S. Makedonie – Estonsko 2:1 (kon.) | Gruzie – Arménie 1:2 (kon.) | Albánie – Kazachstán 3:1 (kon.)
Bělorusko – Litva 2:0 (kon.) | Moldavsko – Řecko 0:2 (kon.) | Slovinsko – Kosovo 2:1 (kon.)
konec
Gruzie
1:2 (0:1)
Arménie
Neděle 15.11.2020, 18:00 • Dinamo Arena, Tbilisi • Liga národů UEFA - Liga C • Skupina 2
Předzápasové kurzy
     
    To už je ode mne pro tuto chvíli vše. Dnešní program Ligy národů však zdaleka nekončí, večer bude na vidění další velká kupa zápasů. Tak pěkný fotbalový večer! (19:56:00)
     
    Držení míče: 68 % : 32 %.
    Střely na branku: 4:3. Střely mimo: 0:3. Rohy: 8:4. Ofsajdy: 2:1. Fauly: 14:12.
     
    Arménie si dnes připisuje opravdu překvapivé vítězství, díky čemuž bude moci v následném souboji se Severní Makedonií zabojovat o postup. Zpět ale k dnešnímu zápasu, kde podle statistik byli jednoznačně lepší domácí fotbalisté. I přesto se Arméni dostali do vedení, které opravdu dlouho drželi, ale nakonec přece jen inkasovali. V závěru se však vzchopili, díky povedenému protiútoku se prosadili ještě jednou, díky čemuž si připisují senzační tři body!
     
    90+5
    Konec zápasu.
     
    90+4
    Domácí ještě našli cestu do vápna, ale tam přišla jen moc dlouhá přihrávka, která skončila za brankovou čárou, což znamená ještě jeden odkop pro arménského brankáře.
     
    90+3
    Arménie chytře nepouští soupeře ani ke svému pokutového území a suverénně míří za vítězstvím, od kterého ji dělí už jen pár okamžiků.
     
    90+2
    Gruzie marně hledá cestu ze své poloviny, přičemž už ji opravdu dochází čas. Na vyrovnání už má jen necelé dvě minuty.
     
    90+1
    Nastavují se čtyři minuty.
     
    90
    Arméni drží míč pevně pod kontrolou a snaží se ho nedávat soupeři. To se chvíli dařilo, ale po nepřesném autu už se Gruzíni dostali k míči.
     
    89
    Střídání v týmu Arménie: ze hřiště odchází Sargis Adamjan, přichází Taron Voskanjan.
     
    88
    Domácí se okamžitě snaží o nalezení odpovědi, ale jejich další útok končí fiaskem, po kterém bude David Jurčenko odkopávat od své klece.
    86. Sargis ADAMJAN - 1:2
     
    86
    Arménie právě vstřelila branku!
    Hosté skórují z protiútoku a krátce před koncem zápasu se ještě dostávají do vedení! Po nevyužité šanci Gruzie Arménie okamžitě zamířila dopředu, kde útočila do rozhozené soupeřící obrany. Tigran Barseghjan tak bravurně uvolnil SARGIS ADAMJAN, který následně zakončil přesně ke vzdálenější tyči. Asistence: Tigran Barseghjan.
     
    84
    Arméni pořád výborně střeží vzdušný prostor před vlastní bránou. Nyní si z toho odnesl bolestivý šrám Sargis Adamjan, ale ten se z toho nejspíš rychle dostane.
     
    83
    Karen Muradjan si našel na levé hraně vápna odražený míč, následně okamžitě centroval, ale našel jen rukavice domácího brankáře.
     
    82
    Arménie se po delší době usazuje na útočné polovině, kde ale nic neriskuje, protože nechce přijít o vyrovnaný stav. Je to tak hodně opatrná hra.
     
    81
    Žambul Žighauri vhazuje na vlastní polovině a nikam s tím nespěchá. Vzhledem k průběhu zápasu by domácí určitě byli rádi alespoň za bod.
     
    80
    Střídání v týmu Gruzie: ze hřiště odchází Saba Lobžanidze, přichází Giorgi Papunašvili.
     
    80
    Střídání v týmu Gruzie: ze hřiště odchází Giorgi Aburžania, přichází Nika Kvekveskiri.

    Lukáš Mihal

    Branky: 65. Kazajšvili (pen.) – 33. Ghazarjan (Barseghjan), 86. Adamjan (Barseghjan)

    Karty:   76. Aburžania (GRU) – 35. Grigorjan (ARM)


    Držení míče: 68 % : 32 %.
    Střely na branku: 4:3. Střely mimo: 0:3. Rohy: 8:4. Ofsajdy: 2:1. Fauly: 14:12.
    Gruzie: Makaridze – Žighauri, Chočolava, Grigalava, Navalovski – Kankava (C), Aburžania (80. Kvekveskiri) – Davitašvili (56. Kazajšvili), Gvilija, S. Lobžanidze (80. Papunašvili) – E. Lobžanidze (68. Kačarava).
    Náhradníci: G. Loria, Kvaschvadze – Kakabadze, Kašia, Tabidze, M. Kobachidze, Kazajšvili, Kačarava, Mikeltadze, Kvekveskiri, Papunašvili, Dvali.

    Arménie: D. Jurčenko – Hambardzumjan, Harojan, Calisir, A. Hovhannisjan (69. S. Grigorjan) – Barseghjan, Udo (77. Muradjan), Grigorjan, Ghazarjan (C) (77. Bičachčjan) – Adamjan (89. T. Voskanjan), Karapeťan (77. Korjan).
    Náhradníci: Melixeťan, Šahatuni – T. Voskanjan, Muradjan, Korjan, Hakobjan, Hovhannisjan, Išchanjan, A. Voskanjan, S. Grigorjan, Bičachčjan.

    Rozhodčí: Guida – Passeri, Ranghetti (všichni ITA)
    bahis siteleri