Ankaragücü – Kasımpaşa 1:1 (kon.) | Alanyaspor – Yeni Malatyaspor 2:1 (kon.) | Gaziantep – Sivasspor 5:1 (kon.)
Galatasaray – Kayserispor 4:1 (kon.)
konec
MKE Ankaragücü
1:1 (0:1)
Kasımpaşa SK
Neděle 02.02.2020, 11:30 • Eryaman Stadium, Ankara • Turecká Superliga • 20. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 11:30.
     
    Dobrý den všem fanynkám a fanouškům fotbalu! Vítejte u sledování textového přenosu z utkání turecké Superligy mezi MKE Ankaragucu a Kasimpasa SK. Výkop je stanoven na 11:30.
     
    Dnes budeme společně sledovat typický souboj o záchranu. Hostující Kasimpasa má na svém kontě jen patnáct bodů a patří jí šestnáctá pozice ligové tabulky. Na záchranu aktuálně ztrácí tři body. Domácí celek je na tom ještě o dva body hůře a s bojem o setrvání mezi tureckou smetánkou to bude mít hodně těžké. Kasimpasa v posledním duelu padla na domácí půdě s Alanyasporem, zatímco Ankaragucu uhrálo remízu 1:1 na půdě posledního Kayserisporu.
     
    Vzájemný duel

    Dnešní soupeři se spolu utkali na konci srpna. Anakaragucu vyhrálo 1:0 díky Parlakově brance.
     
    Úvodní sestavy:

    MKE Ankaragücü: Çelikay – Kitsiou, Kulušić, Pazdan, Pinto – Lobžanidze, Lukasik, Scarione, Ağçay, Rodrigues – Orgill.
    Náhradníci: Kafkasyalı, Bekleviç – Akan, Aygören, Faty, Karayel, Canteros, Kubalas, Parlak.

    Kasımpaşa SK: Öztürk – Tirpan, S. Popov, Břečka, Haddadí – Serbest, Hajradinovič, Depe, Ndongala, Quaresma – Baba Thiam.
    Náhradníci: R. Köse, Can Yildiz – Haspolat, Demirli, Kurukalip, J. Fernandes, Koç, Çetinkaya, Šarlija, Yazgili.

    Rozhodčí: Meler – Duran, Takpak.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    1
    Hosté obstarali výkop do prvního poločasu dnešního duelu. Kasimpasa se ihned vydala do útoku, jenže nákop na polovinu soupeře byl moc dlouhý.
     
    2
    Tomáš Břečka si při zpracování míče pomohl rukou, což neuniklo zraku hlavního rozhodčího, který odpískal přímý kop ve prospěch domácího mužstva.
     
    3
    Ante Kulušić si v pokutovém území naskočil na nadýchaný centr z levé strany, jenže musel hlavičkovat v záklonu a poslal svůj pokus vysoko nad břevno.
     
    4
    Stelios Kitsiou si v souboji u pomezní čáry skvělým způsobem pokryl míč tělem a nechal se faulovat. Dotírající soupeř jej faulem poslal k zemi.
     
    5
    Domácí celek vlétl do zápasu velice aktivně. Gerson Rodrigues se dostal do zakončení z hranice velkého vápna, ale jeho pokus skončil v rukavicích brankáře.
     
    6
    Dieumerci Ndongala sprintoval za nákopem na polovinu soupeře, jenže domácí brankář měl k míči o tři kroky blíže a bez problémů jej ukryl do rukavic.
     
    7
    Gerson Rodrigues si zpracoval odražený míč v blízkosti pokutového území soupeře, jenže měl znovu problémy s přechodem do šestnáctky a balón mu utekl do autu.
     
    8
    Stelios Kitsiou vhazoval na pravé straně hrací plochy. Domácí fotbalista našel Tiaga Pinta, jenže druhý jmenovaný nezvládl přenesení hry na pravou stranu.
     
    9
    Kasımpaşa právě vstřelila branku!
    Hostující celek se velice rychle dostává do vedení! Kasimpasa udeřila ze své první nebezpečné akce v utkání. Na povedený centr z levé strany si naskočil DIEUMERCI NDONGALA a hlavou otevřel skóre!
    9. Dieumerci NDONGALA - 0:1
     
    11
    Hostující celek je po vstřelení úvodní branky dnešního souboje pořádně na koni. Kasimpasa se usadila na polovině soupeře, jenže kombinace teď trošičku vázla.
     
    12
    Ndongala se řítil za dalším povedeným centrem, jenže tentokrát musel hlavičkovat během rybičky a poslal své zakončení vysoko nad břevno.
     
    14
    Usáma Haddadí se skvěle vrátil na vlastní polovinu, kde se tělem natlačil před soupeře a dokázal míč odehrát mimo nebezpečný prostor.
     
    15
    Pozor! Hosté sice vsítili druhou branku, jenže Ndongala stál podle VARu v ofsajdu!
    15. Ndongalova neuznaná branka
     
    17
    Domácí celek před malou chvíli přestál těžké chvíle a může se znovu zapojit do útočení. Naopak hosté jsou po neuznání branky pořádně rozhození.
     
    18
    Také domácí celek se nyní tlačil do zakončení, jenže hostující brankář si poradil s centrem od rohového praporku a bez větších problémů ukryl míč do rukavic.
     
    19
    Kasimpasa uklidňuje hru kombinací na vlastní polovině. Nikdo ve žlutomodrém dresu domácího celku rozehrávku soupeře zrovna neatakuje.
     
    20
    Také hostující brankář se nyní musel zapojit do rozehrávky svého mužstva. Jeho nákop na pravou stranu byl však moc krátký a skončil u soupeře.
     
    21
    Mame Baba Thiam si na polovině soupeře skvěle pokryl míč, zbavil se napadajícího obránce a mohl postupovat vpřed. Další hráč jej ale nedovoleným zákrokem poslal k zemi.
     
    22
    Kasimpasa následně zahrávala přímý kop v blízkosti pokutového území. Jeho exekuce se ujal Dieumerci Ndongala, jenže technickou střelou trefil zeď.
     
    23
    Ricardo Quaresma špatně došlápl na polovině soupeře a drží se za pravý kotník. Uvidíme, zda bude portugalský fotbalista potřebovat ošetření.
     
    24
    Domácí fotbalisté mají obrovské problémy s přechodem na polovinu svého soupeře. Do zajímavé pozice se sice dostal Gerson Rodrigues, ale dlouho otálel s rozehrávkou a přišel o míč.
     
    25
    Ndongala se řítil za další prudkou přihrávkou na polovinu soupeře, jenže obránci domácího celku teď stáli blízko u sebe a odhlavičkoval míč do autu.
     
    26
    Tiago Pinto se skvěle vrátil s rozběhnutým soupeřem po pravé straně, natlačil se před něj tělem a dokázal balón zakopnout do zámezí.
     
    27
    Ricardo Quaresma vyslal průnikovou přihrávku mezi obránce soupeře, nicméně nikdo v bílém dresu na jeho pobídku nezareagoval a míč skončil v rukavicích brankáře.
     
    28
    Mame Baba Thiam si dal tělo do hlavičkového souboje a jeden z domácích hráčů jej ve vzduchu doslova zboural. Rozehrávat bude Kasimpasa.
     
    29
    Gelson Rodrigues si naběhl na prostrčení do pokutového území, jenže ve velké rychlosti už nedokázal ukočírovat svůj pohyb a střelou v pádu trefil boční síť.
     
    30
    Je za námi úvodní půlhodina dnešního souboje a zatím sledujeme velice zajímavé utkání. Hostující Kasimpasa vlétla do utkání lépe a zatím nepouští domácí celek do šancí.
     
    31
    Ezequiel Óscar Scarione vymyslel krásnou přihrávku do pokutového území, jenže brankář hostujícího celku dával dobrý pozor a schoval míč do rukavic.
     
    33
    Domácí celek se nyní znovu vydal na polovinu soupeře, jenže kombinace hráčů v modrožlutém neměla dlouhého trvání. Tempo hry v posledních minutách hodně opadlo.
     
    34
    Obránce Meriah si dal pozor na průnikovou přihrávku za obranu a bez problémů míč zpracoval pro sebe. Následná rozehrávka se mu ale moc nepovedla.
     
    35
    Ricardo Quaresma se vrátil na vlastní polovinu, kde vypomohl spoluhráčům v zisku balónu. V následném přechodu na polovinu soupeře mu ale nikdo nepomohl.
     
    36
    Gerson Rodrigues si naběhl na vysoký nákop na polovinu soupeře, ale Haddadi jej skvěle bránil a nedovolil mu si míč zpracovat. Kasimpasa brání skvěle.
     
    37
    Domácí celek zahrával přímý kop na polovině soupeře. Přetažený centr propadl k Rodriguesovi, který mohl zakončovat, jenže dlouho váhal a o míč přišel.
     
    38
    Celek z turecké metropole se usadil na polovině soupeře, jenže obrana Kasimpasy stojí v pevném bloku a nedává domácím prostor ke kombinaci.
     
    39
    Ante Kulušić získal míč na polovině hřiště, ale před dotírajícím soupeřem jej nedokázal udržet.
     
    40
    Korcan Çelikay vystartoval ven z branky, jenže dobíhající soupeř jej trefil kopačkou do hlavy. Uvidíme, zda bude schopen pokračovat ve hře.
     
    41
    Fatih Öztürk vystartoval za hranici pokutového území, jenže hlavou odehrál míč mimo nebezpečný prostor. Domácí ale zkouší útočit pomocí vysokých nákopů.
     
    43
    Domácí celek se opět usadil na polovině soupeře, jenže nikdo v modrožlutém dresu se tentokrát nedostal k odcentrování.
     
    44
    Mame Baba Thiam si pomohl včasným skluzem na polovině soupeře a odkopl míč do zámezí. Vhazovat bude domácí celek.
     
    45+1
    Nastavuje se jedna minuta!
     
    45+2
    Žlutou kartu dostává Dieumerci Ndongala (Kasımpaşa SK).
     
    45+3
    První poločas skončil.
     
    První poločas končí! Po úvodní pětačtyřicetiminutovce mohou být spokojenější fotbalisté hostující Kasimpasy. Hráči v bílých dresech vlétli do utkání velice aktivně a Ndongala vsítil úvodní branku. Stejný hráč mohl skórovat ještě jednou, ale jeho zásah nemohl platit kvůli ofsajdu. Domácí jsou zatím směrem dopředu naprosto bezzubí. Do kabin se proto jde za stavu 0:1.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    46
    Domácí obstarali výkop do druhého poločasu dnešního souboje. Vysoký nákop na levou stranu doplachtil do autu.
     
    48
    Ezequiel Óscar Scarione si naběhl na pobídku do pokutového území, jenže musel zakončovat z ostrého úhlu a vůbec netrefil branku.
     
    50
    Jeden z domácích útočníků upadl po souboji v pokutovém území! Rozhodčí vše zkoumá na videu!
     
    51
    A bude to pokutový kop pro celek z hlavního města Turecka!
     
    52
    Ankaragücü právě vstřelilo branku!
    Je vyrovnáno! K exekuci pokutového kopu se postavil GELSON RODRIGUES a pěknou střelou poslal míč do horního rohu!
    52. Gerson RODRIGUES - 1:1
     
    54
    Domácí celek je po vstřelení vyrovnávací branky nabuzený a nadále se tlačí do útoku. Obrana Kasimpasy ale pokračuje v bránění v pevném bloku.
     
    55
    Hosté se po delší době usadili na polovině domácího mužstva, jenže nikdo v bílém tentokrát nevymyslel nebezpečnou přihrávku.
     
    56
    Rodrigues se znovu dostal do zakončení z hranice pokutového území, ale jeho pokus nebyl nebezpečný. Skákavá střela prolétla daleko od zadní tyče.
     
    57
    Střídání v týmu MKE Ankaragücü: ze hřiště odchází Ezequiel Óscar Scarione, přichází İlhan Parlak.
     
    59
    Kasimpasa předvedla rychlý útok vedený po levém křídle, jenže průniková přihrávka za obranu směřovala jen do ofsajdu.
     
    60
    Je za námi hodina hry a zatím sledujeme obrovskou bitvu. Domácí celek dokázal po změně stran vyrovnat, ale Kasimpasa opět převzala otěže.
     
    61
    Hosté zahrávali přímý kop v blízkosti pokutového území domácího mužstva. Jeho rozehrávky se ujal Quaresma, ale technickou střelou poslal kousek nad břevno!
     
    63
    Ndongala si na hranici pokutového území navedl míč na pravačku, zkoušel technické zakončení, ale míč se mu svezl po kopačce a prolétl vysoko nad břevnem.
     
    64
    Ndongala spěchal za vysokým nákopem na polovinu soupeře, jenže míč nabral velkou výšku a skončil v autu. Vhazovat budou domácí.
     
    65
    Střídání v týmu MKE Ankaragücü: ze hřiště odchází Sedat Ağçay, přichází Ricardo Faty.
     
    68
    Hostující obrana si dala pozor na vysoký nákop na hranici pokutového území, jenže nikdo v bílém se následně nedostal k odraženého míči.
     
    70
    Domácí celek zahrával rohový kop. Centrovaný míč se snesl na malé vápno, kam si došel hostující brankář a bez problémů ukryl míč do rukavic.
     
    72
    Také Kasimpasa se usadila v blízkosti pokutového území. Centrované míče však pouze létají do rukavic připraveného brankáře.
     
    73
    Střídání v týmu Kasımpaşa SK: ze hřiště odchází İlhan Depe, přichází Anıl Koç.
     
    75
    Domácí brankář se při zákroku srazil s vlastním obráncem a zůstává ležet na trávníku. Uvidíme, zda bude potřeba nějaké ošetření.
     
    77
    Až nyní se po ošetřování opět pokračuje ve hře. Domácí brankář nakopl míč na polovinu soupeře, ale opět balón odevzdal hráčům Kasimpasy.
     
    78
    Žlutou kartu dostává Ricardo Faty (MKE Ankaragücü).
     
    79
    Střídání v týmu MKE Ankaragücü: ze hřiště odchází Saba Lobžanidze, přichází Cebrail Karayel.
     
    81
    Kasimpase se vydala do útoku po pravém křídle, jenže centr z pravé strany hrací plochy byl moc prudký a skončil v rukavicích připraveného brankáře.
     
    82
    Mame Baba Thiam potáhl míč vpřed po levém křídle, jenže ve velké rychlosti už nedokázal přesně odcentrovat. Domácí celek po změně stran brání skvěle.
     
    83
    Žlutou kartu dostává Ricardo Quaresma (Kasımpaşa SK).
     
    85
    Fatih Öztürk si při jednom ze zákroku přivodil nějaké zranění zápěstí a nyní zůstává ležet na trávníku. Uvidíme, jak dlouho bude ošetřování trvat.
     
    86
    Orgill za předchozí faul nakonec dostává žlutou kartu.
     
    87
    Až nyní se znovu pokračuje ve hře. Kasimpasa se usadila na polovině soupeře a fotbalisté v bílém si hledají cestičku do pokutového území.
     
    88
    Mickaël Tirpan získal odražený míč na levé straně hrací plochy a odcentroval do velkého vápna. Jeho pobídku domácí stopeři odkopli do autu.
     
    90
    Tiago Pinto poslal prudkou přihrávku za obranu soupeře. Gerson Rodrigues se k míči sice dostal, ale vyběhnutý brankář před ním balón rezolutně zakopl na tribunu.
     
    90+1
    Nastavují se tři minuty!
     
    90+3
    Opět se nějaké dvě minuty nehrálo! Rozhodčí totiž musel přerušit hru kvůli dalšímu ošetřování.
     
    90+4
    Žlutou kartu dostává Ante Kulušić (MKE Ankaragücü).
     
    90+5
    Domácí celek se dostal do zakončení, jenže vzrušení bylo zbytečné! Tvrdé ráně do tyče totiž předcházel odmávaný ofsajd.
     
    90+6
    Domácí se znovu dostali k míči a podnikli rychlý výpad po pravém křídle. Obrana Kasimpasy dokázala zasáhnout na poslední chvíli.
     
    90+7
    Střídání v týmu Kasımpaşa SK: ze hřiště odchází Ricardo Quaresma, přichází Dogucan Haspolat.
     
    90+8
    Střídání v týmu Kasımpaşa SK: ze hřiště odchází Dieumerci Ndongala, přichází Ahmet Hakan Demirli.
     
    90+9
    Konec zápasu.
     
    Je konec! Dnešní záchrankářský souboj nakonec končí výsledkem 1:1! První poločas končí! Hráči v bílých dresech vlétli do utkání velice aktivně a Ndongala vsítil úvodní branku. Stejný hráč mohl skórovat ještě jednou, ale jeho zásah nemohl platit kvůli ofsajdu. Domácí celek zabral až po změně stran a rychle se dočkal pokutového kopu, který proměnil Gerson Rodrigues. Další šance už ale nepřišly a oba týmy si tak odnášejí po bodu.
     
    Držení míče: 56 % : 44 %.
    Střely na branku: 3:3. Střely mimo: 6:13. Rohy: 3:9. Ofsajdy: 2:2. Fauly: 14:15.
     
    Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Pěkný den! (13:31:27)

    Tomáš Kubečka

    Branky: 52. Rodrigues (pen.) – 9. Ndongala (Haddadí)

    Karty:   78. Faty (ANK), 86. Orgill (ANK), 90+4. Kulušić (ANK) – 22. Serbest (KSK), 45+2. Ndongala (KSK), 83. Quaresma (KSK)


    Držení míče: 56 % : 44 %.
    Střely na branku: 3:3. Střely mimo: 6:13. Rohy: 3:9. Ofsajdy: 2:2. Fauly: 14:15.
    MKE Ankaragücü: Çelikay – Kitsiou, Kulušić, Pazdan, Pinto – Lobžanidze (79. Karayel), Lukasik, Scarione (57. Parlak), Ağçay (65. Faty), Rodrigues – Orgill.
    Náhradníci: Kafkasyalı, Bekleviç – Akan, Aygören, Faty, Karayel, Canteros, Kubalas, Parlak.

    Kasımpaşa SK: Öztürk – Tirpan, S. Popov, Břečka, Haddadí – Serbest, Hajradinovič, Depe (73. Koç), Ndongala (90+8. Demirli), Quaresma (90+7. Haspolat) – Baba Thiam.
    Náhradníci: R. Köse, Can Yildiz – Haspolat, Demirli, Kurukalip, J. Fernandes, Koç, Çetinkaya, Šarlija, Yazgili.

    Rozhodčí: Meler – Duran, Takpak
    bahis siteleri