Philadelphia – Vegas 2:1 (kon.) | Pittsburgh – Florida 3:4 (kon.) | New Jersey – Colorado 5:3 (kon.)
Detroit – Arizona 2:9 (kon.) | St. Louis – Ottawa 1:4 (kon.) | Nashville – Dallas 2:1 (kon.)
Minnesota – NY Rangers 5:2 (kon.) | Winnipeg – Tampa 7:4 (kon.) | Toronto – Seattle 6:4 (kon.)
Chicago – Anaheim 8:3 (kon.) | Calgary – Washington 4:5 (kon.)
konec
HC Sparta Praha
5:3 (1:2, 2:1, 2:0) Stav série: 1:0
HC Slavia Praha
Středa 09.03.2022, 18:00 • Sportovní hala, Praha - Holešovice • Play-off Extraligy dorostu • Osmifinále
Partner:
     
    59:59
    Sparta právě vstřelila branku!
    Sparťané se prosazují gólem do prázdné branky! MARTIN VAŠÍČEK svou střelou od mantinelu bez obtíží poslal kotouč do opuštěné branky a pojistil sparťanské vítězství. Asistence: Mikuláš Odehnal, Lukáš Novák.
     
    57:55
    Sparta právě vstřelila branku!
    Přibližně dvě minuty před koncem základní hrací doby sparťané střílí vedoucí gól a jdou poprvé v utkání do vedení! Odehnal se rozhlédl a našel BOGDANA STEPANCHUKA, který z mezikruží střelou po ledě překonal Vavřenu. Asistence: Mikuláš Odehnal, Jan Janský.
     
    37:14
    Sparta právě vstřelila branku!
    Pozor, sparťané se prosazují ve vlastním oslabení a máme vyrovnáno! Žmola v rychlém protiútoku poslal kotouč BOGDANU STEPANCHUKOVI, který dorazil kotouč do sítě. Asistence: Jakub Žmola.
     
    32:17
    Sparta právě vstřelila branku!
    Máme znovu sníženo! JAKUB ŽMOLA se zorientoval v útočném pásmu nejlépe ze všech hráčů a sparťanský útočník svou dorážkou poslal kotouč za bezmocného Vavřenu. Asistence: Bogdan Stepanchuk.
     
    24:52
    Slavia právě vstřelila branku!
    Hosté se o pár okamžiků později přeci jen prosazují a jdou znovu do dvoubrankového vedení! MAXMILIAN CURRAN svou přesnou střelou ze strany prostřelil Hrabala na vzdálenější tyčku. Asistence: Ondřej Hubinka.
     
    17:46
    Sparta právě vstřelila branku!
    V Holešovicích máme sníženo! Fábry našel v útočném pásmu najetého MIKULÁŠE ODEHNALA, který svou střelou na vzdálenější tyčku překonal Vavřenu poprvé v utkání. Asistence: Andrej Fábry, Tomáš Bartoň.
     
    08:47
    Slavia právě vstřelila branku!
    Hosté z Vršovic vedou na sparťanském ledě v průběhu deváté minuty už o dvě branky! Slávisté se usadili v útočném pásmu a střela DANIELA KŘÍŽENECKÉHO se ukázala býti natolik přesná, že skončila až za zády sparťanského brankáře. Asistence: Martin Švec, Maxmilian Curran.
     
    04:38
    Slavia právě vstřelila branku!
    Nyní se už hosté dočkali a jdou do vedení! Po přihrávce Kříženeckého se prosadil útočník MAXMILIAN CURRAN, který otevírá skóre utkání a posílá Slavii do vedení. Asistence: Daniel Kříženecký.

    Petr Pavlík

    Branky a nahrávky: 18. Odehnal (Fábry, Bartoň), 33. Žmola (Stepanchuk), 38. Stepanchuk (Žmola), 58. Stepanchuk (Odehnal, Janský), 60. Vašíček (Odehnal, Novák) – 5. Curran (Kříženecký), 9. Kříženecký (Švec, Curran), 25. Curran (Hubinka)


    HC Sparta Praha: Hrabal (Kogler) – Hašek, Šeba, Bartoň (C), Byakov, Mack, Janský, Port – Stepanchuk, Vašíček, Odehnal, Žemlička, Novák (A), Fábry (A), Skuratov, Poláček, Žmola, Křišťan.
    Trenér: František Ptáček

    HC Slavia Praha: Vavřena (Hodic) – Kříženecký, Tichý, Málek (A), Hubinka, Švec, Kubánek, Ciolek – Curran, Nemes, Havlíček, Chludil, Krčál, Filip, Hlavička, Skalský, Tomas (A), Vosmík (C).
    Trenér: Ladislav Slížek

    Rozhodčí: Šmika – Štofa, Gregar
    Sparta 2 1 Slavia
    #1 Středa 09.03.2022 • 18:00
    Sparta - Slavia 5:3
    #2 Pátek 11.03.2022 • 17:45
    Slavia - Sparta 3:1
    #3 Neděle 13.03.2022 • 13:00
    Sparta - Slavia 4:1
    bahis siteleri