Zbuzany – Ml. Boleslav B 3:1 (kon.) | Pardubice B – Chlumec n/C 0:1 (kon.) | Přepeře – Bohemians B 4:1 (kon.)
Živanice – Velvary 2:2 (3:4 po pen.)
konec
FK Pardubice B
0:1 (0:0)
FK Chlumec nad Cidlinou
Sobota 10.10.2020, 10:15 • Stadion Pod Vinicí • Česká fotbalová liga (B) • 8. kolo
Předzápasové kurzy
     
    90
    Nyní mohlo být po přímém kopu srovnáno! Ten si vzal na starost David Huf, který kroutil dobře k tyči. Letáček se ani nehnul, ale na brankové čáře ho zachránil jeden ze spoluhráčů, který doběhl!
     
    84
    Střídání v týmu FK Chlumec nad Cidlinou: ze hřiště odchází Jiří Kučera, přichází Ondřej Vaníček.

    Střídání v týmu FK Chlumec nad Cidlinou: ze hřiště odchází Tomáš Bastin, přichází Vít Vejr.

    Střídání v týmu FK Chlumec nad Cidlinou: ze hřiště odchází Tomáš Labík, přichází Jan Labík.
     
    81
    Srovnání mohlo přijít jako blesk z čistého nebe! Hlavičku z dobré pozice ale nejspíše Bráta jemně tečoval rukou, načež se balón odrazil do tyče a ven ze hřiště! Hostům nyní muselo zatrnout.
     
    72
    Střídání v týmu FK Chlumec nad Cidlinou: ze hřiště odchází Tomáš Hynek, přichází Jan Novotný.
     
    62
    Střídání v týmu FK Pardubice B: ze hřiště odchází Langedijk, přichází Lukáš Zelenka.
     
    60
    Obrovská šance na druhé straně! Viděli jsme akci dva na jednoho. Hostující hráč si následně chtěl obhodit gólmana, který ho trochu rozhodil z rovnováhy. Ten se následně dostal mimo střelecký úhel a míč skončil v zámezí. Penalta se ale nepíská, Petáček bude odkopávat!
    52. ČÁP - 0:1
     
    52
    Chlumec nad Cidlinou právě vstřelil branku!
    A tohle je gól na hostující straně! Viděli jsme rychlou akci, která skončila přízemním centrem na zadní tyč. Tam byl úplně osamocený ROMAN ČÁP, který v pádu dostal balón do sítě!
     
    46
    Střídání v týmu FK Pardubice B: ze hřiště odchází Vojtěch Sychra, přichází Sanghyeok Lee.
     
    45+1
    To byla ještě dobrá možnost na straně Pardubic! David Huf obešel soupeře v souboji jeden na jednoho a posílal centr před bránu, ten byl však o kousek vyšší, než by spoluhráč potřeboval!
     
    43
    Což se potvrdilo i nyní. Pardubice se díky tomu dostaly do přečíslení a měly velkou šanci! Paixao se dostal ke střele z pravé strany vápna, ale do té mu na poslední chvíli vpadl soupeř!
     
    38
    A nechybělo jim moc ke vstřelení první branky, již podruhé jim v tom dnes zabránila branková konstrukce! Ke střele z nějakých deseti metrů se dostal hráč Chlumce, ale trefil jen levou tyč!
     
    11
    Jenže tohle už byla branková příležitost! Krásně to Chlumec nad Cidlinou sehrál, až jsme viděli pokus z nějakých deseti metrů. Ten ale ještě trefil nejspíše Jana Kadlece, od něhož se odrazil do břevna! Už se poprvé mohlo měnit skóre.
     
    5
    Tohle už bylo mnohem nebezpečnější! David Huf se dostal na levou stranu velkého vápna, odkud posílal přízemní centr před bránu. Brát míč vyrazil jen před sebe, kde byl Vojtěch Sychra, jenže ten s k dorážce nedokázal natáhnout!

    Denisa Józsová

    Branky: 52. Čáp


    FK Pardubice B: Letáček – Čelůstka, Nemešovský, Langedijk (62. Zelenka), Formáček, Kubart, Paixao, Sychra (46. Lee), Petráň, Huf, Vít.
    Náhradníci: Boura, Lee, Stýblo, Zelenka, Pitter, Jiroutek, Šmíd.

    FK Chlumec nad Cidlinou: Brát – Bastin (C) (84. Vejr), Žahourek, Kadlec, Čáp, Kučera (84. Vaníček), T. Labík (84. J. Labík), Veselka, Krčál, Kopáč, Hynek (72. Novotný).
    Náhradníci: Koukal, J, Labík, Novotný, Vejr, Kycelt, Sedláček, Vaníček.

    Rozhodčí: Pastyřík – Mudra, Hodek
    bahis siteleri