Manchester Utd. – Everton 1:1 (kon.) | Burnley – Norwich 0:0 (kon.) | Chelsea – Southampton 3:1 (kon.)
Leeds – Watford 1:0 (kon.) | Wolverhampton – Newcastle 2:1 (kon.) | Brighton – Arsenal 0:0 (kon.)
konec
Burnley FC
0:0 (0:0)
Norwich City
Sobota 02.10.2021, 16:00 • Turf Moor • Anglická Premier League • 7. kolo
Předzápasové kurzy
     
    74
    Po souboji s Maxem Aaronsem se objevil na zemi Charlie Taylor. Tento zákrok jako penaltový posouzen nebyl. Hostující hráč následně dostává žlutou kartu za to, že chtěl právě takto potrestat domácího Taylora.
     
    49
    Hostující stoper Ozan Kabak se vydal na pořádný výlet. Převzal míč u svého pokutového území a dostal se s ním až před vápno soupeře. Tam ho fauloval Jay Rodriguez, který dostává žlutou kartu.
     
    33
    A čtvrtá žlutá karta pro hráče Burnley. Tentokrát ji v rukou rozhodčího vidí Josh Brownhill, který dostal dlouhou přihrávku a následně fauloval Lees-Meloua.
     
    27
    Další žlutá karta, tentokrát na straně Norwiche. Mathias Normann zatáhl za ruční brzdu, když zatáhl unikajícího Dwighta McNeila.
     
    25
    Za protesty vidí žlutou kartu také domácí Matthew Lowton.
     
    24
    Chris Wood si pustil míč až příliš daleko a snažil se k němu dostat skluzem. Tím ošklivě trefil Lees-Meloua a může být rád, že vidí jen kartu žluté barvy.
     
    11
    Rychlý protiútok Norwiche. Max Aarons dostal míč na pravé straně a kolmou přihrávkou hledal Teema Pukkiho, kterého stáhl k zemi James Tarkowski. Ten za tento zákrok dostává žlutou kartu.

    David Klier

    Branky:

    Karty:   11. Tarkowski (BLY), 24. Wood (BLY), 25. Lowton (BLY), 33. Brownhill (BLY), 49. Jay Rodriguez (BLY) – 27. Normann (NRW), 74. M. Aarons (NRW)


    Držení míče: 56 % : 44 %.
    Střely na branku: 4:2. Střely mimo: 10:9. Rohy: 9:5. Ofsajdy: 2:0. Fauly: 13:3.
    Burnley FC: Pope – Lowton, Tarkowski (C), Collins, Ch. Taylor – Lennon (60. Guðmundsson), Brownhill, A. Westwood, McNeil – Wood (80. A. Barnes), Vydra (34. Jay Rodriguez).
    Náhradníci: Hennessey, Norris – Pieters, Bardsley, K. Long, Cork, Guðmundsson, A. Barnes, Jay Rodriguez.

    Norwich City: Krul – M. Aarons, Kabak, G. Hanley (C), B. Gibson, D. Giannoulis – Lees-Melou (80. Rupp), Normann, McLean – Sargent (90. Idah), Pukki (80. Rašica).
    Náhradníci: Gunn – B. Williams, Omobamidele, Rupp, Gilmour, Dowell, Rašica, Tzolis, Idah.

    Rozhodčí: Friend – Holmes, Smart
    bahis siteleri