Zbuzany – Ml. Boleslav B 3:1 (kon.) | Pardubice B – Chlumec n/C 0:1 (kon.) | Přepeře – Bohemians B 4:1 (kon.)
Živanice – Velvary 2:2 (3:4 po pen.)
konec
FK Pardubice B
0:1 (0:0)
FK Chlumec nad Cidlinou
Sobota 10.10.2020, 10:15 • Stadion Pod Vinicí • Česká fotbalová liga (B) • 8. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Ode mě je to pro dnešek vše, přeji vám hezký zbytek dne a někdy zase u onlajnu na počtenou! (12:09:12)
     
    Je konec! Ze tří bodů se mohou radovat hostující fotbalisté, kteří vyhráli hubeným výsledkem 1:0. O jedinou branku se z rychlého protiútoku postaral Roman Čáp. Pardubice měly šance na vyrovnání, ale jednou jim v tom zabránila branková konstrukce, jednou skvělý zásah obránce na brankové čáře.
     
    90+1
    Konec zápasu.
     
    90+1
    Hosté přežili obrovskou šanci, načež sami vybojovali vhazování na útočné polovině. S tím tedy rozhodně nespěchali... Navíc ihned poté končí zápas!
     
    90
    Nyní mohlo být po přímém kopu srovnáno! Ten si vzal na starost David Huf, který kroutil dobře k tyči. Letáček se ani nehnul, ale na brankové čáře ho zachránil jeden ze spoluhráčů, který doběhl!
     
    89
    Tomáš Čelůstka se postavil k rozehrávce standardní situace z velmi zajímavé pozice. Jeho centr ovšem dokázal odvrátit první hráč hostujícího týmu.
     
    88
    Domácí navíc udělali chybu na útočné polovině, kterou hasili na poslední možný moment. Obránce to však zvládl a na poslední chvíli míč odpálil ke gólmanovi.
     
    87
    No, do konce zápasu už nám chybí opravdu málo času, Pardubice budou muset vrhnout všechny své síly do útoku. Hosté zatím ale v obraně chybu neudělali.
     
    86
    Hosté poslali na hřiště čerstvé síly, které budou mít za úkol nejspíše hlavně hrozit. Ihned jsme to viděli, nakonec je z toho pro Chlumec nad Cidlinou rohový kop.
     
    84
    Střídání v týmu FK Chlumec nad Cidlinou: ze hřiště odchází Jiří Kučera, přichází Ondřej Vaníček.

    Střídání v týmu FK Chlumec nad Cidlinou: ze hřiště odchází Tomáš Bastin, přichází Vít Vejr.

    Střídání v týmu FK Chlumec nad Cidlinou: ze hřiště odchází Tomáš Labík, přichází Jan Labík.
     
    83
    Domácí to chtěli zkusit narážečkou, jenže místo toho přišla slibná šance hostí! Osamocený hráč se hnal ze strany na gólmana, který jeho ránu vyrazil!
     
    82
    Domácí tým se dostal k dalšímu zakončení, které šlo hned přes několik hráčů. Naštěstí pro hostujícího gólmana nepřišla teč, takže lapil míč do rukavic.
     
    81
    Srovnání mohlo přijít jako blesk z čistého nebe! Hlavičku z dobré pozice ale nejspíše Bráta jemně tečoval rukou, načež se balón odrazil do tyče a ven ze hřiště! Hostům nyní muselo zatrnout.
     
    80
    Navíc hráči ve světle modrých dresech aktivně napadají, díky čemuž získali balón. Viděli jsme slušný projektil, který Letáček musel zkrotit nadvakrát.
     
    79
    Pardubicím se začíná pomalu ale jistě krátit čas na srovnání stavu. Hosté navíc hrají celkem v pohodě, hrozí z rychlých brejků a v obraně hrají bez chyb.
     
    78
    To nebyla vůbec špatná šance na straně Chlumce nad Cidlinou! Po centru však přišlo špatné zpracování a odskok míče, navíc byl nakonec odpískán ofsajd.
     
    77
    Jeden z hostujících hráčů schytal úder do obličeje, tady asi mohla přijít i žlutá karta. Té jsme se však nedostali, zatím se podle sudího hraje čistý zápas.
     
    75
    Matěj Vít dostal přihrávku na polovinu hřiště a rychle poslal míč na levou stranu. Asi nikoho nepřekvapí, že jsme viděli centr, který hostující obrana odvrátila.
     
    74
    Na straně Pardubic jsme viděli další centr, ale ty zatím nejsou doménou ani jednoho týmu. Poté přišla střela z velké dálky, ale ta skončila hodně mimo hřiště.
     
    73
    Dlouhými centry to fungovat spíše nebude. Vždy přijde laciná ztráta, když balón doskáče až ke gólmanovi. Chlumec nad Cidlinou stále drží hubené vedení.
     
    72
    Střídání v týmu FK Chlumec nad Cidlinou: ze hřiště odchází Tomáš Hynek, přichází Jan Novotný.
     
    71
    Jeden z hostujících fotbalistů zůstal ležet po souboji na zemi. Ten byl vyhodnocený jako faul. Hráč hostí se po chvíli zvedl a bude schopen pokračovat.
     
    70
    Posledních dvacet minut do konce utkání a ještě nějaké menší nastavení! Pardubice už dvakrát vystřídaly a zatím to nevypadá, že by to ofenzivu zlepšilo.
     
    69
    Tomáš Formáček měl na pravé straně spoustu prostoru, a tak posílal centr do šestnáctky. Tam měl ale jen jednoho spoluhráče, se kterým si obrana poradila.
     
    68
    Domácí celek by potřeboval útočit, jenže to se mu v posledních minutách zrovna nedaří. Přesto alespoň vybojovali rozehrávku po faulu na polovině hřiště.
     
    67
    To bylo zajímavé, ale nakonec hostující akci zastavil ofsajd! Skvělou pst vymysleli domácí fotbalisté, jinak bychom nejspíše viděli další gól v jejich síti.
     
    66
    Tato akce se Chlumci nad Cidlinou nepovedla. Hráči totiž odskočil balón od kopačky a dostal se mimo hrací plochu. Škoda, hráčů bylo v šestnáctce dost.
     
    65
    Domácí měli možnost standardní situace, k jejíž rozehrávce se postavil Tomáš Čelůstka. Jeho centr ovšem dopadl jen na hlavu hostujícího fotbalisty.
     
    64
    Z druhé půle už nám uteklo téměř dvacet minut a my jsme konečně v tomto duelu viděli gól. O ten se postaral Roman Čáp, a tak hosté těsně vedou.
     
    63
    Viděli jsme další zajímavý zákrok v šestnáctce, ale penalta se znovu nepíská. Domácí hráč se opřel rukama do těla soupeře, ale ten nejspíše pád trochu přihrál.
     
    62
    Střídání v týmu FK Pardubice B: ze hřiště odchází Langedijk, přichází Lukáš Zelenka.
     
    61
    Michal Petráň to měl nejspíše zkusit ranou z první. Místo toho předvedl kličku a dostal sám sebe ze střeleckého úhlu, dobývání Pardubic tak začíná nanovo.
     
    60
    Obrovská šance na druhé straně! Viděli jsme akci dva na jednoho. Hostující hráč si následně chtěl obhodit gólmana, který ho trochu rozhodil z rovnováhy. Ten se následně dostal mimo střelecký úhel a míč skončil v zámezí. Penalta se ale nepíská, Petáček bude odkopávat!
     
    59
    Po delší době se hráči v červeném dostali s míčem na útočnou polovinu. David Huf předvedl skvělou zasekávačku, ale následně pokazil přihrávku před bránu.
     
    57
    Ten se jim však nepodařilo využít, navíc hra je přerušena. Petáček se ocitl na zemi, když narazil do spoluhráče a nejspíše si trochu zranil nohu. Ošetření nebylo třeba a brankář Pardubic bude pokračovat.
     
    56
    Domácí hráči sice měli možnost vhazovat na své obranné polovině, ale hosté předvedli dobré napadání. Mají nyní obrovský tlak v okolo šestnáctky.
     
    55
    Pardubice budou muset přidat směrem dopředu. Obrana Chlumce nad Cidlinou zatím jejich akce zastavuje, navíc hosté budou hrozit z rychlých akcí.
     
    54
    david Huf posunul balón dopředu na spoluhráče, ovšem ten si s tím neporadil. Vběhl rovnou do dvojice soupeřů, která mu ho z nohy zase sebrala.
     
    53
    Vstřelená branka rozhodně může hostujícímu týmu pomoci. Vybojoval další rohový kop, po kterém jsme viděli zakončení, jenže to šlo vysoko nad bránu.
    52. ČÁP - 0:1
     
    52
    Chlumec nad Cidlinou právě vstřelil branku!
    A tohle je gól na hostující straně! Viděli jsme rychlou akci, která skončila přízemním centrem na zadní tyč. Tam byl úplně osamocený ROMAN ČÁP, který v pádu dostal balón do sítě!
     
    51
    Nedokážou, obrana si s tím poradila opravdu hravě. Přesto poté Chlumec udělal chybu, a tak jsme viděli centr. Ten šel přesně do rukavic gólmana Bráta.
     
    50
    Pardubice nevstoupily do druhého poločasu úplně špatně, spíše naopak. Vybojovaly další rohový kop, tak uvidíme, jestli z něj nějak více dokážou zahrozit.
     
    49
    Letáček mohl v klidu odkopávat od své brány. Všechny hráče nahnal až na polovinu hřiště, kde také jeho odkop skončil. Bohužel pro něj však jen v autu.
     
    48
    To nebyl úplně špatný centr z rohového kopu na zadní tyč, kam si nabíhal Michal Petráň. Ten se však přes bránícího hráče nedokázal dostat k dorážce.
     
    47
    Je před námi tedy i druhý poločas, který snad přinese nějakou branku. Viděli jsme jednu změnu, a to v domácích řadách, když nastoupil Sanghyeok Lee.
     
    46
    Střídání v týmu FK Pardubice B: ze hřiště odchází Vojtěch Sychra, přichází Sanghyeok Lee.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    Je za námi první půle duelu mezi Pardubicemi a Chlumcem nad Cidlinou, která žádnou branku do skóre nepřinesla. V první části utkání měli jasně více ze hry hostující fotbalisté, ale ti jen dvakrát trefili tyč. Pardubice se pak vzchopily a také měly nějaké zajímavé šance, jenže gól jsme neviděli ani jeden. Snad se nějakého dočkáme v druhé půli.

    Druhý poločas začne přibližně v 11:20.
     
    45+1
    První poločas skončil.
     
    45+1
    To byla ještě dobrá možnost na straně Pardubic! David Huf obešel soupeře v souboji jeden na jednoho a posílal centr před bránu, ten byl však o kousek vyšší, než by spoluhráč potřeboval!
     
    45
    Nejspíše jednu z posledních šancí na útok mají domácí fotbalisté. Ti ještě vybojovali autové vhazování. S míčem se však vyhnali na polovinu hřiště...
     
    44
    Rohový kop také nic moc zajímavého nepřinesl. Adrian Nemšovský se sice snažil prodloužit míč na přední tyč, ale trefil jen hráče za sebou do obličeje.
     
    43
    Což se potvrdilo i nyní. Pardubice se díky tomu dostaly do přečíslení a měly velkou šanci! Paixao se dostal ke střele z pravé strany vápna, ale do té mu na poslední chvíli vpadl soupeř!
     
    42
    Na druhé straně musel skočit po míči také Letáček, který ho vyrazil. Chlumec nad Cidlinou tak vybojoval roh, standardky ale zatím nejsou doménou.
     
    41
    Pardubice se dostaly do tlaku na útočné polovině, ale nijak toho nedokázali využít. Dlouhá přihrávka nakonec skončila až u domácího gólmana Bráta.
     
    40
    Posledních pět minut do konce poločasu! Na branku stále čekáme a v současné době to nevypadá, že by ještě do konce půle měla nějaká padnout.
     
    38
    A nechybělo jim moc ke vstřelení první branky, již podruhé jim v tom dnes zabránila branková konstrukce! Ke střele z nějakých deseti metrů se dostal hráč Chlumce, ale trefil jen levou tyč!
     
    37
    První poločas se nám pomalu ale jistě blíží ke svému konci. Jeden z hostí to vzal na sebe, ale znovu si moc předkopl balón. Přesto hosté znovu balón vybojovali.
     
    36
    Konečně jsme viděli nějakou střelu. Paixao se do toho opřel kousek za šestnáctkou, ovšem míč mu sjel po nártu, a tak skončil vysoko nad břevnem.
     
    35
    Rohový kop v podání hostů nepřinesl znovu žádné nebezpečí. Pro míč si vyskočil Letáček, který sice musel balón zkrotit nadvakrát, ale zvládl to rychle.
     
    34
    Pieter Johannes Cornelis Langedijk je novou posilou domácího týmu. Zkoušel to individuálně, ovšem jeho jemný lob ze strany spadl do rukavic Bráta.
     
    33
    Hosté se pokoušeli přenést hru na druhou stranu, ale neúspěšně. Přesto se po chvilce dostali až do šestnáctky, ale přihrávka byla zastavena obráncem.
     
    32
    Fotbalisté v červeném předvedli dobré napadání na útočné polovině, ale byli to nakonec oni, kdo dostali míč jen do autu. Chlumec se proto žene do akce.
     
    31
    Přesto jsme viděli centr na přední tyč. Ten sice obrana odvrátila, jenže přesně na nohu Tomáše Hynka, jenže ten si míč předkopl daleko a nezakončil.
     
    30
    Tak je za námi úvodních třicet minut dnešního zápasu. U míče se v současné době drží hostující fotbalisté, ale situace se každou chvíli na bojišti mění.
     
    29
    Oba týmy se snaží hodně útočit, ale zatím jim v té finální fázi něco chybí. Vyložené gólovky jsme tedy viděli dvě, po jedné na každé straně, na branku čekáme.
     
    28
    Pardubice se dostaly pod tlak při rozehrávce. Tomáš Čelůstka ještě poté přihrávku posílal na gólmana a ten míč odehrál jen těsně před napadajícím sokem.
     
    27
    Tomáš Formáček si zkoušel obhodit na pravé straně svého soupeře, ale ten si s celou situací v pohodě poradil. Domácí fotbalisté ještě budou zahrávat aut.
     
    26
    A nebyl to úplně špatný náznak, ale ta koncová část zatím dělá oběma týmům problémy. Langedijk si dlouho volal o balón, ale nakonec ho nedostal, škoda.
     
    25
    David Huf měl na levé straně hodně prostoru, ale využít toho nedokázal. Podobně si však na druhé straně vedli soupeři, a tak mohou Pardubice do ataku.
     
    24
    Viděli jsme poněkud zajímavou přihrávku někam na hranici malého vápna, kam si jeden z hostí seběhl. Jeho zakončení pravačkou ale trefilo jen soupeře.
     
    23
    Chlumec nad Cidlinou zase kombinoval na útočné polovině a viděli jsme další centr. Ten sice nedolétl až do šestnáctky, ale hosté vybojovali rohový kop.
     
    22
    Matěj Vít byl atakován na útočné polovině, ale celou situaci zvládl. To se však nedá říct o následném centr, který byl zblokován a vyskočil si pro něj Brát.
     
    21
    Hosté to zkoušeli prostrkávačkou za obranu, jenže ta zase byla o něco delší, než bylo potřeba. Letáček ukázal skvělý odhad, a tak byl u míče dříve.
     
    20
    Jeden z domácích záložníků to zkusil ranou z nějakých pětadvaceti metrů, ale ta byla zastavena. O chvilku později se Pardubice navíc provinily faulem.
     
    19
    Nyní si hráči Chlumce nad Cidlinou. Jan Kadlec udělal pohyb za obranu, jenže hned poté se zastavil. Spoluhráč mu tam posílal přihrávku, takže přišla ztráta.
     
    18
    Fotbalisté ve světle modrých dresech si přihrávali na své obranné polovině, míč se dokonce dostal k jejich gólmanovi, nastává tak dobývání útočné poloviny.
     
    17
    Domácí hráči se po delší době znovu dostali dopředu, ale Brát nemusel zasahovat. Hosté jsou nadále lepším týmem, ale na první gól stále čekáme.
     
    15
    A znovu útok v podání Chlumce nad Cidlinou, který je zatím jasně lepším týmem na hřišti. Centr na zadní tyč byl ale moc dlouhý a doskákal až do zámezí.
     
    14
    Fotbalisté v modrém se znovu snažili obklopovat šestnáctku, ale vše zkazila nepřesná přihrávka. K té měl nejblíže Letáček, který také balón do rukavic lapil.
     
    13
    Tak se pokusily o změnu. Viděli jsme útok po levé straně, který měl být zakončený centrem. ten se však ani trochu nepovedl a balón skončil daleko za bránou.
     
    12
    Pardubice se s výjimkou samotného začátku zápasu, nemohou dostat do nějaké akce na útočné polovině. Směrem dopředu jim to zatím vůbec nejde.
     
    11
    Jenže tohle už byla branková příležitost! Krásně to Chlumec nad Cidlinou sehrál, až jsme viděli pokus z nějakých deseti metrů. Ten ale ještě trefil nejspíše Jana Kadlece, od něhož se odrazil do břevna! Už se poprvé mohlo měnit skóre.
     
    10
    Hosté měli po deset minutách k dispozici první rohový kop. Ten ale žádné nebezpečí nepřinesl. Krátký centr na přední tyč si domácí obrana v klidu pohlídala.
     
    9
    Fotbalisté v modrém to zkusili dlouhým centrem za obranu, ovšem ten byl dlouhý až moc. Balón tak doskákal až k Letáčkovi, který následně míč odkopl.
     
    8
    Vypadá to, že Chlumec nad Cidlinou bude rozhodně nebezpečnější v tomto utkání, jeho třetí místo v tabulce nebude náhoda, i domácí ale už zahrozili.
     
    7
    Nyní už z toho skoro byla branka! Po několika odrazech v šestnáctce se míč odrazil na nohu hostujícího hráče, jehož přízemní střela šla těsně vedle tyče.
     
    6
    Obrany i zatím dnes nejspíše dávají volno, jsou tam totiž obrovské mezery! Viděli jsme proto centr do šestnáctky v podání hostů, kde jen těsně nedošlo k gólovce.
     
    5
    Tohle už bylo mnohem nebezpečnější! David Huf se dostal na levou stranu velkého vápna, odkud posílal přízemní centr před bránu. Brát míč vyrazil jen před sebe, kde byl Vojtěch Sychra, jenže ten s k dorážce nedokázal natáhnout!
     
    4
    Michal Petráň to zkusil individuálně, ale tudy to nešlo. Zkusil jít mezi dva protihráče v šestnáctce, ale ti si s ním v pohodě poradili a balón daleko odkopli.
     
    3
    Chlumec nad Cidlinou se pustil do první akce, ale dlouhá přihrávka vše zhatila. Letáček ovšem svým odkopem našel jen soupeřící fotbalisty.
     
    2
    Už dvakrát během prvních dvou minut se hostující fotbalisté provinili faulem. Dnes to vypadá na rozkouskovanou hru, na závěry je však ještě brzy.
     
    1
    A dnešní utkání už se nám s menším zpožděním rozjelo! Domácí fotbalisté nastupují v červených desech, zatímco ti hostující mají světle modrou barvu.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    FK Pardubice B: Letáček – Čelůstka, Nemešovský, Langedijk, Formáček, Kubart, Paixao, Sychra, Petráň, Huf, Vít.
    Náhradníci: Boura, Lee, Stýblo, Zelenka, Pitter, Jiroutek, Šmíd.

    FK Chlumec nad Cidlinou: Brát – Bastin (C), Žahourek, Kadlec, Čáp, Kučera, T. Labík, Veselka, Krčál, Kopáč, Hynek.
    Náhradníci: Koukal, J, Labík, Novotný, Vejr, Kycelt, Sedláček, Vaníček.

    Rozhodčí: Pastyřík – Mudra, Hodek.
     
    FK Chlumec nad Cidlinou

    Chlumec nad Cidlinou je na tom po sedmi kolech podstatně lépe, jelikož v nich dokázali vybojovat patnáct bodů a patří mu třetí místo v tabulce. Má také podstatně lepší celkové skóre, které je +10. Tito Východočeši dokázali porazit Jablonec, Teplice, Duklu, Živanice a v posledním utkání také Zápy. Naopak nestačili na Mladou Boleslav a Přepeře.
     
    Pardubice B

    Pardubice nerozjely Českou fotbalovou ligu (B) zrovna ideálně. Po sedmi zápasech mají na svém kontě jen osm bodů za dvě výhry v základní hrací době a jednu po penaltách. Celkové skóre také není příznivé, jelikož je -5. Východočeši dokázali porazit jen Živanice, Zbuzany a v posledním kole po penaltách Hradec Králové. Naopak nestačili na Duklu, Přepeře, Zápy a Brozany.
     
    Dobrý den, chtěla bych vás přivítat u dnešního utkání v rámci ČFL! V tomto duelu se spolu podíváme na zápas mezi Pardubicemi a Chlumcem nad Cidlinou. Výkop je naplánován na 10:15 a my budeme u toho.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 10:15.

    Denisa Józsová

    Branky: 52. Čáp


    FK Pardubice B: Letáček – Čelůstka, Nemešovský, Langedijk (62. Zelenka), Formáček, Kubart, Paixao, Sychra (46. Lee), Petráň, Huf, Vít.
    Náhradníci: Boura, Lee, Stýblo, Zelenka, Pitter, Jiroutek, Šmíd.

    FK Chlumec nad Cidlinou: Brát – Bastin (C) (84. Vejr), Žahourek, Kadlec, Čáp, Kučera (84. Vaníček), T. Labík (84. J. Labík), Veselka, Krčál, Kopáč, Hynek (72. Novotný).
    Náhradníci: Koukal, J, Labík, Novotný, Vejr, Kycelt, Sedláček, Vaníček.

    Rozhodčí: Pastyřík – Mudra, Hodek
    bahis siteleri