své branky a letící puk nakonec propadl pod rukou Vojvody a ten pouští hodně kuriózní a překvapivou branku. Asistence: Jesper Jensen Aabo a Henri Ikonen.
    41:43 Marko ANTTILA - 6:0
     
    41:43
    Jokerit právě vstřelil branku!
    Autorem branky je MARKO ANTTILA, který dává slepenou branku a o výhře Jokeritu nemůže být dnes již pochyb. Asistence: Antti Pihlström a Mika Niemi.
    41:30 Brian O'NEILL - 5:0
     
    41:30
    Jokerit právě vstřelil branku!
    Nakonec domácí využívají přesilovku. Vesalainen dobře našel na levé straně BRIANA O'NEILLA a ten jen zakončoval do poloprázdné branky. Asistence: Kristian Vesalainen a Sakari Manninen.
    33:23 Tomi MÄKI - 4:0
     
    33:23
    Jokerit právě vstřelil branku!
    Vojvoda je překonán počtvrté. TOMI MÄKI před jeho brankou parádně tečoval střelu od modré, kterou vyslal Eemeli Räsänen a Vojvoda na náhlou změnu dráhy puku nedokázal zareagovat. Asistence: Eemeli Räsänen a Tommi Kivistö.
    31:21 Steve MOSES - 3:0
     
    31:21
    Jokerit právě vstřelil branku!
    Ale teď už trojice statečných Kapituluje. Grant pálil na branku, puk se odrazil na levou stranu, kde se z dorážky trefuje STEVE MOSES a dává svou, celkově, patnáctou branku v probíhající sezóně. Asistence: Alex Grant a Brian O'Neill.
    10:54 Jesse JOENSUU - 2:0
     
    10:54
    Jokerit právě vstřelil branku!
    Na světě je druhá branka domácího celku, který dle předpokladů plní roli favorita. Na střed si dobře najel JESSE JOENSUU, který dostal přihrávku od pravého mantinelu a prostřeluje Vojvodu. Asistence: Steve Moses a Peter Regin.
    02:42 Jesse JOENSUU - 1:0
     
    02:42
    Jokerit právě vstřelil branku!
    První vážnější situace před Vojvodou a je z toho první branka! Nahozený kotouč Vojvoda vyrazil, ale u levé tyče stál připravený Regin, který přihrál na druhou stranu, kde byl JESSE JOENSUU a ten jako první otevírá skóre zápasu. Asistence: Peter Regin a Jesper Jensen Aabo.

    Adam Dořák

    Branky a nahrávky: 3. Joensuu (Regin, Jensen Aabo), 11. Joensuu (Moses, Regin), 32. Moses (A. Grant, O'Neill), 34. Mäki (E. Räsänen, Kivistö), 42. O'Neill (Vesalainen, Manninen), 42. Anttila (Pihlström, Niemi), 58. O. Lauridsen (Jensen Aabo, H. Ikonen) – 58. Liška (Rau, Taffe)


    Jokerit Helsinky: Zapolski (Kalninš) – Lööv, A. Grant, O. Lauridsen, Jensen Aabo, Stollery, Kivistö, Nurmikanta, E. Räsänen – O'Neill, Manninen, Vesalainen – Joensuu, Moses, Regin – Platt, Mäki, H. Ikonen – Anttila, Niemi, Pihlström.
    HC Slovan Bratislava: Vojvoda – Sersen, Bačik, Klok, Grman, Boldižár, Švarný – Jeglič, Sukel', Liška – Rau, Taffe, Chipchura – Baranov, M. Sloboda, Buc.
    bahis siteleri