S. Makedonie – Estonsko 2:1 (kon.) | Gruzie – Arménie 1:2 (kon.) | Albánie – Kazachstán 3:1 (kon.)
Bělorusko – Litva 2:0 (kon.) | Moldavsko – Řecko 0:2 (kon.) | Slovinsko – Kosovo 2:1 (kon.)
konec
Gruzie
1:2 (0:1)
Arménie
Neděle 15.11.2020, 18:00 • Dinamo Arena, Tbilisi • Liga národů UEFA - Liga C • Skupina 2
Předzápasové kurzy
    86. Sargis ADAMJAN - 1:2
     
    86
    Arménie právě vstřelila branku!
    Hosté skórují z protiútoku a krátce před koncem zápasu se ještě dostávají do vedení! Po nevyužité šanci Gruzie Arménie okamžitě zamířila dopředu, kde útočila do rozhozené soupeřící obrany. Tigran Barseghjan tak bravurně uvolnil SARGIS ADAMJAN, který následně zakončil přesně ke vzdálenější tyči. Asistence: Tigran Barseghjan.
    65. Valerij KAZAJŠVILI - 1:1
     
    65
    Gruzie právě vstřelila branku!
    Pokutový kop je proměněn a máme tedy srovnáno! Zodpovědnost na sebe vzal VALERIJ KAZAJŠVILI, který to vyřešil bravurně, protože pálil na stranu, kam gólman nešel. Balón tak bez problémů doplachtil až do sítě.
    33. Gevorg GHAZARJAN - 0:1
     
    33
    Arménie právě vstřelila branku!
    Hosté výborně přečetli soupeřícího rozehrávku, díky čemuž se dostávají do vedení! Následně totiž zamířili do protiútoku, při kterém Tigran Barseghjan přihrával do středu šestnáctky. Tam se díky velké chybě jednoho z obránců míč dostal, GEVORG GHAZARJAN měl následně spoustu možností pro zakončení. Míč tak poslal do středu brány, kudy prošel až do sítě. Asistence: Tigran Barseghjan.

    Lukáš Mihal

    Branky: 65. Kazajšvili (pen.) – 33. Ghazarjan (Barseghjan), 86. Adamjan (Barseghjan)

    Karty:   76. Aburžania (GRU) – 35. Grigorjan (ARM)


    Držení míče: 68 % : 32 %.
    Střely na branku: 4:3. Střely mimo: 0:3. Rohy: 8:4. Ofsajdy: 2:1. Fauly: 14:12.
    Gruzie: Makaridze – Žighauri, Chočolava, Grigalava, Navalovski – Kankava (C), Aburžania (80. Kvekveskiri) – Davitašvili (56. Kazajšvili), Gvilija, S. Lobžanidze (80. Papunašvili) – E. Lobžanidze (68. Kačarava).
    Náhradníci: G. Loria, Kvaschvadze – Kakabadze, Kašia, Tabidze, M. Kobachidze, Kazajšvili, Kačarava, Mikeltadze, Kvekveskiri, Papunašvili, Dvali.

    Arménie: D. Jurčenko – Hambardzumjan, Harojan, Calisir, A. Hovhannisjan (69. S. Grigorjan) – Barseghjan, Udo (77. Muradjan), Grigorjan, Ghazarjan (C) (77. Bičachčjan) – Adamjan (89. T. Voskanjan), Karapeťan (77. Korjan).
    Náhradníci: Melixeťan, Šahatuni – T. Voskanjan, Muradjan, Korjan, Hakobjan, Hovhannisjan, Išchanjan, A. Voskanjan, S. Grigorjan, Bičachčjan.

    Rozhodčí: Guida – Passeri, Ranghetti (všichni ITA)
    bahis siteleri