Detroit – Florida 2:3 (po pr.) | NY Rangers – Columbus 4:0 (kon.) | Washington – Arizona 2:0 (kon.)
Carolina – Chicago 6:3 (kon.) | Vegas – Anaheim 5:4 (2:1 po s.n.) | Dallas – Ottawa 1:4 (kon.)
Nashville – NY Islanders 3:2 (2:0 po s.n.) | Los Angeles – Montreal 5:2 (kon.)
po s.n. (2:1)
Vegas Golden Knights
5:4 (1:0, 1:1, 2:3 - 0:0)
Anaheim Ducks
Sobota 30.10.2021, 02:00 • T-Mobile Arena, Las Vegas • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    Jevgenij DADONOV - 5:4
     
    V samostatných nájezdech zvítězil tým Vegas Golden Knights.
    Autorem vítězné branky je JEVGENIJ DADONOV.
    56:29 Adam HENRIQUE - 4:4
     
    56:29
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Kevin Shattenkirk vystřelil na pravém křídle a Robin Lehner už se chystal zasáhnout lapačkou, jenže těsně před ní tečoval puk pod horní tyč ADAM HENRIQUE! Ducks teď vyrovnali na 4:4! Asistence: Kevin Shattenkirk a Trevor Zegras.
    55:44 Isac LUNDESTRÖM - 4:3
     
    55:44
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Robin Lehner nedokázal udržet střelu Hampuse Lindholma v lapačce a u pravé tyče se prosadil z dorážky bekhendem ISAC LUNDESTRÖM! Drama je tu! Ducks prohrávají o gól. Asistence: Hampus Lindholm a Jakob Silfverberg. (stav utkání 4:3)
    51:18 Troy TERRY - 4:2
     
    51:18
    Anaheim právě vstřelil branku!
    TROY TERRY si najel před bránu na pěknou přihrávku z levého křídla a po rychlém zamíchání s pukem u levé tyče skóroval po ledě do odkryté sítě ležícího Robina Lehnera! Hráči Vegas těsně předtím orazítkovali tyč a mohlo to být už 5:1. Asistence: Benoit-Olivier Groulx a Ryan Getzlaf.
    45:56 William CARRIER - 4:1
     
    45:56
    Golden Knights právě vstřelili branku!
    WILLIAM CARRIER si najel v mezikruží na přihrávku Chadlera Stephensona z levé strany a rychlou střelou zápěstím zamířil mezi levou rukou a tělem Johna Gibsona ke vzdálenější pravé tyči! Asistence: Chandler Stephenson.
    42:45 Chandler STEPHENSON - 3:1
     
    42:45
    Golden Knights právě vstřelili branku!
    CHANDLER STEPHENSON si najel v mezikruží na nádhernou přihrávku Jonathana Marchessaulta z pravé strany a samostatný únik zakončil skvělým bekhendovým blafákem, po kterém poslal puk pod levou rukou ležícího Johna Gibsona do sítě! Vegas přečkalo oslabení a udeřilo. Asistence: Jonathan Marchessault a Nicolas Hague. (3:1)
    35:49 Trevor ZEGRAS - 2:1
     
    35:49
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Aktivní TREVOR ZEGRAS si najel na nádhernou bekhendovou přihrávku Sonnyho Milana zpoza brány a z blízkosti rychlou střelou vymetl pravý horní roh brány- 1:2! Ducks jsou tedy zpět ve hře. Asistence: Sonny Milano a Adam Henrique.
    23:52 Nicolas HAGUE - 2:0
     
    23:52
    Golden Knights právě vstřelili branku!
    NICOLAS HAGUE pěkně vypálil bez přípravy po přihrávce z levé strany před vrcholem pravého kruhu a jeho nádherná bomba zamířila nad lapačkou Johna Gibsona do bližšího horní rohu brány! Vegas odskakuje a vede 2:0. Asistence: Jonathan Marchessault a Alex Pietrangelo.
    03:30 Reilly SMITH - 1:0
     
    03:30
    Golden Knights právě vstřelili branku!
    REILLY SMITH si teď najel na pravém křídle na nádhernou kolmou přihrávku od Alece Martineze a samostatný únik chtěl zakončit střelou ke vzdálenější levé tyči, John Gibson se sice mezi vyrážečkou a pravým betonem pak překonat nenechal, jenže proti dorážce už byl bezmocný! Asistence: William Karlsson a Alec Martinez.

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 4. R. Smith (W. Karlsson, Martinez), 24. Hague (Marchessault, Pietrangelo), 43. Stephenson (Marchessault, Hague), 46. W. Carrier (Stephenson), rozh. náj. Dadonov – 36. Zegras (Milano, Henrique), 52. T. Terry (Groulx, Getzlaf), 56. Lundeström (H. Lindholm, Silfverberg), 57. Henrique (Shattenkirk, Zegras)

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    0:1   Trevor Zegras (ANA)
    0:1   Chandler Stephenson (VEG)
    2. série:
    0:1   Maxime Comtois (ANA)
    0:1   Jonathan Marchessault (VEG)
    3. série:
    0:1   Kevin Shattenkirk (ANA)
    1:1   Nicolas Roy (VEG)
    4. série:
    1:1   Troy Terry (ANA)
    2:1   Jevgenij Dadonov (VEG)


    Vegas Golden Knights: Lehner (Brossoit) – Pietrangelo (A), Hague, Theodore, Martinez (A), Coghlan, McNabb – Krebs, Stephenson, W. Carrier – R. Smith (A), W. Karlsson, Marchessault – Kolesar, N. Roy, Dadonov – J. Röndbjerg, Leschyshyn, B. Howden. Hlavní trenér: Peter DeBoer.
    Anaheim Ducks: J. Gibson (Stolarz) – Drysdale, H. Lindholm, Manson (A), Fowler, Shattenkirk, Benoit – T. Terry, Getzlaf (C), Henrique – Milano, Zegras, Comtois – Silfverberg (A), Lundeström, Steel – D. Grant, Groulx, Deslauriers. Hlavní tranér: Dallas Eakins.

    Rozhodčí: Dean Morton, Jon Mclsaac. Čároví: Vaughan Rody, Derek Nansen

    Diváci: 18029
    bahis siteleri