Chomutov – Liberec 1:6 (kon.) | Zlín – Havířov 5:2 (kon.) | Jihlava – Salzburg 4:2 (kon.)
Kladno – Vítkovice 0:0 (odl.) | Mountfield HK – K. Vary 1:2 (1:2 po s.n.) | HC Litvínov – Mladá Boleslav 0:4 (kon.)
Sparta – Olomouc 2:3 (po pr.) | Pardubice – Plzeň 3:5 (kon.) | Kometa Brno – Třinec 1:4 (kon.)
Slavia – Motor ČB 3:4 (kon.)
konec
Piráti Chomutov
1:6 (1:3, 0:1, 0:2)
Bílí Tygři Liberec
Sobota 30.10.2021, 12:00 • ROCKNET ARÉNA • DHL Extraliga juniorů • 15. kolo
Partner:
     
    56:05
    Vyloučení v týmu Bílí Tygři Liberec (Kollert – 2 min., držení).
     
    53:30
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Pöschl – 2 min., vražení na mantinel).
     
    51:22
    Liberec právě vstřelil branku!
    Liberec jde do pětigólového vedení, o které se postaral VOJTĚCH DUSCHKA, jenž z levé strany bekhendem zamířil přesně do bližší šibenice. Asistence: Štěpán Vyhlídko a Šimon Pavlík.
     
    46:35
    Liberec právě vstřelil branku!
    Liberec rychle otočil hru, z čehož těžil LUKÁŠ PLOS, jenž z levého kruhu prostřelil domácí jedničku na zadní tyčku, a dokonal tak hattrick. Navrch si připisuje áčko brankář Tygrů. Asistence: Ondřej Culek a Štěpán Vopravil.
     
    43:42
    Vyloučení v týmu Bílí Tygři Liberec (Vyhlídko – 2 min., napadení).
     
    42:26
    Liberec vyšachoval Piráty ve středním pásmu, takže jel sám na bránu Nezbeda. Suk proti kličce zasáhl, ale puk spadl do brankoviště, kde volně ležel, na pomoc mu přispěchal Döring a s vypětím všech sil ho udržel před čárou.
     
    40:35
    Liberec vyhrál buly a rychle zavezl puk do útočného pásma, kde po střílené přihrávce Nezbedy stál před odkrytou bránou Plos, jenomže puk mu proletěl.
     
    38:59
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Vostiňák – 2 min., hákování).
     
    38:48
    Liberec právě vstřelil branku!
    Tohle je tvrdá rána pro domácí, kteří rozhodně nebyli horším týmem. JAKUB ZAJÍČEK dostal puk mezi kruhy, kde se otočil a prostřelil Štěpána Suka ránou po ledě. Asistence: Lukáš Plos a Lukáš Nezbeda.
     
    38:32
    Tohle byla pěkná akce Vyroubala, který se i se štěstím proháčkoval přes tři hráče, ale na zakončení už mu nezbylo místo a navíc mu kotouč trochu utekl, čehož využil Vopravil, aby ho podržel.
     
    34:02
    Piráti dlouho kombinovali bez střelby, pak se odhodlali ke skvělé kombinaci, na konci které byl před úplně prázdnou bránou Šugár, jenž však trefil tyčku. Vyražený puk následně Vopravil schoval tygřím skokem.
     
    33:12
    59 vteřin v pěti proti třem pro domácí.
     
    33:12
    Vyloučení v týmu Bílí Tygři Liberec (Jenčovský – 2 min., nedovolené bránění).
     
    32:11
    Vyloučení v týmu Bílí Tygři Liberec (Huňor – 2 min., sekání).
     
    30:11
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Šilar – 2 min., hákování).
     
    29:30
    Šugár se nechal u pravého mantinelu obrat o kotouč, takže Plos šel sám na bránu, jenomže střelou na vzdálenější tyčku hattrick nedokonal. Suk předvedl povedený zákrok vyrážečkou.
     
    28:05
    Šilar postupoval po levém křídle, na pravé straně měl spoluhráče, ale rozhodl se pro střelu, která byla zblokovaná. Kotouč nabral velmi nevyzpytatelnou trajektorii, takže Vopravilovi udělal velké problémy, brankář hostů si pořádně oddychl, když ho zkrotil v lapačce.
     
    24:39
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Pöschl – 2 min., podrážení).
     
    21:37
    Vyloučení v týmu Bílí Tygři Liberec (Kollert – 2 min., nedovolené bránění).
     
    15:38
    Tak teď si domácí vybrali i dávku smůly. Piráti dobře napadali a vybojovali si pásmo, pak několikrát ve složení Šugár – Jurak – Čech ohrozili Vopravila, jenomže ten i s dávkou štěstí všechny kotouče udržel před čárou anebo na boční síťce a na závěr puk raději podržel.
     
    11:25
    Skvělé! Takové okamžiky dělají krásu hokeje. Sudí viděli u vrátek na trestnou lavici domácích hákování Pöschla na Nezbedu. Trenérům ani fanouškům domácích se to nelíbilo, přesto chomutovský zadák na lavici hanby usedl. Jenomže liberecký kapitán se zvedl a ve středovém kruhu oznámil sudímu, že se o faul nejednalo. Pokračuje se v pěti proti pěti.
     
    10:15
    Liberec právě vstřelil branku!
    Liberec je při chuti a sráží domácí další trefou – po deseti vteřinách! JAN HUŇOR nastavil před brankou hůl, což mu stačilo, aby po přihrávce z rohu zvýšil vedení svého celku. Asistence: Tomáš Kollert a Štěpán Vyhlídko.
     
    10:05
    Liberec právě vstřelil branku!
    Tohle byla pěkná a velmi rychlá akce Liberce, který otáčí vývoj utkání. LUKÁŠ PLOS se prohnal po levém křídle do pásma a přes obránce zamířil přesně ke vzdálenější tyčce. Asistence: Jakub Zajíček a Lukáš Nezbeda.
     
    07:23
    Liberec právě vstřelil branku!
    Liberec má připravenou bleskurychlou odpověď! Zajíček přihrál od mantinelu mezi kruhy na Nezbedu, který našel před odkrytou brankou LUKÁŠE PLOSE, jemuž stačilo kotouč dloubnout do vrchních pater. Asistence: Lukáš Nezbeda a Jakub Zajíček.
     
    07:00
    Piráti právě vstřelili branku!
    Wau! Brankář Štěpán Suk si vyjel z brány přibližně mezi kruhy, odkud našel v útočném pásmu PAVLA ŠUGÁRA, který z prostoru mezi kruhy našel mezeru mezi tělem a rukou. Asistence: Štěpán Suk a Tomáš Šilar.
     
    04:01
    Liberec kombinoval v pásmu až se ke střele odhodlal Kovář, jehož pokus se od zadního mantinelu odrazil před branku, kde byl velmi aktivní Plos. Piráti však velmi rychle k volnému kotouči přispěchali a odpálili ho do bezpečí.
     
    03:31
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Jurak – 2 min., hákování).

    Kateřina Kundertová

    Branky a nahrávky: 7. P. Šugár (Suk, T. Šilar) – 8. Plos (Nezbeda, Zajíček), 11. Plos (Zajíček, Nezbeda), 11. Huňor (Kollert, Vyhlídko), 39. Zajíček (Plos, Nezbeda), 47. Plos (Culek, Vopravil), 52. Duschka (Vyhlídko, Pavlík)


    Piráti Chomutov: Suk (Tuček) – Petrásek, Cestr, Janda, Pöschl, Matějka, F. Döring – P. Šugár, T. Šilar, Stárek, Čech, Jurak, Vostiňák, Adam, Vyroubal, Mišovic, Cháb.
    Bílí Tygři Liberec: Vopravil (Krátký) – Kollert, Duschka, Starý, Rybář, Kovář, Hladík, Culek – Nezbeda, Pavlík, Vyhlídko, Kříž, Plos, Jenčovský, Leden, Zajíček, Huňor.

    Rozhodčí: Domský – Gerát, Toman
    bahis siteleri