Belenenses – Santa Clara 1:1 (kon.) | Nacional – Aves 0:0 (kon.) | Guimarães – Chaves 4:0 (kon.)
Moreirense – Braga 1:0 (kon.)
konec
Vitória SC Guimarães
4:0 (3:0)
GD Chaves
Sobota 06.04.2019, 19:00 • Estádio Dom Afonso Henriques, Guimarães (kapacita: 30.165 diváků) • Portugalská Primeira Liga • 28. kolo
Předzápasové kurzy
     
    87
    Poslední střídání také u hostů. Renan Bressan jde z placu a nahrazuje ho Platiny.
     
    81
    Davidson na posledních deset minut přepouští místo Ola Johnovi, což je poslední střídání domácích.
    80. Alexandre GUEDES - 4:0
     
    80
    Guimarães právě vstřelilo branku!
    Na pár doteků a je tu další branka hostí. Mattheus si naběhl na centrovaný míč, zpracoval ho a poslal pod sebe na ALEXANDRE GUEDESE, jenž už pouze usměrnil balon do volné části branky, kam António Filipe nemohl dosáhnout.
     
    74
    A v přerušené hře k němu také dochází. Rafa Soares dnes předvedl v ofenzívě velký kus práce a místo něj jde na hřiště Florent Hanin.
     
    67
    Střídání v týmu Vitória SC Guimarães: střelec zatím poslední branky Rochinha střídá a nahrazuje jej João Carlos Teixeira.
     
    65
    Renan Bressan z boku ostře zajel do Rochinhy a vidí jasnou žlutou kartu.
     
    57
    Dvojí střídání ve zřejmě rozhodnutém utkání přichází v 57. minutě. Za hosty odchází z placu Costinha, který přepouští místo Gevorgu Ghazarjanovi. Na plac se ve stejný moment dostává také João Teixeira místo Andrého Luise.
     
    46
    Po půlminutě druhého poločasu mohl padnout čtvrtý gól domácích, jenže Mattheus se drží za hlavu. Právě touto částí těla poslal míč z malého vápna vysoko nad!
    45+1. Břevno Rochinhy
     
    45+1
    Domácí hrají ve velkém klidu a okupují branku soupeře. Rochinha po přihrávce Rafy Soarese viděl, že gólman je trošku ven z branky, proto střílel na horní tyčku a trefil přesně břevno!
    36. ROCHINHA - 3:0
     
    36
    Guimarães právě vstřelilo branku!
    Nyní už branka platí a ROCHINHA dává hezký gól. Nejrychleji ze všech vycítil, kam asi půjde odražený balon. Zpracoval si ho, navedl si míč blíže ke středu a poté ze skoro třiceti metrů vypálil ránu po zemi k pravé tyči, na kterou se António Filipe natahoval marně!
     
    35
    André Luis mohl svůj tým dostat do zápasu, když si výborně počkal na pohyb domácích beků a dostal se za obranu k hezké uličce. Z pravé strany byl ve vápně takřka sám před Miguelem Silvou, který jeho pokus vyrazil, a s dorážkou si poradil útočník hostí extrémně ledabyle.
    31. Branka neplatí kvůli malému ofsajdu
     
    31
    Branka neplatí z důvodu, že Alexandere Guedes dostal míč do půlmetrového ofsajdu a sudí Pedro Felisberto měl oči jako ostříž. Správně posouzeno.
    29. Neuznaný gól Tozého
     
    29
    Guimarães právě vstřelilo branku!
    Velký podíl na tomto gólu má Alexandre Guedes, který dokázal doběhnout míč od Rafa Soarese. Následně mu jej předal zpět a ten přihrál TOZÉMU, jenž krásně k levé tyči obstřelil gólmana. Asistence: Rafa Soares. Jenže po konzultaci u videa branka neplatí!
    11. TOZÉ - 2:0
     
    11
    Guimarães právě vstřelilo branku!
    TOZÉ si postavil míč na značku pokutového kopu, poslal brankáře na druhou stranu a bezpečně se trefil k levé tyčce.
    10. Byl nařízen pokutový kop
     
    10
    Roh odhlavičkovali domácí a po úděsné rozehrávce šla Vitória do rychlého protiútoku, který končí penaltou. Davidson si na levé straně a už metr ve vápně obhodil Paulinha, který jej objal jak svou první lásku a za toto stažení musel následovat pokutový kop.
     
    5
    Celá situace je ještě konzultována na videu a je potvrzena správnost výroku sudích.
    4. Alhassan WAKASO - 1:0
     
    4
    Guimarães právě vstřelilo branku!
    Domácí celek jde rychle do vedení. Tozé poslal centrovaný míč do vápna, kde Yordan Osorio posunul míč hlavičkou o rameno na ALHASSANA WAKASA. Ačkoliv hosté signalizovali ofsajd, určitě se o postavení mimo hru nejednalo a útočník domácích v pádu uklidil míč do sítě. Asistence: Yordan Osorio.

    Tomáš Lysý

    Branky: 4. Wakaso, 11. Tozé, 36. Rochinha, 80. A. Guedes

    Karty:   65. Bressan (CVS)


    Držení míče: 61 % : 39 %.
    Střely na branku: 6:5. Střely mimo: 6:6. Rohy: 4:9. Fauly: 12:13.
    Vitória SC Guimarães: M. Silva – Sacko, Osorio, Pedro Henrique, Rafa Soares (74. Hanin) – Tozé, Mattheus, Wakaso, Rochinha (67. J. C. Teixeira) – A. Guedes, Davidson (81. John).
    Náhradníci: Douglas – J. C. Teixeira, Hanin, John, Venâncio, A. Almeida, Dodô.

    GD Chaves: Filipe – Paulinho, Maraš, Campi, L. Martins – L. Singh, Gallo, Bressan (87. Platiny), Costinha (57. Ghazarjan) – A. Luis (57. J. Teixeira), William.
    Náhradníci: Ricardo – Basto, Ghazarjan, J. Teixeira, Niltinho, Lionn, Platiny.

    Rozhodčí: João Capela – Nelson Moniz, Pedro Felisberto
    bahis siteleri