Montpellier – Saint-Étienne 1:0 (kon.) | Štrasburk – Remeš 3:0 (kon.) | PSG – Lyon 4:2 (kon.)
konec
Montpellier HSC
1:0 (1:0)
AS Saint-Étienne
Neděle 09.02.2020, 15:00 • Stade de la Mosson, Montpellier • Francouzská Ligue 1 Uber Eats • 24. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Je konec! Dnešní utkání nakonec končí vítězstvím Montpellier, kterému se povedlo vyhrát výsledkem 1:0. Saint-Étienne se ve druhém dějství snažilo s výsledkem něco udělat, jenomže hostující celek neustále narážel na pozornou obranu soupeře. Ta dnes podala velice zodpovědný výkon, na druhou stranu se Montpellier snažilo také útočit, avšak nic nebezpečného jsme neviděli. (16:52:12)
     
    Držení míče: 43 % : 57 %.
    Střely na branku: 3:5. Střely mimo: 4:11. Rohy: 3:6. Ofsajdy: 0:0. Fauly: 19:14.
     
    90+4
    Konec zápasu.
     
    90+3
    Ono to skutečně vypadá, že žádnou další branku už neuvidíme. Do konce tohoto zápasu nezbývá moc času, Montpellier drží svého soupeře v bezpečné vzdálenosti.
     
    90+2
    Až příliš čitelnou nahrávkou to zkoušel hostující Honorat, kterému se tak nepovedlo propasírovat nahrávku na Correiu. Pochvalu si naopak zaslouží Congré.
     
    90
    Druhý poločas bude nastaven o čtyři minuty.
     
    89
    Zanedlouho se nám rozběhne poslední minuta řádné hrací doby, koncovka tohoto zápasu by mohla být ještě hodně zajímavá. Určitě musíme počítat s nastavením.
     
    88
    Domácí hráči se po delší době dostali k hranici velkého vápna, kde se jim povedlo vybojovat rohový kop. Ten nakonec rozehrál Savanier, po jehož centru hlavičkoval nad Hilton.
     
    87
    Nakonec to na sebe vzal Boudebouz, který to zkoušel z přehuštěného prostoru střelou pod horní konstrukci. Balón se nakonec snesl vysoko nad břevno branky.
     
    86
    Saint-Étienne se opět dostalo k blízkosti pokutového území, nicméně stále se nedostalo k ničemu vážnějšímu. Obrannou povinnost si dokázal splnit Le Tallec.
     
    81
    Do konce tohoto zápasu zbývá něco málo kolem deseti minut. Montpellier i nadále drží jednobrankové vedení, hostující celek je i nadále směrem dopředu neškodný.
     
    80
    S míčem se hodně vytáhl také obránce Perrin, kterému se povedlo rozehrát velice přesně. Jeho nahrávka sice našla Abiho, avšak ten nic světoborného nevymyslel.
     
    79
    Střídání v týmu Montpellier HSC: ze hřiště odchází Mihailo Ristić, přichází Thibaut Vargas.
     
    78
    Střídání v týmu AS Saint-Étienne: ze hřiště odchází Miguel Trauco, přichází Charles Nathan Abi.
     
    78
    Saint-Étienne se i nadále směrem dopředu hodně trápí. Tentokráte to zhruba ze třiceti metrů od branky zkoušel Aholou, jehož pokus skončil až na tribuně.
     
    77
    Fofana se výpadem pustil k hranici pokutového území, odkud se následně pokoušel o centr. Tím našel pouze jednoho z protihráčů, který ihned odvracel do bezpečí.
     
    76
    Ten se ovšem moc nepovedl, neboť se padající míč snesl přímo do rukavic brankáře Rulliho. Domácí brankář poté odkopl na druhou stranu, kde zakročil Perrin.
     
    75
    Aholouva nahrávka skončila na prvním protihráči, posléze to po levé straně zkoušel jeho kolega Honorat, který trefil soupeře. Následovat bude další rohový kop.
     
    74
    Velice zkušeně to provedl domácí Delort, který se chtěl prodrat po pravém křídle až na druhou stranu, avšak ještě před půlící čárou mu v tom zabránil Fofana.

    David Suchý

    Branky: 25. Delort (Sambia)

    Karty:   64. Ristić (MON) – 16. Perrin (SET), 45. Fofana (SET), 51. Bouanga (SET)   39. Sambia (MON)


    Držení míče: 43 % : 57 %.
    Střely na branku: 3:5. Střely mimo: 4:11. Rohy: 3:6. Ofsajdy: 0:0. Fauly: 19:14.
    Montpellier HSC: Rulli – Le Tallec, Hilton (C), Congré – Sambia, Ferri (62. Chotard), Savanier, Ristić (79. Vargas) – Laborde, Mollet (44. Souquet), Delort.
    Náhradníci: Bertaud – Boutobba, Chotard, Souquet, Vargas, Yun, Vidal.

    AS Saint-Étienne: Ruffier (C) – Fofana, Perrin, Saliba – Macon (52. Honorat), Cabaye, Aholou, Trauco (78. Abi) – Diony (70. Correia), Boudebouz, Bouanga.
    Náhradníci: Moulin – Debuchy, Abi, Dioussé, Honorat, M'Vila, Correia.

    Rozhodčí: Delerue – Jeanne, Viala
    bahis siteleri