Ankaragücü – Kasımpaşa 1:1 (kon.) | Alanyaspor – Yeni Malatyaspor 2:1 (kon.) | Gaziantep – Sivasspor 5:1 (kon.)
Galatasaray – Kayserispor 4:1 (kon.)
konec
Alanyaspor
2:1 (1:0)
Yeni Malatyaspor
Neděle 02.02.2020, 14:00Turecká Superliga • 20. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Pěkný den! (15:58:44)
     
    Držení míče: 41 % : 59 %.
    Střely na branku: 7:2. Střely mimo: 6:6. Rohy: 7:6. Ofsajdy: 4:0. Fauly: 12:17.
     
    Je konec! Alanyaspor nakonec zvládl dnešní duel a poráží Malatyaspor výsledkem 2:1! Alanyaspor vstoupil do utkání aktivně, ale během svého tlaku si nevypracoval vyloženou šanci. Malatyaspor následně srovnal obraz hry, ale ani hosté si nevypracovali šanci. Až v nastaveném čase odcentroval do velkého vápna Cissé a Tasos Bakasetas hlavou otevřel skóre. Hned po změně stran navíc zahrávali domácí penaltu, kterou proměnil Cissé. Jedinou komplikací pro domácí celek byla červená karta N´Sakaly, ale hosté se dnes do šancí zkrátka nedostali. Až v závěru dokázal snížit Chebake.
     
    90+7
    Konec zápasu.
     
    90+6
    Žlutou kartu dostává Junior Fernándes (Alanyaspor).
    90+4. Issam CHEBAKE - 2:1
     
    90+4
    Tým Yeni Malatyaspor právě vstřelil branku!
    Hostující celek se nakonec v nastaveném čase dočkal snížení! Po rychlém protiútoku si na prudkou přihrávku před branku naběhl ISAAM CHEBAKE a ve skluzu snížil!
     
    90+4
    Yeni Malatyaspor se ještě usadil v blízkosti pokutového území, nicméně nikdo v šedém dresu nedokázal poslat centr před branku soupeře.
     
    90+3
    Tasos Bakasetas dostal přihrávku proti noze na hranici velkého vápna, jenže jeho pokus mířil jen do rukavic připraveného brankáře.
     
    90+2
    Onur Bulut si skvěle pokryl míč a dotírající soupeř jej nedovoleným zákrokem poslal k zemi. Rozehrávat tak bude znovu domácí Alanyaspor.
     
    90+1
    Nastavují se čtyři minuty!
     
    90
    Domácí brankář nakopl míč na polovinu soupeře, kde v hlavičkovém souboji sice uspěl Cissé, ale od něj se balón odrazil jen k soupeřům.
     
    89
    Junior Fernándes si při návratu na vlastní polovinu pomohl taktickým faulem a zbrzdil akci soupeře. Sudí nařídil přímý kop pro Malatyaspor.
     
    88
    Domácí se opět usadili na polovině soupeře, ale Alanyaspor už se rozhodně nikam nežene. Domácí celek si hlavně hlídá své dvoubrankové vedení.
     
    87
    Thievy Bifouma si naběhl na prudkou přízemní přihrávku do pokutového území, ale jeho zakončení levačkou bylo nepřesné a skončilo nad břevnem domácí svatyně.
     
    86
    Střídání v týmu Alanyaspor: ze hřiště odchází Djalma, přichází Efecan Karaca.
     
    85
    Issam Chebake prošel po pravém křídle do blízkosti velkého vápna, jenže jeho následná pobídka do šestnáctky letěla vzduchem moc dlouhá. Domácí obrana dokázala zareagovat.
     
    84
    Cissé mohl postupovat sám proti jedinému obránci, jenže v kritický moment si předkopl míč daleko před sebe a už jej před obráncem nedohnal.
     
    83
    Tasos Bakasetas přišel o míč a hostující Thievy Bifouma pohotově zakončoval placírkou. Jeho technický pokus ale prolétl kolem levé tyče.
     
    82
    Domácí celek si pro změnu dopřál rozehrávku rohového kopu. Ani další centr však nenašel nikoho z hlavičkářů v oranžovém dresu Alanyasporu.
     
    81
    Antalyaspor zahrával přímý kop v blízkosti pokutového území. Centr z pravé strany skončil v rukavicích pozorného brankáře Malatyasporu.
     
    80
    Arturo Mina se hodně ostře pustil do hlavního rozhodčího a může být rád, že nedostal žlutou kartu za nesportovní chování. Jeho předchozí řádění odnesl Cissé.
     
    79
    Zmar hostujícího Malatyasporu nadále pokračuje. Umut Bulut tentokrát centroval z pravé strany hrací plochy, ale jeho pobídka se stočila až do autu.
     
    78
    Hosté zahrávali další přímý kop z dobré pozice. Centrovaný míč se snesl na malé vápno, kam vyrazil brankář domácího celku, jež míč vyboxoval.
     
    77
    Issam Chebake prošel na polovinu Alanyasporu, kde neustál souboj s obráncem a poroučel se k zemi. Domácí mužstvo může znovu zaútočit.
     
    76
    Cissé spěchal za přihrávkou na levé křídlo, jenže měl velké problémy se zpracováním a dvojice napadajících soupeřů jej bez problémů připravila o míč.
     
    75
    Na hrací ploše začíná přibývat nedovolených zákroků. Zejména hostujícímu celku už začínají téct nervy. Rozhodčí musí krotit emoce.
     
    74
    Střídání v týmu Yeni Malatyaspor: ze hřiště odchází Teenage Hadebe, přichází Mustafa Akbaş.
     
    73
    Tasos Bakasetas sice vypíchl míč při rozehrávce soupeře, ale podle asistenta rozhodčího už byl balón mimo hrací plochu. Domácí budou vhazovat.
     
    72
    Střídání v týmu Alanyaspor: ze hřiště odchází Salih Uçan, přichází Ceyhun Gülselam.
     
    71
    Salih Uçan si skvěle pohlídal rozběhnutého soupeře, nenechal se rozhýbat a na poslední chvíli vypíchl míč mimo hrací plochu.
     
    70
    Bifouma dosal přihrávku do blízkosti pokutového území, krásně si míč srovnal na střelu placírkou, ale jeho projektil zablokoval hned první obránce v oranžovém.
     
    69
    Karetní trest také na straně hostujícího celku! Za ostrý šlapák vidí žlutou kartu Umut Bulut.
     
    68
    Hosté se znovu vydali do útoku, jenže Alanyaspor teď brání v pevném defenzivním bloku. Bifouma navíc poslal nepřesnou přihrávku na pravou stranu.
     
    67
    Střídání v týmu Yeni Malatyaspor: ze hřiště odchází Mitchell Donald, přichází Ahmed Ildiz.
     
    66
    Exekuce přímého kopu se ujal sám faulovaný Bifouma, ale jeho technický pokus prosvištěl kousek nad břevnem. Domácí přestáli hodně těžký moment.
     
    64
    Domácí fotbalisté ještě protestovali, ale verdikt hlavního arbitra se měnit nebude. Malatyaspor si navíc vyzkouší rozehrávku přímého kopu z dobré pozice.
    62. Červená karta
     
    62
    Velká komplikace pro domácí celek! Hosté se hnali do protiútoku, ale Fabrice N´Sakala zatáhl za záchranou brzdu a vidí červenou kartu.
     
    61
    Tzavellas se při návratu na vlastní polovinu dopustil nedovoleného zákroku a zastavil rodící se útok Alanyasporu. Domácí celek bude zahrávat další přímý kop.
     
    60
    Je za námi hodina hry a zatím sledujeme zajímavý duel. Domácí celek po změně stran přidal druhou branku a nadále se tlačí do ofenzivy.
     
    59
    Střídání v týmu Alanyaspor: ze hřiště odchází Welinton, přichází Georgios Tzavellas.
     
    58
    Střídání v týmu Yeni Malatyaspor: ze hřiště odchází Murat Yıldırım, přichází Vidar Kjartansson.
     
    57
    Marafona vyrazil ven z branky na malé vápno a ukryl do rukavic centr z levé strany. Domácí brankář dnes zatím předvádí sebejistý výkon.
     
    56
    Thievy Bifouma se po levém křídle probil do blízkosti velkého vápna soupeře, nicméně jeho průnik skončil hned u prvního hráče v oranžovém.
     
    55
    Tasos Bakasetas dostal krásnou přihrávku na hranici pokutového území, jenže si nepotykal se zpracováním a drží se za hlavu. V opačném případě mohl jít sám na brankáře.
     
    54
    Alanyaspor zahrával další rohový kop. K centrovanému míči se tentokrát nedostal nikdo v oranžovém dresu. Odhlavičkovat jej totiž dokázal Tore.
     
    53
    Thievy Bifouma chtěl patičkou ukázat své míčové umění, jenže spoluhráč jeho úmysl nepochopil a balón se tak došoural až do zámezí.
     
    52
    Po následném přímém kopu domácího celku se do dalšího zakončení dostal Salih Uçan, jenže jeho hlavička prolétla vysoko nad břevnem.
     
    51
    Teenage Hadebe fauloval rozběhnutého soupeře a za šlapák dostává žlutou kartu.
    49. Papiss CISSÉ - 2:0
     
    49
    Alanyaspor právě vstřelil branku!
    K exekuci pokutového kopu se postavil PAPIS CISSÉ, který zvolil dlouhý rozběh a přízemní střelou nedal gólmanovi šanci!
    47. Hadebeho ruka v pokutovém území
     
    47
    Pokutový kop pro Alanyaspor! Teenage Hadebe zahrál v pokutovém území rukou a rozhodčí ukázal na značku pokutového kopu!
     
    46
    Alanyaspor obstaral výkop do druhého poločasu dnešního utkání. Domácí celek se ihned vydal do útoku, ale dlouhý nákop za obranu si soupeř pohlídal.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    První poločas končí! Po úvodní pětačtyřicetiminutovce může být nakonec spokojenější domácí celek! Alanyaspor vstoupil do utkání aktivně, ale během svého tlaku si nevypracoval vyloženou šanci. Malatyaspor následně srovnal obraz hry, ale ani hosté si nevypracovali šanci. Až v nastaveném čase odcentroval do velkého vápna Cissé a Tasos Bakasetas hlavou otevřel skóre. Do kabin se tak jde za stavu 1:0.
     
    45+3
    První poločas skončil.
    45+2. Tasos BAKASETAS - 1:0
     
    45+2
    Alanyaspor právě vstřelil branku!
    Alanyaspor se v nastaveném čase dostává do vedení! Favorit dnešního souboje předvedl bleskový přechod do útoku. Do pokutového území přiletěl centr z pravé strany TASOS BAKASETAS prudkou hlavičkou otevřel skóre!
     
    45+1
    Mitchell Donald se dostal do zakončení po rohovém kopu, jenže jeho hlavička nebyla zrovna nebezpečná a domácí brankář si připsal jistý zákrok.
     
    45
    Nastavují se dvě minuty!
     
    44
    Onur Bulut zůstává ležet po tvrdém zákroku soupeře na trávníku a drží se za kotník. Uvidíme, zda bude schopen pokračovat ve hře.
     
    43
    Murat Yıldırım se hnal za centrem z pravé strany, jenže domácí obránce se s ním stačil vrátit a odhlavičkoval míč mimo pokutové území.
     
    42
    Na světě je první žlutá karta! Za zatažení za záchranou brzdu ji dostává Welinton.
     
    41
    Thievy Bifouma si došel pro přihrávku na vlastní polovinu, krásně se odpoutal od svého strážce a přenesl míč přes celou šíři hrací plochy.
     
    40
    Junior Fernándes si při průniku po levém křídle pomohl zatažením za dres soupeře a dopustil se nedovoleného zákroku. Rozhodčí jeho prohřešek dobře viděl.
     
    39
    Salih Uçan se natlačil před soupeře a pohlídal cestu míče do zámezí. Hostující celek má velké problémy s přechodem do útoku. Vhazuje Alanyaspor.
     
    38
    Další chyba domácího celku při kombinaci. Junior Fernándes čekal na přihrávku na pravou stranu, jenže si nepohlídal snadné zpracování a míč mu pod kopačkou utekl do autu.
     
    37
    Marafona se musel zapojit do rozehrávky Alanyasporu. Domácí brankář přenesl těžiště hry na levou stranu, jenže tam nebyl nikdo v oranžovém dresu.
     
    36
    Teenage Hadebe získal míč na vlastní polovině, zbavil se dotírajícího Fernándese a přenesl těžiště hry na pravé křídlo.
     
    35
    Cissé si naběhl na centr z levé strany, jenže jeho zakončení bylo zbytečné. Domácí hráč si totiž nepohlídal své postavení a nechal se lapit v ofsajdu.
     
    34
    Domácí klub se opět usadil v blízkosti pokutového území soupeře, nicméně nikdo v oranžovém dresu neprocedil přihrávku do velkého vápna.
     
    33
    Onur Bulut dostal přihrávku do běhu na pravou stranu hrací plochy, jenže byl u míče příliš pozdě a už nedokázal obejít dobře postaveného obránce.
     
    32
    Murat Yıldırım dostal prostor v blízkosti pokutového území domácího mužstva, jenže místo zakončení ještě roztáhl hru na levé křídlo.
     
    31
    Zadáci Malatyasporu uklidňují dění na trávníku postupnou kombinací v zadních řadách. Nikdo z hráčů domácího Alanyasporu jejich rozehrávku nenapadá.
     
    30
    Je za námi úvodní půlhodina dnešního souboje a zatím sledujeme hodně opatrné utkání. Ani jeden z týmů nechce udělat chybu, která by soupeře pustila do šance.
     
    29
    Cissé už je zpátky na trávníku a znovu rozkmital své rychlé nohy. Domácí útočník prošel na polovinu soupeře, ale nevyslal přesnou přihrávku.
     
    28
    Až nyní se po předchozím zranění pokračuje ve hře. Fotbalisté Alanyasporu se usadili na polovině soupeře, ale jejich kombinace je hodně ospalá.
     
    26
    Cissé navíc zůstává ležet na trávníku a drží se za levý kotník. Jeho střídání by pro domácí celek bylo skutečně citelnou ztrátou.
     
    25
    Cissé byl pozdě v souboji na polovině hřiště a poslal Bifoumu k zemi jen za cenu nedovoleného zákroku. Domácí hráč si navíc sám ublížil.
     
    24
    Teenage Hadebe to přehnal s agresivitou při napadání rozehrávky soupeře. Hostující hráč dojel Ucana a může být rád, že nedostal žlutou kartu.
     
    22
    Salih Uçan se skvěle vrátil vypomoci domácí obraně a akrobatickým zákrokem odkopl míč do zámezí. Vhazovat tak bude Malatyaspor.
     
    21
    Tasos Bakasetas dostal přihrávku do blízkosti pokutového území, jenže se nedokázal rychle otočit a o míč bleskově přišel.
     
    20
    Cissé si tentokrát došel pro přihrávku na levé křídlo, jenže se obráncem nechal vytlačit do zámezí a už se nedostal do výhodné pozice.
     
    19
    Cissé se po rohovém kopu domácího celku provinil proti pravidlům, když se dopustil útočného faulu. Rozhodčí zatím podává dobrý výkon.
     
    18
    Tasos Bakasetas si naběhl na průnikovou přihrávku na polovinu Malatyasporu, jenže si nepotykal se zpracováním a obral se o možnost k zakončení.
     
    17
    Djalma se po pravé straně řítil do pokutového území, ale do cesty se mu postavil pozorný obránce, který jeho prudký přízemní centr srazil do autu.
     
    15
    Malatyaspor zahrával přímý kop na polovině soupeře. Gökhan Töre poslal centr na malé vápno, ale domácí brankář jeho pobídku vyboxoval.
     
    14
    Malatyaspor se usadil na polovině soupeře a obléhá domácí svatyni takovým házenkářským způsobem. Fotbalisté Alanyasporu zatím stojí v pevném bloku.
     
    13
    Salih Uçan si pohlídal nákop na rozběhnutého útočníka hostujícího celku a bez problémů odhlavičkoval míč do bezpečí. Hosté zatím brání pozorně.
     
    12
    Tasos Bakasetas si v osobním souboji na polovině soupeře pomohl nedovoleným zákrokem přímo před očima rozhodčího. Rozehrávat bude Malatyaspor.
     
    10
    Papiss Cissé se dostal k centru z pravé strany, jenže jeho zakončení bylo zbytečné, jelikož domácí hráč se pohyboval v ofsajdu.
     
    9
    Thievy Bifouma dostal přihrávku na levé křídlo, chytře si pustil míč kolem těla do volného prostoru, jenže jeho centr levačkou příliš pomalý.
     
    8
    Hosté se dostali do pokutového území. Gökhan Töre zkoušel zakončit hlavičkou, jenže jeho pokus zablokoval hned první obránce, od kterého se míč odrazil do autu.
     
    6
    Gökhan Töre se skvěle vrátil před vlastní branku a ve skluzu zastavil nebezpečný centr z levé strany. Malatyaspor se zatím pouze brání.
     
    5
    Až nyní se do útoku znovu vydali hosté. Sakıb Aytaç prošel po levém křídle až na polovinu Alanyasporu, kde jej domácí obránce čistým způsobem obral o míč.
     
    4
    Domácí celek se od úvodních minut usadil na polovině soupeře. Cissé si naskočil na centr na hranici velkého vápna, ale jeho hlavička byla hodně slabá.
     
    3
    Alanyaspor zahrával přímý kop na polovině soupeře. Do pokutového území přiletěl nadýchaný centr z pravé strany, ale připravený brankář ukryl míč do rukavic.
     
    2
    Papiss Cissé si řekl o průnikovou přihrávku mezi obránce soupeře. Zadáci Malatyasporu si nechtěli komplikovat situaci a raději si pomohli faulem.
     
    1
    Hostující celek obstaral výkop do prvního poločasu dnešního utkání. Malatyaspor se ihned vydal do útoku, ale nákop skončil u domácích obránců.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    Alanyaspor: Marafona – Bulut, Caulker, Welinton, N´Sakala – Siopis, Uçan – Djalma, Bakasetas, Fernándes – P. Cissé.
    Náhradníci: Birniçan – Altıntaş, Bammou, Çağıran, Gülselam, Güneş, Kanak, Karaca, Pektemek, Tzavellas.

    Yeni Malatyaspor: Farnolle – Chebake, A. Mina, Hadebe, Aytaç – Donald, M. Yıldırım – Töre, Čaalalí, Bifouma – Bulut.
    Náhradníci: Damlu – Akbaş, Ildiz, Kas, Özdemir, Walter, Kjartansson..
     
    Vzájemná duel

    V úvodním měření sil se v tomto ročníku radoval Alanyaspor, který na půdě soupeře vyhrál 3:2.
     
    Alanyaspor

    Domácí Alanyaspor je na tom mnohem lépe. Celek z turistického střediska zažívá povedenou sezónu. Alanyaspor sehrál devatenáct zápasů, ve kterých získal třicet pět bodů a patří mu pátá pozice. V případě dnešního triumfu navíc může tabulkou poskočit na pohárové pozice. Z posledních pěti zápasů vyhrál Alanyaspor hned čtyřikrát. V posledním duelu zvítězil na hřišti Kasimpasy.
     
    Yeni Malatyaspor

    Dnešní hostující celek se zatím drží ve středu ligové tabulky. Malatyaspor sice prožil skvělý vstup do sezóny, ale v pokračujícím průběhu se propadal do spodních pater. Po osmnácti duelech má tak na svém kontě jen dvacet čtyři bodů a patří mu devátá pozice. Z posledních pěti zápasů navíc vyhrál jen jednou, když v minulém kole přehrál na své půdě výsledkem 2:1 vedoucí Sivasspor.
     
    Dobrý den všem fanynkám a fanouškům fotbalu! Vítejte u sledování textového přenosu z utkání turecké Superligy mezi Alanyasporem a Yeni Malatyaspor. Výkop je stanoven na 14 hodin.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 14:00.

    Tomáš Kubečka

    Branky: 45+2. Bakasetas (P. Cissé), 49. P. Cissé (pen.) – 90+4. Chebake (Bifouma)

    Karty:   42. Welinton (ALN), 90+6. Fernándes (ALN) – 51. Hadebe (YMA), 69. Bulut (YMA)   62. N´Sakala (ALN)


    Držení míče: 41 % : 59 %.
    Střely na branku: 7:2. Střely mimo: 6:6. Rohy: 7:6. Ofsajdy: 4:0. Fauly: 12:17.
    Alanyaspor: Marafona – Bulut, Caulker, Welinton (59. Tzavellas), N´Sakala – Siopis, Uçan (72. Gülselam) – Djalma (86. Karaca), Bakasetas, Fernándes – P. Cissé.
    Náhradníci: Birniçan – Altıntaş, Bammou, Çağıran, Gülselam, Güneş, Kanak, Karaca, Pektemek, Tzavellas.

    Yeni Malatyaspor: Farnolle – Chebake, A. Mina, Hadebe (74. Akbaş), Aytaç – Donald (67. Ildiz), M. Yıldırım (58. Kjartansson) – Töre, Čaalalí, Bifouma – Bulut.
    Náhradníci: Damlu – Akbaş, Ildiz, Kas, Özdemir, Walter, Kjartansson.
    bahis siteleri