Přerov – Poruba 3:2 (kon.) | Olomouc – Třinec 5:1 (kon.) | PZ Kladno – Plzeň 2:12 (kon.)
Kobra – Technika Brno 4:5 (0:1 po s.n.) | Liberec – HC Litvínov 4:7 (kon.) | K. Vary – Třemošná 10:2 (kon.)
Havířov – Kometa Brno 2:4 (kon.) | Kladno – Mladá Boleslav 1:4 (kon.) | Mountfield HK – Motor ČB 3:2 (kon.)
Sparta – Tábor 5:2 (kon.) | Slavia – Havlíčkův Brod 3:2 (kon.)
konec
HC Energie Karlovy Vary
10:2 (4:0, 2:1, 4:1)
HC Meteor Třemošná
Sobota 30.10.2021, 13:00 • KV Arena, Karlovy Vary • Extraliga dorostu • Skupina Západ
Partner:
     
    59:59
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Domácí to sekundu před koncem stihli a završují desítku! Hostující powerplay trestá střelou do prázdné branky kapitán ADAM CSABI! Bez asistence.
     
    59:45
    Hosté zkusí korigovat skóre při hře bez brankáře!
     
    59:45
    Domácí jdou do tří, na trestnou lavici usedá Jakub Anton, dvě minuty za sekání.
     
    59:11
    Vyloučení v týmu HC Energie Karlovy Vary (Matteo Kočí – 2 min., hákování + 10 min. osobní trest, nesportovní chování).
     
    57:56
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Energetici kontrují vzápětí, jejich přečíslení ale již brankou končí. ZDENĚK ŠMÍD si před Maříkem několikrát vyměnil puk s Holejšovským a nakonec akci dvou proti nikomu zakončil úspěšnou střelou mezi betony! Asistence Petr Holejšovský.
     
    56:12
    Hosté mohli snížit, když se opět dostali do přečíslení tří proti jednomu, jenže Krištof na pravém kruhu promáchl přihrávku a Ebenstreit byl tentokrát bez práce!
     
    50:40
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Individuální akcí se prosadil také MATĚJ ZEMAN, který prokličkoval kolem soupeřů v prostoru levého kruhu a svou krasojízdu zakončil přesnou přízemní střelou! Asistence: Matyáš Váňa.
     
    50:09
    Třemošná právě vstřelila branku!
    Hosté snižují. JAKUB KAČENA vybruslil z levého rohu, od domácí obrany dostal trochu víc prostoru a využil toho k přesnému zakončení mezi Ebenstreitovy betony!
     
    49:15
    Hosté se hnali do přečíslení tří proti jednomu, které ale fantastickým obranným zákrokem překazil obránce Kubíček!
     
    48:53
    Handl vybojoval puk ve středním pásmu a prokličkoval se až před brankáře Maříka, který však jeho střelu vykryl vyrážečkou!
     
    46:00
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Energetici skórují podruhé v utkání při vlastním oslabení, samostatný únik proměnil chladnokrevně střelou ADAM CSABI! Asistence: Matteo Kočí.
     
    45:01
    Vyloučení v týmu HC Energie Karlovy Vary (René Kubíček – 2 min., podrážení).
     
    39:30
    Další šance energetiků z předbrankového prostoru, odkud jen o kousek minul Holejšovský!
     
    38:26
    Domácí to po buly sehráli skvěle. Mařík nejprve vyrazil střelu jednoho z energetiků, akce však pokračovala. Pastor našel před brankou přesným pasem Handla, ten ale z první branku hostů přestřelil!
     
    35:28
    Domácí vyhráli následné buly a obléhali útočné pásmo. Mařík vyrazil ránu Csabiho z pravého kruhu rukavicí, po chvíli si skvěle poradil i s další šancí domácího kapitána!
     
    32:30
    Domácí ztratili puk ve středním pásmu a hosté jeli do přečíslení tří proti jednomu. To nakonec zakončoval Komínek, jenže Ebenstreit vyrazil betonem a na dorážku už Kačena nedosáhl!
     
    31:30
    Domácí dlouho obléhali útočné pásmo, jenže na modré čáře ztratili puk a sám na Ebenstreita se řítil Matoušek. Zakončení mezi betony ale ani tentokrát úspěšné nebylo!
     
    30:30
    Hned vzápětí se řítil na Maříka Pastor, ale ani on střelou mezi betony neuspěl!
     
    29:32
    Vojtěch Tolar měl na holi snížení, brejk vedený z pravé strany ale nezakončil úspěšně, Ebenstreit jeho střelu mířící mezi jeho betony vyrazil!
     
    28:06
    Vyloučení v týmu HC Energie Karlovy Vary (Zdeněk Šmíd – 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu HC Meteor Třemošná (Jakub Kačena – 2 min., držení).
     
    27:30
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Energetici proměňují i trochu se štěstím početní převahu. Pastor dostal po založení přihrávku do jízdy, jenže neměl rychlost a nemohl plnohodnotně zakončit. Odražený puk se ale při pokračujícím závaru odrazil znovu k TOBIÁŠI PASTOROVI, který i s tečí soupeře poslal puk za Maříkova záda! Asistence: David Šilhan, Jakub Anton.
     
    25:40
    Jan Sochor nedovoleně kolenem zastavil Šmída u mantinelu. Přesilová hra pro domácí.
     
    23:54
    Třemošná právě vstřelila branku!
    Hosté přesilovou hru nakonec přeci jen využívají. Osamocený Matoušek před brankou nejprve Ebenstreita nevymíchal, z pokračující akce se ale prosadil LUKÁŠ ČECH! Asistence: Samuel Černý.
     
    22:47
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Domácí dlouho aktivně bránili v oslabení, střelu Kačeny od modré zblokoval Šmíd. Při následném rychlém protiútoku se do samostatného úniku dostal RADIM HANDL, který tváří v tvář Maříkovi nezaváhal a prostřelil ho střelou na vyrážečku! Bez asistence.
     
    22:08
    Nick Mähler při snaze o brejk Uhlíka po levé straně fauloval a už usedá na trestnou lavici. Dvě minuty za nedovolené bránění, hosté si zahrají první přesilovku.
     
    19:30
    Další šance domácích po rychlém otočení hry. Přečíslení tří proti jednomu řešil střelou z kruhů Handl, jeho pokus ale dokázali hosté zblokovat.
     
    19:14
    Zeman v další šanci, kdy se dostal k odraženému puku před brankou, vyjetého Maříka ale překonat nedokázal!
     
    17:13
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    V KV Areně se spustil malý brankostroj! RADIM HANDL si najel před hostující branku na zpětnou přihrávku Šmída zpoza branky, a ačkoliv byl puk mírně sražen, přistál přesně na holi domácího forvarda, který jej pohotově uklidil do horní části branky! Asistence: Zdeněk Šmíd.
     
    16:45
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Energetici přidávají třetí branku! MATĚJ ZEMAN se prosadil po parádní individuální akci, kdy s pukem na holi projel celé střední i útočné pásmo a Maříka pokořil střelou mezi betony! Asistence: Matyáš Váňa.
     
    13:19
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Další akce energetiků v přesilovce ale už končí druhou brankou utkání, kterou si připisuje domácí kapitán ADAM CSABI! Asistence: Matyáš Váňa, Matteo Kočí.
     
    12:47
    Vyloučení v týmu HC Meteor Třemošná (Jan Sochor – 2 min., krosček).
     
    09:54
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Další šance Energie už ale končí v síti, když střelou z pravého kruhu parádně vymetl horní růžek hostující branky DAVID ŠILHAN! Bez asistence.
     
    09:30
    Další šance Energie, sám před Maříkem neuspěl Csabi!
     
    09:10
    Hra se rychle otočila a sám na Maříka mířil Zeman, jeho pokus o blafák ale hostující brankář vykryl!
     
    09:00
    Hosté se ale rychle vymanili z tlaku a nakonec mohli sami udeřit. Po pravé straně pláchl Komínek, ale ani on na domácího gólmana nevyzrál!
     
    06:10
    Handl hodně zariskoval a domácím se to málem nevyplatilo! Domácí forvard rozehrával ledabyle před vlastní brankou, jeho pas vystihl Lukáš Čech, jenže Ebenstreita tváří v tvář nepřekonal!
    Marken.cz

    Daniel Kubelka

    Branky a nahrávky: 10. Šilhan, 14. Csabi (Váňa, Kočí), 17. Zeman (Váňa), 18. Handl (Šmíd), 23. Handl, 28. Pastor (Šilhan, Anton), 46. Csabi (Kočí), 51. Zeman (Váňa), 58. Šmíd (Holejšovský), 60. Csabi – 24. Čech (Černý), 51. Kačena


    HC Energie Karlovy Vary: Ebenstreit (Tomášek) – Kočí "A", Cipko, Anton, Kubíček, Postl, N. Mähler – Holejšovský, Váňa "A", Csabi "C", Zeman, Pastor, Šilhan, Handl, Šmíd.
    HC Meteor Třemošná: Mařík (Smola) – Sochor "C", Černý, Tolar, Tran "A" – Kačena, Matoušek, Horský, Čech, Uhlík "A", Kubový, Krištof, Hašek, Komínek, Matějka.

    Rozhodčí: Dyršmíd – Janíček, Herles

    Diváci: 20
    bahis siteleri