Turín – Chievo 3:0 (kon.) | Janov – Frosinone 0:0 (kon.) | Spal – Sampdoria 1:2 (kon.)
Udinese – Bologna 2:1 (kon.) | Atalanta BC – Fiorentina 3:1 (kon.) | Neapol – Juventus 1:2 (kon.)
konec
SSC Neapol
1:2 (0:2)
Juventus FC
Neděle 03.03.2019, 20:30 • Stadio San Paolo, Neapol • Italská Serie A • 26. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Držení míče: 69 % : 31 %.
    Střely na branku: 6:3. Střely mimo: 6:0. Rohy: 12:4. Ofsajdy: 2:1. Fauly: 10:13. (22:25:16)
     
    Je konec! Šlágr kola nakonec končí vítězstvím Juventusu, který svého soupeře porazil poměrem 2:1. Stará dáma sice šla do druhého poločasu za dvoubrankového vedení, avšak v samotném úvodu si situaci pořádně zkomplikovala. Po druhé žluté kartě se totiž nechal vyloučit Pjanić, síly na hrací ploše se tak opět srovnaly. Najednou Neapol byla výrazně aktivnější, výsledkem byla kontaktní branka, o kterou se postaral Callejón. Domácí dokonce mohli srovnat, avšak pokutový kop nezužitkoval Insigne. Juventus ale ve druhém poločase nepředvedl vůbec dobrý výkon, dokonce se nedostal ani k jedné střele.
     
    90+5
    Konec zápasu.
     
    90+4
    Do konce zápasu nezbývá už moc času, Neapol se ale nachází na polovině soupeře.
     
    90+3
    Už se zdálo, že se Juventus dostane k míči, avšak Allan ho nakonec ustrážil pro sebe. Následně se ale Insignemu nezdařil centr k zadní tyči.
     
    90+2
    Koulibaly vypustil ze své kopačky až příliš prudkou přihrávku, na kterou Insigne neměl šanci dosáhnout. Szczesny si dá s výkopem určitě hodně načas.
     
    90+1
    Středem hrací plochy si to namířil domácí Allan, kterého zezadu zatáhl za dres Dybala, který rovněž obdržel žlutou kartu.
     
    90
    Druhý poločas bude nastaven o pět minut.
     
    89
    Na hrací ploše to začíná pořádně vřít. Na zemi zůstal ležet jeden z hráčů Juventusu, načež se do menší strkanice zapojila početná hrstka protihráčů. Výsledkem je žlutá karta pro Allana a Bentancura.
     
    88
    Zanedlouho se nám rozběhne poslední minuta řádné hrací doby, Juventus se v tuto chvíli drží s míčem na útočné polovině. Určitě se bude několik minut nastavovat.
     
    87
    Stará dáma tak přečkala kritický moment, stále ale vede o jednu branku. Navíc do konce zápasu nezbývá moc času, domácí tak musejí pořádně zabrat.
     
    86
    Nedovolený zákrok nyní vytasil domácí zadák Koulibaly, který trefil Cana do nohy. Je z toho žlutá karta, což se ale Koulibalymu absolutně nelíbí.
     
    85
    Střídání v týmu Juventus FC: ze hřiště odchází Federico Bernardeschi, přichází Paulo Dybala.
    84. Neproměněná penalta Insigneho.
     
    84
    K rozehrávce pokutového kopu se postavil Insigne, který zvolil razantní zakončení do levé části brány, avšak jeho projektil zastavila branková konstrukce.
     
    83
    Žlutou kartu dostává Aléx Sandro (Juventus FC).
    83. Sandrova ruka v šestnáctce.
     
    83
    Ruka Alexe Sandra to skutečně byla, pokutový kop pro Neapol!
     
    83
    Hlavní sudí se nakonec poběží podívat na video!
     
    82
    Neapol zahrávala hned dva rohové kopy v krátkém časovém sledu. Ten druhý směřoval na zadní tyč, kde se zjevil Ruiz, jenž dost možná trefil Sandra do ruky.
     
    81
    Vzápětí se k míči dostal brankář Szczesny, který si dával s rozehrávkou celkem načas. Nakonec se jendalo o dalekonosný odkop, po kterém ve vzduchu uspěl Maksimović.
     
    80
    Stará dáma měla možnost založit protiakci, avšak tuto možnost naprosto zpackala. Matuidi totiž chtěl dalekonosným pasem najít Ronalda, přihrávka ale byla příliš prudká.
     
    79
    Na malý moment se obrana Juventusu rozestoupila, čehož ale Insigne nedokázal využít. Pochvalu si ale zaslouží Rugani, jenž zasáhl čistým způsobem.
     
    78
    Střídání v týmu SSC Neapol: ze hřiště odchází José María Callejón, přichází Adam Ounas.
     
    78
    Žlutou kartu dostává Nikola Maksimović (SSC Neapol).
     
    74
    Do konce zápasu zbývá něco málo kolem dvaceti minut. Neapol je ve druhém poločase výrazně lepší, naopak Juventus má problémy dostat se z vlastní poloviny.
     
    73
    Střídání v týmu Juventus FC: ze hřiště odchází Mario Mandžukić, přichází Rodrigo Bentancur.
     
    72
    Za šestnáctkou měl celkem dost prostoru domácí Ruiz, který to rovněž zkoušel na branku. Jeho rána trefila do hlavy Chielliniho, od které se míč dostal za brankovou čáru.
     
    71
    Další jednoduchá akce domácích přinesla další střelecký pokus polského záložníka. Tentokráte se mu do dráhy letu ale připletl Bonucci, Juventus je i nadále pod tlakem.
     
    70
    Zieliński udělal několik přešlapovaček, poté si hodil míč na levou nohu, načež to zkoušel z velkého úhlu. Jednalo se o překvapivé řešení, které plachtilo kousek nad.
     
    69
    Další centrovanou nabídku tentokráte odvracel střídající De Sciglio, který zamířil daleko ven z hrací plochy. Nápor domácího celku začíná pořádně sílit.
     
    68
    Stará dáma je hodně pasivní, do útočení se proto zapojil také Koulibaly, který trefil Chielliniho do břicha. Ani další Insigneho rohový kop zakončení nenabídl.
     
    67
    Hodně chytrým řešení akce to nyní zamýšlel Mertens, jehož střílená nabídka pouze proletěla malým vápnem. Jeho celku se ale povedlo vybojovat další rohový kop.
     
    66
    Z velké vzdálenosti zkoušel své štěstí záložník Allan, který pálil zhruba z pětatřiceti metrů. Rána to sice nebyla špatná, avšak Szczesny nemusel vůbec zasahovat.
     
    65
    Jenomže jako první se k odraženému míči dostal jeden z protihráčů, kterému se další centr příliš nepovedl. Nakonec vše končí ziskem autu pro Juventus.
     
    64
    Navíc se Neapoli podařilo vybojovat rohový kop, který od pravého praporku rozehrával Insigne. Jeho kroucený centr našel pouze hlavu Ronalda, který míč vyhlavičkoval.
     
    63
    V roli posledního obránce musel zasahovat velezkušený Chiellini, který za sebe nepustil kolmici na Mertense. Neapol ale i nadále obléhá pokutové území.
     
    62
    Najednou jsou slyšet také domácí fanoušci, kteří vycítili šanci na bodový zisk. Nutno ale dodat, že Juventus působí ve druhém poločase hodně ospalým dojmem.
     
    61
    Střídání v týmu Juventus FC: ze hřiště odchází João Cancelo, přichází Mattia De Sciglio.
    61. José María Callejón - 1:2
     
    61
    Neapol právě vstřelila branku!
    Ono to přeci jenom ještě bude drama! Koulibaly našel na levém křídle volného Insigneho, který si přehodil míč na pravou nohu a poté centr kroutil směrem do branky, přičemž se za obráncem zjevil JOSÉ MARÍA CALLEJÓN, který z velké blízkosti propálil Szczesnyho.
     
    61
    Máme za sebou něco málo přes hodinu hry, druhý poločas nám nabízí o poznání méně záživnější podívanou. Neapol se ale častěji drží na polovině soupeře.
     
    60
    Vzápětí zabojoval aktivní Callejón, který ani díky skluzu nezachránil míč před brankovou čárou. Výsledkem bude odkop od branky polského brankáře.
     
    59
    Callejón se hnal za zdánlivě ztraceným míčem, který sice stačil odehrát, avšak pouze z ofsajdového postavení, což posléze potvrdil také opakovaný záběr.
     
    58
    Poklidná kombinace domácích stále nepřináší nic nebezpečného. Naopak Ruiz musel otáčet hru na pravou stranu, opačný pól byl totiž příliš přehuštěný.
     
    57
    U postranní čáry se podařilo velmi dobře zasáhnout Allanovi, který okamžitě oslovil spoluhráče na útočné polovině, kde ale pro změnu zasahoval Bonucci.
     
    56
    Stále ten stejný obrázek. Stará dáma se neustále drží u vlastní šestnáctky, kde si pohrává s kulatým nesmyslem. Dost možná se snaží vylákat hráče Neapole.
     
    55
    V úvodu druhého poločasu zatím sledujeme celkem nezáživnou podívanou. Ani Juventus to nezkoušel nikterak rychlou kombinací, míč má na noze Chiellini.
     
    54
    K hodně drzému výpadu se nadechl Koulibaly, který s míčem dokráčel až na útočnou polovinu, kde ho k zemi poslal Cancelo, jenž navíc uviděl žlutou kartu.
     
    53
    Mertens měl na pravém křídle hodně času na centr, který se pokoušel procpat do malého vápna, kde nedošlo k žádné teči. Naopak zasahoval Szczesny.
     
    52
    Neapol naprosto zabrzdila akci středem hrací plochy, navíc se na malý moment vrátila ke středovému kruhu. Domácí zatím kombinují daleko od branky soupeře.
     
    51
    Can se dostal do menších problémů, avšak z nich nakonec vyšel vítězně. Následně Cancelo zkoušel prudkou přihrávkou najít Mandžukiće, jenž na míč ale nedosáhl.
     
    50
    Navíc krátce poté si nedovoleným zákrokem pomohl Mertense, který poslal k zemi rozehrávajícího Cana. Zdá se, že Juventus bude i tentokráte rozehrávat po zemi.
     
    49
    Ruiz se snažil přeposlat přihrávku křížem na levou stranu, kde se nacházel Zieliński, který ale míč vůbec nezpracoval. Autové vhazování tedy obstará Cancelo.
     
    48
    Hned v samotném úvodu poločasu se k míči dostal domácí brankář Ospina, který vyhodil na jistotu na kopačku Maksimoviće, jenž přešel na druhou polovinu.
    47. Červená karta po 2. žluté
     
    47
    Malér také pro Juventus! Allan totiž chtěl přihrát na Mertense, jenomže míč trefil horní končetinu Pjaniće. Výsledkem je druhá žlutá, a tedy červená karta.
     
    47
    Odstartoval nám druhý poločas, jehož úvodní rozehrávku si tentokráte vzali na starost domácí hráči, kteří budou pro změnu hrát zprava doleva.
     
    46
    Střídání v týmu SSC Neapol: ze hřiště odchází Kévin Malcuit, přichází Dries Mertens.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    Máme za sebou první poločas, který nám nabídl hned dvě branky. Aktivněji vstoupili do utkání hráči Neapole, jenž si vytvořili několik náznaků šancí, avšak k překonání Szczesnyho nedošlo. Rozhodující moment ale přišel po pětadvaceti minutách hry, v rozehrávce totiž chyboval domácí Malcuit, po jehož chybné přihrávce musel fauloval Meret, který v roli posledního "hráče" fauloval Ronalda. Logicky z toho byla červená karta pro domácího brankáře, navíc Juventus zužitkoval následný přímý kop. Aby toho nebylo málo, tak hosté ještě navýšili vedení, Neapol to bude mít po zbytek zápasu složité.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve druhém poločase?

    Tipovat můžete do začátku 2. poločasu.

     
    45+2
    První poločas skončil.
     
    45+2
    Momentálně se nehraje, neboť si po předchozím souboji způsobil menší zdravotní trable hostující Bernardeschi.
     
    45+1
    Koulibaly si u vlastní šestnáctky dokázal poradit s Bernardeschim, následně sám založil akci svého celku. Insigne ale nedokázal projít před přesilu zadáků.
     
    45
    První poločas bude nastaven o dvě minuty.
     
    44
    Chiellini za sebe nepustil padající míč, naopak ho na jistotu přihrál vedle stojícímu Bonuccimu, který pro změnu uklidnil hru. Uvidíme, zda se bude něco málo nastavovat.
     
    43
    Do otevřené defenzívy si to namířil Ronaldo, který ale akci svého celku zabrzdil. Na druhou stranu se tak dostával Callejón, jenž manévr do středu dokázal přečíst Can.
     
    41
    První poločas se neúprosně blíží ke svému konci, hrát se bude ještě něco málo kolem pěti minut. Uvidíme, zda se bude nastavovat.
     
    40
    Ihned po rozehrávce se k práci s míčem dostal brankář Szczesny, který na druhé straně chtěl najít Matuidiho, jenž ale na padající balón vůbec nedosáhl.
    39. Emre CAN - 0:2
     
    39
    Juventus právě vstřelil branku!
    Tohle bude pro domácí celek hodně složitý úkol! Nejprve to zpoza pokutového území zkoušel Pjanić, s jehož ránou pod břevno si dokázal Ospina poradit. Posléze ale do pokutového území přiletěl další centr, který doplachtil na hlavu EMRE CANA, jenž se hlavičkou nemýlil.
     
    39
    Pjanić našel na pravém křídle Cancela, který z jedničky předával na naběhnuvšího kolegu. Ten se snažil otřít míč o nohu Hysaje, což mu dokonale vyšlo – rohový kop.
     
    38
    Sled nedovolených zákroků pokračuje, před pár vteřinami se provinil napadající Allan, který dohrál Sandra. Juventus se bleskurychle nastěhoval k šestnáctce.
     
    37
    K oné rozehrávce se nakonec postavil Insigne, který to celkem překvapivě zkoušel přímo na bránu. Szczesny ránu viděl, následně jí sevřel do svých rukavic.
     
    36
    Aby toho nebylo málo, tak se Ruizovi podařilo manévrem dostat přes protihráče, avšak rukou si pomohl Mandžukic. Hlavní sudí nařídil přímý kop pro domácí hráče.
     
    35
    Do nepříjemného obležení se před malým momentem dostal hostující Matuidi, který na jistotu přenášel hru na pravou stranu, kde ale Cancelo přišel o balón.
     
    34
    Žlutou kartu dostává Miralem Pjanić (Juventus FC).
     
    33
    O obstřel se pokoušel Insigne, který si potáhl míč směrem do pokutového území, odkud zamířil do náruče brankáře. Szczesny vytasil celkem pohodový zákrok.
     
    32
    Malcuit si troufl na manévr kolem Sandra, který mu celkem překvapivě vyšel. Následný centr z pravé strany přistál pouze na kopačku Bonucciho.
    29. Zieliński trefil pouze tyč.
     
    29
    Zničehonic mohlo být vyrovnáno! Na jediného obránce nyní upaloval Zieliński, který to zkoušel na zadní tyč, přičemž míč nakonec skončil na brankové konstrukci.
    28. Miralem PJANIĆ - 0:1
     
    28
    Juventus právě vstřelil branku!
    Navíc je tu další rána pro Neapol! K rozehrávce přímého kopu se totiž postavil MIRALEM PJANIĆ, který fantastickým způsobem poslal míč nad zeď, načež míč skončil až v síti. Střídající Ospina si sice sáhl, avšak o úspěšný zákrok se nejednalo.
     
    27
    Střídání v týmu SSC Neapol: ze hřiště odchází Arkadiusz Milik, přichází David Ospina.
     
    26
    Tak to těžko říct, proč se hlavní sudí neporadí s videorozhodčím, avšak červená karta zůstává v platnosti. Juventus tak bude hrát dlouhou "přesilovku".
    25. Červená karta
     
    25
    Tak pozor, obrovský malér pro Neapol! Malcuit zpětnou přihrávkou našel pouze Ronalda, který chtěl obejít Mereta. Ten ho podrazil, za což uviděl přímou červenou kartu. Z opakovaného záběru jsme si ale mohli všimnout, že se jednalo o nafilmovaný pád na zem.
     
    25
    Také hostující hráči se pokoušeli o to samé, avšak Pjanić našel pouze nohu protihráče. Záhy napřahoval aktivní Zieliński, který svojí ránu poslal do zad protivníka.
     
    24
    Neapol vyvážela míč z vlastní poloviny, přičemž se jednalo o celkem dlouhý proces. Ruizovi se ale na pravém křídle podařilo najít zcela volného Malcuita.
     
    23
    Koulibaly raději na jistotu přihrál na brankáře Mereta, který pro změnu roztáhl hru na pravou stranu. Následně se za obranou dostával k míči Ronaldo, který se ale nacházel v ofsajdu.
     
    22
    Máme za sebou úvodní dvacetiminutovku, přičemž na první branku stále čekáme. O něco aktivnější jsou domácí, avšak hra se neustále kouskuje.
     
    21
    Callejónovi se podařilo zalepit neposedný míč, avšak poté proti dvojici protihráčů neměl šanci na úspěch. Aby toho nebylo málo, tak fauloval dotírající Malcuit.
     
    20
    Tak nakonec domácí sportovně odevzdali míč svému soupeři, přičemž Szczesny posílal míč zpět na druhou stranu, kde Sandro vybojoval aut z levé strany.
     
    19
    Hlavní sudí přerušil hru, šel totiž zkontrolovat zdravotní stav Callejóna, kterého do obličeje zasáhl Sandro. Nakonec se ale o nedovolený zákrok nejspíš nejednalo.
     
    18
    Avšak ta nenabídla nic nebezpečného. Szczesny mohl rozehrávat od své branky, přičemž rozehrával nakrátko. Juventus se ale nedostal ani za půlící čáru.
     
    17
    Taktický zákrok vytasil Pjanić, který rukama zatáhl za dres domácího Insigneho. Neapol si vybojovala další standardku, u které stojí právě druhý jmenovaný.
     
    16
    Následně ještě vracel míč před brankáře nenápadný Milik, avšak pod sebou neměl podporu spoluhráčů. I přesto se domácím podařilo vybojovat další autové vhazování.
     
    15
    Také Neapol si vyzkoušela vůbec první rohový kop. Callejón se snažil zakroutit míč do malého vápna, avšak centr přeletěl kompletně celou šestnáctkou.
     
    14
    Dalekonosný pas se snášel na maličkého Insigneho, před který ale dokázal zakročit obránce Chiellini. Juventus se ale pouze osvobodil odkopem na druhou stranu.
     
    13
    Tady moc nescházelo! Bonuccimu uskočil míč, což hrálo do karet domácímu Zielińskimu. Jeho fantastický obstřel branky nakonec skončil o vlásek vedle tyče.
     
    12
    Logicky tak přišel na řadu další rohový kop, který už byl nebezpečnější. Hned několikrát se míč vracel do malého vápna, až si Can pomohl útočným faulem.
     
    11
    Stará dáma si ale vybojovala rohový kop z levé strany, o který se postaral Pjanić. Jeho vysoká nabídka se snášela k zadní tyči, kde jí prodlužoval do zámezí Meret.
     
    10
    Do vzdušného prostoru se dostával Mandžukić, který sice uspěl v hlavičkovém souboji, avšak míč poslal mimo dosah Bernardeschiho. Hrát tak může Neapol.
     
    9
    Sandro musel jednat hodně rychle, při rozehrávce ho totiž atakoval Insigne, který se nakonec k míči nedostal. Odkop ale zamířil přímo k domácímu Maksimovićovi.
     
    8
    Ten z pravé strany rozehrával zkušený Callejón, který ho kroutil do malého vápna, kde se nejvýše do vzduchu dostal Chiellini. Od něj se míč dostal do zámezí.
     
    7
    Dalekonosné přenesení hry našlo na pravém křídle Malcuita, kterého rukama zastavil Alex Sandro. Je pískáno ve prospěch domácích, přímý kop.
     
    6
    Začíná se hodně od podlahy. Na druhé straně totiž skončil na zeleném pažitu Callejón, který si snažil vymodlit faul. Hlavní sudí ho nakonec uposlechl.
     
    5
    Aby toho nebylo málo, tak si faulem pomohl vracející se Hysaj, který kousek před pokutovým územím fauloval Cana. Ronaldova střela ale trefila protihráče.
     
    4
    Následně si nedovoleným zákrokem pomohl domácí Zieliński, který u postranní čáry poslal k zemi Cancela. Juventus rozehrál volný kop nakrátko.
     
    3
    Ve středu hrací plochy si celkem dlouho zahrával s míčem Pjanić, který o něj pochopitelně přišel. To nemuselo příliš vadit, Ruizovi se totiž nepovedla přihrávka.
     
    2
    Hlavní sudí poprvé pískl do své píšťalky, utkání tak může začít. Úvodní slovo si vzali hosté, kteří budou hrát zprava doleva.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů obdrží první žlutou kartu v prvním poločase?

    Tipovat můžete do začátku 1. poločasu.

     
    Úvodní sestavy:

    SSC Neapol: Meret – Malcuit, Nikola Maksimović, Koulibaly, Hysaj – Callejón, Allan, Ruiz, P. Zieliński – L. Insigne, Milik.
    Náhradníci: Karnezis, Ospina – Ghoulam, Chiricheş, Diawara, Luperto, D. Mertens, Ounas, Verdi, Younes, Rui.

    Juventus FC: Szczęsny – Cancelo, Bonucci, Chiellini, Sandro – Can, Pjanić, Matuidi – Bernardeschi, Mandžukić, Ronaldo.
    Náhradníci: Pinsoglio, Perin – Bentancur, Barzagli, Cáceres, Kean, Dybala, De Sciglio, Rugani, Spinazzola.

    Rozhodčí: Rocchi – Tonolini, Tegoni.
    Nominace Juventusu na dnešní šlágr.

     
    Juventus FC

    Na opačné straně stojí nejtěžší možný kalibr, kterým je Juventus. Stará dáma i v tomto ročníku pomýšlí nad mistrovským titulem, což není vůbec nereálné. Naopak se Juventus vyhřívá na vedoucí pozici s třináctibodovým náskokem, který může po tomto kole ještě navýšit. Juventus letos ztratil pouze pouze ve třech případech, pokaždé se jednalo o nerozhodný výsledek. Poslední ztráta bodů se uskutečnila v souboji proti Parmě, která vyrovnala na konečných 3:3 až ve třetí minutě nastaveného času. Stará dáma je vůbec nejlepším celkem na hřištích soupeřů, z celkových dvanácti zápasů vyhrála hned jedenáctkrát, jediná remíza se zrodila na hřišti Atalanty, která proti vedoucímu celku soutěže uhrála cennou remízu 2:2. Nejlepším střelcem tohoto celku je Cristiano Ronaldo, který doposud nastřílel jednadvacet branek (všechny soutěže).
    Neapol se na utkání připravuje velice svědomitě.

     
    SSC Neapol

    Fotbalisté Neapole se i v tomto ročníku snažejí stíhat Juventus, avšak to se zatím nedaří. Neapol se sice nachází na druhé pozici, avšak na svého dnešního soupeře jí schází už třináct bodů. Domácí celek dnešního utkání letos prohrál pouze ve třech případech, avšak dalších pět zápasů skončilo nerozhodným výsledkem. Právě tři z pěti posledních zápasů nabídly remízu, ta poslední se zrodila na domácí půdě proti Turínu, přičemž diváci se nedočkali žádné branky. Neapol se ale v tabulce domácích celků řadí na druhou pozici, dohromady na vlastním stadionu odehrála třináct zápasů, přičemž zvítězila v deseti případech. Ani v jednom případě se nejednalo o porážku, avšak tři utkání skončily remízou. Lídrem střelecké produktivity je polský forvard Arkadiusz Milik, který se letos prosadil už patnáctkrát.
     
    Hezký den všem fanynkám a fanouškům! Italská Serie A má na programu šlágr šestadvacátého kola, kterým bude souboj mezi SSC Neapol a Juventus FC.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 20:30.

    David Suchý

    Branky: 61. Callejón (L. Insigne) – 28. Pjanić, 39. Can (Bernardeschi)

    Karty:   78. Nikola Maksimović (NEA), 86. Koulibaly (NEA), 89. Allan (NEA) – 34. Pjanić (JUV), 54. Cancelo (JUV), 83. Sandro (JUV), 89. Bentancur (JUV), 90+1. Dybala (JUV)   47. Pjanić (JUV)   25. Meret (NEA)

    Neproměněná penalta: 84. L. Insigne (NEA), mimo


    Držení míče: 69 % : 31 %.
    Střely na branku: 6:3. Střely mimo: 6:0. Rohy: 12:4. Ofsajdy: 2:1. Fauly: 10:13.
    SSC Neapol: Meret – Malcuit (46. D. Mertens), Nikola Maksimović, Koulibaly, Hysaj – Callejón (78. Ounas), Allan, Ruiz, P. Zieliński – L. Insigne (C), Milik (27. Ospina).
    Náhradníci: Karnezis, Ospina – Ghoulam, Chiricheş, Diawara, Luperto, D. Mertens, Ounas, Verdi, Younes, Rui.

    Juventus FC: Szczęsny – Cancelo (61. De Sciglio), Bonucci, Chiellini (C), Sandro – Can, Pjanić, Matuidi – Bernardeschi (85. Dybala), Mandžukić (73. Bentancur), Ronaldo.
    Náhradníci: Pinsoglio, Perin – Bentancur, Barzagli, Cáceres, Kean, Dybala, De Sciglio, Rugani, Spinazzola.

    Rozhodčí: Rocchi – Tonolini, Tegoni
    thejrc.org