Mohuč – Bayern 3:1 (kon.) | Stuttgart – Wolfsburg 1:1 (kon.) | Augsburg – Kolín nad Rýnem 1:4 (kon.)
Bielefeld – Hertha 1:1 (kon.) | Dortmund – Bochum 3:4 (kon.) | Hoffenheim – Freiburg 3:4 (kon.)
konec
Borussia Dortmund
3:4 (2:2)
VfL Bochum
Sobota 30.04.2022, 15:30 • Signal Iduna Park, Dortmund • Německá Bundesliga • 32. kolo
Předzápasové kurzy
     
    85
    Bochum právě vstřelil branku!
    Tak i Bochumi se povedl obrat. MILOŠ PANTOVIČ nezaváhal, trochu sice zariskoval, ale vyplatilo se. Balón poslal hostující hráč na střed a do horní části brány a protože domácí brankář uskočil stranou, mohou se hosté radovat.
     
    81
    Bochum právě vstřelil branku!
    Hosté deset minut před koncem srovnávají a to zřejmě zaslouženě. JÜRGEN LOCADIA si zpracoval v pokutovém území balón, zbavil se obránce a prudkou střelou na bližší tyč, kde bylo volné místo, nedal domácímu gólmanovi šanci.
     
    62
    Dortmund právě vstřelil branku!
    ERLING HAALAND se hattricku přeci jen dočkal. Po přihrávce z levé strany podél malého vápna vystřelil levačkou, ale trefil koleno své pravé nohy, od kterého se balón odrazil do protipohybu gólmana a skončil ve vzdálenějším dolním rohu brány. Docela kuriózní gól.
     
    30
    Dortmund právě vstřelil branku!
    ERLING HAALAND tentokrát zamířil ze svého pohledu do levého dolního rohu brány a opět hostujícího gólmana nachytal, neboť ten se vrhnul opačným směrem.
     
    18
    Dortmund právě vstřelil branku!
    ERLING HAALAND provedl exekuci velmi zkušeně, balón odehrál do pravého dolního rohu brány, zatímco hostující gólman si vybral opačnou stranu.
     
    8
    Bochum právě vstřelil branku!
    Asano se vyhnul ofsajdové pasti, s míčem se dostal až k lajně, ale neunáhlil se, počkal na dobíhající spoluhráče, kterým hned adresoval přihrávku, Miloš Pantovič velmi dobře nechal míč projet, ke střele levačkou se tak před hranicí velkého vápna dostal GERRIT HOLTMANN a trefil se parádně ke vzdálenější tyči. Tady nemohl brankář Dortmundu nic dělat.
     
    3
    Bochum právě vstřelil branku!
    Outsider jde do vedení v úvodu zápasu. Asano poslal z pravé strany nadýchaný centr na střed, kde se k hlavičce na hranici malého vápna dostal SEBASTIAN POLTER a balón usměrnil pod břevno. Marwin Hitz se sice snažil, ale na balón nedosáhl.

    Petr Frömel

    Branky: 18. Haaland (pen.), 30. Haaland (pen.), 62. Haaland (Reus) – 3. Polter (Asano), 8. Holtmann (Asano), 81. Locadia (Pantovič), 85. Pantovič (pen.)

    Karty:   24. Bellingham (DOR), 54. Brandt (DOR), 89. Rothe (DOR), 90+3. Papadopoulos (DOR) – 31. Losilla (BOC), 35. Mašović (BOC), 90+2. Zoller (BOC)


    Držení míče: 63 % : 37 %.
    Střely na branku: 10:6. Střely mimo: 9:7. Rohy: 10:3. Ofsajdy: 3:1. Fauly: 14:18.
    Borussia Dortmund: Hitz – M. Wolf (84. Reinier), Akanji, Zagadou, Guerreiro (84. Rothe) – Witsel (87. Papadopoulos), Bellingham – Brandt (87. Moukoko), Reus (C), Bynoe-Gittens (63. Passlack) – Haaland.
    Náhradníci: Bürki – N. Schulz, Pongračić.

    Trenér: M. Rose.

    VfL Bochum: Riemann – Gamboa, Mašović, Leitsch, Bockhorn – Pantovič, Losilla, Rexhbecaj (84. Löwen) – Holtmann (68. Antwi-Adjei), Polter (72. Locadia), Asano (72. Zoller).
    Náhradníci: Esser – Lampropoulos, Osterhage, Tesche, Blum.

    Trenér: T. Reis.

    Rozhodčí: R. Hartmann – C. Leicher, M. Thomsen
    bahis siteleri