Juventus – Fiorentina 3:0 (kon.) | AC Milán – Hellas Verona 1:1 (kon.) | Atalanta BC – Janov 2:2 (kon.)
Lazio – Spal 5:1 (kon.) | Lecce – Turín 4:0 (kon.) | Udinese – Inter 0:2 (kon.)
konec
AC Milán
1:1 (1:1)
Hellas Verona
Neděle 02.02.2020, 15:00 • Stadio Giuseppe Meazza (San Siro), Milán (82 955 míst) • Italská Serie A • 22. kolo
Předzápasové kurzy
     
    90+5
    Tak dlouho se chodí se džbánem pro vodu, až se ucho utrhne! Marco Silvestri (H. Verona) otálel s rozehrávkou a i on si prohlédl žlutou kartu.
     
    90+4
    Střídání v týmu Hellas Verona FC: ze hřiště odchází Mattia Zaccagni, přichází Paweł Dawidowicz.
     
    90+3
    Střídání v týmu AC Milán: ze hřiště odchází Samuel Castillejo, přichází Daniel Maldini.
     
    90+3
    V závěru zápasu si žlutou kartu prohlédl také Fabio Borini (H. Verona), který objel soupeře a musel být potrestán.
     
    90+2
    Zakončení z levé strany vyrazil Marco Silvestri na druhou stranu šestnáctky, kde se pohyboval Samuel Castillejo. Jeho pokus pak zamířil do brankové konstrukce, AC bylo velmi blízko!
     
    86
    Žlutou kartu dostává Matteo Pessina (Hellas Verona FC).
     
    77
    Střídání v týmu AC Milán: ze hřiště odchází Davide Calabria, přichází Alexis Saelemaekers.
     
    70
    Střídání v týmu Hellas Verona FC: ze hřiště odchází Valerio Verre, přichází Fabio Borini.
    68. Červená karta
     
    68
    Tak pozor! Do hry zasáhl VAR, který rozhodčímu doporučil vyloučit Sufjána Amrabata (Hellas Verona FC). Hostující hráč totiž šlapákem dohrál Samuela Castilleja, jenž inkasoval ránu do kotníku.
     
    64
    Před brankou AC bylo znovu rušno! Míč mířil do malého vápna, kde se srazila dvojice obránců. K míči se pak nachomýtl Maraš Kumbulla, jenž se trefil do obličeje a zamířil těsně vedle branky.
    63. Mattia Zaccagni (VRN)
     
    63
    Prvotní akce Verony se nevydařila, ovšem aktivita hostujícího celku pokračovala! Ke střele se dostal Mattia Zaccagni, jenž orazítkoval levou tyčku. AC podruhé, v krátké době, pomohlo štěstí.
     
    54
    A znovu Matteo Pessina, který už mohl vystřelit, ovšem volil kličku zpátky. Následně našel ve druhé vlně nabíhajícího Valeria Verrea, který vystřelil vedle pravé tyče.
    52. Matteo Pessina (VRN)
     
    52
    Tyč! Na levé straně dostal hodně prostoru Darko Lazović, jehož centr mířil na střed šestnáctky, kam si naběhl Matteo Pessina. Jeho hlavička byla tak přesná, že zamířila do vzdálenější tyče!
     
    45+1
    Milánští ztratili balon, a tak musel za záchranou brzdu zatáhnout Theo Hernández (AC Milán). Jeho zatažení za soupeřovo rameno bylo ohodnoceno žlutou kartou.
     
    41
    Velkou chybu předvedl hostující brankář, který neudržel centrovaný míč v rukavicích. Toho chtěl využít Ante Rebić, jenž se dostal mimo šestnáctku, a tak vyslal technický pokus na zadní tyč, kde byli ale jen soupeři v modrém.
    37. Rafael Leao (ACM)
     
    37
    Centr od praporku zamířil na zadní tyč, odkud byl znovu poslán do zámezí. AC rozehrálo další roh, který poslal do hry Samuel Castillejo. Jeho pas našel na první tyči Rafael Leao, jehož hlavička byla nepřesná.
     
    31
    Verona rozehrávala rohový kop, po kterém přišel protiútok AC! Přihrávka pak mířila do levé části šestnáctky, kde Ante Rebić udělal brankáři kličku. Ovšem následná přihrávka před branku už neprošla a Milánští budou rozehrávat pouze další rohový kop!
    29. Hakan ÇALHANOĞLU - 1:1
     
    29
    AC Milán právě vstřelil branku!
    Opravdu je po přímém kopu znovu vyrovnáno! HAKAN ÇALHANOĞLU se pokusil obstřelit zeď, ale zády míč tečoval Valerio Verre, který vlastnímu brankáři nedal šanci. Marco Silvestri se sice snažil vrátit zpátky a zasáhnout, ovšem byl krátký.
     
    24
    Prvním potrestaným hráčem zápasu je Amir Rrahmani (H. Verona), který na zelený pažit poslal pronikajícího Anteho Rebiće, jenž je velmi aktivní.
     
    15
    Verona dál pokračuje v aktivitě a znovu si připsala zakončení! Za pokutovým územím se soupeře zbavil Valerio Verre, jež pak mířil vedle levé tyče, ovšem pokus měl dobrou razanci.
    13. Marco Davide Faraoni - 0:1
     
    13
    Hellas Verona právě vstřelila branku!
    Hostující celek se celkem rychle dostává do vedení! Na levé straně došlo k nedůraznému bránění, a tak přišel centr, po němž přišlo přesné zakončení. MARCO DAVIDE FARAONI se pak v šestnáctce odpoutal od Thea Hernándeze a jako první se zapsal do statistik zápasu.

    Michal Luxa

    Branky: 29. Çalhanoğlu – 13. Faraoni (Zaccagni)

    Karty:   45+1. Hernández (ACM) – 24. Rrahmani (VRN), 86. Pessina (VRN), 90+3. Borini (VRN), 90+5. Silvestri (VRN)   68. S. Amrabat (VRN)


    Držení míče: 57 % : 43 %.
    Střely na branku: 6:6. Střely mimo: 11:2. Rohy: 9:3. Ofsajdy: 0:4. Fauly: 11:12.
    AC Milán: G. Donnarumma – Calabria (77. Saelemaekers), Musacchio, A. Romagnoli, Hernández – Castillejo (90+3. Maldini), Kessié, Çalhanoğlu, Bonaventura – Rebić, Leao.
    Náhradníci: Begović, An. Donnarumma – Conti, Brescianini, Maldini, Gabbia, Paquetá, Saelemaekers, Laxalt.

    Hellas Verona: Silvestri – Rrahmani, Günter, Kumbulla – Faraoni, S. Amrabat, Veloso, Lazović – Verre (70. Borini), Pessina – Zaccagni (90+4. Dawidowicz).
    Náhradníci: B. Radunović, A. Berardi – Bocchetti, Empereur, Pazzini, Dawidowicz, Di Carmine, Adjapong, Borini, Stępiński, Eysseric, Dimarco.

    Rozhodčí: Chiffi – Liberti, Imperiale
    bahis siteleri