Pittsburgh – New Jersey 1:6 (kon.) | Florida – Columbus 3:6 (kon.) | NY Rangers – Washington 4:1 (kon.)
Toronto – Minnesota 3:1 (kon.) | Nashville – Dallas 2:1 (1:0 po s.n.) | Seattle – Boston 2:3 (po pr.)
Vancouver – Calgary 7:1 (kon.) | San Jose – NY Islanders 4:3 (1:0 po s.n.)
konec
Florida Panthers
3:6 (1:1, 0:1, 2:4)
Columbus Blue Jackets
Pátek 25.02.2022, 01:00 • FLA Live Arena, Sunrise • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    54:01 Oliver BJORKSTRAND - 3:6
     
    54:01
    Columbus právě vstřelil branku!
    Tentokráte už ale hra bez brankáře Floridě nevyšla. Puk poslal do prázdné klece OLIVER BJORKSTRAND, který znovu vrátil hokejisty Blue Jackets do vedení o tři góly. 3:6. Asistence: Jack Roslovic a Dean Kukan.
    53:41 Sam BENNETT - 3:5
     
    53:41
    Florida právě vstřelila branku!
    Je z toho zasloužená branka, poněvadž Florida to zkoušela ze všech pozic. Barkov vyslal střílené nahození, které doklepával za brankovou čáru SAM BENNETT. 3:5. Asistence: Aleksander Barkov a Jonathan Huberdeau.
    49:57 Justin DANFORTH - 2:5
     
    49:57
    Columbus právě vstřelil branku!
    O deset sekund později je v hostujícím táboře ještě veseleji. Na tento zápas nebude vzpomínat brankář Jonas Johansson v nejlepším. Nerozehrál úplně ideálně po mantinelu, a proto se k puku na modré čáře dostal Adam Boqvist. Jeho nahození tečoval za brankovou čáru JUSTIN DANFORTH. 2:5. Asistence: Adam Boqvist.
    49:47 Cole SILLINGER - 2:4
     
    49:47
    Columbus právě vstřelil branku!
    Jakub Voráček si připisuje další dnešní asistenci! Zavezl puk do útočného pásma a poté na levém kruhu našel COLEA SILLINGERA, jenž zamířil naprosto přesně. 2:4. Asistence: Jakub Voráček.
    46:52 Jonathan HUBERDEAU - 2:3
     
    46:52
    Florida právě vstřelila branku!
    Znovu je to jen o gól! Po nahození se kotouč odrazil od zadního mantinelu před bránu. Dobrou práci odvedl Barkov, jenž nadzvedl hokejku Gavrikovovi, a proto dostal JONATHAN HUBERDEAU čas před brankářem. Zvolil kličku do forehandu a uspěl. 2:3. Asistence: Mason Marchment a Gustav Forsling.
    43:12 Gabriel CARLSSON - 1:3
     
    43:12
    Columbus právě vstřelil branku!
    Modrokabátníci dělají další důležitý krok směrem k zisku bodů! Oliver Bjorkstrand se uvolnil za bránou a následně zpoza ní vybídl na kruhu nabrusleného obránce GABRIELA CARLSSONA. Bek s číslem 53 na zádech dokázal procedit kotouč za Johanssona. 1:3. Asistence: Oliver Bjorkstrand a Jack Roslovic.
    29:32 Boone JENNER - 1:2
     
    29:32
    Columbus právě vstřelil branku!
    Z ničeho nic však do vedení jdou hosté! I tato trefa jde za Jakubem Voráčkem, který parádně podržel kotouč mezi přesilou hráčů domácích a předložil jej obránci Gavrikovovi. Poté se prosadil před brankovištěm tečující BOONE JENNER. 1:2. Asistence: Vladislav Gavrikov.
    15:05 Patrik LAINE - 1:1
     
    15:05
    Columbus právě vstřelil branku!
    Je srovnáno! Přečíslení dvou na jednoho sehrála hostující dvojice opravdu parádně. Žabičku Jakuba Voráčka si zpracoval PATRIK LAINE, jenž si počkal na první pohyb brankáře a poté zametl černou gumu pod horní tyč. 1:1. Asistence: Jakub Voráček.
    08:33 MacKenzie WEEGAR - 1:0
     
    08:33
    Florida právě vstřelila branku!
    Domácí celek se poměrně brzy ujímá vedení! Velmi pěknou akci Floridy zakončil u zadní tyče MACKENZIE WEEGAR. Vybídl jej kapitán Aleksander Barkov, jenž obkroužil klec a následně přesně našel Weegara. 1:0. Asistence: Aleksander Barkov a Carter Verhaeghe.

    Daniel Fekets

    Branky a nahrávky: 9. Weegar (Barkov, Verhaeghe), 47. Huberdeau (Marchment, Forsling), 54. S. Bennett (Barkov, Huberdeau) – 16. Laine (J. Voráček), 30. Jenner (Gavrikov), 44. G. Carlsson (O. Bjorkstrand, Roslovic), 50. Sillinger (J. Voráček), 50. Danforth (A. Boqvist), 55. O. Bjorkstrand (Roslovic, Kukan)


    Florida Panthers: J. Johansson (Bobrovskij) – Ekblad (A), Weegar, Gudas, Forsling, Montour, Juolevi – Vatrano, Barkov (C), Verhaeghe – Duclair, S. Bennett, Huberdeau (A) – S. Reinhart, A. Lundell, Marchment – Hörnqvist, Luostarinen, Mamin.
    Trenér: Andrew Brunette

    Columbus Blue Jackets: Bérubé (Greaves) – Peeke, G. Carlsson, A. Boqvist, Gavrikov (A), Kukan, Bayreuther – J. Voráček, Jenner (C), Laine – Činachov, Sillinger, O. Bjorkstrand – Domi, Kuraly, Nyquist (A) – Danforth, Roslovic, B. Gaunce.
    Trenér: Brad Larsen

    Rozhodčí: Sutherland, Kozari – Brisebois, Cormier

    Diváci: 15 730
    bahis siteleri