Boston – Minnesota 2:3 (kon.) | Buffalo – San Jose 2:3 (kon.) | Tampa – Calgary 4:1 (kon.)
New Jersey – Columbus 3:1 (kon.) | Philadelphia – Pittsburgh 2:6 (kon.) | Dallas – Florida 6:5 (2:0 po s.n.)
Colorado – Winnipeg 7:1 (kon.) | Arizona – Chicago 6:4 (kon.) | Vegas – NY Rangers 5:1 (kon.)
Seattle – Ottawa 0:0 (odl.) | Los Angeles – Nashville 2:4 (kon.)
konec
New Jersey Devils
3:1 (1:1, 0:0, 2:0)
Columbus Blue Jackets
Pátek 07.01.2022, 01:00 • Prudential Center, Newark • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    53:08
    New Jersey bude hrát v oslabení, protože hrálo nepovolenou přesilovku šest na pět, také jinak – špatně střídalo a mělo na ledě příliš mnoho hráčů. Trest odpyká Jesper Boqvist.
     
    50:25
    Síly na ledě se vyrovnají. Jimmy Vesey byl zasažen vysokou holí Jennera, který už putuje na lavici hanby. Uvidíme hru ve čtyřech.
     
    49:26
    Souboj osmadvacítek na obranné modré prohrál Damon Severson, jenž podrazil Olivera Bjorkstranda a už sedí na trestné lavici.
     
    40:54
    New Jersey bude mít na startu třetí třetiny druhou výhodu v podobě přesilové hry. Gustav Nyquist dostává dvě minuty za držení soupeře u své kelce.
     
    29:52
    New Jersey Devils si zahrají první početní výhodu v tomto utkání. Jake Bean odchází na trestnou lavici, je vyloučen za podrážení.
     
    18:26
    P. K. Subban vystoupil proti Činachovovi, kterého podrazil, ačkoliv nebyl v držení puku. Jeho trest je nakonec klasifikován jako nedovolené bránění, každopádně šlo o velký faul a může být rád, že je za dvě minuty.
     
    11:11
    Uvidíme první přesilovou hru a zahrají si ji hokejisté Blue Jackets. Christián Jaroš usedá na trestnou lavici, kde pobude přinejlepším dvě minuty. Provinil se držením Činachova.

    Petr Šatalík

    Branky a nahrávky: 1. Tatar (Bratt, J. Hughes), 42. Bratt (J. Hughes, Bastian), 59. J. Hughes (Tatar, Graves) – 5. Domi (Gavrikov, Sillinger)


    New Jersey Devils: Blackwood (A. Schmid) – Severson (A), Siegenthaler, P. K. Subban (A), Graves, Ch. Jaroš, Ty Smith – Bratt, J. Hughes (A), Tatar – N. Hischier, J. Boqvist, Studenič – Mercer, Kuokkanen, Bastian – M. McLeod, Vesey, N. Foote.
    Trenér: Lindy Ruff.

    Columbus Blue Jackets: Korpisalo (Bérubé) – Bean, Gavrikov, A. Boqvist, Kukan, Peeke, Christiansen – Nyquist (A), Jenner (C), Laine – O. Bjorkstrand (A), Sillinger, J. Voráček – Domi, Kuraly, Činachov – Bemström, Roslovic, E. Robinson.
    Trenér: Brad Larsen.

    Rozhodčí: Morton, Luxmore – Baker, Smith.

    Diváci: 11 523
    bahis siteleri