Přerov – Poruba 3:2 (kon.) | Olomouc – Třinec 5:1 (kon.) | PZ Kladno – Plzeň 2:12 (kon.)
Kobra – Technika Brno 4:5 (0:1 po s.n.) | Liberec – HC Litvínov 4:7 (kon.) | K. Vary – Třemošná 10:2 (kon.)
Havířov – Kometa Brno 2:4 (kon.) | Kladno – Mladá Boleslav 1:4 (kon.) | Mountfield HK – Motor ČB 3:2 (kon.)
Sparta – Tábor 5:2 (kon.) | Slavia – Havlíčkův Brod 3:2 (kon.)
konec
HC ZUBR Přerov
3:2 (2:0, 1:0, 0:2)
HC RT TORAX Poruba
Sobota 30.10.2021, 12:00 • MEO Aréna, Přerov • Extraliga dorostu • Skupina Východ
Partner:
     
    Ode mě je to pro dnešek vše, přeji vám hezký zbytek dne. (14:11:12)
     
    Zápas je u konce. Přerov nakonec nad Porubou zvítězil, ve třetí části se ale o tři body musel ještě strachovat. Hosté totiž krátce po přestávce snížili, když se zblízka prosadil David Moravec. Tentýž hráč poté na konci hry čtyři na čtyři dostal ostravský celek na dostřel. Slezané měli ještě několik momentů, kdy výrazně zahrozili. Vojtek nicméně další puk za svá záda už nepustil a udržel pro MEO výsledek 3:2. Zubři tak Porubu porazili podruhé během jednoho týdne.
     
    Konec zápasu.
     
    59:50
    Zubři bojují o puk za brankou Marečka, což jim momentálně stačí.
     
    59:40
    Kolařík vybojoval puk ve středním pásmu, odkud ho nahodil na Marečka. Ten zakročil lapačkou a rychle rozehrál. Hostům už mnoho času nezbývá.
     
    59:14
    Zubři drží puk v útočném pásmu.
     
    58:45
    Kuchtova přihrávka na Svozila nebyla přesná a málem z toho byl samostatný únik na Vojtka. Hostující hráč ale nakonec kotouč nedostihl.
     
    58:06
    Domácí vyhráli buly a operují v útočném pásmu.
     
    57:58
    Time-out pro Porubu.
     
    57:58
    Vyloučení v týmu HC RT TORAX Poruba (Murín – 2 min., napadení).
     
    57:58
    Nevím, o koho šlo, domácí hráč se ale nakonec dokázal zvednout a odjel na střídačku. Za zákrok na něj se bude vylučovat, ačkoliv to rozhodčí původně nesignalizoval.
     
    57:58
    Po tvrdém střetu u hrazení v útočném pásmu zůstává na ledě ležet jeden z domácích hráčů.
     
    57:48
    Nášel byl u puku dříve, než jeden z hostů, a Porubě se píská zakázané uvolnění.
     
    57:19
    Po pravé straně projel Kuchta a přízemní střelou prověřil Marečka. Ten kotouč u betonu schoval do své lapačky.
     
    56:44
    Svozil sice vyvezl kotouč z obranné třetiny, poté ovšem nepřihrál přesně. Z protiakce Poruby ale také nic nebylo, střela jednoho z Ostravanů byla ztečována mimo branku.
     
    55:58
    V rohu obranné třetiny chvíli zůstal ležet Galnor, poté se ale zvedl a v doprovodu spoluhráčů odjel na střídačku. Snad bude v pořádku.
     
    55:58
    Z hranice pravého kruhu zakončoval Moravec, Vojtek si připsal dobrý zákrok, když kotouč vytěsnil nad svou branku.
     
    55:38
    Time-out pro Přerov.
     
    55:38
    Moravec tak dlouho operoval s pukem na holi, až se vytočil do pozice, z níž našel volného Konečného. Ten byl před brankou na chvíli sám a kotouč letící vzduchem dokázal sklepnout. Každopádně trefil přesně místo, kde klečel připravený Vojtek, který poté zamezil dorážkám.
     
    54:42
    Zubři opět na delší dobu operovali v útočném pásmu, branku Marečka ovšem výrazněji neohrozili.
     
    53:48
    Poruba právě vstřelila branku!
    Tohle bude ještě drama. Poruba šest minut a dvanáct sekund před koncem snižuje na rozdíl jediného gólu. Tři sekundy před koncem trestů Kloudy a Janečka nabral kotouč na hůl DAVID MORAVEC a z pravé strany ho poslal do sítě za klečícího Vojtka. Těžko říct, kudy se kotouč do brány dostal, hosté se nicméně podruhé v zápase prosazují. Asistence: Štěpán Kršík.
     
    53:17
    Na levé straně si najel do šance Kolařík, u levé tyče ovšem mezeru mezi betony Marečka nenalezl.
     
    52:15
    Pohledná individuální akce v podání Galnora. Ten si najel až do střelecké pozice a Mareček měl co dělat, aby puk vytěsnil nad horní tyč své brány.
     
    51:51
    Vyloučení v týmu HC ZUBR Přerov (Klouda – 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu HC RT TORAX Poruba (Janeček – 2 min., hrubost).
     
    51:51
    Ve středním pásmu došlo k potyčce mezi Kloudou a Janečkem, za kterou budou následovat tresty na obou stranách.
     
    51:05
    Moravec měl proti sobě jediného soupeře. Nakonec se rozhodl najet si více do středu hřiště a vyslat skrytou střelu. Ta směřovala někam k levé tyči Vojtkovy brány, nicméně minula ji.
     
    50:38
    Při akci dvou proti dvěma se rozhodl střílet Kuchta. Mareček puk vyrazil před sebe, k dorážkám se Zubři nedostali.
     
    49:41
    Zubři zastavili útok Poruby, sami se ale k žádné pořádné útočné akci také nedostali. Toman alespoň nahodil kotouč do útočného pásma.
     
    48:23
    Obrovská šance Poruby. Hosté teď předvedli pořádný tlak do brány a na Vojtka zblízka dotírali Wardas a Sobol. Domácí brankář se nicméně roztáhl na brankovišti a všem dorážkám zamezil v cestě za brankovou čáru.
     
    47:37
    Galnor pronikl po levém křídle a poté před brankou hledal Kuchtu. Tomu nechybělo mnoho, aby po křížné nahrávce mohl zakončovat. Nakonec ale kotouč nezachytil.
     
    46:58
    Obratný Moravec táhl brejk Poruby tří proti dvěma. V útočném pásmu přihrál pod sebe na volného Vendelína, jehož prudkou střelu ukryl Vojtek na hrudi.
     
    46:18
    Po puku letícím směrem k Vojtkově bráně se rukavicemi sápali hráči Přerova i Poruby. Vzdušný souboj nakonec vyhrál domácí hokejista, který poté zvládl i zpracování holí.
     
    44:38
    Těžkou situaci nyní vyřešil obránce Přerova Harásek. Na toho padal z výšky kotouč, přičemž po pravé i levé ruce měl vedle sebe soupeře. Puk nicméně přesto dokázal z obranného pásma odpálit pryč.
     
    44:05
    Zubři si nyní nekomplikovali život a kotouč jednoduše několika odpaly poslali daleko od svého obranného pásma.
     
    42:57
    Svozil elegantně obelstil dotírajícího Stasjuka a poté se vydal do útoku. Jeho střelu obránci hostů jen těsně nesrazili na hokejku dojíždějícího Galnora, který by zakončoval do odkryté branky.
     
    42:10
    Přerovští delší dobu operují v porubském obranném pásmu, Mareček a obránci před ním se musejí mít na pozoru.
     
    40:47
    Poruba právě vstřelila branku!
    Hosté měli ponechanou výhodu, ve které snižují. Z levé strany si před Vojtka najel DAVID MORAVEC, a i když to vypadalo, že domácí brankář i tentokrát úspěšně zasáhne, puk skončil v bráně. Porubský útočník totiž dokázal vystřelit do prostoru, který Vojtek nepokryl pohotovým skokem k zemi. Asistence: Adam Šrubař a Dominik Konečný.
     
    40:38
    Matyáš Hanák s Galnorem pořádně zaměstnali porubskou obranu a střelu druhého jmenovaného musel vyrážet Mareček.
     
    40:09
    Dlouhý oblouček Svozila na najíždějícího Kuchtu skončil na zakázaném uvolnění. Hra se stěhuje před Vojtka.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Oba týmy jsou zpět na ledě, za malý moment začne třetí třetina.
     
    Třetí perioda začne přibližně ve 13:32.
     
    Druhá část utkání je u konce. Poruba v ní výrazně přidala, přičemž se snažila vytvářet si brankové příležitosti, a to především hledáním okének v přerovské defenzívě. Hostům takový záměr několikrát vyšel a souboj tváří v tvář s Vojtkem si vyzkoušeli Wardas, Konečný nebo v oslabení Moravec. Přerovský brankář ovšem pokaždé skvěle zasáhl a stále drží čisté konto. Naopak na druhé straně jedna branka padla, přesilovou hru za příliš mnoho porubských hráčů na ledě rychle využil důrazný Petr Svoboda. Zubři měli i další šance, ty ale zůstaly bez gólového efektu. Po čtyřiceti minutách tak Přerov vede nad Porubou 3:0.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:04
    Janeček střelou od modré čáry trefil jen poblíž se nacházejícího Kloudu. Ten nabral rychlost a ujížděl na Marečka. V útočném pásmu jej ale nakonec zvládl zakřižovat vracející se Sobol. Hostující gólman tak zasahovat nemusel.
     
    38:25
    Jan Hanák se pěkně uvolnil a už mohl střílet. Místo toho ale ještě přihrál volnému Kloudovi, který však přejel prostor vhodný k zakončení. Jeho pobídka zpoza branky se pak s úspěchem nesetkala.
     
    38:05
    Nášelovu střelu od modré čáry zlikvidoval Mareček, ani možná nevěděl, jak. Přerovští hráči se poté ještě pokoušeli o dorážky, kotouč ale z porubského brankáře už nevypadl.
     
    36:43
    Na Svozilův dlouhý pas zareagoval Dobša. Ten ještě z pravé strany nahrál před branku, kam si najel Svoboda. Domácí útočník s číslem 24 si ale před přesunujícím se Marečkem nedokázal dobře zpracovat puk. Zakončení tak ze slibné přerovské akce nevzešlo.
     
    36:03
    Na ledové ploše v útočném pásmu chvíli ležel Kolařík. Poté se ale sám zvedl a odjel na střídačku. Snad bude v pořádku a bude se moct vrátit do hry.
     
    35:32
    Zaváhání Svozila u mantinelu nepotrestal Moravec. Přihrávku před branku totiž posílal na spoluhráče, který už byl v té době obsazený.
     
    34:25
    Skvělou práci teď odvedl Jakub Galnor. Nejprve si ve středním pásmu zpracoval dlouhý pas a v útočné třetině zaměstnával hráče Poruby. Poté dokázal dojet odražený kotouč a zabránil tak úniku dvou hostů na Vojtka.
     
    33:43
    Poruba se u zadního mantinelu v útočném pásmu dopustila útočného faulu. Poměr sil na ledě je tak opět vyrovnaný.
     
    33:33
    Vyloučení v týmu HC RT TORAX Poruba (Šrubař – 2 min., podrážení).
     
    33:19
    Stasjuk měl před sebou odkrytou bránu, tu ale trefit nedokázal.
     
    32:48
    Vyloučení v týmu HC ZUBR Přerov (M. Hanák – 2 min., hákování).
     
    32:19
    Dobša si to namířil mezi tři hráče Poruby, kteří jej zastavili. Puk ale v útočném pásmu dojel Kuchta a oslovil Galnora. Ten si najel do ještě lepší střelecké pozice, vracející se soupeři ovšem kotouč ztečovali mimo branku Marečka.
     
    31:33
    Po buly v útočném pásmu pálil z pravého kruhu Šrubař, Vojtek byl nicméně pozorný a kotouč v pokleku zastavil.
     
    30:47
    Kuchta chtěl při útočné akci vrátit kotouč najíždějícímu Galnorovi, vracející se hosté ale přihrávku dokázali ztečovat někam k zadnímu mantinelu. Nápor Zubrů ale pokračoval a do předbrankového prostoru obdržel puk Matyáš Hanák. Marečka nicméně ve velké šanci neprostřelil, přesunující se brankář hostů v pokleku zakročil.
     
    29:58
    Zvýšit náskok Přerova mohl Klouda. Marečka si kličkou položil na zem, pak se ale dostal mimo výhodný střelecký úhel. Puk zkusil poslat do branky zpoza levé tyče, kousek před brankovou čárou ale hokejkou zasáhl jeden z bránících Ostravanů.
     
    28:15
    Nášel nezpracoval kotouč a sám na Vojtka se v oslabení řítil Moravec. Martin Vojtek mladší ale předvedl další skvělé zákroky – Moravce v souboji nositelů slavných jmen vychytal hned dvakrát. Především jeho rozštěp proti Moravcově dorážce stál za to. Kotouč tak nezapadl za pravou tyč přerovské branky.
     
    27:17
    Svozil po vyhraném buly dojel puk směřující k modré čáře a nad kruhy poté přihrál Veselému. Jeho rána, z níž by Mareček příliš mnoho neviděl, skončila nad horní tyčí porubské branky.
     
    27:10
    Vyloučení v týmu HC RT TORAX Poruba (Vendelín – 2 min., hákování).
     
    27:00
    Nášel ve středním pásmu našlápl k průniku a byl faulován. Zubři budou hrát přesilovku.
     
    26:25
    Vyloučení v týmu HC RT TORAX Poruba (Stasjuk – 2 min., podrážení).
     
    26:25
    Galnor se zmocnil puku u obranné modré čáry a jel by sám na Marečka. Porubský hráč jej nicméně fauloval a poměr sil na ledě se vyrovná.
     
    26:14
    Vyloučení v týmu HC ZUBR Přerov (Polame – 2 min., sekání).
     
    26:14
    Sobol jel s pukem na holi vstříc přerovské brance, domácí hráč jej zastavil jen za cenu faulu.
     
    25:47
    Svozil zvládl otočku na útočné modré čáře, kterou se vyhnul dotírajícím hráčům soupeře. Působení Přerova v útočném pásmu dočasně skončilo střelou, kterou zastavil Mareček. Buly po pravici hostujícího brankáře.
     
    25:16
    Z levé strany se do prostoru mezi kruhy natlačil Kolařík, Mareček jeho pokus srazil betony k zadnímu mantinelu.
     
    23:43
    Přerov právě vstřelil branku!
    Zubři přesilovku po dvanácti sekundách využívají. Domácí si vytvořili slušný tlak v předbrankovém prostoru, který přesnou přízemní střelou mimo dosah Marečkových betonů proměnil v gól důrazný PETR SVOBODA. Asistence: Jakub Galnor a David Svozil.
     
    23:31
    Vyloučení v týmu HC RT TORAX Poruba (hráčská lavice – 2 min., příliš mnoho hráčů na ledě). Trest odpyká Vendelín.
     
    23:31
    A další skvělý zákrok Vojtka. Tentokrát roztáhnutý u brankové čáry zastavil možnost Konečného, který se protáhl mezi přerovskými beky.
     
    22:36
    Velká šance hostů na snížení. Wardas kličkou obelstil obránce a jel sám na Vojtka. Ten ovšem střelu na vyrážečku dokázal zastavit a poradil si i s dorážkami Szcześniaka. Teď Vojtek svůj tým podržel!
     
    22:00
    Střela Svobody z pravé strany skončila vedle porubské branky. Přesnější byl o chvíli později Toman, Mareček schoval kotouč do lapačky.
     
    21:17
    Polamemu se v obranném pásmu zapletl puk mezi nohama, nápor najíždějícího hráče soupeře ovšem ustál a poté rozehrál.
     
    20:34
    Přihrávka do útočné třetiny z porubské hokejky trefila do nohy obránce Svozila. Své individuální dovednosti poté předvedl Galnor, který dvakrát získal kotouč v útočném pásmu. Hra se následně přesunula k bráně Vojtka, jenž zakročil proti střele z levé strany.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Oba týmy se vracejí na led, za malou chvíli začne druhá třetina.
     
    První třetina zápasu Extraligy dorostu mezi Přerovem a Porubou je u konce. Domácí hráči v ní měli více ze hry, což dokázali potvrdit dvěma brankami. Nejprve se z úniku prosadil Jan Hanák, poté v poslední minutě první části překonal Marečka Vojtěch Toman. Druhé dějství začne zhruba ve 12:42.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:19
    Přerov právě vstřelil branku!
    Hanáci udrželi útočné pásmo a krátce před přestávkou podruhé skórují. Mareček se sice po odraženém kotouči vrhal tygřím skokem, nebylo mu to ale nic platné. Naopak tím usnadnil práci zakončujícímu VOJTĚCHU TOMANOVI. Ten měl před sebou odkrytou bránu, do které bez problému zamířil. Asistence: Dalibor Harásek a Petr Svoboda.
     
    19:13
    Po zakázaném uvolnění Poruby se bude vhazovat po levici Marečka.
     
    18:45
    Veselému se nepovedla rozehrávka, naštěstí pro Přerov se ale v dosahu puku nenacházel žádný z porubských hráčů.
     
    17:37
    Mnohem přímočařejší akci předvedl na druhé straně Kuchta. Mareček musel křížný pokus likvidovat koncem pravého betonu. Posléze si hostující brankář připsal další dva zákroky proti pokusům Zubrů.
     
    16:01
    Poruba se dostala do brejku dvou na jednoho. Skvělou práci nicméně odvedl bránící Polame, který nezazmatkoval a do poslední chvíle ztěžoval nahrávku na najíždějícího hráče. Tento fakt se domácímu týmu také vyplatil. Ostravané nedokázali únik vůbec zakončit.
     
    15:18
    Hosté chtěli přispěchat s odpovědí, střela jednoho z nich ale skončila nad horní tyčí Vojtkovy branky.
     
    13:41
    Přerov právě vstřelil branku!
    Domácí jdou do vedení. Poruba sice na chvíli zamkla Zubry v jejich obranném pásmu, více než ne příliš nebezpečnou střelu zdálky ale nevyprodukovala. Odražený kotouč poté v útočné třetině dojel hbitý útočník MEO JAN HANÁK, a ač byl při zakončení zřejmě faulován, forhendovým blafákem překonal padajícího Marečka. Asistence: Marek Veselý a Max Klouda.
     
    12:39
    Do střelecké pozice si na levém kruhu najel Matyáš Hanák, Mareček v pokleku schoval puk do své výstroje.
     
    11:12
    Tohle byla obrovská šance Přerova! Svozil z pravé strany našel úplně volného Kloudu, který už mohl zakončovat. Buď mu však střela nesedla, nebo chtěl ještě přihrát spoluhráči. V každém případě, Mareček zasahovat nemusel. Puk se odklouzal vedle porubské brány.
     
    10:26
    Porubským hráčům nyní dvakrát ujel puk v obranném pásmu, ohrožení pro branku Marečka z toho však nevzešlo.
     
    09:40
    Vendelín si s odraženým pukem najel do útočného pásma, ovšem v té chvíli v něm ještě pobýval Stasjuk. Rozhodčí proto hostům píská ofsajd.
     
    09:06
    Dráhou letu nahození Janečka od mantinelu projeli dva hráči Poruby. Ani jeden ho ale netečoval a Vojtek chytá puk do lapačky.
     
    08:08
    Moravec našel z levé strany mezi kruhy najetého Vendelína, jehož svižná střela proletěla vedle přerovské branky. Na druhé straně si do zakončení najel Galnor, ovšem vzdálenější horní roh Marečkovy branky minul.
     
    07:00
    Přes dva obránce Zubrů se rozhodl vystřelit Stasjuk. Kotouč skončil v ochranné síti, odkud se odrazil zpět do hřiště.
     
    06:09
    Ani jednomu týmu se teď nepodařilo prodrat ke střele. Poruba nezískala kotouč v předbrankovém prostoru, Přerov zase nepřešel přes střední pásmo.
     
    05:21
    Přihrávku Svobody vystihl ve středním pásmu Konečný, ale pak se dostal do ofsajdu, který čárovému rozhodčímu neunikl.
     
    04:28
    Kuchta obdržel puk do jízdy a mezi obránci hostů projel před Marečka. Domácí kapitán zvolil střelu na lapačku, kterou ale porubský brankář dokázal vyrazit. Připsal si tak další dobrý zákrok.
     
    03:51
    Po levém křídle projel Dobša, ovšem v zakončení mu zabránil porubský hráč, který se s ním stačil vrátit.
     
    02:46
    Domácí hráči opět zahrozili. K přihrávce přes předbrankový prostor se dostal Matyáš Hanák, Mareček se proti němu ale stačil přesunout a kotouč vytěsnil mimo branku.
     
    01:57
    A další možnost Zubrů. Dobrou práci před brankou odvedl Toman. Mareček se dostal mimo svou pozici, ovšem proti ráně příklepem od Haráska stačil v pokleku zasáhnout.
     
    01:35
    To však neplatilo na druhé straně. Jan Hanák našel u levé tyče Kolaříka, který zblízka vyprášil betony Marečka.
     
    01:22
    Hosté vybojovali puk za brankou Vojtka, ovšem přihrávka Szcześniaka postrádala razanci a žádná šance tak k vidění nebyla.
     
    00:37
    Poruba měla problémy s rozehrávkou v obranném pásmu, napadající hráči Přerova toho však nevyužili.
     
    00:10
    Kuchta projel s pukem na holi do prostoru mezi kruhy a jeho štiplavou střelu zastavil na hrudi Mareček.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Oba týmy nastupují na hrací plochu, zápas za malou chvíli začne.
     
    Oba týmy absolvují rozbruslení na ledové ploše, domácí Přerov nastoupí ve žlutomodrých dresech, hosté z Poruby v červenobílých dresech.
     
    Úvodní sestavy:

    HC ZUBR Přerov: Vojtek (Ryšavý) – Svozil, Polame, Harásek, Nášel, Veselý (A) – Grézl, Galnor, M. Hanák, J. Hanák (A), Kolařík, Toman, Dobša, Kuchta (C), Klouda, Svoboda

    HC RT TORAX Poruba: Mareček (Chylík) – Jeřábek, Janeček, Kalužík, Kršík, Glos (A), Michalčík, Pavlíček – Stasjuk, Sobol, Konečný, Vendelín, Moravec (C), Murín, Szcześniak, Šrubař, Wardas, Vehovský (A)

    Rozhodčí: Šmíd – Poláček, Kociňák.
     
    HC ZUBR Přerov
    Přerovu patří v tabulce východní skupiny Extraligy dorostu průběžné šesté místo, na kontě má osmnáct bodů. Zubrům se daří především na venkovních kluzištích, odkud přivezli patnáct bodů –⁠ tedy většinu svého bodového zisku. Mimo MEO Arénu si poradili s Olomoucí (4:3), Havířovem (2:1), Zlínem (5:2), Šumperkem (3:2) a naposledy, v dohrávce šestého kola, v úterý právě s Porubou (4:2). Naopak doma uspěli pouze jednou, když v desetigólové přestřelce pokořili Vsetín (7:3). Nejproduktivnějším hráčem Hanáků je útočník a kapitán Tobiáš Kuchta (8+8).
     

    HC RT TORAX Poruba
    Poruba se v pořadí skupiny Východ nejvyšší dorostenecké soutěže nachází na předposlední –⁠ deváté pozici. Dosud nasbírala dvanáct bodů, což je o tři méně než sedmý Šumperk a osmý Vsetín. Vítězství si Slezané připsali proti Zlínu (5:3), Vsetínu (6:2), Šumperku (4:2) a Havířovu (5:2). Dvakrát přitom uspěli doma i venku. Celek z Ostravy také nastřílel 38 branek –⁠ nejvíce ze všech týmů mimo nejlepší čtyři. Zároveň ale padesátkrát inkasoval, více gólů obdržel pouze Valašský hokejový klub ze Vsetína. Nejproduktivnějším hráčem Poruby je útočník Tadeáš Kalužík, který zaznamenal dvacet jedna bodů za dvanáct tref a devět asistencí.

     
    Krásný den z přerovské MEO Arény! V rámci čtrnáctého kola východní skupiny Extraligy dorostu se tu utkají týmy HC ZUBR Přerov a HC RT TORAX Poruba.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 12:00.
    Marken.cz

    Petr Komárek

    Branky a nahrávky: 14. J. Hanák (Veselý, Klouda), 20. Toman (Harásek, Svoboda), 24. Svoboda (Galnor, Svozil) – 41. Moravec (Šrubař, Konečný), 54. Moravec (Kršík)


    HC ZUBR Přerov: Vojtek (Ryšavý) – Svozil, Polame, Harásek, Nášel, Veselý (A) – Grézl, Galnor, M. Hanák, J. Hanák (A), Kolařík, Toman, Dobša, Kuchta (C), Klouda, Svoboda
    HC RT TORAX Poruba: Mareček (Chylík) – Jeřábek, Janeček, Kalužík, Kršík, Glos (A), Michalčík, Pavlíček – Stasjuk, Sobol, Konečný, Vendelín, Moravec (C), Murín, Szcześniak, Šrubař, Wardas, Vehovský (A)

    Rozhodčí: Šmíd – Poláček, Kociňák

    Diváci: 136
    bahis siteleri