Pittsburgh – New Jersey 1:6 (kon.) | Florida – Columbus 3:6 (kon.) | NY Rangers – Washington 4:1 (kon.)
Toronto – Minnesota 3:1 (kon.) | Nashville – Dallas 2:1 (1:0 po s.n.) | Seattle – Boston 2:3 (po pr.)
Vancouver – Calgary 7:1 (kon.) | San Jose – NY Islanders 4:3 (1:0 po s.n.)
konec
Toronto Maple Leafs
3:1 (0:0, 1:1, 2:0)
Minnesota Wild
Pátek 25.02.2022, 01:07 • Scotiabank Arena, Toronto • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Tři hvězdy utkání:

    1. Auston Matthews (TOR) – 2+0
    2. Petr Mrázek (TOR) – 29 zákroků, 1 OG, úspěšnost 96,7%
    3. Frédérick Gaudreau (MNS) – 1+0 (03:43:59)
     
    Česká a slovenská stopa v utkání

    Petr Mrázek (TOR) – 29 zákroků, 1 OG, úspěšnost 96,7%, odchytal 59:38
    Ondřej Kaše (TOR) – 0+0, 0 účast, 1 střela na branku, TM 0, čas na ledě 14:29
    David Kämpf (TOR) – 0+0, 0 účast, 1 střela na branku, TM 2, čas na ledě 17:07
     
    Kdo se postavil do brankoviště?

    Petr Mrázek (TOR) – 29 zákroků, 1 OG, úspěšnost 96,7%, odchytal 59:38
    Kaapo Kähkönen (MNS) – 23 zákroků, 2 OG, úspěšnost 91,7%, odchytal 57:55
     
    Střely na branku: 25 – 30
     
    Je dobojováno! Toronto nakonec poráží Minnesotu 3:1 a získává další dva důležité body. Domácí celek o svém triumfu rozhodl ve třetí třetině. Několik výborných zákroků nejprve předvedl Petr Mrázek. Následně poslal domácí do vedení svou druhou brankou v utkání Auston Matthews. Hosté v závěru zkusili hru bez brankáře, což potrestal Alexander Kerfoot.
     
    Konec zápasu.
    59:19 Alexander KERFOOT - 3:1
     
    59:19
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Je hotovo! ALEXANDER KERFOOT dostal přhrávku do středního pásma, projel na modrou čáru a uklidil puk do prázdné branky! Asistence: Mitchell Marner.
     
    59:00
    Kerfoot z obranného pásma zkoušel trefit odkrytou klec, ale o kousek branku Minnesoty minul. Sám ale dojel vlastní nahození, takže se nepískalo zakázané uvolnění.
     
    58:20
    Oddechový čas pro hosty.
     
    58:20
    Kirill Kaprizov dostal přihrávku na levou stranu útočného pásma, srovnal si puk na forhend a zakončil. Petr Mrázek dalším výborným zákrokem podtrhl svůj parádní výkon!
     
    58:00
    Probíhají poslední dvě minuty třetí třetiny.
     
    57:39
    Hosté měli několik zajímavých možností, ale obrana Toronto se zuby nehty brání.
     
    57:09
    Wayne Simmonds procedil kotouč na Nylandera, který se z levé strany natlačil před klec Minnesoty, jenže forhendový blafák nedotáhl k přesnému zakončení.
     
    56:45
    Brodin nahodil puk odrazem o mantinel do útočného pásma, ale neměl tam nikoho v bílém dresu. Toronto znovu nasbíralo cenné sekundy k dobru.
     
    56:15
    Kulikov bekhendem nahodil puk do útočného pásma, kde neměl nikoho ze spoluhráčů v bílém dresu Minnesoty.
     
    55:27
    Reilly se hnal za prudkou přihrávkou přes celé kluziště, ale v bruslařském souboji nakonec uspěl jeden ze soupeřů. Puk skončil na zakázaném uvolnění.
     
    55:10
    Mrázek si dal pozor na Hartmanovo nahození, vyjel za branku a pomohl spoluhráčům s rozehrávkou. Defenziva Toronta soupeře nepouští k zakončení.
     
    54:27
    Sandin vyhodil puk odrazem o mantinel do středního pásma. Toronto v závěru základní hrací doby hraje pozorně a nepouští Minnesotu do zakončení.
     
    54:03
    Kevin Fiala se dostal do útočného pásma, nicméně jeho nahození bekhendem Mrázka nemohlo zaskočit. Zadáci Toronta puk vybojovali pro sebe.
     
    53:34
    David Kämpf poslal přihrávku na pravou stranu, kam si nabruslil Jason Spezza, ale zkušený hokejista Toronta puk protečoval jen k zadákům Wild.
     
    53:09
    Minnesota se po dlouhé době dostala do útočného pásma a hned z toho bylo zakončení. Z levé strany střílel Kevin Fiala, ale Švýcar minul přední tyč.
     
    52:36
    Rielly se zjevil v rohu útočného pásma, odkud prudkou přihrávkou našel Matthewsovu čepel, nicméně autor dvou branek domácího celku tentokrát vůbec nezakončil.
     
    52:09
    Nylander získal kotouč na pravé straně útočného pásma, sám se otočil do palebné pozice a zakončil. Jeho tečovaný pokus skončil v ochranné síti.
     
    51:29
    Travis Dermott dostal přihrávku na modrou čáru, odkud střílel zápěstím, ale jeho ránu přizvedl jeden z obránců Minnesoty do ochranné sítě.
     
    51:03
    Toronto je po vstřelení druhé branky mnohem aktivnější a nadále se tlačí do útoku. Další ofenzivní výpad kanadského celku zastavil důrazný Kulikov.
    50:22 Auston MATTHEWS - 2:1
     
    50:22
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Tak jsem to zakřikl! Domácí Toronto se deset minut před koncem dostává do vedení! AUSTON MATTHEWS vybojoval kotouč ve středním pásmu, našel Marnera, který mu puk vrátil před branku a domácí hvězda přidala svou druhou branku v utkání! Asistence: Mitchell Marner.
     
    50:00
    Do konce základní hrací doby zbývá posledních deset minut a Toronto se snaží dostat do vedení. Defenziva hostující Minnesoty hraje skvěle.
     
    49:34
    Jason Spezza získal puk v obranném pásmu a bekhendem jej vyhodil za modrou čáru. Nyní se hraje dlouhou dobu bez přerušení.
     
    49:06
    Kulikov vybojoval puk v rohu obranného pásma a poslal přihrávku do pásma středního. Akce Minnesota neměla dlouhého trvání.
     
    48:27
    Na opačné straně střílel z pravého kruhu Kevin Fiala, jenže ani projektil švýcarského útočníka nenašel cestičku za záda dnes výborného Petra Mrázka.
     
    48:13
    Matthews nahodil puk odrazem o mantinel do útočného pásma. Domácí hokejista se odpoutal od obránce, ale zakončit nedokázal.
     
    47:35
    Morgan Rielly získal puk za brankou a nahodil jej směrem vpřed. Kanadský celek se tentokrát až do útočného pásma nedostal.
     
    47:15
    Toronto se nastěhovalo do útočného pásma, ale nahození od modré čáry jen prolétlo kolem zadní tyčky. Oba týmy pokračují v urputném bránění.
     
    46:29
    Kulikov poslal dlouhou přihrávku na útočnou modrou čáru, nicméně na jeho pobídku si nikdo v bílém dresu nenabruslil. Pokračuje opatrné utkání.
     
    46:03
    Hostující brankář si dal pozor na dělovku od modré čáry a jednoduše kotouč schoval do lapačky. Vhazuje se po jeho levici.
     
    45:29
    Minnesota se opět ubránila jen za cenu nahození puku do útočného pásma. Zadáci Toronta puk vybojovali pro domácí celek a rychle otáčejí směr hry.
     
    45:03
    Goligoski střílel od modré čáry, nicméně Petr Mrázek jeho projektil dobře viděl a bez větších problémů puk vyrazil mimo tři tyče.
     
    44:24
    Rasmus Sandin si sjel na přihrávku mezi kruhy, kde měl moře času i prostoru, nicméně hostující brankář Kaapo Kähkönen jeho ránu skvěle udržel ve výstroji!
     
    44:12
    Toronto se tlačilo do útočného pásma, ale Foligno byl u kotouče v rohu obranného pásma jako první. Hráči v bílém se ubránili vyhozením.
     
    43:28
    Jason Spezza se dostal do útočného pásma, kde jej jeden ze soupeřů obral o kotouč a následně puk poslal přes celé kluziště na zakázané uvolnění.
     
    43:07
    Domácí v plném počtu.
     
    42:38
    Foligno dostal přihrávku na pravou stranu útočného pásma, kde si jeho úmysl pohlídal důrazný Ondřej Kaše, který puk vyhodil do bezpečí.
     
    42:06
    Znovu se hokejistům Toronta podařilo vybojovat kotouč v obranném pásmu a následně jej domácí vyhodili přes celé kluziště.
     
    41:32
    Domácí vybojovali kotouč v obranném pásmu a Marner se s ním dostal do pásma útočného. Nikdo v modrém dresu jeho únik ale nepodpořil.
     
    41:07
    Vyloučení v týmu Toronto Maple Leafs (Michael Bunting – 2 min., nedovolené bránění).
     
    40:36
    Tavares se vydal napadat rozehrávku soupeře v jeho obranném pásmu. Hokejisté Minnesoty si na pohyb domácích dali pozor a rozehráli.
     
    40:10
    Domácí Toronto uspělo na úvodním vhazování závěrečné periody. Uvidíme, zda se o vítězi dnešního souboje rozhodně v základní hrací době.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Další třetina začne přibližně v 3:02.
     
    Střely na branku: 15 – 17
     
    Druhá třetina končí! I po čtyřiceti minutách platí v Torontu nerozhodný stav 1:1. O úvodní branku se postaral hostující Frédérick Gaudreau. Na jeho zásah ale za necelou půlminutu bleskově odpověděl Auston Matthews. Po čtyřiceti minutách tak platí stav 1:1.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:26
    Kaprizov táhl ojedinělou akci Minnesoty po levém křídle, ale daleko se s kotoučem nedostal. Ruského tahouna Minnesoty odstavila od puku dvojice domácích hokejistů.
     
    39:00
    Probíhá poslední minuta druhé třetiny.
     
    38:34
    Brodin si dal pozor na napadajícího Tavarese a bekhendem odehrál kotouč podél hrazení do bezpečí. Minnesota se v závěru druhé části ne a ne dostat dopředu.
     
    38:10
    Sandin rozjel další ofenzivní výpad Toronta. Jeho prudkou pobídku protečoval Auston Matthews do útočného pásma, ale kanadský celek se v něm dlouho neohřál.
     
    37:36
    John Tavares se dobrou kličkou zbavil soupeře v útočném pásmu, přehodil si puk na forhend a vypálil. Jeho ránu brankář vykopl levým betonem.
     
    37:06
    Také v závěru druhé třetiny pokračuje velmi vyrovnané utkání. Zuccarrelo projel do útočného pásma, ale Petr Mrázek jeho ránu z úhlu udržel v lapačce.
     
    36:44
    Domácí v plném počtu.
     
    36:06
    Hokejisté Toronta znovu vybojovali kotouč pro sebe a Kaše jej obloučkem poslal do středního pásma. Wild se tato přesilovka nedaří.
     
    35:28
    Marner se krásnou kličkou dostal do zakončení při vlastním oslabení, ale jeho ránu hostující brankář viděl a připsal si snadný zákrok.
     
    35:08
    Hosté v plném počtu.
     
    34:44
    Vyloučení v týmu Toronto Maple Leafs (Rasmus Sandin – 2 min., nedovolené bránění).
     
    34:31
    Mitchell Marner se před vlastní brankou dostal k volnému kotouči a bekhendem jej poslal za modrou čáru.
     
    34:00
    Hokejisté Minnesoty získali kotouč v obranném pásmu a vyhodili jej přes všechny čáry za klec Maple Leafs. Toronto musí rozjet novou přesilovkovou akci.
     
    33:27
    Matthews dostal dobrou přihrávku do střelecké pozice, ze které zakončil příklepem bez přípravy, ale hostující brankář jeho pokus dobře viděl.
     
    33:08
    Vyloučení v týmu Minnesota Wild (Kevin Fiala – 2 min., hrubost).
     
    32:26
    Marner projel do útočného pásma, prudkou brzdou se zbavil soupeře a zakončil. Ani jeho pokus však nesměřoval mezi tři tyče.
     
    32:09
    Matthews objel branku Minnesoty a přihrál na pravý kruh. Do zakončení se dostal jeden z hráčů Toronta, jehož rána byla sražena do ochranné sítě.
     
    31:36
    Hartman vybojoval puk na pravé straně ledové plochy, jenže přihrávkou na modrou čáru puk odevzdal hokejistům domácího Toronta.
     
    31:12
    Matthews spěchal za další přihrávkou na útočnou modrou čáru, ale tentokrát domácí hvězda vůbec nevyšlo převzetí kotouče. Puk získali hráči Wild.
     
    30:29
    Jason Spezza projel podél hrazení do rohu útočného pásma, odkud poslal bekhendovou přihrávu před branku, ale Tavaresovi scházel snad krok.
     
    30:00
    Je za námi polovina základní hrací doby a zatím sledujeme velmi bojovný duel. Toronto je ale nakopnuté bleskovým vyrovnáním.
     
    29:35
    Spurgeon dostal přihrávku na modrou čáru, odkud puk nahodil na branku Toronta, ale hned první hráč v modrém dresu jeho pobídku zablokoval.
    29:04 Auston MATTHEWS - 1:1
     
    29:04
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Jenže hostům vedení nevydrželo ani půl minuty! Toronto okamžitě odpovídá a dotahuje krok. AUSTON MATTHEWS projel kolem Hartmana do útočného pásma a zápěstím vyrovnal! Asistence: Timothy Liljegren, Travis Dermott.
    28:37 Frédérick GAUDREAU - 0:1
     
    28:37
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Minnesota se v polovině základní hrací doby dostává do vedení! Přihrávku za branku dostal Boldy, který přihrál na pravý kruh a FRÉDÉRICK GAUDREAU se pohotovou střelou prosadil! Asistence: Matthew Boldy, Kevin Fiala.
     
    28:34
    Alexander Kerfoot napadal rozehrávku Minnesoty v jejím obranném pásmu. Kerfoot dokonce získal puk pro Simmondse, ale ten zakončil nepřesně.
     
    28:06
    TJ Brodie dostal přihrávku na pravou stranu, projel s pukem do útočného pásma, ale zakončením z ostrého úhlu branku soupeře nezasáhl.
     
    27:29
    Brandon Duhaime se natahoval po přihrávce do útočného pásma, ale kotouč si nedokázal včas převzít. Puk tak utekl až k zadákům Toronta.
     
    27:10
    Nylander se otočil na levé straně útočného pásma, přihrál na modrou čáru, nicméně jeho spoluhráč pohotovým zakončením minul branku.
     
    26:27
    Matthews si vybruslil na pravý kruh, odkud vypálil zápěstím, jenže hostující brankář Kahkonen jeho ránu viděl a puk vyrazil.
     
    26:12
    Toronto se dostalo do útočného pásma, jenže Marner zakončením od mantinelu branku Minnesoty vůbec netrefil. Pokračuje skvělý výkon obou obran.
     
    25:22
    Po zakončení z pravé strany útočného pásma ztratil domácí brankář Petr Mrázek masku, do které byl nejspíše zasažen. Sudí rychle přerušili hru.
     
    25:12
    Domácí v plném počtu.
     
    24:29
    Minnesota se dostala do útočného pásma, jenže nikdo v bílém dresu tentokrát nazakončil. Defenziva Toronta brání velmi dobře.
     
    24:00
    Rielly vybojoval puk v obranném pásmu a pohotově jej vyhodil podél hrazení. Od hole jednoho z hráčů Minnesoty se puk odrazil mimo led.
     
    23:12
    Vyloučení v týmu Toronto Maple Leafs (David Kämpf – 2 min., hákování).
     
    23:12
    Brodin projel do útočného pásma, kde ustál souboj s u hrazení a poslal kotouč mezi kruhy. Následné zakončení bylo sraženo mimo led.
     
    22:41
    Fiala se sice s pukem na čepeli dostal do útočného pásma, nicméně jeho spoluhráč byl netrpělivý a projel do ofsajdu. Vhazuje se ve středním pásmu.
     
    22:12
    Matthews dostal přihrávku do středního pásma, jenže neměl šanci na zpracování prudké pobídky. Od jeho hole se puk odrazil mimo led.
     
    21:34
    Spurgeon se dostal k puku za vlastní brankou a výhozem podél hrazení jej poslal za modrou čáru. Toronto v úvodu druhé třetiny aktivně napadá rozehrávku Minnesoty.
     
    21:12
    Hostující brankář vyjel za svou klec a pomohl hokejistům Minnesoty s rozehrávkou. V úvodu druhé třetiny se hraje v hodně vysokém tempu.
     
    20:37
    Brodin nahodil puk po levé straně do útočného pásma, ale jeho pobídku zastavili zadáci Minnesoty.
     
    20:10
    Toronto uspělo na úvodním vhazování druhé třetiny dnešního souboje. Uvidíme, zda se ve druhé části dočkáme úvodní branky.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Další třetina začne přibližně v 2:04.
     
    Střely na branku: 4 – 6
     
    První třetina končí! V úvodní dvacetiminutovce dnešního souboje jsme se branky nedočkali. Oba týmy v první části hrály jednu přesilovku. Mnohem lépe ji odehrálo domácí Toronto, ale přesto puk do branky hráči v modrém nedostali. Minnesota byla mnohem opatrnější a všechny rány s přehledem kryl Petr Mrázek.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:26
    Kulikov neustál souboj za brankou Toronta a poroučel se k zemi. Hosté krátce reklamovali nedovolený zákrok na ruského hráče, nicméně sudí ukazuje, že vylučovat nebude.
     
    19:00
    Probíhá poslední minuta první třetiny.
     
    18:24
    Domácí v plném počtu.
     
    18:03
    Toronto opět vybojovalo volný kotouč, který bez problémů vyhodilo za branku Minnesoty. Hostům se čas v přesilové hře hodně rychle krátí.
     
    17:24
    Kaprizov dostal nabito na modrou čáru, odkud bez přípravy zakončil příklepem, ale rána ruského hráče jen zaduněla o mantinel za brankou.
     
    17:03
    Domácí se rychle dostali ke kotouči, který bez problémů vyhodili přes celé kluziště za branku Minnesoty. Americký celek musí rozjet novou akci.
     
    16:24
    Vyloučení v týmu Toronto Maple Leafs (Ilja Ljubuškin – 2 min., držení).
     
    16:17
    Matthews projel po levém křídle do útočného pásma, nicméně důrazný Brodin jej tělem poslal k hrazení. Minnesota pokračuje ve tvrdém bránění.
     
    16:03
    Toronto se ve třech hnalo do útočného pásma, jenže domácí hráči si nedokázali přesně přihrát a vůbec se do útočného pásma nedostali.
     
    15:25
    Sturm se tělem dostal před obránce a snažil se natlačit před branku Toronta, jenže v klíčovou chvíli se poroučel k ledu. Vylučovat se tentokrát nebude.
     
    15:12
    Kaprizov zavezl kotouč do rohu útočného pásma, jenže nikdo v bílém dresu jej nepřijel podpořit. Přesila zadáků Toronta puk získala pro sebe.
     
    14:37
    Dmitrij Kulikov rozjel Kaprizovaný, který vypálil z levého kruhu, ale vynikající Petr Mrázek předvedl jistý zákrok a ramenem puk vyrazil.
     
    14:12
    Brodin napadal rozehrávku Toronta ve středním pásmu. Minnesota po skončení úvodního oslabení zvýšila důraz a rychle získala kotouč.
     
    13:52
    Hosté v plném počtu.
     
    13:06
    Až nyní se hokejistům Minnesoty podařilo vybojovat kotouč a vyhodit jej přes celé kluziště za branku Maple Leafs. Domácí začínají nanovo od své klece.
     
    12:34
    John Tavares dostal přihrávku na levý kruh, ale jeho zakončení zápěstím skončilo na betonu hostujícího brankáře. Toronto zatím hraje dobrou přesilovku.
     
    12:10
    Toronto se po vyhraném vhazování usadilo v útočném pásmu a v rámci početní převahy se tlačí do zakončení. Minnesota zatím brání obětavě.
     
    11:52
    Vyloučení v týmu Minnesota Wild (Dmitrij Kulikov – 2 min., vysoká hůl).
     
    11:29
    Wayne Simmonds dojel nahození za brankou Minnesoty, podél hrazení se dostal na levý kruh, ale prudkou přihrávkou vyhnal spoluhráče z útočného pásma.
     
    11:03
    Tavares si v útočném pásmu sjel na přihrávku zadovkou a zakončil příklepem. Jeho ránu zablokoval před brankou Minnesoty Ryan Hartman.
     
    10:13
    Michael Bunting dostal skvělou přihrávku mezi kruhy, zjevil se sám před brankou, nicméně jeho pokus forhendem hostující brankář vyrazil!
     
    10:00
    Je za námi polovin úvodní periody a zatím sledujeme hodně opatrné utkání. Toronto je sice aktivnější, ale Minnesota výborně bruslí a znepříjemňuje domácím situaci.
     
    09:36
    Minnesotě se následná rozehrávka vůbec nepovedla a kotouč propadl až na zakázané uvolnění. Vhazování se vrátí zpět před klec hostů.
     
    09:10
    John Tavares dostal přihrávku do jízdy a dostal se s kotoučem do útočného pásma. Osamocený hráč Toronta neměl proti přesile obránců šanci na úspěch.
     
    08:31
    John Tavares ze středního pásma nahodil puk do pásma útočného, nicméně jeho pobídka skončila na zakázaném uvolnění. Zatím sledujeme velmi bojovný duel.
     
    08:06
    Spurgeon si sjel do útočného pásma, kde se vymanil do střelecké pozice, ale jeho následnou ránu zablokoval obětavý soupeř.
     
    07:37
    Foligno si sjel na přihrávku do středního pásma, ale hráči v modrém se bleskově stáhli do pásma obranného a nedali Minnesotě moc prostoru.
     
    07:06
    Minnesota v obranném pásmu hraje systém aktivního napadání a nepouští hokejisty domácího Toronta do příležitostí.
     
    06:37
    Jason Spezza dostal přihrávku na levý kruh, vybruslil si do palebné pozice, jenže jeho projektil zápěstím prolétl kolem zadní tyčky.
     
    06:12
    Hartman se individuálním průnikem dostal s pukem do útočného pásma, nicméně důrazný obránce v modrém jej od puku odstavil čistým hitem.
     
    05:35
    Matthew Boldy si sjel na Fialovu zadovku a pohotově se do puku položil příklepem. Jeho slabý pokus prolétl kolem zadní tyčky branky Toronta.
     
    05:06
    Kerfoot se hnal za přihrávkou na modrou čáru, jenže puk mu při zpracování přeskočil přes čepel a skončil v moci hráčů Minnesoty.
     
    04:33
    Další ofenzivní výpad Minnesoty končí odpískaným postavením mimo hru. Příliš netrpělivý byl při přechodu do útočného pásma Kevin Fiala.
     
    04:09
    Joel Eriksson Ek před brankou Toronta nebezpečně tečoval nahození od modré čáry, ale domácí Ljubuškin jeho pokus zablokoval bruslí.
     
    03:28
    Petr Mrázek musel po dlouhé době zasahovat. Český brankář ve službách Toronta si povyjel proti Folignovi a jeho ránu vyrazil do ochranné sítě.
     
    03:09
    Kaše poslal přihrávku na levý kruh, odkud pohotově zakončil příklepem Nylander. Hostující brankář stačil dát beton na zem a připsal si dobrý zákrok.
     
    02:37
    Nylander se hnal do útočného pásma z pravé strany, dostal se do útočného pásma, jenže jeho rána z pravé strany skončila na bloku obránce Wild.
     
    02:10
    Kevin Fiala se po pravém křídle dostal do útočného pásma, ale jeho zakončení z ostrého úhlu si domácí brankář s přehledem pohlídal.
     
    01:29
    Torontu se vůbec nepovedla rozehrávka. Dlouhá pobídka odrazem o mantinel skončila na zakázaném uvolnění. Hra se vrátí před klec Toronta.
     
    01:12
    Sandin stačil odehrát kotouč ve z obranného pásma a následně jej jeden z hokejistů Minnesoty tvrdým hitem poslal na hrazení.
     
    00:34
    Hosté uspěli na vhazování v obranném pásmu a raději puk nahodili do pásma útočného. Jejich rozehrávku bez problémů dojeli zadáci v modrých dresech.
     
    00:10
    Domácí Toronto uspělo na úvodním vhazování dnešního souboje. Kanadský celek se v dnešním souboji bude snažit získat cenné dva body.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    Toronto Maple Leafs: P. Mrázek (J. Campbell) – Brodie, Rielly, Liljegren, Dermott, Ljubuškin, R. Sandin – Marner, Matthews, Bunting – W. Nylander, Tavares, O. Kaše – Kerfoot, Kämpf, I. Michejev – Simmonds, Spezza, Engvall.

    Minnesota Wild: Kähkönen (C. Talbot) – Spurgeon, Goligoski, D. Kulikov, J. Brodin, Addison, Merrill – Zuccarello, Hartman, Kaprizov – Boldy, F. Gaudreau, K. Fiala – Duhaime, J. Eriksson Ek, M. Foligno – Bjugstad, N. Sturm, Dewar..
     
    Toronto Maple Leafs

    Domácí Toronto je na tom o něco hůře. Ambiciózní kanadský celek odehrál padesát zápasů a vybojoval v nich šedesát osm bodů. S tímto ziskem patří Torontu šestá pozice v našlapané Východní konferenci. Na vedoucí Floridu ztrácí Toronto ze šestého místa pouze sedm bodů. Také Toronto navíc hraje velmi dobře směrem dopředu, když soupeřům nasázelo už 179 branek. Naposledy padlo 3:4 v prodloužení na ledě Columbusu.
     
    Minnesota Wild

    Hostující Minnesota letos prožívá povedenou sezónu. Po čtyřiceti osmi odehraných duelech má na kontě šedesát pět bodů a drží čtvrtou pozici Západní konference. Na druhé Calgary navíc ztrácí jediný bod a odehrála o jedno utkání méně. Minnesota se navíc pyšní vynikající ofenzivou. Dosud soupeřům nasázela 186 branek což je po vedoucím Coloradu druhá nejlepší ofenziva v konferenci. Naposledy ale Minnesota padla výsledkem 3:4 v Ottawě. Nejproduktivnějším hráčem Wild je s dvaašedesáti body Kaprizov.
     
    Dobrý den všem fanynkám a fanouškům ledního hokeje! Vítejte u sledování textového přenosu z utkání NHL mezi Toronto Maple Leafs a Minnesota Wild.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 01:00.

    Tomáš Kubečka

    Branky a nahrávky: 30. Matthews (Liljegren, Dermott), 51. Matthews (Marner), 60. Kerfoot (Marner) – 29. F. Gaudreau (Boldy, K. Fiala)


    Toronto Maple Leafs: P. Mrázek (J. Campbell) – Brodie, Rielly, Liljegren, Dermott, Ljubuškin, R. Sandin – Marner, Matthews (A), Bunting – W. Nylander, Tavares (C), O. Kaše – Kerfoot, Kämpf, I. Michejev – Simmonds, Spezza, Engvall.
    Minnesota Wild: Kähkönen (C. Talbot) – Spurgeon (C), Goligoski, D. Kulikov, J. Brodin, Addison, Merrill – Zuccarello, Hartman, Kaprizov – Boldy, F. Gaudreau, K. Fiala – Duhaime, J. Eriksson Ek, M. Foligno (A) – Bjugstad, N. Sturm, Dewar.

    Rozhodčí: Meier, Chmielewski – Tobias, MacPherson

    Diváci: 9410
    bahis siteleri