Kayserispor – Antalyaspor 2:2 (kon.) | Sivasspor – Başakşehir 1:1 (kon.) | Kasımpaşa – Galatasaray 0:3 (kon.)
konec
Kasımpaşa SK
0:3 (0:3)
Galatasaray Istanbul
Neděle 09.02.2020, 17:00 • Recep Tayyip Erdoğan Stadyumu, Istanbul • Turecká Superliga • 21. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Galatasaray odehrál na hřišti Kasımpaşy skvělý zápas, o jehož osudu rozhodl první poločas. Hned z kraje zápasu si vstřelil vlastní gól obránce Jasín Maríá a ještě před přestávkou zadělal na hattrick Adem Büyük, nakonec ho však nezkompletoval. Hosté se dotáhli bodově na čtvrté místo a společně s Alanyasporem mají 39 bodů. Konečný výsledek. Kasımpaşa 0 Galatasaray Istanbul 3. (18:58:24)
    Galatasaray dnes potvrdil roli favorita a vyhrál rozdílem třídy
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    90+3
    Sufiján Fígúlí mohl skórovat po dělové střele zpoza šestnáctky, jenže Fatih Öztürk ji vyrazil!
     
    90+2
    Henry Onyekuru byl zřejmě hráčem, který se ocitl za domácí obranou sám a přízemní střelou mířil k pravé tyči, jenže Fatih Öztürk pak míč vytáhl na rohový kop! Další fantastický zákrok brankáře.
     
    90+1
    Střídající Gerard Gohou se dostal po centru z rohového kopu k hlavičce, jenže uprostřed šestnáctky hlavičkoval vysoko nad bránu a Fernando Muslera nemusel zasahovat.
     
    90
    Nad rámec dnešního zápasu byly nastaveny 3 minuty.
     
    87
    Kasımpaşa se dostala na levé straně hřiště k nebezpečnému přízemnímu centru a na přední tyči číhala dvojice domácích hráčů, jenže hosté míč odvrátili.
     
    85
    Anıl Koç na levé straně hřiště vypálil zpoza šestnáctky a jeho táhlá přízemní střela mířila k přední levé tyči brány, kde byl připravený brankář Fernando Muslera.
     
    84
    Selçuk Inan se dostal po centru z levé strany šestnáctky na přední tyči k hlavičce, jenže zamířil přímo do náruče brankáře Fatiha Öztürka, který míč nadvakrát zastavil.
     
    83
    Mariano se pokusil vypálit zpoza šestnáctky, jenže jeho prudká přízemní střela byla zablokována.
     
    81
    Aytaç Kara rozehrál volný přímý kop a rozhodl se pro centr na vzdálenější pravou tyč, který bez teče zamířil vedle brány, a Fernando Muslera tedy nemusel zasahovat.
     
    81
    Střídání v týmu Kasımpaşa SK: ze hřiště odchází Tarkan Serbest, přichází Gerard Gohou.
     
    80
    Střídání v týmu Galatasaray Istanbul: ze hřiště odchází Jean Michaël Seri, přichází Selçuk Inan.
     
    79
    İlhan Depe si to z levého křídla namířil do šestnáctky mezi dvěma protihráči a byl faulován. Fotbalisté Kasımpaşy budou rozehrávat volný přímý kop.
    77. Sufiján Fígúlí mohl poslat hosty do čtyřbrankového vedení!
     
    77
    Sufiján Fígúlí mířil po nádherné kombinační akci z levé strany šestnáctky ke vzdálenější pravé tyči, Fatih Öztürk ale dokázal jeho přízemní střelu vyrazit a následná dorážka byla zablokována!
     
    77
    Tarkan Serbest byl zřejmě hráčem, který nyní vypálil zpoza šestnáctky, jeho střela ale byla slabá a navíc zamířila doprostřed brány, kde ji snadno lapil Fernando Muslera.
     
    76
    Do konce zápasu zbývá odehrát necelých patnáct minut a Galatasaray stále vede na hřišti Kasımpaşy rozdílem třídy. Domácí jsou ale předposlední, takže to není překvapení.

    Tomáš Reiner

    Branky: 6. Maríá (vla.), 22. Büyük (pen.), 41. Büyük (Mariano)

    Karty:   21. Hadergjonaj (KSK), 61. Břečka (KSK)


    Držení míče: 39 % : 61 %.
    Střely na branku: 3:8. Rohy: 4:5. Ofsajdy: 3:0. Fauly: 12:11.
    Kasımpaşa SK: Öztürk – Hadergjonaj, Maríá, Břečka, Haddadí – Tirpan – Quaresma (C) (59. Depe), Serbest (81. Gohou), Kara, Ndongala (65. Koç) – Baba Thiam.
    Náhradníci: R. Köse – Koç, Haspolat, Gohou, Çetinkaya, Demirli, Erdoğan, Depe, Çetin, J. Fernandes.

    Galatasaray Istanbul: Muslera (C) – Mariano, Marcão Teixeira, Donk, Saracchi (4. Linnes) – Lemina, Seri (80. Inan) – Fígúlí, Akbaba (65. Onyekuru), Ö. Bayram – Büyük.
    Náhradníci: Kocuk – Linnes, Özbayraklı, Çalık, E. Bayram, Inan, Onyekuru, Sekidika, Andone, Antalyalı.

    Rozhodčí: Mete Kalkavan. Asistenti: Ceyhun Sesigüzel, Esat Sancaktar. Čtvrtý rozhodčí: Burak Şeker. VAR: Abdulkadir Bitigen. Asistent VAR: Erdinç Sezertam
    bahis siteleri