Pittsburgh – New Jersey 1:6 (kon.) | Florida – Columbus 3:6 (kon.) | NY Rangers – Washington 4:1 (kon.)
Toronto – Minnesota 3:1 (kon.) | Nashville – Dallas 2:1 (1:0 po s.n.) | Seattle – Boston 2:3 (po pr.)
Vancouver – Calgary 7:1 (kon.) | San Jose – NY Islanders 4:3 (1:0 po s.n.)
po s.n. (1:0)
Nashville Predators
2:1 (1:0, 0:1, 0:0 - 0:0)
Dallas Stars
Pátek 25.02.2022, 02:38 • Bridgestone Arena, Nashville • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    65:00 Mikael GRANLUND - 2:1
     
    65:00
    V samostatných nájezdech zvítězil tým Nashville Predators.
    Autorem vítězné branky je MIKAEL GRANLUND.
    Mikael GRANLUND
     
    4. série
    1:0
    Mečbol pro Nashville! Mikael Granlund se rozjel z levé strany. Následovala rychlá klička do bekhendu a posunutí kotouče mezi Oettingerovy betony.
    64:53 Benn nerozhodl, v přečíslení mířil jen do Sarose
     
    64:53
    Hosté ještě ujeli do přečíslení dvou na jednoho. Jamie Benn vzal zodpovědnost na sebe, střelou zápěstím ovšem na Sarose nevyzrál! Neuspěl ani dorážkou z velkého úhlu.
     
    61:24
    Dallas si zahraje přesilovou hru! Vyloučeným hokejistou je Mikael Granlund, finský forvard za cenu podrážení zastavil startujícího Johna Klingberga.
     
    58:36
    Rozhodnutí měl na holi Radek Faksa! Na pravé straně se dostal k zajímavé dorážce, ale kotouč za záda Sarose nepropasíroval!
     
    48:08
    Dallas dělily od vedoucího gólu centimetry! Od modré čáry nahazoval Klingberg a byl to Joe Pavelski, kdo tečoval puk do horní tyčky. Následnou nepřehlednou situaci ukončil Saros, který kotouč schoval do lapačky.
     
    47:33
    Hosté mají příležitost strhnout vedení na svou stranu v přesilové hře. Rozhodčí vyloučili domácího centra elitní formace Ryana Johansena za sekání.
     
    37:13
    Další vyloučení, tentokráte na hostující straně. Pykat odjíždí dnes podruhé Ryan Suter, v tomto případě podrazil do šance směřujícího Forsberga.
    35:02 Seguinův křižný pokus schoval Saros do lapačky
     
    35:02
    Do svého oblíbeného prostoru v levém kruhu dostal nabito Tyler Seguin. Střílel z první na vzdálenější tyčku, Jusse Saros však včas máchl lapačkou a puk v ní schoval!
     
    34:15
    Matt Duchene se vydal ruskému protihráči pomstít, výsledkem je dvouminutový trest pro jeho osobu. Po přerušení hry ke Gurjanovi zbytečně dojel a uštědřil mu ránu, čímž předvedl ukázkový přečin hrubosti.
     
    29:41
    Výsledkem domácí aktivity je další faul z hostujících řad. Za katr usedl člen elitní obranné dvojice Ryan Suter, když krosčekem poslal k ledu Benninga.
     
    25:15
    Faul z kategorie zbytečných předvedl Jamie Benn, když za bránou soupeře trefil vysokou holí do obličeje Myerse. Faulovanému se navíc spustila krev z nosu, takže trest má hodnotu čtyř minut.
    21:21 Jason ROBERTSON - 1:1
     
    21:21
    Dallas právě vstřelil branku!
    Predátoři jsou za vlažnější vstup do prostřední části potrestáni vyrovnávacím gólem! Pavelski vymyslel zpoza brány nahrávku na JASONA ROBERTSONA, jenž neváhal a vystřelil z první, Sarosovi kotouč smolně propadl mezerou mezi betony. Asistence: Joe Pavelski a Ryan Suter.
     
    13:24
    Šanci vyrovnat budou mít hokejisté Stars v početní převaze. Na lavici hanby je rozhodčími poslán Alexandre Carrier, ten sekl přes hokejku Petersona.
    11:56 Philip TOMASINO - 1:0
     
    11:56
    Nashville právě vstřelil branku!
    Domácí hokejisté jsou za zvýšenou aktivitu odměněni vedoucím gólem! Fabbro přenesl křižnou nahrávkou hru k levému mantinelu na PHILIPA TOMASINA. Dvacetiletý Kanaďan najel do útočného pásma, načež udělal úspěšnou kličku Hakanpääovi na osu hřiště, svižná střelu k pravé tyčce následně Oettingerovi proletěla do sítě pod pravou rukou. Asistence: Dante Fabbro.
     
    06:54
    První přesilovou hru si zahraje domácí Nashville. Menší dvouminutový trest si vykoledoval John Klingberg, jenž zastavil Duchenea jen za cenu hákování.
    01:06 Hintz útočil na gól měsíce, Saros zakročil vyrážečkou
     
    01:06
    Pokud by Roope Hintz vstřelil gól, bezpochyby by se ukázal o trefu měsíce, ne-li roku. Před Sarosem si stáhl kotouč mezi nohy a zakončoval do horní poloviny brány, finský gólman ovšem krajana vychytal vyrážečkou!
    00:47 Bitka mezi Jeannotem a Faksou
     
    00:47
    Hned v první minutě nám Tanner Jeannot s Radkem Faksou nabídli bitku! Nejednalo se o příliš vzrušující podívanou. Hráči si vyměnili pár nepříliš nebezpečně vypadajících ran, načež to byl český útočník, kdo soka nesurově stáhl k zemi. Oba hráči vyfasovali tradiční pětiminutový trest.

    Milan Huppert

    Branky a nahrávky: 12. Tomasino (Fabbro), rozh. náj. Mikael Granlund – 22. J. Robertson (Pavelski, R. Suter)

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    0:0   Matt Duchene (NSH)
    0:0   Jason Robertson (DAL)
    2. série:
    0:0   Filip Forsberg (NSH)
    0:0   Joe Pavelski (DAL)
    3. série:
    0:0   Roman Josi (NSH)
    0:0   Tyler Seguin (DAL)
    4. série:
    1:0   Mikael Granlund (NSH)
    1:0   Jacob Peterson (DAL)


    Nashville Predators: Saros (Rittich) – Fabbro, Josi (C), Benning, Ekholm (A), P. Myers, A. Carrier – Duchene, Mikael Granlund (A), F. Forsberg – Tomasino, Johansen, Kunin – Jeannot, Sissons, Trenin – Luff, McCarron, Tolvanen.
    Trenér: John Hynes

    Dallas Stars: Oettinger (Holtby) – M. Heiskanen, R. Suter, J. Klingberg, Lindell (A), Hakanpää, Harley – Pavelski, Hintz, J. Robertson – Gurjanov, Seguin (A), Jamie Benn (C) – A. Radulov, Peterson, Tufte – Glendening, Faksa, M. Raffl.
    Trenér: Rick Bowness

    Rozhodčí: Halkidis, St. Pierre – Alphonso, Marquis

    Diváci: 17 869
    bahis siteleri