Orlová – H. Benešov 5:7 (kon.) | Mladá Boleslav B – Žabonosy 5:10 (kon.)
konec
BK Mladá Boleslav B
5:10 (1:3, 2:4, 2:3)
HC Žabonosy
Sobota 30.10.2021, 18:00Krajská liga: Středočeský kraj • 8. kolo
Partner:
     
    56:32
    Mladá Boleslav B právě vstřelila branku!
    Pátou branku Boleslavi si připisuje MICHAL MAREŠ, když zpoza brány šla nahrávka a následně se zblízka tento hráč prosadil přes položeného gólmana. Asistence: Lukáš Christov, Ondřej Bílek.
     
    55:57
    Vyloučení v týmu HC Žabonosy (Paroubek – 2 min., zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo hrací plochu).
     
    52:16
    Vyloučení v týmu BK Mladá Boleslav B (Dinga – 2 min., napadení).
     
    47:54
    Žabonosy právě vstřelily branku!
    JAN SMEJKAL právě vstřelil už svůj pátý gól v tomto zápase. Nyní se postaral o nelichotivou desítku pro boleslavské hráče. Asistence: Jaroslav Kedršt.
     
    44:34
    Mladá Boleslav B právě vstřelila branku!
    Ale vytrvalý tlak, který vyvinuli, se vyplatil a Křivánka překonal TOMÁŠ KADEŘÁBEK. Jestli ale už s takovým probuzení nepřišli domácí pozdě. Asistence: Ondřej Bílek, Libor Bartoš.
     
    43:26
    Žabonosy právě vstřelily branku!
    A JOSEF KUNÁŠEK nařízené trestné střílení proměňuje!
     
    43:26
    Vyloučení v týmu BK Mladá Boleslav B (Ficek Milan – trestné střílení, hákování).
     
    42:45
    Žabonosy právě vstřelily branku!
    V následující akci už ale Žabonosy skórují a využívají přesilovou hru. Zblízka sklepl kotouč na protější tyč se štěstím JAN SMEJKAL, který trefil už osmý gól Žabonos. Asistence: Petr Pýcha, Lukáš Nekvasil.
     
    41:14
    Vyloučení v týmu BK Mladá Boleslav B (Moucha – 2 min., vražení na mantinel).
     
    38:58
    Žabonosy právě vstřelily branku!
    Velice nešťastný moment pro Boleslav. Tentokrát se ocitl na pravém kruhu JAN SMEJKAL a trefil skulinu mezi Víchovými betony. Asistence: Jaroslav Kedršt.
     
    36:30
    Žabonosy právě vstřelily branku!
    Nahození od obranné modré čáry sice Vích zlikvidoval a pokračovalo se dál ve hře, jenže to se Boleslavi vymstilo. Hosté se totiž ujali ještě jednou puku a před bránu šel úplně sám JAROSLAV KEDRŠT, který jaksepatří vykoupal brankáře Vícha a vychutnal si šestý žabonosský zásah. Asistence: Jiří Honz.
     
    34:47
    Žabonosy právě vstřelily branku!
    Ale co se nepovedlo Mejzrovi, to dokonali jeho spoluhráči. Na rozdíl dvou branek opětovně hosté odskočili zásluhou JANA SMEJKALA. Asistence: Petr Pýcha, Pavel Kubát.
     
    33:57
    Mladá Boleslav B právě vstřelila branku!
    Co to bylo? Šouravou a nedůraznou střelu od modré z hole ALEŠE DINGY si nechal Křivánek propadnout podél jeho výstroje na protější tyč. Asistence: Petr Zvolenský, Milan Ficek.
     
    32:42
    Mladá Boleslav B právě vstřelila branku!
    I Boleslav využívá přesilovou hru. Zhuštěný prostor sice nedovolil, aby střely pronikly do sítě, ale puk se odrazil směrem před pravou tyč, kde byl nehlídaný DAVID RUDOLPH, jenž překonal Lukáše Křivánka. Asistence: Dominik Tregl.
     
    31:05
    Vyloučení v týmu HC Žabonosy (Kubát – 2 min., hákování).
     
    30:40
    Žabonosy právě vstřelily branku!
    Přesilovku nakonec hosté využívají. Na levé straně rozmáchl TOMÁŠ PAROUBEK, puk se sice otřel o Víchovu lapačku, přesto skončil v síti. Asistence: Petr Pýcha, Martin Mejzr.
     
    30:11
    Vyloučení v týmu BK Mladá Boleslav B (Bílek – 2 min., napadení).
     
    24:21
    Vyloučení v týmu HC Žabonosy (2 min. pro hráčskou lavici – příliš mnoho hráčů na ledě). Trest odpyká Čtvrtečka.
     
    22:13
    Vyloučení v týmu HC Žabonosy (Hutla – 2 min., hákování).
     
    13:59
    Žabonosy nastřelily tyč!
     
    11:53
    Žabonosy právě vstřelily branku!
    Další útočná akce domácích se hrubě nepovedla. Přišla ztráta puku a přečíslení, které dirigoval Smejkal. Nahrál na druhý kruh na volného JAROSLAVA KEDRŠTA, který na nic neváhal a poslal puk za záda marně se přesouvajícího Vícha. Asistence: Jan Smejkal, Petr Pýcha.
     
    06:50
    Mladá Boleslav B právě vstřelila branku!
    Ale Mladá Boleslav tentokrát dokázala odpovědět a Křivánek nedosáhl na výstřel MICHAL MAREŠ. Asistence: Milan Ficek, Lukáš Christov.
     
    06:20
    Žabonosy právě vstřelily branku!
    Hosté znovu vstřelili branku, a to krátce po vhazování, když se trefil DOMINIK HRACHOVEC. Asistence: Josef Kunášek, Petr Pýcha.
     
    03:13
    Žabonosy právě vstřelily branku!
    Avšak po vhazování už se to beze změny skóre neobešlo. Puk do sítě po vhazování uklidil po povedené akci JAN SMEJKAL. Asistence: Jaroslav Kedršt, Martin Mejzr.

    Lukáš Chuchválek

    Branky a nahrávky: 7. Mareš (Ficek, Christov), 33. Rudolph (Tregl), 34. Dinga (Zvolenský, Ficek), 45. Kadeřábek T. (Bílek O., Bartoš), 57. Mareš (Christov, Bílek) – 4. Smejkal (Kedršt, Mejzr), 7. Hrachovec (Kunášek, Pýcha), 12. Kedršt (Smejkal, Pýcha), 31. Paroubek (Pýcha, Mejzr), 35. Smejkal (Pýcha, Kubát), 37. Kedršt (Honz), 39. Smejkal (Kedršt), 43. Smejkal (Pýcha, Nekvasil), 44. Kunášek (TS), 48. Smejkal (Kedršt)


    BK Mladá Boleslav B: Vích – Franc, Zvolenský (A), Málek, Kadeřábek J., Dinga, Bílek O., Kolman, Bartoš – Tregl, Christov, Ficek, Kadeřábek T. (C), Vondrlík, Rudolph, Moucha, Mareš (A), Hochman, Čermák.
    HC Žabonosy: Křivánek – Paroubek, Skokan, Pomichálek, Pýcha – Kubát, Hrachovec, Kedršt, Hutla (A), Čtvrtečka, Nekvasil, Kunášek, Honz, Smejkal, Mejzr (C).

    Rozhodčí: Šťovíček – Bašus, Marvan
    bahis siteleri