Nový Jičín – Vel. Meziříčí 6:5 (kon.) | Nová Paka – Mostečtí Lvi 4:3 (kon.) | Letňany – Hronov 1:2 (kon.)
Havlíčkův Brod – Cheb 7:1 (kon.) | Žďár n/S – Val. Meziříčí 2:6 (kon.) | Bílina – Dvůr Králové n. L. 4:11 (kon.)
SHK Hodonín – Opava 3:2 (3:1 po s.n.) | Kopřivnice – Kometa Brno B 3:6 (kon.) | Jablonec n/N – Děčín 11:3 (kon.)
Řisuty – Tábor 1:2 (kon.) | Klatovy – Písek 9:5 (kon.) | Kobra – Příbram 4:6 (kon.)
konec
HC Kobra Praha
4:6 (2:0, 1:4, 1:2)
HC Baník Příbram
Sobota 30.10.2021, 18:00 • Zimní stadion HC Kobra Praha, Praha • 2. liga skupina Jih (ČR) • 12. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:48
    Příbram právě vstřelila branku!
    Hostující celek si pojistil vedení a vlastně i výhru z dnešního utkání. Do odkryté branky se trefil RADEK JELÍNEK. Asistence: Petr Josefus.
     
    49:55
    Příbram právě vstřelila branku!
    A hosté se v přesilové hře prosazují. Zdeněk Kutlák poslal přihrávku na PETRA JOSEFUSE. Ten zamířil a trefil se přesně, jak bylo potřeba. Asistence: Zdeněk Kutlák, Jakub Káník.
     
    46:05
    Kobra právě vstřelila branku!
    Pražané se radují z vyrovnání! Jako správný kapitán se do útoku vrhl KAMIL BŘÍŠKA, rozpoyboval hostujícího gólmana a pak jej nekompromisně překonal z bekhendu! Asistence: Tomáš Šťastný.
     
    35:46
    Příbram právě vstřelila branku!
    A máme tu další branku v domácí brance, tato třetina se Kobře tedy vůbec nedaří. ONDŘEJ PANNA se dostal ke kotouči zhruba v prostoru mezi oběma kruhy. A odtdu také prostřeluje domácího brankáře. Asistence: David Zdeněk, Radek Jelínek.
     
    34:55
    Příbram právě vstřelila branku!
    Parádní druhá třetina od hostujícího celku! Z větší vzdálenosti ze zápěstí vystřelil JOSEF SAŇA a trefil naprosto přesně vzdálenější horní růžek. Asistence: Miroslav Rohlík, Petr Josefus.
     
    29:31
    Příbram právě vstřelila branku!
    Tak to vypadá nakonec ještě na napínavé utkání! Jan Tlačil se dostal k odraženému kotouči. Stihl objet branku dříve, než se Sochůrek přemístil. A Pelant pak trefil odkrytou část klece. Asistence: Ondřej Panna, Marcel Hlaváček
     
    27:45
    Příbram právě vstřelila branku!
    A přeci jen se hosté také radují z přesné trefy! Ondřej Panna nabral parádní rychlost, načež střílel z úhlu. Jeho pokus pak Sochůrek vyrazil na brankoviště, ve skrumáži se pak nejlépe zorientoval MIROSLAV ROHLÍK, který poprvé rozvlnil síť za domácím gólmanem. Asistence: David Zdeněk, Ondřej Panna.
     
    25:48
    Kobra právě vstřelila branku!
    A je to o tři branky, Kobra prozatím střelecky dominuje! FILIP HLINKA dostal přihrávkuk na modrou čáru. Sjel si do prostoru mezi oba kruhy a odtud pak naprosto výstavně z nápřahu trefil pravý horní růžek. Parádní trefa! Asistence: Aleš Knesl, Václav Zídek.
     
    17:02
    Kobra právě vstřelila branku!
    Nyní už ale i příbramský brankář kapituloval a domácí jdou do dvoubrankového vedení! Zídek poslal do útoku FILIPA HLINKU. Ten už byl ve velkém střeleckém úhlu, nicméně trefil parádně. Jeho trefa šla přímo do růžku, Šorf se jen stačil ohlédnout. Asistence: Václav Zídek, Daniil Petrov.
     
    03:16
    Kobra právě vstřelila branku!
    Máme tu první branku utkání, radují se domácí hokejisté! Odražený kotouč sebral na hranici středního pásma domácí kapitán KAMIL BŘÍŠKA. Před brankářem zakvrdlal s kotoučem a pak se trefil přesně, jak bylo potřeba. Bez asistence.

    Adam Pavlíček

    Branky a nahrávky: 4. Bříška, 18. Hlinka (Zídek, Petrov), 26. Hlinka (Knesl, Zídek), 47. Bříška (Šťastný) – 28. Rohlík (Zdeněk, Panna), 30. Tlačil (Panna, Hlaváček), 35. Saňa (Rohlík, Josefus), 36. Panna (Zdeněk, Jelínek), 50. Josefus (Kutlák, Káník), 60. Jelínek (Josefus)


    HC Kobra Praha: Sochůrek (Iljev) – Holý, Pelant, Ryzák, Šteiner, Knesl, Ženíšek, Janda, Procházka – Hlinka, Zídek, Šťastný, Heldák, Petrov, Bříška, Hrubý, Havrda, Petrák, Janča, Mucha
    HC Baník Příbram: Šorf (Jiroušek) – Straka, Hlaváček, Jelínek, Malý, Saňa, Kutlák, Zdeněk, Chlouba, Rohlík, Kraus, Tlačil, Kolouch, Seniov, Josefus, Pinkas, Káník, Panna, Furch

    Rozhodčí: Valda – Kurtin, Beneš
    bahis siteleri